• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Ferie i Dubai og Abu Dhabi

 • Rundreise
 • 7 netter
 • De forente arabiske emirater
4 Vurderinger
pris fra kr 7 579
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 11 ganger

Opplev de fortryllende Forente arabiske emirater! 7 netter på 4- og 5-stjerners hotell i Dubai og Abu Dhabi inkludert frokost, all transport og fly.

Tusen og en natt møter arabisk hypermodernitet under denne luksuriøse reisen til Dubai og Abu Dhabi! La disse livlige metropolenes moderne skyskrapere, solfylte strender, makeløse shoppingsentere og kulturarv ta deg med storm. Sett sammen ditt perfekte reiseprogram med valgfrie utflukter som ørkensafari, billetter til Burj Khalifa eller byomvisninger i Dubai og Abu Dhabi, og viktigst av alt, nyt dine luksuriøse hoteller med utendørs svømmebasseng og fine restauranter. Bli med på eventyr i spennende Abu Dhabi og Dubai!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter på Auris Inn Al Muhanna**** i Dubai
 • 3 netter på Park Rotana Abu Dhabi***** i Abu Dhabi
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Dubai (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Transport fra Dubai til Abu Dhabi
Ytterligere tilvalg
 • Halvdags byomvisning
 • Ørkensafari 4x4 BBQ Middag
 • Dhow Cruise med middag
 • Burj Khalifa kun Billett
 • Halvdags omvisning Abu Dhabi
 • Ferrari World Abu Dhabi billett
Dubai og Abu Dhabi

På denne reisen besøker du de to spennende metropolene Dubai og Abu Dhabi. Hvis du har lyst til å gå deg vill i verdens største shoppingsentre, se panoramautsikt over byen fra utsiktsplattformen Burj Khalifa eller dra til stranden for et bad på Jumeira Beach, er Dubai for deg. I Abu Dhabi oppdager du Sheik Zayed-moskeen, et vidunderlig byggverk i hvitt. Yas Island er en øy med fornøyelsesparker, shoppingsentre og formula 1-bane hvor du kan kose deg i flere dager hvis du ønsker. Det er i alle fall nok å oppdage på din reise til Dubai og Abu Dhabi.

Reiserute

Dag 1 - 4: Dubai

Din luksusreise begynner i verdens kanskje mest futuristiske metropol - Dubai! Du hentes av din sjåfør på Dubais flyplass og kjøres direkte til reisens første hotell i fascinerende Dubai. Hvil deg etter flyreisen for å senere begi deg ut på oppdagelsesferd i denne ultramoderne byen.

Dag… Les mer

Auris Inn Al Muhanna Hotel - Al Barsha - Dubai - United Arab Emirates  eller lignende

Dag 5 - 7: Abu Dhabi

På dag 5 fortsetter eventyret sør mot Abu Dhabi! Sjåføren kjører deg fra Dubai til ditt fantastiske 5-stjerners hotell i Abu Dhabi på ca. en halvtime. Tilbring resten av dagen akkurat som du vil og nyt hotellets utsøkte fasiliteter som utendørs svømmebasseng, solterrasser, badstue eller tennisba… Les mer

Park Rotana - Abu Dhabi - United Arab Emirates  eller lignende

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Valgfrie utflukter

Utfluktene som er nevnt på spesifikke dager i reiseruten nedenfor er kun forslag til dager du kan gjøre utfluktene. Det vil si at utfluktene kan arrangeres på andre dager enn nevnt på dagene under. Utfluktene er dermed ikke begrenset til en spesifikk dag.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 voksne + 1 barn (0-11 år) + 1 baby (0-2 år)

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-3 år bor gratis på hotellet
Barn fra 4-12 år får en varierende rabatt avhengig av alder og reisedato.

Internett

Gratis Wi-Fi

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Valgfrie utflukter

Utfluktene som er nevnt på spesifikke dager i reiseruten nedenfor er kun forslag til dager du kan gjøre utfluktene. Det vil si at utfluktene kan arrangeres på andre dager enn nevnt på dagene under. Utfluktene er dermed ikke begrenset til en spesifikk dag.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Ramadan

Ramadan er den hellige måneden i muslimske land. I 2019 begynner den 5. mai og slutter den 4. juni. Denne måneden fører med seg en viss uforutsigbarhet, som kan påvirke reisen din.
Under Ramadan er det ikke lov å drikke og spise offentlig, vi anbefaler deg derfor om å kun spise og drikke inne. I tillegg må du kle deg konservativt.
Husk at, under solnedgangen, er det mange som drar til moskeer og offentlige torg, og veier kan bli hektiske og mange forretninger vil ha forskjellige åpnings-og stengetider. Vennligst dobbeltsjekk dette før du drar slik at du unngår å bli skuffet. Noen hoteller kan komme til å endre restaurantmenyen eller la vær å selge alkohol denne måneden.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret