• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Luksusferie i Dubai og 5* i Abu Dhabi

Rundreise 7 netter De forente arabiske emirater

per person fra kr 7 669
basert på 2 personer

Allerede bestilt 5 ganger

Opplev de fortryllende Forente arabiske emirater! 7 netter på 4- og 5-stjerners hotell i Dubai og Abu Dhabi inkl. frokost, all transport og fly t/r.

Tusen og en natt møter arabisk hypermodernitet under denne luksuriøse reisen til Dubai og Abu Dhabi! La disse livlige metropolenes moderne skyskrapere, solfylte strender, makeløse shoppingsentere og kulturarv ta deg med storm. Sett sammen ditt perfekte reiseprogram med valgfrie utflukter som ørkensafari, billetter til Burj Khalifa eller byomvisninger i Dubai og Abu Dhabi, og viktigst av alt, nyt dine luksuriøse hoteller med utendørs svømmebasseng og fine restauranter. Bli med på eventyr i spennende Abu Dhabi og Dubai!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter på Auris Inn Al Muhanna**** i Dubai
 • 3 netter på Park Rotana Abu Dhabi***** i Abu Dhabi
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Dubai (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Transport fra Dubai til Abu Dhabi
Ytterligere tilvalg
 • Halvdags byomvisning
 • Ørkensafari 4x4 BBQ Middag
 • Dhow Cruise med middag
 • Burj Khalifa kun Billett
 • Halvdags omvisning Abu Dhabi
 • Ferrari World Abu Dhabi billett
Dubai og Abu Dhabi

På denne reisen besøker du de to spennende metropolene Dubai og Abu Dhabi. Hvis du har lyst til å gå deg vill i verdens største shoppingsentre, se panoramautsikt over byen fra utsiktsplattformen Burj Khalifa eller dra til stranden for et bad på Jumeira Beach, er Dubai for deg. I Abu Dhabi oppdager du Sheik Zayed-moskeen, et vidunderlig byggverk i hvitt. Yas Island er en øy med fornøyelsesparker, shoppingsentre og formula 1-bane hvor du kan kose deg i flere dager hvis du ønsker. Det er i alle fall nok å oppdage på din reise til Dubai og Abu Dhabi.

 1. Dag 1 - 4: Dubai

  Din luksusreise begynner i verdens kanskje mest futuristiske metropol - Dubai! Du hentes av din sjåfør på Dubais flyplass og kjøres direkte til reisens første hotell i fascinerende Dubai. Hvil deg etter flyreisen for å senere begi deg ut på oppdagelsesferd i denne ultramoderne byen.

  Dag 2 begynner med en god frokost før du begir deg ut i den hektiske byen på egen hånd. Et godt utgangspunkt er for eksempel Mall of the Emirates, der du bortsett fra utallige butikker til og med finner en skibakke! Om du heller vil begynne med en guidet bytur så kan du legge det til i bestillingen. Turen begynner med å nyte den fantastiske utsikten over Dubai Creek for å så beundre vakre, gamle kjøpmannshus i den historiske bydelen Bastakiya. Neste opplevelse blir den 180 år gamle festningen Al Fahidi som idag er hjem til
  Dubai Museum. Videre fortsetter turen med en "abra", en båttaxi over vannet for å se de fargerike og velduftende souk-markedene der du bl.a. finner kryddere og gull til salgs. Sist men ikke minst stopper du ved Jumeirah-moskéen og Burj Al Arab-bygningen for å senere kjøres tilbake til hotellet. Turen begynner kl. 9:00 og slutter ca. kl. 13:00 og inkluderer transport samt engelsktalende guide.

  Dag 3 kan du tilbringe som du vil. Koble av ved hotellets svømmebasseng, sol deg på det stilige Jumeirah Beach eller vandre langs strandpromenaden The Walk. Vil du heller ut på andre eventyr? Velg til en jeepsafari i ørkenen! Denne tilvalgsutflukten begynner kl. 15:30 med at du blir hentet på hotellet av en jeep for maks 5 personer. Utfluktens første stopp er en kamelgård før du styrer kursen mot de gylne sanddynene og de tradisjonelle beduinleirene. Ved solnedgangen kan du ta enestående bilder for å senere nyte en grillmiddag, til takten av tradisjonell musikk og magedans! Ri på en kamel under stjernene, dans med beduinene eller prøv en vannpipe før det er på tide å kjøre tilbake til hotellet ca. kl. 21:30. Turen inkluderer transport t/r fra hotellet samt engelsktalende guide.

  På dag 4, din siste dag i Dubai, kan du utforske de livlige soukene, finne fine souvenirer, dra opp i verdens høyeste bygning Burj Khalifa (billetter kan legges til ved bestillingen, ekskl. transport) eller besøke noen av byens museer. På kvelden kan du se byen på sitt vakreste, nemlig i skumringen, fra en tradisjonelle "dhow"-båt. Legg til denne båtutflukt i din bestilling og forundres over byens raske utvikling fra et tradisjonelt handelssamfunn til en hypermoderne metropol. Du reise forbu seilbåter i tre, luksusyachter, moderne skyskrapere samt historiske landemerker som Sheikh Saeeds hus og den historiske bykjernen. Under den vakre båtturen serveres du også en lekker middagsbuffé. Turen tar ca 3 timer og i priset inngår båttur samt buffé.

  Room

  Auris Inn Al Muhanna Hotel

  Hotel Dubai, De forente arabiske emirater

  Det 4-stjernede Auris Inn Al Muhanna ligger i Tecom-kvartalet ca. 3,5 km fra Mall of the Emirates. Hotellet råder over fasiliteter som et treningsstudio, en restaurant, en lounge og et utendørs svømmebasseng med terrasse. Du bor på et flott og moderne innredet dobbeltrom, som er utstyrt med aircondition, flatskjerms-TV, sittehjørne, te- og kaffefasiliteter, safe, gratis WiFi og privat bad med dusj og hårføner.

  Les mer
 2. Dag 5 - 7: Abu Dhabi

  På dag 5 fortsetter eventyret sør mot Abu Dhabi! Sjåføren kjører deg fra Dubai til ditt fantastiske 5-stjerners hotell i Abu Dhabi på ca. en halvtime. Tilbring resten av dagen akkurat som du vil og nyt hotellets utsøkte fasiliteter som utendørs svømmebasseng, solterrasser, badstue eller tennisbane!

  Den 6. dagen kan du velge å kjøpe til en guidet tur i Abu Dhabi. Turen begynner med et besøk til verdens største havn, Jebel Ali, og deretter får du beundre den fantastiske utsikten over Abu Dhabis siluett samt den statlige Sheikh Zayed-moskéen. Deretter besøker du den berømte Union Square og fortsetter deretter mot vakre Heritage Village, som ble bygget for å påminne den yngre generasjonen om landets gamle tradisjoner. I denne rekonstruerte byen kan du oppdage Abu Dhabi da det fremdeles var en enkel fiskehavn. Etter det er det på tide å gjøre litt shopping på det iranske markedet og et marked med dadler. Husk at det er meningen at du skal prute! Turen avsluttes med å oppdage øya Yas, en kunstig øy som blant anner rommer den imponerende ferrariverdenen og vannparken Yas Waterworld. Turen starter kl. 9:00 og slutter ca. kl. 13:00 og inkluderer transport til og fra hotellet samt engelsktalende guide.

  På reisens siste dag kan du oppdag Abu Dhabi på egen hånd og besøke enestående attraksjoner som det overdådige Emirates Palace som er både luksushotell og kultursentrum, festningen Qasr Al Hosn eller livlige markeder der man kan kjøpe fersk frukt og annet godt. Vil du ha en fartsfylt dag? Legg til en billett til Ferrari World Abu Dhabi! Denne fornøyelsesparken med Ferrari-tema har 20 attraksjoner, blant annet veldens raskeste berg-og-dal-bane med en topphastighet på 240 km/h! Billetten gir deg tilgang til parken mellom kl. 9:00 og 17:00. Ekskl. transport.

  Park Rotana Abu Dhabi*****

  Hotel Abu Dhabi, De forente arabiske emirater

  Det luksuriøse, 5-stjernede Park Rotana Abu Dhabi ligger i grønne omgivelser i en park og nær Sheikh Zayed-moskeen. Det stilfulle hotellet byr på luksus og avslapning i deres sauna, treningsstudio, tennisbane, utendørs svømmebasseng og forskjellige restauranter. Ditt romslige dobbeltrom er elegant innredet med flatskjerms-TV, sofa, minibar, safe, te- og kaffefasiliteter samt gratis WiFi. Du har dessuten et eget privat bad med dusj og hårføner, og du har utsikt over Khalifa Park eller Sheikh Zayed-broen.

  Les mer

Valgfrie utflukter

Utfluktene som er nevnt på spesifikke dager i reiseruten nedenfor er kun forslag til dager du kan gjøre utfluktene. Det vil si at utfluktene kan arrangeres på andre dager enn nevnt på dagene under. Utfluktene er dermed ikke begrenset til en spesifikk dag.

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Innsjekking på hotellene

Fra kl. 15.00 i Dubai
Fra kl. 14.00 i Abu Dhabi

Utsjekking på hotellene

Til kl. 12.00 på begge hotellene

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 2 voksne + 1 barn (0-11 år) + 1 baby (0-2 år)

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-3 år bor gratis på hotellet
Barn fra 4-12 år får en varierende rabatt avhengig av alder og reisedato.

Internett

Gratis Wi-Fi

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Valgfrie utflukter

Utfluktene som er nevnt på spesifikke dager i reiseruten nedenfor er kun forslag til dager du kan gjøre utfluktene. Det vil si at utfluktene kan arrangeres på andre dager enn nevnt på dagene under. Utfluktene er dermed ikke begrenset til en spesifikk dag.