• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Magiske India: Goa, Delhi & Taj Mahal

 • Rundreise
 • 13, 14 eller 15 netter
 • India
pris fra kr 13 739
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Allerede bestilt 12 ganger

Opplev Indias hellige steder på 2 uker: Delhi, Jaipur, Agra, Goa. og mer. Inkludert frokost, all transport, 4 utflukter og fly!

Bli med på ditt livs reise, og oppdag India. Et land med bemerkelsesverdig mangfold - fra gamle tradisjoner og kunstnerisk arv til storslåtte landskap og kulinariske kreasjoner - India vil vekke din nysgjerrighet, åpne dine sanser og varme din sjel. Denne praktfulle rundreisen tar deg med til Delhi, Jaipur Agra og kjærlighetsmonumentet Taj Mahal, og til slutt, fortryllende Goa. Nå er det tid for eventyr!

Tilbudet inkluderer:
 • 12 netters rundreise
 • 2 netter på hotell i Delhi
 • 3 netter på hotell i Agra
 • 7 netter på hotell i Goa
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Delhi fra Norge (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • All transport på reisen inkl. innenriks fly mellom Delhi og Goa
 • Guidet omvisning i Delhi
 • Jaipur Sightseeing
 • Utflukt til Abhaneri & Fatehpur
 • Utflukt til Taj Mahal, Agra fort & Itmad-ud-daullah
Ytterligere tilvalg
 • Middag med indisk familie
 • Mohabbat The Taj, Agra
 • Elefantgård
 • Krydderplantasje
Lykkerus i India

Beveg deg til andre siden av kloden og opplev en fascinerende verden. La deg forføre deg, av dufter og smaker du aldri har kjent før, mens du forelsker deg i et av verdens mest arkitektoniske land! Tør å gå deg vill i Delhi, bli sjarmert av den rosa byen Jaipur, la deg fortrylle av kjærlighetsmonumentet Taj Mahal og la solen kysse huden din på Goas gylne standperler.

Reiserute

Dag 1: Sjelfulle Delhi

Velkommen til sjelfulle Delhi, en by av pulserende rytme. På flyplassen vil du tatt godt i mot av en sjåfør som kjører deg direkte til ditt første hotell på reisen.
Etter innsjekking venter en guidet sightseeing i både gamle og nye Delhi. Du kan glede deg til en helt unik opplevelse, for D… Les mer

Hotel Regent Grand  eller lignende

Dag 2 & 3: Jaipur - Den rosa byen

Etter frokost er det på tide å hoppe inn i den luftkondisjonerte bussen og kjøre mot Jaipur. Fascinerende, historiske Jaipur. Dette er Rajasthans hovedstad, og inngangsporten til Indias mest flamboyante stat. Byens fargerike, kaotiske gater puster både gammelt og nytt. Indiske rickshaws, plingen… Les mer

Souvenir Hotel Jaipur  eller lignende

Dag 4 & 5: Agra, Abhaneri, Fatehpur Sikri & Taj Mahal

Etter to netter i Jaipur går reisen mot Agra. På veien vil det bli to spennende stopp. Det første stoppet er ved det imponerende trappehuset Abhaneri, som er over 1000 år gammelt, og gir et overjordisk innblikk til det forhistoriske India. Neste stopp er ved den mystiske spøkelsesbyen Fatehpur S… Les mer

Ramada Plaza Agra  eller lignende

Dag 6: Agra - Delhi - Goa

Tidlig om morgenen vil du bli plukket opp av en buss som kjører deg til Delhi flyplass hvor du går ombord i flyet som tar deg til gylne Goa. Bussreisen tar ca 3-4 timer og flyet tar ca 2,5 timer. Når du lander i Goa møter du en sjåfør som vil ta deg med til neste hotell, du kan sjekke inn og gjø… Les mer

Dag 7 - 12: Strandliv i Goa

Resten av dagene bor du på et nydelig 4-stjerners feriested, bare en fem-minutters spasertur fra Nord-Goas største Calangute-strand. Se fram til en uke full av harmoni. Avkjølende bad i Arabiahavet, massasje, vegetarisk mat, yoga eller strikkhopping - du bestemmer selv hvordan ferien i paradiset… Les mer

Citrus Goa  eller lignende

Dag 13 & 14: Tilbake til Delhi og hjem

Den trettende dagen av reisen markere slutten på India-eventyret for denne gang. Du tar farvel med Goa og reiser tilbake til Delhi for en siste natt i India. I Delhi blir du hentet på flyplassen og kjører til det samme hotellet hvor du tilbrakte den første natten av reisen. Etter innsjekking ka… Les mer

Hotel Regent Grand  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Tips og egne utgifter
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 3 i et Dobbeltrom
Min 3 personer og maks 2 voksne og 2 barn opptil til 11 og 1 barn opptil 3 i et Trippeltrom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-3 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

kr 6 875 på hotellprisen

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Samtlige hoteller tilbyr gratis WiFi

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke India. Nordmenn kan søke om et E-Visa med en avgift på 48 USD (med forbehold om endringer). Merk at du kan søke om visum inntil maks 4 dager før avreise. Vennligst se denne siden: https://indianvisaonline.gov.in/visa/index.html for å søke e-visa. For mer informasjon ser https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til India.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til India. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

NB! Bagasjebegrensning

På innlandsflyvningene kan du kun ha 15 kg innsjekket bagasje og 8 kg håndbagasje

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret