• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Magiske India: Goa, Delhi & Taj Mahal

Rundreise 13, 14 eller 15 netter India

per person fra kr 13 079
basert på 2 personer

Opplev Indias hellige steder på 2 uker: Delhi, Jaipur, Agra, Goa. og mer. Inkl. frokost, all transport, 4 utflukter og fly! Pris er p.p. i rom for 2.

Bli med på ditt livs reise, og oppdag India. Et land med bemerkelsesverdig mangfold - fra gamle tradisjoner og kunstnerisk arv til storslåtte landskap og kulinariske kreasjoner - India vil vekke din nysgjerrighet, åpne dine sanser og varme din sjel. Denne praktfulle rundreisen tar deg med til Delhi, Jaipur Agra og kjærlighetsmonumentet Taj Mahal, og til slutt, fortryllende Goa. Nå er det tid for eventyr!

Tilbudet inkluderer:
 • 12 netters rundreise
 • 2 netter på hotell i Delhi
 • 3 netter på hotell i Agra
 • 7 netter på hotell i Goa
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Delhi fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Ålesund, Haugesund, Kristiansand, Molde, Harstad og Tromsø
 • All transport på reisen inkl. innenriks fly mellom Delhi og Goa
 • Guidet omvisning i Delhi
 • Jaipur Sightseeing
 • Utflukt til Abhaneri & Fatehpur
 • Utflukt til Taj Mahal, Agra fort & Itmad-ud-daullah
Ytterligere tilvalg
 • Middag med indisk familie
 • Mohabbat The Taj, Agra
 • Elefantgård
 • Krydderplantasje
Lykkerus i India

Beveg deg til andre siden av kloden og opplev en fascinerende verden. La deg forføre deg, av dufter og smaker du aldri har kjent før, mens du forelsker deg i et av verdens mest arkitektoniske land! Tør å gå deg vill i Delhi, bli sjarmert av den rosa byen Jaipur, la deg fortrylle av kjærlighetsmonumentet Taj Mahal og la solen kysse huden din på Goas gylne standperler.

 1. Dag 1: Sjelfulle Delhi

  Velkommen til sjelfulle Delhi, en by av pulserende rytme. På flyplassen vil du tatt godt i mot av en sjåfør som kjører deg direkte til ditt første hotell på reisen.
  Etter innsjekking venter en guidet sightseeing i både gamle og nye Delhi. Du kan glede deg til en helt unik opplevelse, for Delhi er en by hvor tidsreiser er mulig.
  Fra Old Delhi, hvor arbeidere bærer sine sekker med krydder og juveler og veier sitt gull på støvete skalaer, til det moderne New Delhi, med sine kolonitid-parlamentsbygninger og forkjærlighet for "high tea". Så er det videre til fremtiden og Gurgaon hvor skinnende skyskrapere og glitrende sentre strekker seg høyt mot himmelen.
  I gamle Delhi vil du blant annet se det røde fortet, Jama Masjid-moskeen (Indias største moske) og Raj Ghat, Mahatma Gandhis grav, og i New Delhi vil du få se den indiske porten, presidentpalasset og indo-islamske Qutab Minar.
  Turen starter kl. 9:30 og vil vare i ca 4-5 timer.

  Under resten av oppholdet i Delhi, kan du enten velge å bruke tiden som du vil, eller legge til en autentisk, hjemmelaget indisk middag hos en indisk familie.

  Regent Grand

  Regent Grandeller lignende

  Hotel New Delhi, India

  Dette pene hotellet ligger i et område med mange butikker og restauranter. Det livlige Karol Bagh Market ligger bare to kilometer unna. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi på fellesområdene, en pub, en restaurant, en hyggelig terrasse og et biljardbord. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet.
  De morderne, klimatiserte rommene har parkett, vannkoker og eget bad.

  Les mer
 2. Dag 2 & 3: Jaipur - Den rosa byen

  Etter frokost er det på tide å hoppe inn i den luftkondisjonerte bussen og kjøre mot Jaipur. Fascinerende, historiske Jaipur. Dette er Rajasthans hovedstad, og inngangsporten til Indias mest flamboyante stat. Byens fargerike, kaotiske gater puster både gammelt og nytt. Indiske rickshaws, plingende sykler og markedsboder på hjul tenner liv i byatmosfæren, men midt i det hele er Jaipurs rolige øyer med relativ ro og et svært avslappende tempo. Byens hjerte fortsetter å huske den tidligere kongefamilien, og Jantar Mantar, det kongelige observatoriet, opprettholder minnet. Når du er i kjernen av Jaipur, ta en titt ut i det tørre fjelllandet som omgir byen, for der er nemlig eventyrets storhet, Amber Fort, Jaipurs største skatt.

  Reisen fra Delhi til Jaipur tar ca 5-6 timer, og du vil ankomme ditt nye hotell ca. kl 15:30, så du har omtrent hele ettermiddagen fri til å utforske "den rosa byen". Smak på deilig indisk mat, ta en ettermiddagsdrink på en av byens autentiske kafeer, og rusle rundt i de fargerike omgivelsene.

  Hvis du ønsker har du mulighet til å velge et besøk til et elefantredningsenter, her blir du kjent med de vakre elefantene, og kan hjelpe å mate dem. Utflukten starter kl. 17:00 og varer i ca 2 timer.

  Den tredje dagen inkluderer en guidet tur i Rajasthans hovedstad, hvor du vil blant annet besøke berømte Hawa Mahal, Jantar Mantar og Albert Hall Museum. Kvelden inkluderer en rickshaw-tur til det lokale markedet og gjennom sentrum av Jaipur. Du vil bli hentet på hotellet ca. 8:30 og turen varer i 4-5 timer.

  Souvenir Premier

  Souvenir Premier****eller lignende

  Hotel Jaipur, India

  Dette fine hotellet i Jaipur tilbyr gratis Wi-Fi i fellesområdene, baren og restauranten. Hotellet ligger i et trivelig område og har et utendørsbasseng, et treningssenteret og en døgnåpen resepsjon. Rommene har aircondition, kabel-TV, minibar, sittegruppe og eget bad.

  Les mer
 3. Dag 4 & 5: Agra, Abhaneri, Fatehpur Sikri & Taj Mahal

  Etter to netter i Jaipur går reisen mot Agra. På veien vil det bli to spennende stopp. Det første stoppet er ved det imponerende trappehuset Abhaneri, som er over 1000 år gammelt, og gir et overjordisk innblikk til det forhistoriske India. Neste stopp er ved den mystiske spøkelsesbyen Fatehpur Sikri fra 1500-tallet. Byen er bygget i rød sandstein, og historien sier at Akbar Den Store i en alder av 26, var bekymret for at han ennå ikke hadde arvinger. Han besøkte helgen Shaikh Salim Chishti som bodde i Sikri, som ga ham tre sønner. Som takk bygget Akbar Den Store byen til helligens ære. Byen skulle være en ny hovedstad, men vannsystemet virket ikke, og i stedet ble byen helt tom for innbyggerne.

  Etter en begivenhetsrik reise på ca 5-6 timer kommer du til Agra, hvor du sjekker inn på hotellet og kan slappe av resten av dagen. Neste dag, den femte dagen på reisen, vil du reise opp i høydene for å se solen over Taj Mahal. Det var den mektige Shah Jahan som laget dette kraftige mausoleet til hans favoritt kone Mumtaz Mahal i det 17. århundre. Den majestetiske bygningen er fengslende, spesielt når du ser solen stå opp over de nådige minaretene og den vakre kuppelen som er et minne om livet. Turen starter ca. 6:30 om morgenen og varer ca 4-5 timer.

  I Agra kan du velge et akrobat show som heter Mohabbat The Taj. Dette foregår på den fjerde eller femte dagen av turen kl. 17:30 og varer i ca 40 minutter.

  Ramada Plaza Agra

  Ramada Plaza Agraeller lignende

  Hotel Agra, India

  Ramada Plaza Agra ligger i Agra, og tilbyr et flott utendørsbasseng hele året rundt og utsikt over hagen. Hotellet har et spillerom og en fellesstue / TV-område på stedet. Gratis privat parkering er tilgjengelig. Rommene har flatskjerm-TV med satellittkanaler og minibar. Du finner en vannkoker på rommet. Alle rom har eget bad med dusj. Hotellet har en en døgnåpen resepsjon, en restaurant og en bar. Gjestene kan benytte seg av turistinformasjonen til å planlegge en dagstur eller leiebil. Klesrens, vaskerom og bagasjeoppbevaring er tilgjengelig

  Les mer
 4. Dag 6: Agra - Delhi - Goa

  Tidlig om morgenen vil du bli plukket opp av overføringsbussen som kjører deg til Delhi flyplass hvor du går ombord i flyet som tar deg til gylne Goa. Bussreisen tar ca 3-4 timer og flyet tar ca 2,5 timer. Når du lander i Goa møter du en sjåfør som vil ta deg med til neste hotell, du kan sjekke inn og gjøre deg klar til en hel uke i paradis.

 5. Dag 7 - 12: Strandliv i Goa

  Resten av dagene bor du på et nydelig 4-stjerners feriested, bare en fem-minutters spasertur fra Nord-Goas største Calangute-strand. Se fram til en uke full av harmoni. Avkjølende bad i Arabiahavet, massasje, vegetarisk mat, yoga eller strikkhopping - du bestemmer selv hvordan ferien i paradiset vil se ut.

  Under oppholdet i Goa har du mulighet til å kjøpe en utflukt til en krydderplantasje. Turen foregår på den syvende eller åttende dagen av reisen og starter kl. 10:00. Utflukten er på ca 45 minutter.

  Room

  Hotel Citrus Goaeller lignende

  Hotel Calangute, India

  Det hyggelige hotellet ligger en 5-minutters spasertur fra stranden og har et utendørsbasseng med solsenger, en døgnåpen kafé med indiske og internasjonale retter. Du kan kjøpe drinker og forfriskninger i bassengbaren og besøke hotellets spa (mot betaling). Rommene er luftkondisjonerte og utstyrt med TV, minibar og eget bad.

  Les mer
 6. Dag 13 & 14: Tilbake til Delhi og hjem

  Den trettende dagen av reisen markere slutten på India-eventyret for denne gang. Du tar farvel med Goa og reiser tilbake til Delhi for en siste natt i India. I Delhi blir du hentet på flyplassen og kjører til det samme hotellet hvor du tilbrakte den første natten av reisen. Etter innsjekking kan du nyte dine egne Delhi favoritter.

  Neste dag blir du hente tidlig om morgenen for å fly hjem til Norge. Takk for denne gang, utrolige India.

  Regent Grand

  Regent Grandeller lignende

  Hotel New Delhi, India

  Dette pene hotellet ligger i et område med mange butikker og restauranter. Det livlige Karol Bagh Market ligger bare to kilometer unna. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi på fellesområdene, en pub, en restaurant, en hyggelig terrasse og et biljardbord. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet.
  De morderne, klimatiserte rommene har parkett, vannkoker og eget bad.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Tips og egne utgifter
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 år per rom.

Barnerabatt

Barn får en varierende rabatt avhengig av alder og reisedato.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Samtlige hoteller tilbyr gratis WiFi

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Visum- og passinformasjon

Merk at du må ha visum for å besøke India. Nordmenn kan søke om et E-Visa med en avgift på 48 USD (med forbehold om endringer). Merk at du kan søke om visum innen 4 dager før avreise. Vennligst se denne siden: https://indianvisaonline.gov.in/visa/index.html for å søke e-visa. For mer informasjon ser https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til India.