Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Unik kulturreise i Tel Aviv & Jerusalem

 • Rundreise
 • 5 netter
 • Israel
pris fra kr 7 339
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Israels skatter, Tel Aviv & Jerusalem på en reise. Velg mellom 4 eller 5 netter inkl. frokost og fly t/r!

Denne doble byreisen lar deg oppleve to helt unike byer i samme land. Tel Aviv og Jerusalem er som natt og dag, men de har en ting til felles: de er begge slående skjønnheter. Tel Aviv er et pulserende metropol. Surfebyens atmosfære utstråler modernitet og en urban kultur, samtidig som den balanser autentiske tradisjoner. Jerusalem, en by med tusener av års historie, tilbyr en mystisk, magisk og nesten hellig atmosfære. Lev deg tilbake i tid i Jerusalems smale steingater og forhistoriske bymurer.

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter på Prima City Tel Aviv
 • 2 netter på Prima Park Jerusalem
 • Fly t/r Tel Aviv (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Rik israelsk frokost hver morgen
Israel

Tel Aviv og Jerusalem, vil fortrylle deg på hver sin måte. Spaser langs Carmel Market i Tel Aviv, kjenn duften av krydder og se lokale handelsmenn diskutere lidenskapelig over hverdagen. La deg beundre av byens urbane følelse. Du kan selv velge om du ønsker å bo 2 eller 3 netter i Tel Aviv før reisen går videre tiI Jerusalem. I 5000 år gamle Jerusalem venter en tidsreise gjennom forskjellige religioner og epoker. Spaser gjennom den innmurede gamlebyen og opplev alt fra muslimske, armenske, marokkanske, jødiske og kristne nabolag. Denne magiske byreisen vil både overraske og imponere.

Reiserute

Dag 1 - 3: Tel Aviv

Tel Aviv er en vibrerende storby på den israelske middelhavskysten. Her finner du en vill blanding av kultur, arkitektur, fargerike markeder, kulinariske herligheter, strand, uteliv og ikke minst, svært vennlige mennesker! Enten du foretrekker å slappe av på stranden, kanskje du vil prøve deg på… Les mer

Prima City  eller lignende

Dag 4 & 5: Jerusalem

I Jerusalem vil du senke pulsen og drømme deg inn i en fascinerende atmosfære som gjenspeiler tusenårs historie. Det første innblikket til gamlebyen vil gi deg en nydelig følelse du aldri vil glemme. Følg krysset på Via Dolorosa, nyt den fantastiske utsikten over byen fra den berømte Olivenfjord… Les mer

Prima Park -פרימה פארק  eller lignende
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Transport mellom Tel Aviv og Jerusalem
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 år per rom.

Barnerabatt

Barn under 2 år bor gratis på hotellet
Barn fra 3 år betaler full pris

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi på begge hoteller

Vaksinasjonskrav

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Visumkrav

Merk at den reisende er personlig ansvarlig for å innhente all nødvendig tilleggsinformasjon fra de relevante myndighetene, og for å vurdere i god tid før avreise om den informasjonen som ble innhentet tidligere har endret seg. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret