Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Helsinki - en arkitektonisk drøm

 • Storbyferie
 • Helsingfors
pris fra kr 5 029
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag Finlands stilfulle og unike hovedstad. Bo 2, 3 eller 4 netter på Hotel Lilla Roberts med frokost hver morgen, inkl. fly t/r!

Helsinki er en nordisk fryd! Byen er verdensberømt for sin funksjonelle og stilige design. Den finske hovedstaden er landets kreative knutepunkt. Helsinkis designscene er en av de mest eklektiske som finnes, og har en enorm innflytelse over hele verden. Når det kommer til arkitektur er Helsinki et ledende verdenseksempel, de forskjellige stilene som er satt sammen utgjør et nydelig eklektisk bybilde; fra vakker Art Nouveau til elegant Art Deco blandet med neo klassisk renessanse og funksjonell stil. Helsinki er en arkitektonisk drøm!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Hotel Lilla Roberts
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Helsinki (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Gratis tilgang til hotellets treningsstudio
 • Leiesykler (avhengig av tilgjengelighet)
Helsinki - en verdensby

Helsinki er både unik og fascinerende, stilfullt og quirky. Finlands hovedstad tiltrekker besøkende fra hele verden med gode grunner. Byens marine atmosfære, den rike kulturen, den stilfulle shoppingen, og ikke minst den verdensberømte arkitekturen er bare noe av det vi kan nevne. Helsinki har merket sitt navn høyt oppe på det kulinariske kartet, og byen yrer av kreative, spennende, autentiske og utltramoderne restauranter. Her finnes det virkelig noe for hver en smak.

Hotel Lilla Roberts

 • Hotel
 • Helsingfors, Finland
Exterior

Dette sofistikerte hotellet tilbyr den perfekte setting for en fantastisk byferie i Helsinki. Hotellet ligger sentralt i det rolige Little Roobertinkatu, i nærheten av koselige kaféer- og restauranter og flotte shoppingmuligheter. Hotellet har også en hyggelig restaurant, Krog Roba, og en stilig lobby hvor du kan slappe av og nyte den glassfyrte peisen. Hotellets døgnåpne resepsjon er til din tjeneste, og treningsstudioet er fritt tilgjengelig. Sykler kan lånes fra hotellet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Les mer
Comfort room 2

Komfort rom

3 personer | Rom

Elegante rom med 25 m² med utsikt over enten gaten eller gårdsplassen. Rommene har enten en dobbeltseng eller enkeltsenger. De klimatiserte rommene har også en komfortabel lenestol, minibar, safe, stor flatskjerm-TV med innebygd trådløst lydanlegg og et bad i art deco-stil med hårføner, badekåper og tøfler. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på alle rom.

Style room

Style rom

3 personer | Rom

De vakkert dekorerte rommene på 30 m² har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommene har også en sittegruppe med sofa som inviterer deg til å slappe av etter en travel dag. De klimatiserte rommene har også en komfortabel lenestol, minibar, safe, stor flatskjerm-TV med innebygd trådløst lydanlegg og et bad i art deco-stil med hårføner, badekåper og tøfler. Gratis Wi-Fi er tilgjengelig på alle rom.

TravelBird Tips!
 • Bli kjent med de ulike bydelene i Helsinki, for eksempel har Kallio og Punavuori har vært de mest populære de siste årene. Butikker, verksteder og gallerier fylt med glassvarer, belysning, tekstiler og spennende interiør sprer seg i designdistrikteti Punavuori. (Hotellet ligger et lite et steinkast fra alt som skjer i Punavuori)
 • Museer: Det berømte designmuseet ligger bare 150 meter fra hotellet. Ateneum kunstmuseum er imidlertid et "must" for kunstelskere. Det flotte Nasjonalmuseet er også verdt et besøk, er får du en et innblikk til de finske fasene av forhistorie.
 • Teatre: Helsinki er en internasjonal by, og teatralske forestillinger og kultur finnes det rikelig av. Nasjonalteatret i Helsinki er en av de mest berømte teatrene i Nord Europa. Svenska Teatern er også et unikt landemerkene, og teatre verdt å sjekke ut er Savoy Theatre, KOM Theatre, Q Theatre og Alexander Theatre.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Personlige utgifter
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret