Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Opplev enestående Cape Town

 • Storbyferie
 • 6, 7, 8, 9, 11 eller 12 netter
 • Cape Town
pris fra kr 10 479
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med til Sør Afrika og enestående Cape Town. Bo 5, 7 eller 10 netter på InnsCape on Castle. Inkl. frokost, leiebil og utflukt til Cape Point, samt fly t/r!

Bli med til Sør Afrika og utrolige Cape Town, en by som byr på helt unike opplevelser og er like spennende 7 dager i uken. En by som har mer restauranter enn det er dager i året, og en by der kunst og natur møtes. En sammenkomst av kulturer, mat og landskap, det finnes ingen steder som Cape Town. Henrivende og vakker, kronet av Table Mountain National Park. Cape Town garanterer et livs-eventyr!

Tilbudet inkluderer:
 • 5, 7 eller 10 netter på InnsCape on Castle
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r fra Oslo Gardermoen
 • Leiebil under hele oppholdet
 • Guidet utflukt til Cape Point
 • Gratis WiFi
Vakre Cape Town

Cape Town er perlen av Sør-Afrika, en by det er umulig å ikke forelske seg i. Fra det deilige klimaet, til den fantastiske kystlinjen. Spaser blant de pastellfargede husene i det sjarmerende Bo-Cape-distriktet. Dans deg inn i natten med det de pulserende rytmene fra Long Street. Besøk Stellenbosch for å smake de fineste Cape-vinene. Unn deg en uforglemmelig utsikt ved å stige opp til Lion's Head, som ligger mellom Signall Hill og Table Mountain. Uansett hvordan du velger å tilbringe denne spennende byferien, garanterer vi at dette blir en uforglemmelig og vakker storbyreise!

InnsCape On Castle

 • Hotel
 • Cape Town, Sør-Afrika
reception 2

InnsCape on Castle ligger i sentrum av Cape Town, bare noen få skritt fra pulserende Long Street. Det finnes en rekke restauranter og barer innen gangavstand. Gjestene kan nyte gratis Wi-Fi overalt, og en rik frokost venter klar for deg hver morgen på Urban Cafe. Hotellet er moderne, og stilfullt innredet.

 • +2
Les mer
room

Dobbeltrom

Hvert rom på dette hotellet har klimaanlegg, flatskjerm-TV, mikrobølgeovn og minibar. Badene er utstyrt med et dusj og toalett.

Utflukt til Cape Point

 • En nydelig utflukt til den berømte Cape Peninsula er inkludert (på dag 3 av turen). Du vil bli hentet mellom kl. 8:00 og 9:00 er tilbake til hotellet kl. 17:30. Cape Point, som tilhører Cape of Good Hope Nature Reserve, ligger blandt imponerende klipper. En svingete sti fører deg til et gammelt fyrtårn. Stedet tilbyr en unik atmosfære, og bare tanken på at du står i spissen av Afrika er helt prisløs.
 • Dagen starter med et besøk til Clifton, Camps Bay og de tolv apostlene. Deretter fortsetter du til Hout Bay. Herfra drar du videre til Cape Point og spiser lunsj på en lokal sjømatrestaurant (vennligst merk at lunsjen er på egen kostnad). Det bli også et besøk til pingvinstranden Boulder's Beach. Dagen slutter i Kirstenboschs botaniske hage, ved foten av Table Mountain.
Valgfrie ekstrautflukter

Utflukt til Robben Island: På denne ekskursjonen, besøker du den berømte Robben Island, som ligger på kysten av Cape Town. Den historiske bygningen på øya var fengselet til folkehelten Nelson Mandela og andre anti-apartheid-krigere. Etter Robben Island fortsetter du til Table Mountain, hvor du vil klatre inn i taubanen som bringer deg til toppen (merk at inngangen er ikke inkludert i utflukten, og må kjøpes på stedet) . En bytur finner også sted, og lærer mer om Cape Towns historiske og kulturelle aspekter. Denne utflukten starter klokka 8.00 og slutter klokken 16.00.

Dagstur til Cape Winelands: Sør-Afrika er synonymt med god vin! Under denne ekskursjonen reiser du langs imponerende fjell og atmosfæriske landsbyer mot Cape Winelands. Du vil besøke vinruterne Stellenbosch, Franschhoek og Paarl, og du vil selvfølgelig smake på de edle dråpene. Turen starter klokka 8.30 og slutter klokken 17.30.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Parkeringskostnader
 • Inngangskostnad til Table Mountain under valgfri utflukt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 per rom

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Pass og visuminformasjon

Merk at den reisende er personlig ansvarlig for å innhente all nødvendig tilleggsinformasjon fra de relevante myndighetene, og for å vurdere i god tid før avreise om den informasjonen som ble innhentet tidligere har endret seg. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler.

Leiebil

- Du henter leiebilen (kat A) på flyplassen i Cape Town ved Hertz. Kontoret er åpent 24 timer i døgnet.
- Depositumet for leiebilen er 7500 ZAR (ca € 485 euro).
- Hovedansvarlig må ha gyldig kredittkort.
- GPS er eksklusiv og kan kjøpes på stedet for ca € 8,40 per dag
- Leiebilen er klar ved ankomst med en full tank og må også returneres med en full tank.
- Tilskudd for en annen sjåfør er ca € 193, -

Leiebil

- Ubegrenset kjørelengde
- Forsikret for skade på tredjeparts bil
- Skadeforsikring (CDW)
- Tyveriforsikring
- Ansvarsforsikring

Reise med barn

Det er spesielle regler for å reise med barn i Sør-Afrika: Foreldre som reiser med barn opptil 17 år, må ha med en kopi av fødselsattesten på engelsk.
Når et barn reiser med kun 1 forelder, må det skrives en attest fra den andre forelderen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret