Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Oppdag Chicago fra et sentralt hotell

 • Storbyferie
 • Chicago
pris fra kr 5 329
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Se livlige Chicago fra sentrale The Inn of Chicago inkl. 3, 4, 5, 6 eller 7 netter, tilgang til treningsrom og fly t/r.

Det er byen til Al Capone, deep dish pizza og 'The Bulls', men visste du at Chicago er en by med arkitektoniske perler som Millennium Park, The Loop og Willis Tower? I tillegg finner du et kulturtilbud en by kan være stolt av, byparker og førsteklasses restauranter. The Windy City utforsker du fra et sentralt beliggende hotell ved rett ved Magnificent Mile, så du kan shop til you drop på State Street og la deg inspirere i de mange museene. Hvem vil du ta med deg til våre nye storbydestinasjon?

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4, 5, 6 eller 7 ( merk at det vises som 4, 5, 6, 7 eller 8 netter) i The Inn of Chicago
 • Fly t/r Chicago O'Hare (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Tilgang til treningsstudio
Ytterligere tilvalg
 • 360 Chicago + TILT experience
Oppdag The Windy City

Storbyferie i USA? Vend snuten mot livlige Chicago! Byen som ligger ved bredden av Lake Michigan er landets tredje største by. Byen kan lett konkurrere med storbygiganten New York med museer i verdensklasse som The Art Institute of Chicago, arkitektoniske perler i alle former og farger i Millennium Park, og et fantastisk kulturtilbud som de 200 teatrene. Gå på oppdagelse i de forskjellige bydelene og oppdag noe nytt på hvert gatehjørne. Besøk en ny storbydestinasjon neste gang! Se en guide til bydelene under.

The Inn of Chicago

 • Hotel
 • Chicago, USA
terrace

Dette boutiquehotellet har alt tilgjengelig for en for en storbyreise: komfortable rom som har alle fasiliteter du trenger og en ideell beliggenhet. Du befinner deg rett rundt hjørnet av Magnificent Mile, hvor du kan shoppe. Navy Pier, Millennium Park og utgangspunkt Rush Street nås enkelt fra hotellet. Hotellet har et treningsstudio, en lobby og et takterrasse med en vakker utsikt over byen. Videre har du også her en døgnåpen resepsjon.

Les mer
room

Standard queen-rom

Rommet er 19 m² stort og har aircondition, en flatscreen-tv, en safe, en telefon og en skrivepult. Rommet har også et eget bad med hårføner.

Chicago: bydel for bydel

The Magnificent Mile er Chicago kommersielle distrikt. Det livlige området er hjem til førsteklasses shopping med luksuriøse shoppingsentere, trendy restauranter og luksushoteller. Beundre samtidig som du er på shoppingtur, landemerker som historiske Chicago Water Tower, neo-gotiske Tribune Tower, terracotta Wrigley Building skyskraperen og den 100-etasjes John Hancock Center, som har et observasjonsdekk med en restaurant og panoramautsikt.

 • The Loop: dette er downtown Chicago, i hjertet av byen. Ta et bilde av det ikoniske Chicago Theater, og reis opp i toppen av Willis Tower for en enestående utsikt og ta deg tid til å vandre fra rom til rom det gigantisk Art Institute of Chicago.
 • Pilsen: i byens Mexicanske bydel finner du fargerike veggmalerier, koselige kaféer og hippe gallerier. Utforsk det unike National Museum of Mexican Art, beundre de små kirkene eller prøv en autentisk enchilada i en restaurant.
 • Bucktown og Wicker Park: denne bydelen er først og fremst kjent for sitt livlige natteliv. Tilbring kveldene på en bar med live-musikk og prøv mikrobrygget øl. Her finner du også talløse trendy kaffe- og cocktailbarer.
 • Old Town: i denne bydelen finner du en lang historie med bygninger fra 1800-tallet i rød murstein. Her kan du vandre blant små boutiques og spesialbutikker. Er du glad i standup-comedy? Kjøp da en billett til The Second City, hvor den amerikanske komedien startet.
 • Oak Park: liker du arkitektur, sett da også denne på listen din. Her finner du hus fra arkitektekten Frank Lloyd Wright, hvor han selv bodde. Her er også fødestedet til Ernest Hemingway.
Tilvalg: 360 Chicago & TILT Experience

Har du ikke høydeskrekk? Eller vil du kanskje overvinne den? Reis da med heisen opp til ikoniske John Hancock Building (ligger ved slutten av Magnificent Mile), hvor du nyter den imponerende utsikten byen og Lake Michigan. Ekte våghalser går opp i glassboksen av TILT Experience hvor du kan kikke ned.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Gratis i allmenne rom.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Visumkrav

Merk at du må fylle inn et ESTA-skjema for å besøke USA. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter avreisedato fra USA. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://norway.usembassy.gov/esta.html

Vennligst merk at dersom du er fra Sudan, Somalia, Iran, Yemen, Syria eller Libya, vennligst sjekk med Utenriksdepartementet om du har tillatelse til å reise til USA, før du bestiller en reise.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til USA. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Beliggenhet

Navy Pier, Millennium Park og utgangspunkt Rush Street nås enkelt fra hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret