Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Egen 4* leilighet på Tenerife

 • Solreiser
pris fra kr 7 109
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nyt Kanariøyenes behaglige klima på Tenerife! Bo 7, 10 eller 14 netter i egen leilighet på 4* hotell 650 meter fra stranden, fly t/r og transport.

Opplev Tenerifes mangfold av hvite og svarte sandstrender, imponerende fjell, grønne landskap og ruvende klipper. Finn den perfekte balansen mellom solferie og sightseeing på ditt hjemmekoselige hotell med tre utendørs svømmebasseng med en beliggenhet ca. 650 meter fra Playa de la Arena og nær de populære Los Gigantes-klippene. Her kan du nyte både varme sommerdager og mild vintervarme - velg det som passer deg best!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter i superior leilighet med ett soverom på Hotel Allegro Isora****
 • Halvpensjon (helpensjon og all-inclusive kan legges til ved bestilling)
 • Fly t/r Tenerife (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Tenerife - et magisk feriested

Velkommen til Tenerife, den største øya av Kanariøyene! Tenerife stiller stolt med sitt mangfold og har ikke mindre enn fem ulike klimasoner der mange ulike dyr og planter trives. Øya er også et paradis for soldyrkende reisende fra Nord-Europa takket være sine vakre strender og sitt behagelige klima året rundt.

Gjennomsnittstemperaturen ligger på minst 20 grader året rundt og stiger opptil 28 grader i august. Her kan du nyte lange strandturer, nyte solnedgangen på uteserveringer og bare fokusere på avkobling!

Allegro Isora

 • Hotel
 • Santa Cruz de Tenerife, Spania
Hotel © Hotel Allegro Isola

Dette vakre 4-stjerners hotellet tilbyr en herlig utsikt over Atlanterhavet og det imponerende fjelllandskapet. Hotellet ditt ligger kun 650 meter fra sandstranden Playa de la Arena og knapt 3km fra de kjente Los Gigantes-klippene, som helt sikkert er verdt et besøk!

Hotellet har tre utendørs svømmebasseng, et barnebasseng, en uteplass med vakre hager og grøntområder samt en lekeplass for barn. Du kan også kombinere sol og bad med avkobling i hotellets velværeavdeling med badstue og treningsstudio. I restauranten serveres lokale og internasjonale retter - velg mellom halvpensjon eller all-inclusive under ferien din! Hotellet har også en loungebar samt en snackbar.

 • +-4
Les mer
bedroom © Hotel Allegro Isola

Leilighet 1 Superior Rom

3 personer | Rom

Din superior ettromsleilighet er ca 38m² og har et soverom, en stue
samt et fullt utrustet kjøkken. Innredningen er enkel og moderne og et stort pluss er din private terrasse hvorfra du kan nyte morgensolen og beundre vakre solnedganger. Leiligheten rommer opptil 3 personer.

livingroom © Hotel Allegro Isola

Leilighet 1 Rom Superior med havutsikt

3 personer | Rom

Denne leiligheten er utstyrt akkurat som superior ettromsleilighet uten havutsikt, er ca 38m² og har et soverom, en stue
samt et fullt utrustet kjøkken. Innredningen er enkel og moderne og et stort pluss er din private terrasse hvorfra du kan nyte morgensolen og beundre vakre solnedganger. Leiligheten rommer opptil 3 personer.

Reistips

 • Ute etter nye eventyr? Besøk Tenerifes berømte vulkan Teide, Spanias høyeste fjell med sine 3718 meter! Denne UNESCO-listede verdensarven er et imponerende syn og byr på en minneverdig dagsutflukt.
 • Tilbringer du heller din ferie i vannet? Tenerife er også en populær destinasjon for dykkere og andre vannsportentusiaster. Dra for eksempel på undervannsmuseet, der det er laget statuer og annen kunst under havet.
 • Denne solfylte øya er også kjent for sin marinbiologiske mangfold. Merk at du skal dra på en båttur for å se delfiner og hvaler - det finnes opptil 26 ulike arter av disse på Tenerife!
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer i et Leilighet 1 Superior Rom
Min 2 personer og maks 3 personer i et Leilighet 1 Rom Superior med havutsikt

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Internett

Gratis Wi-Fi

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Parkering

Gratis ved hotellet

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Svømmebasseng

Et basseng og bassengbaren er stengt fra november til slutten av desember. En midlertidig bar er åpen for å blir servert drinker.

Beliggenhet

Hotellet ditt ligger kun 650 meter fra sandstranden Playa de la Arena og knapt 3 km fra de kjente Los Gigantes-klippene

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret