• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

5* ferie i elegante Dubai

 • Storbyferie
 • 5, 6 eller 7 netter
 • Dubai
pris fra kr 6 919
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

5* luksusferie til solfylte og skinnende Dubai! Bo 5 eller 7 netter på Steigenberger Dubai***** inkl. frokost, privat transport og fly t/r!

Opplev byen som glitrer av eleganse! I Dubai møter du skinnende skyskrapere fra fremtiden, samtidig som du kan oppleve solnedgangen fra kamelryggen i ørkenen. Bo som en konge og fordyp deg i ren luksus. Dubai er en unik verden som imponerer på alle måter. Unn deg selv noe helt spesielt på din neste ferie. Velkommen til et spennende og luksuriøst arabisk eventyr!

Tilbudet inkluderer:
 • 5 eller 7 netter på Hotel Steigenberger Business Bay*****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Privat transport mellom flyplass og hotell
Dubai - noe for alle

For rundt 50 år siden var Dubai ikke mer enn en liten fiskerlandsby i ørkenen - uten en eneste skyskraper - men i dag har byen utviklet seg til en av verdens mest spennende, fremtidsrettede og visuelt fantastiske metropoler! Her kan du virkelig finne alt du måtte ønske deg mellom himmel og jord. Opplev vakre strender og magiske ørkener, samtidig som du befinner deg i en moderne, arkitektonisk edelsten. Du kan også besøke Dubais mer historiske steder, spasere langs autentiske souker og la deg falle for den arabiske atmosfæren. Gjør deg klar for et dynamisk storby-eventyr med sol, bad, shopping, luksushoteller, utflukter og mye mer!

Hotel Steigenberger Business Bay*****

 • Hotel
 • Dubai, De forente arabiske emirater
Hotel Steigenberger Business Bay - lobby

Dette splitter nye 5*-hotellet er det perfekte utgangspunktet for deg å oppleve fascinerende Dubai fra. Steigenberger Business Bay ligger i hjertet av Business Bay Districts, i umiddelbar nærhet til Burj Khalifa som er verdens høyeste bygning og Dubai Mall, verdens største shoppingsenter. Hotellet byr på alt du kan ønske deg under et opphold i Dubai - The Bayside Restaurant & Terrace, The Swim & Tonic Pool Bar, Lobby Café, spa (mot betaling) og mye mer. Inkludert i tilbudet er daglig frokost, men det er mulig å oppgradere til halv- eller helpensjon ved bestilling.

 • +3
Les mer
Hotel Steigenberger Business Bay -superior room

Dobbeltrom

Du blir innlosjert på et elegant og moderne dobbeltrom med fantastisk utsikt på Dubai Canal og Business Bay Skyline. På 32m² vil du ha et komfortabelt opphold med kingsize-seng, baderom med bad og dusj, skrivebord, klesskap, safe, aircondition, flatskjerm-TV, minibar (mot betaling) og te- og kaffefasiliteter.

Valgfrie utflukter i Dubai

 • Dhow Cruise med middag for 500 kr per person (ca. 2 timer) - Denne ekskursjonen tar deg med på et avslappende og bedårende vakkert kveldscruise i en dhow som er en tradisjonell arabisk seilbåt. Nyt en elegant middag, mens du opplever byens skjønnhet fra vannet! Kleskode er "smart casual" og overføring fra hotellet er inkludert.
 • En safari med middag for 550 kr per person (ca. 5-6 timer) - En spennende ettermiddagsreise i ørkenen i en liten beduinleir hvor du kan se solnedgangen over sanddynene, prøve kamelridning og nyte en deilig BBQ-middag. En autentisk følelse av det gamle Arabia!
 • Burj Khalifa billetter til 380 kr per person (besøket tar vanligvis 2-3 timer) - Dette er verdens høyeste bygning, og er på hele 829,8 m. Her vil du få en uslåelig utsikt. En fantastisk og virkelig unik opplevelse!
TravelBird Tips!

Dubai er virkelig et shoppingparadis! Mall of Emirates et must. 1200 butikker og over 100 restauranter finnes i lokalet som er et verdens største kjøpesentre. Dubai Mall er også en opplevelse, her kan du se både fosser og akvarier, og ikke minst, verdens største godteributikk.

Dubai er selvfølgelig også kjent for sine nydelige strender. Nyt den varme sanden, det klare blå havet og svingende palmer i Jumeirah Public Beach eller den roligere Jebel Ali Beach. Når du føler for å spise en god middag eller nippe til en deilig cocktail, kan du sette kurs ultramoderne Dubai Marina.

Hvis du vil se mer av det gamle Arabia, anbefales en tur til Sharjah. La deg beundre av den utestående vakre hvite moskeen i Al Noor, hvis navn betyr lys.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatter på 20 AED (cirka 50 kr) per person per natt som betales på stedet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom og et barn opp ti 10 år per rom

Barnerabatt

Barn under 2-5 år bor gratis på hotellet
Barn 6-11 år betaler ca 150 kr per natt på hotellet (sover i eksisterende senger)
Barn fra 12 år regnes som voksne

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom tilgjengelig er det mulig å bestille flere rom i samme bestilling.

Pass og visuminformasjon

Merk at den reisende er personlig ansvarlig for å innhente all nødvendig tilleggsinformasjon fra de relevante myndighetene, og for å vurdere i god tid før avreise om den informasjonen som ble innhentet tidligere har endret seg. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler.

Helse- og vaksineinformasjon

Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Ramadan

Ramadan er den hellige måneden i muslimske land. I 2019 begynner den 5. mai og slutter den 4. juni. Denne måneden fører med seg en viss uforutsigbarhet, som kan påvirke reisen din. Under Ramadan er det ikke lov å drikke og spise offentlig, vi anbefaler deg derfor om å kun spise og drikke inne. I tillegg må du kle deg konservativt.
Husk at, under solnedgangen, er det mange som drar til moskeer og offentlige torg, og veier kan bli hektiske og mange forretninger vil ha forskjellige åpnings-og stengetider. Vennligst dobbeltsjekk dette før du drar slik at du unngår å bli skuffet. Noen hoteller kan komme til å endre restaurantmenyen eller la vær å selge alkohol denne måneden.

Beliggenhet

Steigenberger Business Bay ligger i hjertet av Business Bay Districts. Transport mellom flyplass og hotell er inkludert i dette tilbudet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret