• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Velvære & strandliv på Bali

 • Rundreise
 • 10 netter
 • Indonesia
pris fra kr 9 139
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Bo 4 netter i Ubud og 4 netter i Seminyak inkl. frokost. Yogatimer og andre aktiviteter kan velges. Fly t/r Denpasar og all transport inngår.

Gylne sandstrender som forsvinner i horisonten, et deilig klima, fantastisk kulinari, vakre templer og unik kultur - Bali er et paradis for deg som søker en strandferie med et hint av eksotiske opplevelser. I tillegg kan du nyte yogatimer, spa og velvære som krydder på ferien din. Nyt alt Bali har å by på på denne magiske reisen!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 netter på Bakung Ubud Hotel (eller lignende)
 • 4 netter på Swiss Bel Seminyak - Petitenget (eller lignende)
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Denpasar (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • All transport på Bali: t/r mellom flyplass og hotell, og fra Ubud til Seminyak
La deg inspirere av Bali

Indonesia er verdens største øysamling, med cirka 990 øyer som er bebodd. Bali er en av de mest kjente øyene og i alle fall den som er høyst elsket av turistene, noe du vil forstå etter at du har vært her! Kombiner vakker natur og strandliv med historie, spennende markeder og avslapping på stranden og med yoga. Velkommen til Bali!

Reiserute

Dag 1 - 4: Ubud - Balis spirituelle hjerte

De første 4 nettene tilbringer du i Ubud, som ligger midt i øyas grønne hjerte. Omgitt av jungel kan du spasere rundt og utforske stedets kunst, kultur og åndelighet. Atmosfæren er virkelig noe for seg selv, og noe du sent vil glemme! Slapp av på en av de mange hyggelige og kunstneriske restaura… Les mer

Bakung Ubud Resort & Villa  eller lignende

Dag 5 - 8: Seminyak - hjem for uendelige strender

Seminyak er fargerik og fin, og det perfekte stedet å slappe enda mer av etter ditt opphold i Ubud. Her finnes det flotte strender og butikker med alt fra stilige strandklær av de beste designerne til uformelt surfetøy. Den himmelske sandstranden inviterer deg til å glemme alt og bare jobbe på b… Les mer

Swiss-Belhotel Petitenget  eller lignende
Tilvalg

Ved bestilling har du mulighet til å legge til utflukter du kan dra på når det passer deg best. Tidspunkt for utfluktene velger du ved ankomst på det første hotellet. Alle utflukter har engelskspråklig guide. Mulighetene er:

 • Rafting (på dag 2, 3 eller 4 - varer i cirka 6/7 timer): fra Agung-fjellet går du 12 km nedover på Telaga Waja-elven, gjennom vakker natur og vill tropisk skog og klatreplanter. Turen passer både nybegynnere og viderekomne, og til slutt vil du gå ned en 4 meter høy foss! Lunsj er inkludert i utflukten.
 • Sykling (på dag 2, 3 eller 4 - varer i cirka 5/6 timer): på denne utflukten vil du se det autentiske Bali. Sykkelturen går så godt som bare nedover, som gjør det enkelt for deg å nyte de tradisjonelle landsbyene og den flotte naturen som du sykler forbi. Underveis besøker du en balinesisk familie og får mulighet til å lære om lokal kunst og kultur, som blant annet treskjæringskunst. Lunsj er inkludert i utflukten.
 • Jungel-trekking (på hvilken som helst dag fra dag 2 - varer i cirka 7/8 timer): denne turen går gjennom Balis mest kjente regnskog og til Lake Tamblingan, hvor du vil fortsette per kano. Guiden din vet alt om områdets blomster, tropiske planter og dyr, så her er det mye å lære! Lunsj er inkludert i utflukten.
Yoga på Bali

På Bali finnes det tusenvis av muligheter for å glemme hverdagen og la både kropp og sjel slappe av. Hvis du ønsker total avslapping så bør du definitivt ta en yogatime. Dette er mulig på hvilken som helst dag av oppholdet ditt i Ubud, hver time mellom kl.7-21. Dette avtaler du ved ankomst på hotellet.

Yoga-timene finner sted på Balis mest kjente yoga-skole: The Yoga Barn. Det er timer for både nybegynnere og viderekomne, og skolen tilbyr alt fra power yoga og qi gong til vinyasa, samt meditasjon og nada yoga. Du kan legge til en time ved bestilling av reisen, og så avtales tidspunkt ved ankomst på Bali.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Yogatimer er ikke inkludert i tilbudet men kan legges til i bestillingsprosessen
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 og 1 barn opptil 5 i et Dobbeltrom
Maks 1 voksen og 1 barn opptil 5 i et Enkeltrom

Enkeltreisende

Enkeltrom er tilgjengelig.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Internett

Gratis WiFi.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Visumkrav

Du må ikke ha visum ved reise til Indonesia. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler.Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Indonesia. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://indonesia-oslo.no/

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Bali. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret