Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Tenerife - øya med evig sommer

 • Solreiser
 • Los Cristianos
pris fra kr 8 369
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bølgebris og en sol som varmer! Bo 7, 10 eller 14 netter på The Suites at Beverly Hills på Tenerife, inkludert frokost, transport og fly t/r.

Velkommen til Tenerife, drømmeøya Tenerife. Her vil solen alltid kysse deg, mens du spaserer blant glade palmer som danser i takt med en mild sjøbris. Dette ferietilbudet introduserer deg til en av øyas mest populære og idylliske kystbyer, nemlig Los Christianos. Her er strendene er smellvakre, fiskerhavnen utstråler middelhavssjarm, og bybildet dreier seg om yndige, hvite murhus og koselige gater. Kos deg i varmen på Tenerife!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på The Suites at Beverly Hills
 • Frokost hver morgen (det er mulig å oppgradere til halvpensjon)
 • Fly t/r Tenerife (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • 15% på leiesykler
 • Gratis bruk av shuttle
Los Christianos

En gang var Los Cristianos en pitteliten fiskerlandsby, i dag er det en kjent og populær badeby og feriested, men byen har beholdt sin autentiske fiskersjarm. Her på sørsiden av Tenerife kan du nyte et kaldt glass vin fra vingårdene i nærheten og smakfulle lokale fiskeretter som de lokale fiskerne har tatt med tilbake. Los Christianos har i tillegg noen av Tenerifes absolutt vakreste strender. Den ultimate feriefølelsen starter fra det øyeblikket du går ut av flyet! La deg sjarmere på alle måter av vakre Los Christianos.

The Suites at Beverly Hills

 • Leilighet
 • Los Cristianos, Spania
Pool

The Suites at Beverly Hills ligger i Los Cristianos på Tenerife. 2,3 km fra berømte Playa de las Americas. Hotellet har et vakkert utendørsbasseng og terrasse. Suites Beverly Hills har også en badstue og et treningssenter. Det finnes en bowlingbane på stedet, og gjestene kan nyte hotellets restaurant og bar. Du kan spille tennis og biljard på eiendommen, og området er populært for sykling. Adeje ligger 9 km fra The Suites i Beverly Hills, mens El Médano ligger 17 km fra eiendommen. Eiendommen tilbyr en gratis pendelbuss og gratis WiFi er tilgjengelig. Los Cristianos er flott for bading, vannsport og mat og drikke.

 • +5
Les mer
Studio

Studio

Dette komfortable studioet har balkong, flatskjerm-TV, safe, bad og kjøkken utstyrt med kaffetrakter, brødrister, vannkoker og mikrobølgeovn.

Living area and terrace junior suite

Junior suite med et soverom

Denne suiten har en stue med flatskjerm-TV og et separat soverom. Videre finner du et kjøkken utstyrt med mikrobølgeovn, brødrister, vannkoker og kaffetrakter. Soverommet har i tillegg en balkong.

Bathroom

Duplex suite med et soverom

Denne suiten har en stue, en kjøkkenkrok, og et bad. Suiten er delt over to plan. I første etasje kommer du til et soverom med bad. Rommet har en balkong og en flatskjerm-TV. Kjøkkenet er utstyrt med en mikrobølgeovn, en brødrister, en kaffetrakter og en vannkoker.

Bedroom

Superior suite med to soverom

Denne suiten har to soverom og en stue med flatskjerm-TV. Kjøkkenet er utstyrt med brødrister, mikrobølgeovn, kaffetrakter og vannkoker. Soverommene har balkong.

TravelBird Tips!
 • Besøk Siam Park (5 km)! Dette badeland ligger i Costa Adeje og er bygget i thailandsk stil. I alle attraksjonene vil du se thailandske innflytelser, og parken ble til og med åpnet av en thailandsk prinsesse. Her er hele familien garantert en uforglemmelig dag ute!
 • Øyhopping! Fra Los Cristianos havn går ferger til den nærliggende øya La Gomera, en av de minste på Kanariøyene. Fergen tar omtrent en time. Besøk hovedstaden på San Sebastian eller besøk den vakre Garajonay nasjonalparken, som er til og med på UNESCOs verdensarvliste.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 11 og 1 barn opptil 1 i et Studio
Maks 4 voksne og 1 barn opptil 1 i et Junior suite med et soverom
Maks 4 voksne og 1 barn opptil 1 i et Duplex suite med et soverom
Maks 6 voksne og 1 barn opptil 1 i et Superior suite med to soverom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret