• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Ved stranden i Nerja på voksenhotell

 • Solreiser
 • 5, 7, 10 eller 14 netter
 • Nerja
pris fra kr 3 259
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Bo 5-14 netter i voksenhotellet MB Boutique Hotel, frokost, utflukt til grottene i Nerja (fra 7 netter), transport og fly t/r.

Denne hyggelige landsbyen på Spanias solkyst er en velkommen oase av ro, fred og kystbyidyll med strender og klart hav, koselige restauranter med tapas, vinbarer og uteserveringer. Vandre blant hvite hus, typisk for den andalusiske kysten, eller nyt idyllen ved strandpromenaden. Tilbring dagen på stranden, eller hvilende i skyggen med en drink på en strandlounge. Fra et av Nerjas høydepunkter, 'Balcón de Europa', har du en spektakulær utsikt over fjellene og det blå havet som møter kysten av Marokko i det fjerne.

Tilbudet inkluderer:
 • 5, 7, 10 eller 14 netter i MB Boutique Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Malaga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport fly t/r mellom flyplass og hotell
 • Bruk av WiFi
 • Utflukt til grottene (ved overnatting på 7 netter eller lengre)
Nerja - i vakre Andalusia

Nerja - perlen på spanske solkysten som preges av kilometerlange sandstrender, vennlige badetemperaturer, en genuin andalusisk atmosfære og et fortrollende naturlandskap. I tilbudet inkluderer inngår en utflukt til de historiske grottene som klassifisert som en verdensarv av UNESCO - med all rett! Unn deg en reise til solen fylt av bad, avkobling og spennende naturopplevelser!

Ta en pause fra all den deilige tapasen og solfylte timer på stranden og stig inn i Nerjas grotter som lokker besøkende fra hele verden - iblant har de også konserter i grottene, men grotten er en fantastisk opplevelse i seg selv. Stig inn, se deg omkring og se de krystalliknende takkronene og dype daler med forhistoriske tegninger og geologiske formasjoner fordelt på over 140 000 m2.

MB Boutique Hotel

 • Hotel
 • Nerja, Spania
dakterras

Hotellet ditt ligger i Nerja ca. 200 meter fra stranden Torrecilla Beach. Hotellet tilbyr også WiFi i hele bygningen såvel som en elegant takterrasse med jacuzzi samt en stor restaurant og bar i hotellets første etasje. Hotellet er barnefritt og gir deg og din favorittperson litt kvalitetstid på ferien, akkurat som man behøver iblant.

 • +6
Les mer
room

Dobbeltrom

Dobbeltrommet er 17 m2 og har en moderne, men stemningsfull innredning. Her har du en flatskjerm-TV, kaffe- og tefasilitetet, airconditio, en minibar og et eget bad med dusj, en hårføner og gratis toalettartikler.

room 2

Dobbeltrom Deluxe

Rommet er 20m² stort og moderne innredet og har en 42" Flatskjerm-TV, fasiliteter for å lage kaffe og te, en safe og et klimaannlegg. På badet er det en 100 x 100 cm stor regndusj, samt en hårtørker. Alle rom har en egen terrasse.

Dobbeltrom Superior

Superior-rommet har et areal på 25m2 og er akkurat som dobbeltrommet et moderne, stemningsfull atmosfære. Rommet har en
kingsize seng med topkvalitet Flex-madrasser, flatskjerm-tv med internasjonale kanaler, aircondition og et bad med luksuriøse toalettartikler fra Keiji, en hårføner, et make-upspeil og et badekar eller dusj, kaffe- og tefasiliteter.

Tips til reisen din

 • Den hvite landsbyen Frigiliana ligger kun en kort kjøretur unna. Dette er en av Andalusias vakreste av de typiske, hvite landsbyene. Vandre rundt i de smale gatene husene omgitt av hvite vegger, kjøp lokallaget honning, syltetøy eller olivenolje og spis en deilig lunsj ved en av de hyggelige restaurantene, som The Garden Restaurant for en fantastisk utsikt over dalen og havet.
 • Julies & Valeri's er en tapasrestaurant med en autentisk andalusisk atmosfære, og er også en av de beste i Nerja, med en beliggenhet rett ved Balcón de Europa. Nyt den koselige atmosfæren, tapas og mer.
 • Stranden Burriana (2 km fra hotellet) er en flott strand med restauranter og barer. Det ligger litt skjult mellom Nerjas klipper og er perfekt for en dag med sol og avslapping. Etter noen timer i solen kan du nyte en deilig lunsj i solen eller sette deg i en deilig lounge bar med et godt glass vin.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et Dobbeltrom
Maks 2 personer i et Dobbeltrom Deluxe
Maks 2 personer i et Dobbeltrom Superior

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Ikke tillatt.

Utflukten

Utfluktene til grottene i Nerja er mulig hver dag, bortsett fra 15 mai og 1 juni 2018.

Internett

Gratis WiFi i hele hotellet.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret