Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Forelsk deg i Riga

 • Storbyferie
 • Riga
pris fra kr 979
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nydelig miniferie i Riga med 2, 3 eller 4 netter på Bellevue Park Hotel Riga med frokost. Reisen inkluderer fly t/r.

Velkommen til Riga, den romantiske jugendhovedstaden i Latvia. Mystiske, gotiske spirer blandet med en fargerik art nouveau scene, danner Rigas unike bybilde. Opplev romantikken av denne kosmopolitiske perlen og føl den gode kjemien i Rigas som er kombinert av byens hippe barer og historiske gater. Bo i tillegg på et vakkert spahotell som oppfordrer til harmonisk avslapping. Latvias hovedstad tilbyr alt du kan ønske deg på ditt neste storbyeventyr!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Bellevue Park Hotel Riga****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Riga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Ytterligere tilvalg
 • Riga Busstur
 • Jugendstil tur
En historisk perle

Riga er kjent for sin pittoreske gamleby (Vecrīga) og sitt historiske sentrum (Centrs). Dette er en by hvor middelalderske hjørner møter art nouveau arkitektur. Hele gamlebyen i Riga er listet på UNESCOs verdensarvliste. Art Nouveau-stilen innebærer intrikate bygningsfasader, med utskjæringer av blomster og mytologiske skapninger, utsmykkede døråpninger og praktfulle vinduer. Byen yrer i tillegg av koselige kafeer, fargerike blomstertorg og gamle bokbutikker satt i små brosteinsgater.

Bellevue Park Hotel Riga

 • Hotel
 • Riga, Latvia
Wellness/pool

Bellevue Park Hotel Riga er et nyrenovert og moderne hotell med en flott beliggenhet, like ved Victory Park. Med gangavstand til gamlebyen og leiebil kommer du deg lett dit du vil. Tilbake på hotellet kan du koble av i spaanlegget og kna bort hverdagens stress med en behagelig massasjebehandling. Ta gjerne middagen på hotellets flotte restaurant. Restauranten ligger i 11. etasje på Bellevue Park Hotel, og tilbyr gourmetmat som serveres med stil i en hyggelig atmosfære. Restaurantens smakfulle moderne design, kombinert med dempet lys og myk musikk om kvelden, gir et komfortabelt og avslappende miljø. Tilbring en uforglemmelig middag på restauranten "Le Sommet".

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Les mer
Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Under ditt opphold på Bellevue Park Hotel Riga bor du komfortabelt på et lyst, moderne og nylig renovert dobbeltrom. Her finner du en fransk balkong, skrivebord, tv og eget bad med dusj og hårføner.

Valgfri uflukt

 • Guidet gåtur i Riga: På denne miniferien kan du bli med på en fascinerende spasertur gjennom Rigas historie. En lokal guide vil lære deg om de forskjellige Riga-tidene fra middelalderen til den sovjetiske okkupasjonen.
 • Guidet busstur i Riga: Frister det mer med buss isteden for å gå? Du kan velge å bli med på en guidet busstur som tar deg gjennom hele byens høydepunkter. Bussturen inkluderer engelsktalende audioguide.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Det 4-stjernede Bellevue Park Hotel Riga ligger ved siden av den pittoreske Victory Park, 1,7 km fra Rigas gamleby.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret