• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Mellom himmel og jord på Seychellene

 • Rundreise
 • 9, 10, 13 eller 14 netter
 • Seychellene
pris fra kr 18 449
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Opplev paradistrioen Praslin, La Digue og Mahé! Inkluderer 8 eller 12 netter på budsjett- eller strandhotell, frokost hver dag, fly og transport!

Leter du etter et sted med verdensberømte strender og krystallklart vann, med kort beliggenhet til regnskogens mystiske dyreliv? Da leter du etter Seychellene! Denne konstellasjonen av 115 øyer tilbyr alt du kan tenke deg av en eventyrlig, men avslappende, øyferie. Noe av det beste med øygruppen er klimaet: her er det sommer året rundt, og temperaturen faller aldri under 25 varmegrader. Hvem tar du med deg til paradis!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 5 netter på Lauriers eller Acajou Beach
 • 2 netter på Château St. Cloud i La Digue
 • 3 eller 5 netter på Sun Resort i Mahé
 • Frokost hver dag (det er mulig å oppgradere til halvpensjon vist du velger superiorpakken)
 • All transport
 • Fly t/r Seychellene (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Ytterligere tilvalg
 • Heldags-tour av Mahe
 • Heldags korallrev-safari ELLER Heldags Peaks Paradise
 • Halvdags Vallee de Mai
 • Heldags båt og sykkel samt selvstending Tour La Digue
Et paradis på jord

Legg fra deg jobb og mas, hopp på flyet og bli med på øyhopping på Seychellene! Det hele starter starter med 3 eller 5 netter på nydelige Praslin, før det bærer videre til 2 netter på magiske La Digue, og avsluttes med 3 eller 5 netter på idylliske Mahé. Er du i det mer eventyrlige hjørnet kan du utforske øyparadiset på båt, helikopter eller småfly - eller alle tre! Her er det ingen farlige krypdyr, men du kan kjenne adrenalinet pumpe ved å dykke med hvalhaier. Uansett hva smaksløkene dine foretrekker, vil de bli tilfredstilt her. Det Seychelliske kjøkkenet er nemlig et resultat av afrikansk, kinesisk, engelsk, fransk og indisk innflytelse over mange år.

Reiserute
 1. Dag 1 - 5: Praslin

  Det finnes ingen bedre sted å starte drømmereisen enn på Praslin. De nydelige strendene skaper en magisk overgang til det behagelige vannet. Selve øya er full av tropisk skog og mangfoldig dyre- og planteliv. Flere av strendene her har vært på listene over verdens fineste strender - gjentatte ga… Les mer

  Les Lauriers Eco Hotel & Restaurant

 2. Dag 6 & 7: La Digue

  Neste stopp er paradisøy nummer to. Sykle rundt og utforsk de magiske strendene, maten og det rike dyrelivet. Det La Diguesiske kjøkkenet er preget av fisk, og en unik evne til å lage mange spennende retter med fisk som hovedingrediens. Smaksløkene vil ikke bli skuffet!

  Øya er hjem til … Les mer

  Château St Cloud

 3. Dag 8 - 13: Mahé

  Siste stoppet på den uforglemmelige reisen er Mahé, den største øyen på Seychellene. Hovedstaden Victoria, med omtrent 70 000 innbyggere ligger her. Men frykt ikke: de aller fleste innbyggerne bor i hovedstaden, og siden Mahé kan skryte på seg hele 60 strender, er mulighetene for å være alene på… Les mer

  Sun Resort

Oppgrader til strandhoteller

 • Praslin: Oppgrader til Acajou Beach Resort, og nyt strandlivet rett utenfor døren din! Dette hotellet har utendørs svømmebasseng, selvfølgelig med utsikt over havet, en nydelig hage, restaurant og bar samt gratis WiFi. Rommene er store og luksuriøse med aircondition, minibar, safe, flatskjerm-TV, telefon og hårføner. Med rommet følger en gratis flaske vin og halv pris på valgfri massasje.
 • La Digue: Dersom du velger å oppgrade i La Digue, bor du på samme hotell, men på et mer luksuriøst rom. Her får du det som følger med i standard rom som air-condition, mini-kjøleskap og balkong, i tillegg til større rom og badekar.
 • Mahé: Oppgraderer du til Carana Beach Hotel, vil du ikke bli skuffet. Plassert på et av øyas nydeligste strender med avslappende og elegant atmosfære. Med stranden på den ene siden og øyas spennende natur på andre siden, er du garantert opplevelser og inntrykk overalt du ser. I tillegg har du et utendørs svømmebasseng, restaurant og en koselig lobby. Disse luksuriøse rommene inkluderer gratis WiFi, TV, air-condition, Nespresso-maskin og safe. Det følger også med 10 prosent avslag på spabehandling.
Valgfrie ekskursjoner

Korallrev-safari: Dra på korallrev-safari under ditt opphold på Mahé og opplev cruise, tropiske cocktails, gigant-skilpadder og det eksotiske mangfoldet under vannflaten. Hovedattraksjonen er å snorkle ved et sunket skip som hovedsakelig ligger under vann - her yrer det av liv! Du vil også få oppleve live-musikk!

Peaks of Paradise: Det hele starter med en fantastisk gåtur gjennom palmedekorerte stier på øyas nordkyst. Turen ender ved den avsidesliggende Anse Majore-bukta, hvor skipet Anahita venter. Dersom du ikke ønsker gåturen kan du gå på skipet i Victoria, og seile langs kysten til Anse Majore-bukta. Skipet tar dere med til Baie Ternay National Marine Park, hvor man kan svømme, snorkle, sole seg eller mate fiskene. Nyt et bedre BBQ-måltid før skipet vender snuten hjem. OBS: Ekskursjonen er bare tilgjengelig fra april/mai til september/oktober.

Mahé Discovery Tour: Denne ekskursjonen er perfekt for deg som vil utforske Mahé. Det er vel ingen bedre måte å starte enn en omvisning av Seychelles hovedstad, Victoria. De erfarne guidene som følger dere på ekskursjonen vil fortelle alt du trenger å vite om landets rike historie. Deretter vil en buss kjøre dere til de de fineste naturområdene Seychelle har å by på. Etter stoppet ved historiske Mission Lodge, med sine ruiner og uforglemmelige utsikt, kan du nyte en kreolsk buffet på en lokal restaurant. Opplev det unike biologiske mangfoldet på sørkysten på en urte- og krydderhage. Dagen avsluttes med en tur til en lokal landsby, hvor guidene forteller deg alt om Kreolsk kultur og arkitektur. Her kan du kjøpe suvenir til deg selv eller de hjemme. En uforglemmelig reise i hjertet av Seychelle!

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Booking er kun tilgjengelig for voksne.

Kjæledyr

kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Visumkrav

"Norske statsborgere trenger ikke visum for å besøke Seychellene. Passet må være gyldig i 6 måneder etter hjemkomst. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Du kan også kontakte konsulatet i Oslo for mer informasjon:
Seychellois Honorary Consulate in Oslo, Norway

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio, samt gulfeber før du reiser til Seychellene. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret