• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Eventyrlig øyhopping på Seychellene

Rundreise 9, 10, 13 eller 14 netter Seychellene

per person fra kr 18 809
basert på 2 personer

Opplev paradistrioen Praslin, La Digue og Mahé! Inkluderer 8 eller 12 netter på budsjett- eller strandhotell, frokost hver dag, fly og transport!

Leter du etter et sted med verdensberømte strender og krystallklart vann, med kort beliggenhet til regnskogens mystiske dyreliv? Da leter du etter Seychellene! Denne konstellasjonen av 115 øyer tilbyr alt du kan tenke deg av en eventyrlig, men avslappende, øyferie. Noe av det beste med øygruppen er klimaet: her er det sommer året rundt, og temperaturen faller aldri under 25 varmegrader. Er du i det mer eventyrlige hjørnet kan du utforske øyparadiset på båt, helikopter eller småfly - eller alle tre! Her er det ingen farlige krypdyr, men du kan kjenne adrenalinet pumpe ved å dykke med hvalhaier. Uansett hva smaksløkene dine foretrekker, vil de bli tilfredstilt her. Det Seychelliske kjøkkenet er nemlig et resultat av afrikansk, kinesisk, engelsk, fransk og indisk innflytelse over mange år. Hva venter du på?

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 5 netter på Lauriers eller Acajou Beach
 • 2 netter på Château St. Cloud i La Digue
 • 3 eller 5 netter på Sun Resort i Mahé
 • Frokost hver dag (det er mulig å oppgradere til halvpensjon vist du velger superiorpakken)
 • All transport
 • Fly t/r Seychellene (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Ytterligere tilvalg
 • Heldags-tour av Mahe
 • Heldags korallrev-safari ELLER Heldags Peaks Paradise
 • Halvdags Vallee de Mai
 • Heldags båt og sykkel samt selvstending Tour La Digue
Et paradis på jord

Legg fra deg jobb og mas, hopp på flyet og bli med på øyhopping på Seychellene!

Det hele starter starter med 3 eller 5 netter på nydelige Praslin, før det bærer videre til 2 netter på magiske La Digue, og avsluttes med 3 eller 5 netter på idylliske Mahé.

 1. Dag 1 - 5: Praslin

  Det finnes ingen bedre sted å starte drømmereisen enn på Praslin. De nydelige strendene skaper en magisk overgang til det behagelige vannet. Selve øya er full av tropisk skog og mangfoldig dyre- og planteliv. Flere av strendene her har vært på listene over verdens fineste strender - gjentatte ganger.
  Besøk Vallée de Mai, en naturpark og palmeskog på UNESCOs verdensarvliste. Her kan du se de berømte frøene til coco de mer, et palmetre. Frøene er de største i verden. Her vil du også møte den sjeldne svarte papegøyen, snegler og reptiler.
  Hva med en runde golf? Denne øya har nemlig en nydelig 18-hulls golfbane. Øya har få innbyggere, så til tider kan det virke som din private øy!

  Øya er fantastisk å bruke som base, med utflukter til de andre øyene. Besøk de gøyale sjø-fuglene på Cousine, hils på de frie gigant-skillpaddene på Cureuse eller ta en dykketur på verdenskjente St. Pierre.

  Tips: Utforsk øya til fots eller på sykkel. De fleste sykkel- og turstier er stengt for biler. Dersom du skal lengre kan du hoppe på en buss eller ta en taxi.

  hotel 1

  Les Lauriers Eco Hotel & Restaurant

  Hotel Baie Sainte Anne, Seychellene

  Eco-hotellet ligger på öns norra kust, i en liten by som heter Anse Volbert och bara 200 meter från stranden Cote d'Or. Hotellet har en Coconut Bar, en populär restaurang och enkla men rena rum med luftkonditionering, kassaskåp, kaffe- och tefaciliteter, terrass samt badrum med dusch.

  Les mer
 2. Dag 6 & 7: La Digue

  Neste stopp er paradisøy nummer to. Sykle rundt og utforsk de magiske strendene, maten og det rike dyrelivet. Det La Diguesiske kjøkkenet er preget av fisk, og en unik evne til å lage mange spennende retter med fisk som hovedingrediens. Smaksløkene vil ikke bli skuffet!

  Øya er hjem til den utrydningstruede fuglearten Terpsiphone. Ta turen til korallrevet og se det rike dyre- og plantelivet under vann. Grønne skilpadder holder til på enden av korallrevene, og er du ekstra heldig får du sett flaggermus, flyvefisk, åler eller til og med haier. Kanskje får du et glimt av kokosnøtt-krabben? Den liker å grave hull i bakken og stjele mat, så det er kanskje ikke rart den har fått kallenavnet «robber crab».

  Ta turen til den kjente stranden Anse Source d'Argent. Dette nydelige området vil ta pusten fra deg. På vei hit kan du stoppe innom Union Estate, en park hvor du blant annet kan mate gigant-skillpadder.

  Oppholdet ditt på denne øyen varer i 2 netter, på hotellet Château St Cloud.

  lounge

  Château St Cloud

  Hotel La Digue, Seychellene

  Dette hotellet ligger på en tidligere vaniljeplantasje i hjertet av La Digue, ved foten av et majestetisk fjell, ca 3 kilometer fra Anse Source d'Argent og 1,5 kilometer fra Union Estate Park. Hotellet tilbyr et utendørsbasseng, en tropisk hage, restaurant og bar. De klimatiserte rommene på hotellet er utstyrt med minikjøleskap, safe, kaffe- og tekoker, balkong og eget bad med dusj og toalett.

  Les mer
 3. Dag 8 - 13: Mahé

  Siste stoppet på den uforglemmelige reisen er Mahé, den største øyen på Seychellene. Hovedstaden Victoria, med omtrent 70 000 innbyggere ligger her. Men frykt ikke: de aller fleste innbyggerne bor i hovedstaden, og siden Mahé kan skryte på seg hele 60 strender, er mulighetene for å være alene på en strand store!

  Få ditt kulturelle påfyll ved Tempio hindu, et enorm hinduistisk tempel, fargerikt dekorert med guder og dyr. Etter dette kan du ta turen til
  Mission Lodge Lookout, et fantastisk utkikkspunkt på et av øyas høyeste områder. Følger du jungelstien må du regne med å bruke omtrent 2 timer hver vei. Beregn også tid til å nyte utsikten på toppen! Ga jungelvandringen mersmak? Da må du ta turen til Morne Seychellois National Park, hvor hele 20 prosent av øya inngår. Her er det flust med stier og dyre- og planteliv du kan utforske, i tillegg til det høyeste punktet på øya, Morne Seychellois. Når kvelden kommer kan du Her kan du slå deg løs på Katiolo, en unik nattklubb under den blå himmelen.

  Husk å besøke Seychelles National Botanical Gardens. Her vil du se et drøss med plantearter som kun finnes på denne øya. I tillegg har de gigant-skillpadder som er over 150 år gamle!

  pool 1

  Sun Resort

  Hotel Beau Vallon, Seychellene

  Dette lille og koselige hotellet ligger bare 200 meter fra Beau Vallon Beachs hvite strand. Hotellet tilbyr et utendørsbasseng og en restaurant som serverer typisk kreolsk (og internasjonal) mat. Rommene på hotellet er enkle behagelige og utstyrt med air condition, sittegruppe, kabel-TV, mini kjøleskap, wifi (mot betaling) og eget bad med dusj, toalett og hårføner.

  Les mer
Oppgrader til strandhoteller

 • Praslin: Oppgrader til Acajou Beach Resort, og nyt strandlivet rett utenfor døren din! Dette hotellet har utendørs svømmebasseng, selvfølgelig med utsikt over havet, en nydelig hage, restaurant og bar samt gratis WiFi. Rommene er store og luksuriøse med aircondition, minibar, safe, flatskjerm-TV, telefon og hårføner. Med rommet følger en gratis flaske vin og halv pris på valgfri massasje.
 • La Digue: Dersom du velger å oppgrade i La Digue, bor du på samme hotell, men på et mer luksuriøst rom. Her får du det som følger med i standard rom som air-condition, mini-kjøleskap og balkong, i tillegg til større rom og badekar.
 • Mahé: Oppgraderer du til Carana Beach Hotel, vil du ikke bli skuffet. Plassert på et av øyas nydeligste strender med avslappende og elegant atmosfære. Med stranden på den ene siden og øyas spennende natur på andre siden, er du garantert opplevelser og inntrykk overalt du ser. I tillegg har du et utendørs svømmebasseng, restaurant og en koselig lobby. Disse luksuriøse rommene inkluderer gratis WiFi, TV, air-condition, Nespresso-maskin og safe. Det følger også med 10 prosent avslag på spabehandling.
Valgfrie ekskursjoner

Korallrev-safari: Dra på korallrev-safari under ditt opphold på Mahé og opplev cruise, tropiske cocktails, gigant-skilpadder og det eksotiske mangfoldet under vannflaten. Hovedattraksjonen er å snorkle ved et sunket skip som hovedsakelig ligger under vann - her yrer det av liv! Du vil også få oppleve live-musikk!

Peaks of Paradise: Det hele starter med en fantastisk gåtur gjennom palmedekorerte stier på øyas nordkyst. Turen ender ved den avsidesliggende Anse Majore-bukta, hvor skipet Anahita venter. Dersom du ikke ønsker gåturen kan du gå på skipet i Victoria, og seile langs kysten til Anse Majore-bukta. Skipet tar dere med til Baie Ternay National Marine Park, hvor man kan svømme, snorkle, sole seg eller mate fiskene. Nyt et bedre BBQ-måltid før skipet vender snuten hjem. OBS: Ekskursjonen er bare tilgjengelig fra april/mai til september/oktober.

Mahé Discovery Tour: Denne ekskursjonen er perfekt for deg som vil utforske Mahé. Det er vel ingen bedre måte å starte enn en omvisning av Seychelles hovedstad, Victoria. De erfarne guidene som følger dere på ekskursjonen vil fortelle alt du trenger å vite om landets rike historie. Deretter vil en buss kjøre dere til de de fineste naturområdene Seychelle har å by på. Etter stoppet ved historiske Mission Lodge, med sine ruiner og uforglemmelige utsikt, kan du nyte en kreolsk buffet på en lokal restaurant. Opplev det unike biologiske mangfoldet på sørkysten på en urte- og krydderhage. Dagen avsluttes med en tur til en lokal landsby, hvor guidene forteller deg alt om Kreolsk kultur og arkitektur. Her kan du kjøpe suvenir til deg selv eller de hjemme. En uforglemmelig reise i hjertet av Seychelle!

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Booking er kun tilgjengelig for voksne.

Kjæledyr

kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Visumkrav

"Norske statsborgere trenger ikke visum for å besøke Seychellene. Passet må være gyldig i 6 måneder etter hjemkomst. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Du kan også kontakte konsulatet i Oslo for mer informasjon:
Seychellois Honorary Consulate in Oslo, Norway

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio, samt gulfeber før du reiser til Seychellene. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.