Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Kulturelle Wien

 • Storbyferie
 • 2 eller 3 netter
 • Wien
pris fra kr 3 539
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Musikk og arkitektur - opplev kulturelle Wien! Bo 2-5 netter HB1 Hotel Wien-Schönbrunn inkludert frokost hver morgen, 1 aperitiff og fly t/r!

Mozart, Beethoven og Strauss, en musikalsk eksplosjon av musikk og farger i all verdens nyanser, det er Wien! Unn deg en miniferie i byen der kakene er lite stykke fra himmelen, der gatene klinger i klassiske toner og der romantikken sprer seg med hvert eneste vindkast. Det er umulig å ikke falle for Østerrikes uendelige hovedstad!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på HB1 Hotel Wien-Schönbrunn
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Wien (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Aperitiff i café burg.ring1
Majestetiske Wien

Med et besøk til den vakre byen Wien kan du vandre i fortiden og fremtiden på samme tid. Byen brister med historisk og majestetisk arkitektur, som Schloss Schönbrunn fra Habsburg-monarkiet, de vakre bygningene på Ringstrasse-boulevard, barokke og neoklassiske mesterverk definerer mye av Wiens bybilde. Alt dette gjør det mulig å leve seg inn i fotsporene av historiske figurer som Prinsesse Sissi og flere berømte komponister. Til tross for den enestående historien som har utgjort byens bilde, er Wien byen som blander klassisk eleganse av praktfulle konserthus, sofistikerte lysekroner og mørkerøde fløyelsgardiner med hippe barer, et pulserende kveldsliv og en alternativ kunstscene.

HB1 Hotel Schönbrunn

 • Hotel
 • Wien, Østerrike
Hotell

Det er mange hoteller i Wien, men det dere skal bo på har uten tvil byens fineste utsikt! HB1 Design- & Budgethotel ligger nemlig veldig nærme byens mest kjente attraksjon: Schönbrunn slott. Fra hotellets øverste del har du utsikt over parken med den fantastiske Gloriette-bygningen fra det 12. århundre. Det er her oppe du nyter hotellets frokost og kan slappe av med en drink i baren etter at dere har vært på oppdagelsesferd i byen.

 • +2
Les mer
room

Dobbeltrom

Hotellets dobbeltrom tilbyr gode kvalitetsmøbler. Rommene har tregulv og et moderne bad med dusj, toalett, stort speil og hårføner. Alle rom har i tillegg aircondition.

TravelBird Tips!

 • Besøk spektakulære Donauturm som ligger midt i hjertet av byen. Dette topp tårnet i Wien ligger i Donau Park, og tilbyr byens beste utsikt,
 • Schloss Schönbrunn, ligger bare 850 km fra hotellet ditt. Dette staselige og historiske slottet er kjent som "Det østerrikske Versailles" Dette var også hjemmet til den ikoniske og verdsatte Wien prinsessen, prinsesse Sissi. La deg blende av de vakreste av hager og fortryllende haller.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca € 0,90 per person per natt
 • Transport mellom fly og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 13 i et Dobbeltrom
Maks 1 person i et Do Not Use - Einzelzimmer

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Maks 2 voksne per rom og et barn opptil 13 år.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger kun 850m fra slottet Schönbrunn og 200m fra Technischen Museum. De to t-banestasjonene Palace (U4) og John Street (U3) er kun 10 minutter til fots og like utenfor hotellet finner man S-linje 52, som kjører direkte til Westbahnhof togstasjon.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret