• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Oppdag fem av Indonesias vakre øyer

Rundreise 23 netter Indonesia

per person fra kr 21 359
basert på 2 personer

Fra Borneo til Java, Bali, Lombok og Gili Air! Inkl. fly t/r, 19 netter på hotell + 2 netter på båt, frokost, helpensjon på båt, utflukter og all transport. Pris er p.p. i rom for 2.

Spektakulære solnedganger, gigantiske vulkaner, fascinerende templer, eksotiske strender og imponerende regnskog — det er ikke for ingenting at Indonesia er et land som må utforskes! På reisen utforsker du Borneos ville regnskog, sykler gjennom risåkrene på Bali, opplever freden i Borobudur-tempelet, forelsker deg i uoppdagede Lombok og slapper helt av på de tropiske strendene på Gili Air - dette er oppskriften til en uforglemmelig drømmereise!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt på Java med frokost
 • 2 netter på båttur i Tanjung Puting Nasjonalpark på Borneo med helpensjon
 • 2 netter på Java med frokost
 • 4 netter på Bali med frokost
 • 2 netter på Bali med frokost
 • 3 netter på Lombok med frokost
 • 3 netter på Gili Air med frokost
 • Båttur gjennom Nasjonalpark Tanjung (på dag 2 og 3)
 • Besøk til tempel i Borobudur (på dag 4)
 • Byomvisning på Yogyakarta (på dag 5)
 • Tour til øst-Bali (på dag 10)
 • Tour Lomboks nordkyst (på dag 15)
 • Engelsktalende sjåfør under utfluktene
 • Fly fra Jakarta (Java) til Pangkalan Bun (Borneo)
 • Fly fra Pangkalan Bun (Borneo) til Semarang (Java)
 • Fly fra Yogyakarta (Java) til Denpasar (Bali)
 • Båttur Bali til Lombok
 • Båttur fra Lombok til Gili Air
 • Båttur fra Gili Air til Bali
 • All transport (unntatt transport til og fra hotellet på Gili Air)
 • Fly fra Oslo til Jakarta
 • Fly fra Denpasar til Oslo
Ytterligere tilvalg
 • Elverafting
 • Soloppgang trekking
 • Sykkeltur
 • Rinjani trekking
Det beste av Indonesia på en vakker reise

På 23 dager utforsker du fem av Indonesias vakreste øyer! Kast deg ut i jungelen, beundre den største populasjonen orangutanger noe sted og besøk templer i Indonesia. Ta deretter en kikk på de berømte risfeltene og de tradisjonelle balinesiske landsbyene og vannpalassene, før du ruller ut håndkleet på krystallklare strender, med utsikt over et krystallklart hav. Borneo, Java, Bali, Lombok og Gili Air. Om de så er store eller små, er de alle eksotiske med hver sin karakter og sjarm, og du skal lære alle som en å kjenne! Du overnatter i herlige hoteller med svømmebad, forskjellige utflukter, og all transport har vi sørget for. Reis til Indonesia for en reise med eventyr, spennende kulturer og mye deilig mat!

 1. Dag 1: Ankomst Jakarta

  I dag kommer du til Jakarta og blir tatt med til hotellet ditt ved flyplassen, hvor du tilbringer en natt før ditt indonesiske eventyr virkelig begynner! Avhengig av når flyet ditt ankommer kan du enten hvile ut på hotellet eller kast deg ut i denne livlige byens atmosfære. Dagen etter flyr du videre til spennende Borneo!

  Pool

  Swiss-Belhotel Airport Jakartaeller lignende

  Hotel Tangerang City, Indonesia

  SwissBel Airport Hotel Jakarta ligger kun 5 km fra flyplassen i Jakarta på Banten, så etter en lang reise kan du hvile ut på hotellet. Det moderne hotellet byr på en utendørs svømmebasseng, som har åpent året rundt, og i spaområdet er det mulighet for skjønnhets- og massasjebehandlinger (mot betaling). For middag kan du besøke Swiss-Café Restaurant, hvor en variert meny venter på deg, og loungebaren, som er åpen hele dagen, byr på et bredt utvalg av snacks og cocktails med eller uten alkohol. På Swiss Deli kan du kose deg med søte kaker.

  Hotellets dobbeltrom er utstyrt med en dobbeltseng og et privat bad. På rommene finner du TV, minibar (mot betaling) te- og kaffefasiliteter, WiFi, aircondition og safe (mot betaling) samt justerbart belysningssystem.

  • +1
  Les mer
 2. Dag 2 & 3: Orangutanger på Borneo

  Våkne opp til en storslått dag — du skal nemlig til frodige Borneo! Etter frokosten blir du hentet på hotellet, hvorfra du blir kjørt til flyplassen. Flyturen til Pangkalan Bun er kort, og en lokal guide tar deg med til Tanjung Puting National Park, en vakker og nokså uberørt jungel med et areal på 3.550 km², som også er hedret med en plass på UNESCOs liste over biosfærereservat. Her kan du oppleve det harmoniske samspillet mellom naturens frihet, det livlige dyrelivet og det store antallet innfødte indonesere.

  Når du ankommer destinasjonen etter en kort kjøretur fra flyplassen, vil du skifte bilen ut til et mer passende fartøy, som også vil gi deg husly — klotokken, en båt med flat bunn, som er perfekt til å seile med på jungelens elver. Etter innlosjering er det på tide å besøke den truede apearten orangutangen. Resten av dagen brukes på båten, hvor det både serveres frokost og middag. Gled deg til skumringen når jungelen er helt magisk.

  Neste morgen våkner du opp til jungelens konsert av dyrelyder og vinden i trærne. Etter frokost er det igjen på tide med en båttur gjennom jungelen. Den kronglete elven tar deg med hele veien til Camp Leaky. Her vil du få en guidet tur rundt i reservatet, hvor du vil se spesielle fugle- og dyrearter samt enestående plantearter. Lunsjen serveres på båten, men du er ikke ferdig med opplevelsene i den tropiske jungelen ennå. Etter lunsj kommer du tilbake på land, hvor du kan mate orangutangene. Om kvelden spiser du på båten, og du kan igjen beundre forvandlingen, som jungelen gjennomgår ved skumringen.

 3. Dag 4 & 5: Java

  På dag 4 bytter du båten ut med flyet. Turen går fra Pangkalan Bun til Semarang, som ligger på Java, og blir deretter tatt med til destinasjonen Yogyakarta. På turen stopper du ved tempelet Borobudur, det mest berømte tempelet i hele Indonesia og det største buddhistiske tempelet i verden. Den store 9-etasjers bygningen hever seg mellom rismarkene og de omkringliggende skogene, og et besøk til denne spirituelle bygningen er en helt spesiell opplevelse. Etter at du har fylt kamerarullen, reiser du igjen videre mot Yogyakarta, hvor du skal overnatte.

  Den 5. dagen har du en tidlig start! Etter litt frokost blir du hentet kl. 8.00, hvor du skal på oppdagelse i Yogyakarta. Ruten inkluderer det hinduistiske tempelet Prambanan og Kraton, som også er kalt Sultan Palace. Tempelet er Indonesias største hinduistiske og javanesiske tempelkompleks, som ble bygget i det 5. til det 9. århundre, og Kraton er et makeløst eksempel på tradisjonell javanesisk arkitektur. Heretter går turen til Malioboro, en gate fylt med lokale souvenirer og verksteder, hvor du kan se de mange kunsthåndverkernes batikkmalerier. Etter en begivenhetsrik dag tilbringer du enda en natt på hotellet i Yogyakarta.

  Pool

  Hotel New Saphir Yogyakartaeller lignende

  Hotel Yogyakarta City, Indonesia

  Hotel New Saphir Yogyakarta ligger i sentrum av Yogyakarta og er omgitt av mange restauranter, barer og butikker. Hotellet tilbyr utendørs svømmebasseng og sportsfasiliteter som et treningsrom og en tennisbane. Middagen kan du innta ved hotellets restaurant Promenade Café,
  før du nyter en drink i baren Mirah Lounge.

  De elegante dobbeltrommene er ca. 35 m² store og er innredet med en dobbeltseng og et privat bad. På rommene finner du en TV, safe (mot betaling), telefon, te- og kaffefasiliteter og aircondition.

  • +1
  Les mer
 4. Dag 6 - 9: Til naturskjønne Bali

  På din 6. dag på rundreisen tas du med videre til naturskjønne Bali. Etter frokosten blir du kjørt til flyplaasen, hvor du flyr til regionen Ubud på Bali, og her kan du bruke resten av dagen og den 7. dag, som du har lyst til. Bruk noen timer i liggestolene ved det hyggelige hotellets utendørs svømmebasseng, og lad batteriene helt opp igjen.

  På den 8. dagen blir du hentet på hotellet kl. 9.00, og foran deg har du en 3 timers kjøretur langs sjarmerende landsbyer i Ubud, som ligger mellom de vakre rismarkene. På utfluktens stopp til et tempel kan du være heldig å oppleve en hinduistisk seremoni utført av de indonesiske prestene, også kalt brahmaner. Blant de mange rismarkene vil du lære om befolkningens vaner og dyrking av ris samt om det tilhørende berømte kunstvanningssystemet Subak. Frokosten bør spises blant de lokale bøndene i en helt spesiell og autentisk atmosfære.

  Dagen etter våkner du igjen opp til frokost på hotellet, og dagen kan planlegges akkurat som du har lyst. Gå på oppdagelse i det tropiske området på egen hånd, ta deg en sykkeltur rundt om rismarkene og de grønne landskapene, eller tilbring dagen med ren avslapping ved hotellets svømmebasseng.

  Room

  Bakung Ubud Resort & Villaeller lignende

  Hotel Gianyar, Indonesia

  Bakung Ubud er det perfekte stedet for den ultimate ferie. På hotellet vil du nyte den balinesiske atmosfæren, gjestfriheten, den vakre naturen og moderne fasiliteter. Hotellet har to svømmebasseng, hvor du kan tilbringe noen avslappende timer. Dessuten har hotellet en restaurant, en bar og en døgnåpen resepsjon.

  Dobbeltrommene er utstyrt med TV, te- og kaffefasiliteter, minikjøleskap, aircondition og telefon. Rommene er dessuten innredet med en dobbeltseng og eget bad med hårføner samt gratis leie av badekåpe og badetøfler.

  Les mer
 5. Dag 10 & 11: Strendene i Candidasa på Bali

  Stå opp til den 10. dagen, og vær klar til bli med på nye opplevelser. Etter frokosten blir du hentet kl. 9.00, hvor du skal videre mot Candidasas strender, som ligger ca. 50 km vekk. På turen hit stopper du ved fiskerlandsbyen Kusamba, som er kjennetegnes av dens tradisjonelle saltproduksjon og de små fiskerbåtene under palmene på stranden. Saltproduksjonen foregår stadig med redskaper fra fortiden, og befolkningen er veldig stolte av den omfattende saltproduksjonen, som de gjerne viser frem til besøkende. Før du ankommer de gylne strendene og det blå havet, besøker du det makeløse vannpalasset Tirtagangga. Vannpalasset er et spektakulært syn med oppdelte vannhageområder fylt med planter og skulpturer samt et vanntårn, som har en blanding av balinesiske og kinesiske stilarter.

  Når du ankommer Candidasa, som ligger i en stille lagune, kan du tilbringe noen timer i den varme sanden på de vakre strendene. Kan du ikke få nok av strendenes skjønnhet og avslappende feriestemning? Så har du hele den 11. dagen til å beundre det tropiske synet eller andre aktiviteter, valget er ditt.

  Aerial view

  Rama Shintaeller lignende

  Hotel Karangasem Regency, Indonesia

  Rama Shinta Hotel ligger i landsbyen Candidasa, ca. 100 meter fra kysten og ut til Indiahavet. Hotellet har en rolig og avslappende atmosfære, og ved den utendørs svømmebassenget kan du tilbringe noen avslappende timer. På hotellet finner du dessuten en restaurant og det er mulighet for å leie sykler eller bestille en guidet fottur eller sightseeing.

  Hotellets dobbeltrom er innredet i tradisjonell balinesisk stil og har en terrasse med utsikt til den tropiske hagen. På rommet finner du en dobbeltseng, TV, minibar (mot betaling), te- og kaffefasiliteter, aircondition, WiFi, safe (mod betaling) og eget bad med hårføner og gratis leie av badekåpe.

  Les mer
 6. Dag 12 - 15: Lombok

  På den 12. dagen forlater du Bali, men kun for en kort stund. Med en tur i speedbåt tas du med til øya Lombok, hvor du skal bo i en bukt på østkysten av den uberørte øya. Lombok har en fortryllende skjønnhet og et deilig, eksotisk kjøkken. La solen gi deg den nødvendige mengden D-vitamin, mens du slapper av på de hvite sandstrendene. Dag 12, 13 og 14 er garantert i avslapningens tegn.

  Etter noen dager med ro i sinnet er det på tide å få flere eksotiske opplevelser. Hvis du trodde at strendene ikke kunne bli flottere, så vent til du blir tatt med til Lomboks nordlige kyst. Du gjør et kort stopp ved Malimbu Hills, hvorfra utsikten til havet og de tre Gili øyene er fenomenal. Etter ankomsten til Teluk Nara kommer du ombord båten til Gili Air, en av ​​de fantastiske Gili øyene, hvor de neste dagene på din eventyrlige reise skal foregå.

  General view

  Aruna Senggigi Resorteller lignende

  Hotel West Lombok Regency, Indonesia

  Aruna Senggigi Resort ligger like ved stranden i Senggigi. Du kan benytte deg av hotellets utendørs svømmebasseng, treningsrom eller besøke spaområdet (mot betaling). Du kan spise deg mett på et av hotellets to restauranter eller i kaféen, eller nyte en drink i bassengbaren.

  Hotellets fine dobbeltrom har TV, minibar (mot betaling), safe (mot betaling), WiFi, aircondition og eget bad. Rommet er innredet med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger.

  Les mer
 7. Dag 16 & 17: Gili Air

  Den 16. og 17. dagen av reisen foregår på øya Gili Air, hvor du garantert vil føle deg hjemme i den rolige og landlige atmosfæren. Den lille øya er ennå skånet for masseturisme, som gjør øya til et vidunderlig sted å bo, spesielt for lokalbefolkningen. Kystveien rundt Gili Air er kort, men er en fottur verdt, da du vil ha en flott utsikt over havet. Øya er spesielt kjent for sin spennende undervannsverden, som du kan utforske ved dykking eller snorkling. I området vil du finne lokale restauranter og butikker, og du vil kun bo 5 meter fra den vakre stranden!

  terrace

  Grand Sunset Gili Aireller lignende

  Hotel North Lombok Regency, Indonesia

  Det elegante hotellet er beliggende på den vestlige delen av øya Gili Air ut mot Indiahavet. I nærheten finner du restauranter og små lokale butikker, og hotellet har et utendørs ssvømmebasseng. Dykkersenteret på hotellet giver deg mulighet til å leie dykke- eller snorkelutstyr, hvis du vil utforske undervannsverdenen. Dessuten tilbyr hotellet mulighet til andre aktiviteter som yoga, kitesurfing, leie av paddle boards og ridning. Når du blir sulten, kan du nyte middagen i hotellets restaurant.

  De elegante dobbeltrommene er innredet med en dobbeltseng og et helt spesielt og eget utendørs bad med toalett og bad. På rommene finner du TV, safe (mot betaling), WiFi og for å sikre en god natts søvn er rommene helt lydisolerte.

  Les mer
 8. Dag 18 - 22: Tilbake til Bali

  På den 18. dagen byttes Gili Air igjen ut med livlige Bali. Du sjekker inn på øyas sydlige kyst i byen Sanur. Opprinnelig var Sanur en fiskerby, men i dag er det blitt et populært feriemål. Dog har stedet bevart sin opprinnelige og autentiske karakter. Sanur er ideell for deg som vil nyte solen, havet og stranden, men vil unngå den travle, turistifiserte stemningen. Bukten hvor Sanur ligger, er avskjermet av et korallrev, som gjør havet rolig og badevennlig. Sanurs avlange, hvite sandstrand byr på mange muligheter for vannsport, og her ser du de mange typiske balinesiske fiskerbåtene. Mellom den vakre sandstranden og hotellene er det en strandpromenade med flere restauranter, som serverer tradisjonelle, balinesiske retter. I Sanur er det mulighet for forskjellige utflukter til Balis nærliggende kulturelle hjerte Ubud, hovedstaden Denpasar og øyene Nusa Lembongan og Nusa Ceningan. Gå på oppdagelse i de indonesiske omgivelsene, du forlater det tropiske paradiset på den 22. dagen. Du bli hentet på hotellet av sjåføren, som kjører deg til flyplassen.

  Pool day

  Parigata Resort & Spaeller lignende

  Hotel Denpasar City, Indonesia

  Det luksuriøse Parigata Resort & Spa ligger kun få minutters gange fra stranden i Denpasar. Her har du det ideelle utgangspunkt for en avslappende ferie på Bali! Du bor dessuten i gåavstand til forskjellige restauranter, caféer og butikker, og på hotellet finner du et flott svømmebassengområde med liggestoler og en hage, en restaurant som serverer lokale og internasjonale retter, en cocktaillounge, samt et velværeområde, hvor du kan få lekre massasjer og skjønnhetsbehandlinger mot avgift. Hotellet tilbyr sykkelleie samt forskjellige utflukter, som kan bestilles i resepsjonen. Ditt romslige rom har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, aircondition, flatskjerm-TV, minibar, skrivebord, safe og et eget bad med dusj og hårføner. De fleste rom har dessuten en altan.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 10 per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 8-10 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Visumkrav

Du må ikke ha visum ved reise til Indonesia. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler.Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Indonesia. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://indonesia-oslo.no/

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Bali. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Valuta og betaling

Valuta er Indonesiske Rupiah (IDR). Minibanker er enkelt tilgjengelig på turiststedene og du kan bruke American Express, MasterCard og Visa i minibankene. Det er vanligst å betale med kontanter i restauranter. Ønsker du heller å veksle ta med kontanter i dollar 100 US, som gir best valuta.

Reisegruppe

I denne pakkereisen er det ikke et minimum antall reisende. Det vil si at det er mulighet for at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person. Utflukter nevnt i programmet vil finne sted uansett hvor mange deltakere det er på reisen. Det vil være maks 6 deltaktere i gruppen din.

Standard

I Indonesia kan det være en annen
standard og klassifikasjoner enn i Europa.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.