Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Skjønne Benalmádena på Costa del Sol

 • Solreiser
 • 7, 10 eller 14 netter
 • Benalmádena
pris fra kr 3 919
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag solparadiset Benalmádena. Bo på Hotel Palmasol med halvpensjon eller helpensjon. Inkludert transport og fly t/r!

Lei av mørke dager? Vær tidlig ute og book vårens eller sommerenferien nå! Se fram til glitrende hav og gylne strender, søte gater og varm middelhavskultur. Med 320 soldager per år er det enkelt å forstå hvorfor regionen rundt Malaga kalles for akkurat Costa Del Sol. Velkommen til den spanske solkysten!

Tilbudet inkluderer:
 • 5, 7 eller 10 netter på Hotel Palmasol med halvpensjon eller helpensjon (eks. drikke)
 • Fly t/r fra (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Shuttletransport t/r mellom flyplass og hotell
Benalmádena - Costa del Sol

Bare en halvtime fra Malaga finner du det populære feriestedet, Benalmádena. Dette stedet er berømt for sine vakre strender, og glitrende marine. Området er også kjent for sin frodige, grønne natur. La deg sjarmere av den fine gamlebyen, Pueblo, med sine idylliske gater, søte arkitektur og koselige atmosfære. Sørg for å ta linjebanen til toppen av Mount Calamorro under oppholdet ditt, her får du den mest praktfulle utsikten av kysten Sierra Nevada og Giraltar. På klare dager kan du se hele på klare dagen kan du til og med se helt til Marokko!

Hotel Palmasol

 • Hotel
 • Benalmádena, Spania
Pool1

Hotellet ligger i et av de mest populære områdene i Benalmadena og bare 3 minutters spasertur fra vakre Santa Ana Beach. Hotellet er omgitt av plantehager og har i tillegg et flott utendørs basseng og en svært hyggelig restaurant.

 • +3
Les mer
Dubbelrum1

Dobbeltrom/Tvillingrom

De romslige rommene er utstyrt med TV, telefon, air-condition, samt en privat balkong. Badene har dusj eller badekar med håndklær og toalettartikler.

Oppdag Costa del Sol

Oppdag Costa del Sol med linjen C1 som passerer Benalmádena. Skulle du ønske å utforske mer av solkysten er dette er en spennende og enkel måte å utforske Costa del Sol på.

 • På 40 minutter kommer du til Fuengirola, der vil du finne flere vakre strender og store vannparker. Etter en time med tunellbanen stiger du av i Malagas sprudlende sentrum. Spaser langs Malagas store havn og gjennom byens herlige gamleby. Du kan også ta deg til en av byens mange museer. Se frem til en spennende kulturdag på Costa Del Sol!
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 00:00

Utsjekking

Til kl. 07:00 - 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barn under 2 år får 100% rabatt på hotellpakken og fly.
Barn 2-10 år får 50% rabatt på hotellpakken og betaler full pris på flyet.

Internett

Gratis Wi-Fi på hotellet

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret