Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

La deg imponere av lysets by

 • Storbyferie
 • Paris
pris fra kr 2 249
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Nydelig storbyopplevelse i Paris. Bo 2, 3, 4 eller 5 netter i romantikkens by inkl. frokost og daglig smaking av oster & vin, og fly t/r!

På denne reisen bor du i det populære distriktet Marais hvor den fortryllende Paris-magien finnes rett utenfor dørstokken din. Denne romantiske bydelen er ofte referert til som "det gamle Paris". Det er sentrert rundt det jødiske kvarteret og har den historiske sjarmen i hjertet av byen. Spaser gjennom de idylliske brosteinsgatene og oppdag små, gjemte perler som kreative kunstgallerier, søte smykkebutikker og små parisiske kafeer. Kremfargede bygninger, boulangeries og skjulte gårdsplasser gjør det til en romantisk bydrøm. Fra hotellet du bor på er det i tillegg gåavstand til Carnavalet-museet, det jødiske historiemuseet og Pompidou-senteret. Husk å besøke Place des Vosges, et av de eldste og sannsynligvis det vakreste stedet i Paris!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på My Hotel in France Le Marais by HappyCulture™
 • Fransk frokost hver morgen
 • Fly t/r (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Happy Time: Daglig ost og vinsmaking fra 18:00-20:00

My Hotel in France Le Marais by HappyCulture™

 • Hotel
 • Paris, Frankrike
hotel

Dette koselige hotellet ligger i det populærere område Marais, bare en ti minutters spasertur fra Place des Vosges. Hotellet ligger i tillegg nærme flere attraksjoner og metrostasjoner. Du står opp til en smakfull fransk frokost hver morgen, og kan nyte hotellets Happy Time med daglig smaking av ost og vin fra 18:00-20:00. Hotellet tilbyr gratis Internett.

Les mer
room blue

Standard dobbeltrom

Dobbeltrommene er innredet i varme farger og har en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommet er utstyrt med LCD-TV, telefon, skrivebord og bad med badekar eller dusj og hårføner. Te- og kaffefasiliteter er også tilgjengelig på rommet.

TravelBird Tips!

Opplev Marais!

 • The Place des Vosges er et av Paris vakreste plasser. Dette området ble bygget av Henry IV og ble et av byens mest eksklusive steder å bo i. Til og Napoleon selv omtalte Place des Vosges som perlen av Paris.
 • Shopping - Området Marais, er byens senter for kule butikker og hippe barer. På hovedgaten Rue de Rivoli vil du finne alt av alternative til eksklusive designerbutikker.
 • Prøv Paris beste falaffel - Byens aller beste falaffel finner du nærme hotellet! En falaffel lunsj på l’As des Falafels anbefales på det sterkeste!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt: 1,65 € per person per natt i Paris som betales lokalt
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Generell gjesterabatt

Ikke tilgjengelig

Barnerabatt

Barn opptil 2 år bor gratis

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret