• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Storbyferie i Berlin til alle årstider

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Berlin
pris fra kr 1 883
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Bo i hjertet av byen, like ved Checkpoint Charlie i 2- 5 netter i hippe Berlin. Inkludert frokost, en flaske musserende vin og fly t/r!

Berlin er byen som puster kreativitet, innovasjon og historie. Fra en dramatisk bakgrunn blomstrer Tysklands hovedstad i dag mer rik kultur, storslått arkitektur og koselige bygater. Fra Oberbaumbreucke til hippe Kreuzberg, og fra elegante slott i Charlottenburg til pulserende barer i Mitte, Berlin er en nydelig storbydrøm med levende sjel. Det er på høy tid å oppdage Berlin!

Tilbudet inkluderer:
 • Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie: 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Med frokost
 • 1 flaske musserende vin
 • Sen utsjekking til kl 13:00
 • Bruk av fitnessrom og sauna
 • Bykart
 • Fly t/r fra Ålesund, Bergen, Kristiansand, Oslo, Stavanger, Trondheim til Berlin
Berlin

Velkommen til Berlin - Byen som aldri slutter å overraske. Den tyske hovedstaden er preget av rik historie og glitrende kreativitet. Opplev muren som en gang splittet byen. Drøm deg tilbake til den klassiske barokktiden eller gå deg "vill" i Berlins hemmelige undergrunner. Besøk de hippe nabolagene Prenzlauerberg og Neukölln, her finner du en herlig mix av levende gater og alternative butikker. Det spiller ingen rolle om du er en historieelsker eller en moderne moteløve, Berlin har noe helt spesielt å tilby for alle.

Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie

 • Leilighet
 • Berlin, Tyskland
Lobby13

Siden august 2013 har komfortable Mondrian Suites i Berlin tatt imot gjester til en moderne bolig i hjertet av byen. Med sine 135 studioer og leiligheter er det det ideelle utgangspunktet for å utforske byen og gå på en shoppingtur. For eksempel finner du det historiske Check Point Charlie på 400 meter! Med U-Bahn som stopper 350 meter fra hotellet (Kochstrasse stopp), vil Berlin du snart oppdage byens hemmeligheter. Hotellet har en rolig beliggenhet. Det gjestfrie personalet hjelper deg i den døgnåpne resepsjonen. Hver morgen kan du nyte en velsmakende frokostbuffé.

Tips: Lei sykler på hotellet for € 12, - per sykkel per dag, og utforsk byen!

 • +1
Les mer
appartement

Apartment Comfort

Denne leiligheten er på ca 40m² og har et separat soverom og stue. Leiligheten er ideell for vennegrupper eller familier. Leilighetene er utstyrt med en dobbeltseng, sittegruppe, flatskjerm-TV, iPod docking stasjon, vekkerklokke, strykejern, spisebord, safe, Wi-Fi og balkong. Leiligheten har også en kjøkkenkrok hvor du finner en mikrobølgeovn, kjøleskap, oppvaskmaskin, vannkoker, Nespresso kaffemaskin og servise for to personer. Badet har dusj og hårføner.

Studio

Studio Premium

De ca 28 m² store studioene på hotellet kombinerer stue og soverom i samme rom. Studioene er utstyrt med en dobbeltseng, sittegruppe, flatskjerm-TV, iPod docking stasjon, vekkerklokke, strykefasiliteter, spisebord, safe, Wi-Fi og balkong. Det er også en kjøkkenkrok med mikrobølgeovn, kjøleskap, vannkoker, Nespresso kaffemaskin og servise for to personer. Badet har dusj og hårføner.

Våre tips
Se på kart
 • Et livlig sted

  Den tidligere Berlinmuren kjørte tvers gjennom parken. I dag finner du Europas livligste loppemarked her hver søndag.

  Park Mauerpark Park
 • Tid for et bilde

  Dette var punktet som tegnet grensen mellom den amerikanske og russiske byen. Foto med grensevakten?

  Utsiktspunkt Checkpoint Charlie Utsiktspunkt
 • Sett deg ned med en øl

  Er du glad i godt øl? Stikk innom dette lokale bryggeriet, som er skjult i en bakgård.

  Bar Eschenbräu Bar

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Studio Premium
Maks 4 voksne og 1 barn opptil 2 i et Apartment Comfort

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Apartment Comfort: Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 3-17 år gamle: rabatt basert på avreisedato og lengde på opphold, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen
Apartment Comfort, Studio Premium: Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Leie av sykler

Det er mulig å leie sykler på hoteller for € 12 per sykkel per dag.

Beliggenhet

Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie ligger i hjertet av Berlin, rett ved bydelene Mitte og Kreuzberg, og kun 350 meter unna selveste Checkpoint Charlie. Nærmeste t-banestasjon (U-bahn) er Kochstr./Checkpoint Charlie, kun 300 meter unna hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret