• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Tog inkludert

De spanske perlene: Madrid & Toledo

 • Rundreise
 • 4 eller 5 netter
 • Spania
pris fra kr 3 089
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Opplev to av Spanias mest spennende byer: Madrid & Toledo. Inkl. hoteller, frokost hver morgen, togreise og fly t/r! Pris er p.p. i rom for 2.

Lidenskapelig, sofistikert, metropolsk og landlig, alt på en gang. Spania er mer variert enn du noen gang hadde forestilt deg, men det som kjennetegnes allment over hele landet, er den spanske dedikasjonen til å leve det gode livet. Denne rike reisen tar deg med på en kulinarisk oppdagelse, et kunstnerisk eventyr gjennom historiske skatter og livlige gater fra Madrid til Toledo. Gled deg til en reise av gastronomiske gleder, historiske høydepunkter og sprudlende kultur - Velkommen til Spania!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter på Hotel Príncipe Pío i Madrid
 • 1 natt på Hotel Casona de la Reyna i Toledo
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Madrid fra Ålesund, Bodø, Tromsø, Molde, Trondheim, Bergen, Harstad/Narvik, Oslo, Stavanger, Haugesund eller Kristiansand
 • Togbilletter Madrid Atocha - Toledo (og retur)
Kulinariske Spania

Mat og vin er nasjonale besettelser i Spania, og med god grunn. To ord som kan beskrive spansk matlaging er "rikhet" og "variasjon". Spanias utrolige kulinariske scene er uberegnelige variasjoner, tradisjonelle oppskrifter overlevert gjennom generasjoner, og en medfødt vilje til å eksperimentere og bare se hva som kommer ut av kjøkkenet. Du kan oppleve den beste retten du noensinne har smakt via et tapasmåltid, og deretter finne ut at kokken bare "kastet sammen" noe. To byer som virkelig utstråler den kulinariske scenen i Spania er nettop Madrid og Toledo. Fra bestemors autentiske, lille kjøkken i en smal bakgate, til stjernekokker og Michelin-restauranter i raffinerte omgivelser. Gjør deg klar til en kulinarisk helopplevelse!

 1. Dag 1 & 2: Madrid - en gyllen metropol

  Madrid har utviklet seg til en av Europas rikeste kulinariske hovedstader. Byen har helhjertet tatt imot all kreativitet og innovasjon i Spanias gastronomiske revolusjon.
  Når det kommer til kunstverden, kan få byer kan skryte av en like kunstnerisk sjel som Madrids. Både kunstere og kunstelskere returnerer her igjen og igjen. Mesterverk av spanske malere som Picasso, Dalí og Miró pryder nå veggene til byens verdensklasse gallerier. Spesielt tre av byens enestående museer pinner Madrid til det internasjonale kunstkartet- Museo del Prado, Centro de Arte Reina Sofía og Museo Thyssen-Bornemisza - men i Madrid er dette bare gode steder å starte. Her er kunsten levende på hvert hjørne og i hver gylne gate. Lukk dagen i en tradisjonell tapasbar, og føl ånden av det livlige og kunsteriske gatelivet, hvor det ikke finnes tid for bekymring eller stress. Enkelt sagt, Madrid er et vakkert sted.

  Hotel Príncipe Pío

  Hotel Príncipe Pío

  • Hotel
  • Madrid, Spania
  Hotel Príncipe Pío

  Det perfekte hotellet for å utforske Spanias perle Madrid. Hotellet er lokalisert i hjertet av Madrid i nærheten av Plaza de España, slottet og Sabatini-parken. Du har enkelt tilgang til byens turistattraksjoner til fots eller med offentlig transport. Start hver morgen med en deilig frokostbuffé på hotellet.

  Les mer
  • +2
 2. Dag 3: Toledo - nattens mesterverk

  Omtrent 65 km sørvest for Madrid ligger byen Toledo. Toledo er ekte perle av spansk rustikk og historisk arkitektur. Byen som forvandler kveldene til et glitrende mesterverk når mørket faller, ligger langs bredden av elven Tagus. Byen har 83 000 innbyggere og er like historisk som den er vakker. Gamlebyen, med sin advent av imponerende bygninger, er bitt listet på UNESCOs verdensarvliste, og er en av Spanias fremste skjønnheter. Besøk Santa Maria-katedralen som ble bygget fra det 13. til det 15. århundre - og er en av de viktigste gotiske katedralene i Spania. Bli forelsket i det utrolige Alcázar fra det 3. århundre. Dette mystiske steinfortet ligger på byens høyeste punkt og er derfor synlig fra alle steder i byen. Selv om Toledo er nok så liten i forhold til andre spanske byer, er byen kjent som den kulinariske hovedstaden av Spania. Med bare et besøk til det fargerike gourmetmarkedet Mercado de San Agustín vil du forstå hvorfor.

  Hotel

  Casona de la Reyna

  • Hotel
  • Toledo, Spania
  Hotel

  Hotellet befinner seg i en historisk bygning som ble bygget på fundamentet til et byhus fra det 16. århundre. Bygningen ligger mellom gamlebyen og det rolige naturområdet rundt elven Tajo; en perfekt base for å utforske Toledo. Hotellet har en unik antikk stil med flere originale funksjoner og tilbyr alle nødvendige moderne bekvemmeligheter for et komfortabelt opphold.

  Les mer
 3. Dag 4: Madrid

  Etter Toledo, har du nok en aften å nyte i herlige Madrid. Den spanske hovedstaden er berømt for sitt sprudlende kveldsliv. I følge Lonely Planet, har byen flere barer enn noen annen by i verden - en samling av store cocktailbarer, nattklubber og musikkbarer kombinerer et snev av internasjonal glamour og spansk jordnærhet. Bruk den siste kvelden til å utforske Madrid i sin fargerike nattdrakt. Skipp langs koselige gater, nyt lyden som forandrer seg fra bar til bar, og la deg sjarmere av Madrids lune kveldsatmosfære.

  Hotel Príncipe Pío

  Hotel Príncipe Pío

  • Hotel
  • Madrid, Spania
  Hotel Príncipe Pío

  Det perfekte hotellet for å utforske Spanias perle Madrid. Hotellet er lokalisert i hjertet av Madrid i nærheten av Plaza de España, slottet og Sabatini-parken. Du har enkelt tilgang til byens turistattraksjoner til fots eller med offentlig transport. Start hver morgen med en deilig frokostbuffé på hotellet.

  Les mer
  • +2
Reiseruten

Du flyr til Madrid og bor to eller tre netter (avhengig av valgt reisetid) i den spanske hovedstaden. På den tredje eller fjerde dagen reiser du med Renfe Train (Avant Type) mellom 11:00 og 14:00 fra Atocha Station i 33 minutter direkte til Toledo. I Toledo bor du på Hotel Casona de la Reyna. Etter en natt på hotellet, reiser du mellom kl. 16.00 og 18:30 med tog tilbake til Madrid, hvor du tilbringer en natt på Hotel Príncipe Pío før du flyr hjem.

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne per rom.

Barnerabatt

Barn opptil 2 år bor gratis på hotellet i Madrid
En tredje person bor for € 30, - per natt på hotellet i Madrid

Barn opptil 1 år bor gratis på hotellet i Toledo
Barn fra 2 til 12 år bor for € 10 per natt på hotellet i Toledo
En tredje person fra 13 år bor for € 25, - per natt på hotellet i Toledo

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Togbilletter

Togbilletter og nøyaktige avgangstider er inkludert vil bli inkludert i dine reisedokumenter. Madrid Atocha til Toledo billett vil bli bestilt mellom kl. 11.00 og 14.00, rettet mot 12:20. Billetten fra Toledo til Madrid Atocha er bestilt mellom kl. 16.00 og 18.30, med sikte på 17:25.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret