Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Tog inkludert

En reise i spansk kultur

 • Rundreise
 • Spania
pris fra kr 6 739
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev to av Spanias mest spennende byer: Madrid & Toledo. Inkl. hoteller, frokost, togreise og fly!

Lidenskapelig, sofistikert, metropolsk og landlig, alt på en gang. Spania er mer variert enn du noen gang hadde forestilt deg, men det som kjennetegnes allment over hele landet, er den spanske dedikasjonen til å leve det gode livet. Denne rike reisen tar deg med på en kulinarisk oppdagelse, et kunstnerisk eventyr gjennom historiske skatter og livlige gater fra Madrid til Toledo. Gled deg til en reise av gastronomiske gleder, historiske høydepunkter og sprudlende kultur - Velkommen til Spania!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 eller 4 netter på Hotel Príncipe Pío i Madrid
 • 1 natt på Hotel Casona de la Reyna i Toledo
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Madrid (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Togbilletter Madrid Atocha - Toledo (og retur)
Kulinariske Spania

Mat og vin er nasjonale besettelser i Spania, og med god grunn. To ord som kan beskrive spansk matlaging er "rikhet" og "variasjon". Spanias utrolige kulinariske scene er uberegnelige variasjoner, tradisjonelle oppskrifter overlevert gjennom generasjoner, og en medfødt vilje til å eksperimentere og bare se hva som kommer ut av kjøkkenet. Du kan oppleve den beste retten du noensinne har smakt via et tapasmåltid, og deretter finne ut at kokken bare har "kastet noe sammen". To byer som virkelig utstråler den kulinariske scenen i Spania er nettopp Madrid og Toledo. Fra bestemors autentiske, lille kjøkken i en smal bakgate, til stjernekokker og Michelin-restauranter i raffinerte omgivelser. Gjør deg klar til en kulinarisk helopplevelse!

Reiserute

Dag 1 & 2: Madrid

Madrid har utviklet seg til en av Europas rikeste kulinariske hovedstader. Byen har helhjertet tatt imot all kreativitet og innovasjon i Spanias gastronomiske revolusjon.
Når det kommer til kunstverden, kan få byer kan skryte av en like kunstnerisk sjel som Madrids. Både kunstere og kunste… Les mer

Hotel Príncipe Pío

Dag 3: Toledo

Omtrent 65 km sørvest for Madrid ligger byen Toledo. Toledo er ekte perle av spansk rustikk og historisk arkitektur. Byen som forvandler kveldene til et glitrende mesterverk når mørket faller, ligger langs bredden av elven Tagus. Byen har 83 000 innbyggere og er like historisk som den er vakker.… Les mer

Hotel Casona de la Reyna

Dag 4: Madrid

Etter Toledo, har du nok en aften å nyte i herlige Madrid. Den spanske hovedstaden er berømt for sitt sprudlende kveldsliv. I følge Lonely Planet, har byen flere barer enn noen annen by i verden - en samling av store cocktailbarer, nattklubber og musikkbarer kombinerer et snev av internasjonal g… Les mer

Hotel Príncipe Pío
Reiseruten

Du flyr til Madrid og bor to eller tre netter (avhengig av valgt reisetid) i den spanske hovedstaden. På den tredje eller fjerde dagen reiser du med Renfe Train (Avant Type) mellom 11:00 og 14:00 fra Atocha Station i 33 minutter direkte til Toledo. I Toledo bor du på Hotel Casona de la Reyna. Etter en natt på hotellet, reiser du mellom kl. 16.00 og 18:30 med tog tilbake til Madrid, hvor du tilbringer en natt på Hotel Príncipe Pío før du flyr hjem.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne per rom.

Barnerabatt

Barn opptil 2 år bor gratis på hotellet i Madrid
En tredje person bor for € 30, - per natt på hotellet i Madrid

Barn opptil 1 år bor gratis på hotellet i Toledo
Barn fra 2 til 12 år bor for € 10 per natt på hotellet i Toledo
En tredje person fra 13 år bor for € 25, - per natt på hotellet i Toledo

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Togbilletter

Togbilletter og nøyaktige avgangstider er inkludert vil bli inkludert i dine reisedokumenter. Madrid Atocha til Toledo billett vil bli bestilt mellom kl. 11.00 og 14.00, rettet mot 12:20. Billetten fra Toledo til Madrid Atocha er bestilt mellom kl. 16.00 og 18.30, med sikte på 17:25.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger i sentrum av byen Madrid med kort avstand til byens turistattraksjoner. Flyplassen Madrid Barajas ligger ca 30 minutter unna hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret