Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Luksuriøs golfresort på Costa del Sol

 • Solreiser
 • Estepona
pris fra kr 4 199
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Herlige soldager i luksus på Costa de Sol! Velg mellom 7, 10 eller 14 netter på Ona Valle Romano Golf & Resort inkl. frokost, transport og fly t/r! Pris er p.p. i rom for to.

Solstrålenes varme, avkjølende basseng og grønne golfbaner - disse elementene er bare noe av det som gjør ferien din på Costa del Sol så trivelig. På denne reisen nyter du luksuriøse tilværelser og står opp til en god frokost hver morgen, før du kan legge dagen til stranden, golfbanen, bassenget eller den vakre kystbyen Estepona. Nyt livet på Costa del Sol!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 på Ona Valle Romano Golf & Resort
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Malaga fra Kristiansund, Tromsø, Molde, Harstad/Narvik, Sandefjord Torp, Stavanger, Bergen eller Kristiansand
 • Transport mellom flyplass og hotell
Estepona

Luksus og komfort, (mye) sol, rik natur, kultur og havner. Dette er ingrediensene for en ferie på Costa del Sol. På denne reisen er du nærme den idylliske kystbyen, Estepona, en liten fiskerlandsby på Costa del Sol. Her finner fem kilometer av strender og koselig boulevard. Estepona er er av kystens vakreste perler, med koselige torg, yndig middelhavsarkitektur og søte kafeer

Ona Valle Romano Golf & Resort

 • Hotel
 • Estepona, Spania
outside

Dette luksuriøse feriestedet ligger i Estepona og er komplett med tre utendørsbassenger, to restauranter, bassengbar og vakkert anlagt golfbane. På feriestedet finner du en vakker 18-hulls golfbane på 60 hektar og 5 km lang, kjent som en av de beste i regionen, (tilgjengelig mot en avgift). I frokostsalen på hotellet serveres en rik frokost om morgenen. Om sommeren tilbyr hotellet også en Kids Club med animasjon og morsomme aktiviteter for barn.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +-1
Les mer
bathroom

Leilighet med 2 soverom (for 2 personer)

2 personer | Leilighet

Denne fine leiligheten er 79 m² og har en 25 m² stor terrasse med hagemøbler. Leilighetens soverom er utstyrt med komfortabel dobbeltseng, I stuen finner du en flatskjerm-TV, 110 cm sovesofa, spisebord og safe. Det er finnes også to bad og et kjøkken utstyrt med en ovn, oppvaskmaskin og kaffemaskin.

apartment seaview

Leilighet med 2 soverom og sjøutsikt (for 3-4 personer)

4 personer | Leilighet

Denne leiligheten er 79 m² og har en 25 m² stor terrasse med hagemøbler. Leiligheten har to soverom; ett med en dobbeltseng (135 cm bred) og en med to enkeltsenger (90 cm bred). I stuen finner du en flatskjerm-TV, 110 cm sovesofa, spisebord og safe. Det er også to bad og et kjøkken utstyrt med en ovn, oppvaskmaskin og kaffemaskin. Denne leiligheten har en nydelig utsikt over havet.

Utforsk Costa del Sol

Ta av med offentlig transport (fra busstasjonen i Estepona har du direkte forbindelser med San Pedro, Puerto Banús, Marbella og La Linea - Gibraltar). Du kan også leie bil. Costa del Sol venter på bli oppdaget:

 • Puerto Banús (25 km) er en luksushavn med elegante butikker på Costa del Sol - og et populært reisemål for internasjonale kjendiser. Stjernerestauranter og eksotiske barer er spredt over strandpromenaden, hvor du vil også få øye på de mest eksklusive bilene som Rolls Royces, Lamborghini og Ferrari her.
 • Marbella (34 km) er en av de viktigste badebyene på Costa del Sol, og tilbyr en kombinasjon av kultur, historie og sport. Den gamle byen har et gammelt senter, med utallige severdigheter. Beundre den arabiske muren, se rådhuset på Plaza de los Naranjos og besøk kirken La Iglesia de la Encarnación.
 • I Gibraltar (50 km) her er shoppingen skattefritt. Men du kan også besøke botaniske hager, imponerende katedraler, klosteret og den historiske moskeen.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 4 personer per leilighet

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-11 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi er tilgjengelig

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Parkering

Parkering er mulig for € 8,- per dag

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret