Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

Autentisk rundreise i Andalucia

 • Rundreise
 • netter
 • Spania
pris fra kr 5 509
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Blir kjent med Córdoba, Sevilla og Málaga! 7 eller 9 netter på tre forskjellige hoteller, frokost, leiebil under hele oppholdet og fly t/r!

Veier kantet med grønne olivenlunder, duften av frodige appelsintrær og søte landsbyer som ligger som perler på en snor fra kyst til fjell - velkommen til Sør-Spania og himmelske Andalucia. Denne rundreisen lar deg bli noen av Spanias mest kulturrike skatter og sjarmerende byer. Fortap deg i det andalusiske landskapet og gled deg til en spennende reise rik på historie, fantastisk mat og evig livsglede. Er du klar? ¡Vámonos!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Hotel Hacienda Posada Vallina i Córdoba
 • 2 eller 3 netter på Hotel Pasarela i Sevilla
 • 3 eller 4 netter på Sallés Hotel Málaga Centro i Málaga
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Malaga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Leiebil under hele oppholdet
 • En flaske cava og sjokolade ved ankomst på Hotel Hacienda Posada Vallina i Córdoba
Rundreise i Andalucia

Forelsk deg i den avslappende og varme atmosfæren av det sørlige Spania. På denne rundreisen vil du få oppdage de andalusiske perlene, Córdoba, Sevilla og Malaga. Mystiske Córdoba puster kultur og historie, mens Sevilla imponerer med sine enestående skjønnhet og den sprudlende storbyen Malaga skinner og sjarmerer på alle måter. Turen beskrevet nedenfor er den av 7 netter. Velger du en 9-netters tur? Så blir du 1 ekstra natt i Sevilla og 1 ekstra natt i Málaga.

 1. Dag 1 & 2: Córdoba

  Du lander i solrike Malaga, og allerede på flyplassen kan du hente leiebilen. Gled deg til en spennende roadtrip som fører til den første destinasjon - historiske Córdoba. På veien kjører du forbi bølgende åser full av oliventrær, appelsintrær og vingårder. Ved ankomst i Cordoba vil du med en gang få øye på det majestetiske tårnet i Mezquita-katedralen, som strekker seg statelig over resten av byen. Denne bygningen alene gjør det verdt å besøke Córdoba. Mezquita-Catedralen er faktisk en av de mest imponerende islamske bygningene i hele Europa og et sterkt symbol på den sekulære sivilisasjon som blomstret i byen på 11-tallet. Historisk arkitektur fra flere religioner utgjør Codobas vakre bybildet. De smale gatene er full av aktivitet med skjulte uteplasser og søte butikker. Rett overfor Mezquita katedralen kan du se det romerske utstillingspunktet: El Puente Romano over elven Guadalquivir. Allerede ved første øyeblikk kan du la deg falle for Cordobas historiske og eventyrlige sider. Neste stopp: Sevilla.

  Malaga Airport -> Hotel Hacienda Posada de Vallina 165.5 km

  Room

  Hotel Posada de Vallina

  • Hotel
  • Córdoba, Spania
  Room

  I hjertet av Córdoba kommer du til å bo i en ekte, tradisjonell bygning, som oser av andalusisk sjarm. Om morgenene kommer du inn i restauranten der det serveres en god frokost, og resepsjonen er døgnåpen. Personalet hjelper deg gjerne med bestillinger av utflukter, som Flamenco-show eller et besøk til et arabisk bad. Lyst på en drink? Da kan du kose deg i baren.

  Standard dobbeltrom: Dette rommet er utstyrt med aircondition, gratis WiFi, een LCD-tv, minibar, telefon og en safe. Videre har du ditt eget bad med WC, hårføner og toalettartikler.

  Les mer
  • +2
 2. Dag 3 - 5: Sevilla

  Sevilla er en andalusisk drøm. Smale brosteinsgater fører deg gjennom fargerike hus dekorert av de yndigste detaljer. Her kan du la deg forføre av autentiske tapasbarer og forfriskende sangriadrinker. Sevilla er hovedstaden i Andalucía. Byen er kjent for flamenco dans, spesielt i Triana-området. Viktige landemerker inkluderer det utsmykkede Alcázar slottkomplekset, bygget under det mauriske Almohad-dynastiet, og de symmetriske palasset Plaza del Espania. Den praktfulle gotiske Sevilla-katedralen er stedet hvor Christopher Columbus grav befinner seg og det berømte minaret av det vendte klokketårnet, Giralda.

  Hotel Hacienda Posada de Vallina -> Hotel Pasarela 144.6 km

  room

  Hotel Pasarela Sevilla

  • Hotel
  • Sevilla, Spania
  room

  Dette 4-stjerners hotellet ligger 700 meter fra María Luisa og Plaza de España, et kjent symbol for byen. Sevillas karakteriske, historiske atmosfære ser du igjen i hele hotellet som passer inn i sine omgivelser. Med gratis WiFi er det også enkelt å oppdatere Facebook-siden din med flotte bilder fra nydelige Sevilla. Hver morgen er du velkommen fra kl. 7:00 til kl. 11:00 i spisesalen for en velsmakende frokost. I resepsjonen finner du 24 tips og billetter til forestillinger.

  Les mer
  • +1
 3. Dag 6 - 8: Málaga

  Etter noen vakre dager i Sevilla, er det på tide å reise til solfylte Málaga som ligger i velkjente Costa del Sol! Den spanske kystbyen har alt tilrettelagt for at du skal få et fantastisk opphold. Først og fremst finner du den glitrende stranden i nærheten av sentrum, kantet med livlige restauranter og terrasser. Det historiske sentrum er selvfølgelig det mest pittoreske nabolaget. En gotisk katedral er omgitt av smale gater gir byen et svært spesielt bilde. Sørg for å besøke Centre Pompidou, Museo Pablo Picasso og Carmen Thyssen muséet. Málaga har en utsøkt kunstscene, legg merke til de gjemte små galleriene som ligger spredt rundt byen. Malaga markerer slutten på det sør spanske eventyret for denne gang. Ved enden av reisen kan du enkelt levere leiebilen tilbake på flyplassen, og hoppe på flyet tilbake til Norge.

  Hotel Pasarela -> Sallés Hotel Málaga Centro 206.0 km

  Double room

  Sallés Hotel Málaga Centro

  • Hotel
  • Málaga, Spania
  Double room

  Du bor i et sofistikert, firestjerners hotell med elegante, typiske spanske detaljer. Store haller er kombinert med skinnende gulv og restauranten selv er av klassisk stil. Nyt restaurantens spanske retter, stilige drinker i baren og solen på den fine terrassen. Hotellet har også et basseng, heis og WiFi.

  Les mer
  • +5
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell parkeringskostnader i Cordoba ca € 20,- per dag
 • Eventuell parkeringskostnader ved Hotel Pasarela € 12,- per dag
 • Eventuell parkeringskostnader ved Sallés Hotel Málaga Centro € 13,- per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Min 2 personer og maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Generell gjesterabatt

Rabatt er basert på avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig pris på bestillingssiden.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis på alle hoteller

Parkering

- Ikke tilgjengelig på Hotel Hacienda Posada Vallina. Du kan parkere på en nærliggende parkeringsplass for € 20, - per dag
- € 12, - per dag på Hotel Pasarela (betales lokalt, og avhengig av tilgjengelighet)
- € 13, - per natt på Sallés Hotel Málaga Centro (betales lokalt, og avhengig av tilgjengelighet)

Bestilling

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret