• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Fortryllende rundreise i Peru & Bolivia

 • Rundreise
 • 18 eller 20 netter
 • Bolivia, Peru
pris fra kr 29 169
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Opplev Peru og Bolivia! Velg 17 eller 19 netter med fly t/r Lima, all transport, frokost og utrolige utflukter!

Forbered deg på spektakulære opplevelser i Sør-Amerikas Bolivia og Peru! Vandre blant UNESCO arkitektur i hovedstedene Lima og La Paz, beundre de mystiske ruinene Machu Picchu, reis tilbake i tiden på magiske Isla del Sol i Titicaca-sjøen og få med deg ditt livs vakreste solnedgang over verdens største saltsletter i Uyuni. Er du en eventyrer, men liker tryggheten av å ha en guide med deg, er dette reisen du har ønsket deg. Avdekk inkaenes hemmeligheter, majestetisk naturidyll og den unike kulturen du kun finner i disse to skattekistene.

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Lima i Peru (de 2 første nettene og siste natten)
 • 4 netter i Cusco i Peru
 • 1 natt i Puno i Peru
 • 1 natt på Isla del Sol i Bolivia
 • 1 natt i La Paz i Bolivia
 • 1 natt på en komfortabel buss fra La Paz og Uyuni i Bolivia
 • 1 natt i Uyuni i Bolivia
 • 1 natt i Potosi i Bolivia
 • 2 netter i Sucre i Bolivia
 • 2 netter i Santa Cruz de la Sierra i Bolivia
 • 1 eller 2 netter på flyet avhengig av flytid og selskap
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Lima fra Norge (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • All transport
 • Utflukter med engelsktalende guide: besøk til Machu Picchu med audioguide (på dag 5)
 • Inngangsbillett til Machu Picchu
 • Guidet besøk til Isla del Sol (dag 8 og 9)
 • Besøk til saltslettene i Uyuni (dag 11), besøk til sølvminene i Potosi (på dag 13 eller 15 - avhengig av reiselengde)
 • Ved valg av 19 netters rundreisen:
 • Besøk til saltslettene i Uyuni (dag 11, 12 og 13) med overnatting på enkle hosteller, transport, engelsktalende guide og frokost
Ytterligere tilvalg
 • Walking tour i Lima med Pisco Sour smaking
 • Walking tour i San Blas nabolaget og San Pedro markedet
 • Peruviansk matlagingskurs
 • Den hellige dalen i Royal Class og lunsj i Tunupa
 • La Paz som en lokal med kabelbaneavgift & smaking
 • Sucre Byomvisning
Fra Peru til Bolivia

På vestkysten av Sør-Amerika ligger et land velsignet med en lang kystlinje langs Stillehavet og med de majestetiske Andesfjellene i øst. I Inkaenes land, Peru, finner du et spektakulært mangfold fra magiske kyststeder, inkalandsbyer og fjellandskap. Lenger øst ligger Bolivia mellom ørkenen i Andesfjellene og jungelen i Amazonas. Begge landene deler Titicaca-sjøens skjønnhet med øyer der du finner en oase av ro. På denne reisen opplever du noen av landenes høydepunkter som Machu Picchu, Titicaca-sjøen, Uyuni-ørkenen og mye mer.

På denne reisen kan du velge mellom en 17 eller 19 netters rundreise, som i tillegg til reiseruten beskrevet under, lar deg oppdage Uyuni-ørkenen med de spektakulære saltslettene på en fantastisk 2 dagers reise. Les mer om denne reisen i beskrivelsen “19 netters rundreise” under reiseruten. Velger du 19 netter, reiser du til Potosi på dag 14 istedet for dag 12. Reiseruten under er det du opplever om du bestiller reisen på 17 netter.

 1. Dag 1 & 2: Lima

  Eventyret ditt begynner ved ankomst i Perus hovedstad og tredje største by i Amerika, Lima. Der blir du møtt av sjåføren din og tatt med til turens første hotell. Nyt tiden til å hvile ut etter den lange reisen, for dagen etter begynner ditt sør-amerikanske eventyr!

  Dag 2 er du fri til å utforske Lima på egenhånd eller du kan bli med på en privat omvisning i Lima med Pisco Sour Smaking (se beskrivelse under). Dersom du velger å utforske byen uten guide venter det en dag med mange, nye inntrykk. Lima ligger hele 1550 meter over havet, og ligger på klipper som reiser seg fra havet ved den livlige bydelen Miraflores. I 1535 grunnla spanjolene byen, og frem til 1940 var Lima en ferieby for rike peruvianske familier. La det arkitektoniske mangfoldet fascinere og overraske deg mens du vandrer blant fargerike koloniale bygninger, førkolumbiske templer og moderne skyskrapere.

  Valgfri utflukt: Velger du utflukten i Lima med Piscosmaking blir du hentet kl. 09:00 av en lokal guide, som først tar deg med til det lokale frukt- og grønnsaksmarkedet. Deretter fortsetter du til byens sentrum der du lærer om kirker, offisielle bygninger og private villaer, typisk for hovedstaden. Se Santo Domingo kirken og klosteret, San Pedro-kirken, Casa Osambela og mer før du avslutter utflukten med nasjonaldrikken Pisco Sour ved Bar Cardano. Etter smakingen tas du med tilbake til hotellet. Turen inkl. guide og transport, og ekskl. inngang til kirkene og tips til guiden.

  El Carmel Hotel + Restaurant

  Hotel Carmel eller lignende

  • Hotel
  • Miraflores, Peru
  El Carmel Hotel + Restaurant

  Hotellet ditt i Lima ligger i Miraflores-distriktet, mindre enn 200 meter fra offentlig transport og Parque Central de Miraflores. Restauranter, barer og kaféer er rett ved. Dersom du vil spise ved hotellet serverer kafé-restauranten Los Arcos snacks og måltider.

  De komfortable standardrommene har aircondition, en 32” flatskjerm-TV, WiFi, en minibar, en safe og et privat bad med hårføner.

  Les mer
 2. Dag 3 & 4: Cusco

  På den tredje dagen går reisen videre til Cusco, det historiske folket inkaenes tidligere hovedstad, som ligger i Cordillera de Andes. Du tas med til flyplassen i Lima og flyr komfortabelt til Cusco, hvor du igjen blir møtt av en sjåfør som tar deg med til hotellet. Resten av dagen kan du oppdage byen på egen hånd.

  Cusco er en motvekt til den litt hektiske hovedstaden Lima. Kos deg på en gåtur i de smale, idylliske gatene med små boutiques, store, koselige torg, parker og vakkert utsmykkede kirker. Gå ikke glipp av et besøk til det tradisjonelle sjokolademuseet hvor du kan følge sjokoladen fra bønne til pulver og konfekt. For et suvenir besøker du et av markedene hvor de selger klær og annet av alpakka-ull til en rimelig penge.

  På dag 4 kan du enten fortsette å oppdage Cusco selv eller bli med på en guidet tur til Den hellige dalen, hvor du får med de viktigste severdighetene (se beskrivelse under). Fra Cusco reiser du med tog til Machu Picchu på dag 5.

  Tilvalg: Utflukt til Den hellige dalen med lunsj i Tanupa på dag 4:
  Velger du denne utflukten ved bestilling blir du hentet mellom kl. 07:30 og 08:00 av din engelsktalende guide for å utforske Den hellige dalen nærmere. Første stoppet er ved Qoroa eller Awanacancha for å se utsikten over dalen før turen går videre til Pisac. Markedet i denne fjellandsbyen er berømt for ullklærne, så her er stedet for å kjøpe en alpakka-poncho hvis du ikke har gjort det allerede. Etter markedet besøker du den arkeologiske utgravningen i Pisac, gravplassen i Tanqanamarca og ruinene i Quantusraqay. I landsbyen Serve venter en stor buffé i grønne omgivelser, som ble bygget etter inkaenes prinsipper, fjellene rundt rammer inn denne søte byen. På veien tilbake til Cusco, gjøres det et stopp ved byen Chinchero som en gang var en viktig inkaby, og som i dag har en rekke koloniale hus med et stort torg. Inkl. guide, transport og buffélunsj. Ekskl. inngangspenger og tips til guide.

  Casa Andina San Blas + Terrace

  Casa Andina San Blas eller lignende

  • Hotel
  • Cuzco, Peru
  Casa Andina San Blas + Terrace

  Dette elegante hotellet har 37 rom, og ligger i Cuscos historiske kjerne, kun 650 meter fra katedralen, kaféer og restauranter. Berømte Mercado San Blas er kun 200 meter unna. Nyt ro og fred i denne oasen i hjertet av byen.

  De koselige rommene har ovn, en skrivepult, en garderobe, en safe og et privat bad.

  Les mer
 3. Dag 5: En dag på Machu Picchu

  På dag 5 er det på tide med en av rundreisens inkluderte utflukter og utvilsomt et av høydepunktene. Legendariske Machu Picchu er et av verdens mest berømte forhistoriske byer, på UNESCOs verdensarvliste og kanskje på din egen bucketliste?

  En sjåfør tar deg med til Poroy stasjon, ca. 10 km fra Cusco hvor du setter deg på toget til Agua Calientes, byen som er et knutepunkt til Machu Picchu. Etter ca. 3 timer på toget, setter du deg på en buss opp til den forhistoriske byen. Vel fremme blir du gitt en audioguide som forklarer deg på engelsk om denne mystiske landsbyen. Den tre-timers turen gir deg historien til de forskjellige bygningene og terrassene. La deg sjarmere av de mange alpakkaene som vandrer fritt omkring på området og klatre helt til toppen på en kronglete vei for en magisk utsikt over regnskogen og fjellene i omgivelsene. Når turen er over tas du med til Agua Calientes, setter deg på toget til Poroy og videre tilbake til hotellet i Cusco.

 4. Dag 6: Avslapping i Cuzco eller utforskning av Den hellige dalen

  På dag 6 kan du du slappe av i Cusco og utforske det av byen du ikke har rukket, eller velge en eller to utflukter mot en ekstra avgift.

  Tilvalg: Peruviansk matlagingskurs: Etter 6 dager har du nok rukket å smake mange peruvianske delikatesser, og den eventyrlystne har gjerne prøvd seg på nasjonalretten grillet marsvin. Vil du lære mer om hvordan du lager peruviansk mat er dette kurset midt i blinken. Velger du dette ved bestilling reiser du selv til kurset kl. 16:00. Først drar du, sammen med kokken, til markedet i San Pedro og kjøper med det som er nødvendig for kurset. Med tips og hemmeligheter fra kokken vil du lære å lage typiske, peruvianske retter som dere spiser sammen etter matlagingen. Inkl. lokal guide, ingredienser og middag. Ekskl. transport.

  Valgfri utflukt: Den private guidede turen i bydelen San Blas og Cuzco Markedet på dag 4, starter kl. 09:00 eller kl. 14:00 (på søndag). Guiden din tar deg først med til markedet hvor du ser litt av peruvianernes dagligliv, hvor de handler matvarer og typiske produkter fra Andes og Amazonas. Deretter besøker du Cusco-katedralen, som er vakkert dekorert med 400 malerier og dekorerte altere. Turen ender i San Blas hvor du ser kunstnere og håndverkere i aksjon. Deretter tas du med tilbake til hotellet. Inkl. Guide og inngang til katedralen og soltempelet. Ekskl: tips til guiden.

 5. Dag 7: Puno ved Titicaca-sjøen

  På dag 7 kl. 08:00 blir du hentet av en sjåfør som tar deg til stasjonen i Cusco. Deretter setter du deg på en førsteklasses komfortabel buss til Puno, hvor du overnatter 1 natt, før du reiser videre til Titicaca-innsjøen dagen etter. Bussen tar 7 timer, og ved busstasjonen blir du hentet og tatt med til hotellet ditt for natten. Finn en koselig restaurant i Puno for å se solnedgangen!

  Casa Andina Tikarani + Room

  Casa Andina Tikarani eller lignende

  • Hotel
  • Puno, Peru
  Casa Andina Tikarani + Room

  Dette hotellet har 50 rom og ligger på kanten av det historiske sentrumet av Puno, i nærheten av butikker og restauranter. Gled deg til fellesrommet med en idyllisk peis og terrasse. Det er også et frokostrom.

  Du bor på et rom med en TV, en skrivepult, en safe, gratis WiFi og et eget bad.

  Les mer
 6. Dag 8: Isla del Sol Titicaca-sjøen

  Den vakre Titicaca-sjøen og øya Isla del Sol er ditt første møte med Bolivia! For å komme dit henter en sjåfør deg kl. 07:00 på dag 8 og tar deg med til busstasjonen for en buss som tar ca. 4.5 timer. På busstasjonen i Copacabana møter du din guide på Hotel Estelar del Titicaca 2 kvartaler fra bussen (merk at du må finne frem selv). Kl. 13:30 drar båten fra havnen til Isla del Sol. Ved havnen i Yumani må du betale en liten inngangsavgift, da dette er ekskludert i prisen.

  Beboerne på Isla del Sol er fra Quechua-stammen, og lever av turisme, jordbruk og dyrehold. Her er det litt som å reise tilbake i tid, for her er det ingen veier, biler eller gatelys. Vandre rundt på de forhistoriske inkaveiene fra ruin til ruin, mens du nyter den utenomjordiske utsikten over Titicaca-sjøen. Du overnatter på øya og tar båten tilbake neste dag.

  Puma Punku Lodge + Hotel front

  Puma Punku Lodge eller lignende

  • Hotel
  • La Paz, Bolivia
  Puma Punku Lodge + Hotel front

  Sør på Isla del Sol ligger ditt hotell for én natt. Ikke forvent luksus, for her er det først og fremst beliggenheten som teller. Se solnedgangen fra hotellets terrasse med utsikt over sjøen og fjellene i omgivelsene. Rommet ditt er enkelt innredet med senger og et privat bad.

  Les mer
 7. Dag 9 & 10: La Paz - hovedstaden i Bolivia

  På dag 9 ankommer du Copacabana ca. kl.12:00 og tar deg tilbake til busstasjonen på egenhånd. Kl. 13:30 går bussen videre til Bolivias hovedstad La Paz, hvor du blir hentet og tatt med til hotellet ditt ved ankomst ca. kl. 17:00.

  På dag 10 er du fri til å utforske La Paz på egenhånd eller du kan velge til en guidet tur i byen.

  Tilvalg: Guidet tur i La Paz: Din guide henter deg kl. 09:00 og tar deg med til byens kabelbane. Mens banen reiser seg oppover fjellet, kan du nyte en perfekt utsikt over byen. På toppen vandrer du gjennom billedskjønne gater, oppdager fargerike markeder, blir kjent med bolivianske skikker og dagliglivet til cholaene, kvinner fra Altiplano som fremdeles kler seg i tradisjonelle klær. Guiden tar deg videre med til Wizarding market of La Paz med forskjellige typer rituelle objekter fra den Aymaranske kulturen. Utflukten ender opp på hovedtorget hvor du smaker bolivianske empanadas “saltena” før du tas med tilbake til hotellet. Inkl. guide, billett for kabelbanen og mat.

  Om du så tilbragte en spennende dag i La Paz på egenhånd eller med en guide, må du være tilbake på hotellet kl. 20:30, for kl. 21:00 går nattbussen til Uyuni.

  La Posada de la Abuela

  La Posada de la Abuela eller lignende

  • Hotel
  • La Paz, Bolivia
  La Posada de la Abuela

  Hotellet ligger kun 260 meter fra offentlig transport og 550 meter fra La Paz katedralen, og i kort avstand fra muséer, restauranter og butikker. Hotellet ligger i en tidligere kolonial villa og har bevart bygningens historiske sjarm. Kos deg på terrassen med utsikt over byen.

  De romslige rommene er dekorert i tradisjonell stil og inkluderer en TV, telefon, gratis WiFi og et privat bad.

  Les mer
 8. Dag 11: Uyuni-ørkenen

  Dersom du har valgt rundreisen på 19 netter begynner du ørkeneventyret ditt på dag 11, og utforsker grønne og rosa innsjøer, geysirer og varme kilder på 12 & 13 (se beskrivelse under “19 netters rundreise” under reiseruten). Du fortsetter deretter til Potosi på dag 14.

  Hvis du har valgt 17 netter ankommer du med bussen i Uyuni ca. kl. 06:00, hvor en sjåfør tar deg med til hotellet med en gang. Programmet fortsetter igjen kl. 08:00 når du gjør deg klar til å oppleve saltslettene i Uyuni, verdens største saltørken på ca. 3600 meters høyde. Under utflukten besøker du Colchani saltgård og får se med egne øyne hvordan saltet utvinnes, og de små haugene med salt som ligger utover. For lunsj stopper du ved White Beach Hotel, før utflukten fortsetter til den magiske øya Incahuasi for en utrolig solnedgang. I noen minutter fylles det uendelig hvite landskapet i rødt, oransje og gult, en uforglemmelig og vakker opplevelse. Ekskl. inngang til Uyuni.

  Tambo Aymara + Hotel front

  Hotel Tambo Aymara eller lignende

  • Hotel
  • Uyuni, Bolivia
  Tambo Aymara + Hotel front

  Hotellet ligger ca. 350 meter fra Uyuni bussterminal og 450 meter fra byens lille park. Her finner du en terrasse og det serveres en bufféfrokost. Her er det også enkel WiFi, selv midt ute i ørkenen.
  De enkelt utstyrte rommene har enkeltsenger og et privat bad.

  Les mer
 9. Dag 12 & 13: Sølvgruvene i Potosi

  Har du valgt 19 netter ankommer du Potosi på dag 14.
  For 17 netter: På dag 12 hentes du på hotellet kl. 09:30, og tas med til busstasjonen i Uyuni som tar deg med til sølvgruvebyen Potosi. Kl. 13:30 hentes du ved bussen og tas med til hotellet ditt i Potosi. Resten av dagen kan du utforske byen i eget tempo. Ta for eksempel turen ned til det store markedet hvor du kan oppleve de lokales hverdag.

  På dag 13 er det på tide med en opplevelse helt utenom det vanlige. Du skal med egne øyne se hvordan det ser ut i de aktive sølvgruvene i byen. Du hentes av en engelsktalende guide kl. 08:00, som tar deg med til et marked der gruvearbeiderne også kjøper varer. Som en gave til gruvearbeidere kan du kjøpe alt fra koka-blader som hjelper mot høydesyke, dynamitt, sigaretter eller vann, som du kan tilby gruvearbeiderne du treffer mens du er i minene. Du får deretter utdelt en heldekkende drakt og et tørkle du kan holde foran ansiktet mens du går igjennom gruvene. Noen av gruvene er 450 år gamle, og de fleste menn i byen har jobbet eller jobber i gruvene. Du vandrer igjennom 3 kilometer lange tunneler over 5 nivåer, og blir introdusert til livene til 980 gruvearbeidere.

  Når turen ender blir du tatt med til hotellet igjen, og en sjåfør tar deg med til bussen til den vakre hvite byen Sucre kl. 16:30. Til Sucre tar det ca. 3,5 timer, hvor en sjåfør henter deg og tar deg med til hotellet.

  Merk at turen i gruvene kan være en sterk opplevelse da du får innsikt i gruvearbeidernes harde hverdag. Turen egner seg ikke for deg med klaustrofobi eller som ikke er i normalt god fysisk form. Turen innebærer klatring i smale, lave ganger, gjennom smale hull og opp smale stiger. Merk også at du må være oppmerksom på vogner med sølv mens du går langs skinnene.

  Cima Argentum + Hotel front

  Hotel Cima Argentum eller lignende

  • Hotel
  • Potosí, Bolivia
  Cima Argentum + Hotel front

  Hotellet ligger ca. 850 meter fra Mercado Central og turistattraksjonene som kirker og muséer i det historiske distriktet. Resepsjonen er døgnåpen og kan arrangere vasking av klær.

  Rommene har kabel-TV, en minibar, en safe og et privat bad. WiFi er også tilgjengelig.

  Les mer
 10. Dag 14: Sucre

  På dag 14 er du fri til å utforske byen på egen hånd eller følge en guidet tur mot en ekstra avgift. Dersom du velger reisen med 19 netter, er dette dag 16 etter din fantastiske opplevelse i Uyuni-ørkenen. Sucre er akkurat byen du trenger etter et besøk i Potosi. Denne vakre, hvite byen som har fortjent en plass på UNESCOs verdensarvliste, er et friluftsmuseum i seg selv. Alle bygninger er omtenksomt malt i hvitt, og har mange koselige butikker hvor du blant annet kan smake ekte peruviansk sjokolade. Plaza 25 de Mayo er det store hovedtorget med restauranter, og her kan du velge og vrake i nasjonal og internasjonal mat. Prøv for eksempel en deilig lunsj med god samvittighet på Condor Café, en kafé drevet av frivillige som driver veldedighetsprosjekter i Sucre og på landsbygden i omgivelsene. Nyt solnedgangen fra byens høyeste punkt hvor du også finner klosteret La Recoleta.

  Tilvalg: Privat guidet tur i Sucre på dag 14 eller 16: Din engelsktalende guide henter deg ved hotellet etter frokost, og du blir tatt med til denne historiske byens severdigheter, inkludert Plaza 25 de Mayo, Casa de Libertad, katedralen og tekstilmuséet. Sist går du til byens høyeste punkt med klosteret La Recoleta, hvor fransiskanermunkene her grunnla byen. La deg fortrylle av den nydelige utsikten over byen. Inkl. guide og transport.

  Casa Verde + Hotel front

  Hotel Casa Verde eller lignende

  • Hotel
  • Sucre, Bolivia
  Casa Verde + Hotel front

  Dette komplekset ligger ca. 500 meter fra Plaza 25 de Mayo, i det historiske sentrumet av Sucre. Restauranter, barer og butikker ligger i nærheten av hotellet. La Casa Verde ligger i en gammel, renovert villa. Her finner du en rolig og familievennlig atmosfære. Slapp av på terrassen og forbered dine egne måltider i felleskjøkkenet hvis du skulle ønske deg et hjemmelaget måltid.

  Rommene er enkle og komfortable og har privat bad og WiFi.

  Les mer
 11. Dag 15 & 16: Santa Cruz de la Sierra

  På dag 15, eller dag 17 ved 19 netters reise, blir du tatt med til flyplassen i Sucre for å reise videre til neste destinasjon, Santa Cruz de la Sierra. Flyturen varer i ca. 40 min. På flyplassen i Santa Cruz venter en sjåfør som tar deg med til hotellet.

  Neste dag er du fri til å utforske byen alene. Dette er ditt siste stopp i Bolivia, så kjøp søte suvenirer og smak lokale delikatesser i de mange restaurantene for siste gang. Du kan også ta en tur til Parque Lomas de Arena i omgivelsene - en oase av ro og fred.

  Las Palmas + Hotel front

  Hotel Las Palmas eller lignende

  • Hotel
  • Santa Cruz de la Sierra, Bolivia
  Las Palmas + Hotel front

  Dette moderne hotellet ligger ved utkanten av Santa Cruz de la Sierra, ca. 2,3 km fra byens katedral. Flere restauranter ligger rett ved, men hotellet har også en restaurant med internasjonal mat og en bar hvor du kan kose deg med en cocktail ved bassenget.

  Rommene har TV, gratis WiFi, aircondition, en minibar og et privat bad.

  Les mer
 12. Dag 17 & 18: Tilbake til Lima

  På dag 17 blir du hentet og tatt med til flyplassen for du skal tilbake til hovedstaden Lima. En sjåfør tar deg med til hotellet i Lima ved ankomst. Nyt den siste kvelden på reisen din til det fulle, kanskje med en Pisco Sour i hånden?

  På dag 18 er reisen kommet til en slutt og du tas med til flyplassen for hjemreisen til Norge.

  Har du valgt reisen på 19 netter, drar du til Lima på dag 19, og til Norge på dag 20.

  El Carmel Hotel + Restaurant

  Hotel Carmel eller lignende

  • Hotel
  • Miraflores, Peru
  El Carmel Hotel + Restaurant

  Hotellet ditt i Lima ligger i Miraflores-distriktet, mindre enn 200 meter fra offentlig transport og Parque Central de Miraflores. Restauranter, barer og kaféer er rett ved. Dersom du vil spise ved hotellet serverer kafé-restauranten Los Arcos snacks og måltider.

  De komfortable standardrommene har aircondition, en 32” flatskjerm-TV, WiFi, en minibar, en safe og et privat bad med hårføner.

  Les mer
Rundreise på 19 netter

Ønsker du deg mer tid til å oppdage Uyuni-saltørkenen? Bestill da en 19-netters rundreise! I stedet for å reise rett til Potosi, skal du overnatte to netter i ørkenen! Sett deg i en jeep, og nyt det utrolige landskapet. Det blir mange timer i bilen, men det gjøre flere stopp underveis, og utsikten er ubeskrivelig vakker. Denne turen er ikke komfortabel, og for deg som ikke har noe imot å bo på overnattingssteder med enkle fasiliteter og dele bad med andre. Turen underveis og alt det spektakulære du ser er verdt turen! På dag 14 vil du fortsette det vanlige programmet, og dra til Potosi for å se sølvgruvene.

Her er en oversikt over alt du skal oppleve:

 • På dag 11, venter en 4x4 jeep på deg kl. 10:00 på busstasjonen. Første stopp er kirkegården for tog hvor du ser ca. 20 forlatte tog som gradvis ruster på grunn av det høye saltinnholdet i luften. Videre besøker du Colchani med boder med håndverk og små saltfabrikker. Jeepen din kjører deretter bortover saltslettene med fullt av små hauger med salt - et syn utenom det vanlige! Ved Hotel de Sal er det på tide med lunsj, før reisen fortsetter mot Incahuasi Hill. På en times tur, oppdager du de gigantiske kaktusene og den fantastiske 360 graders utsikten mot saltslettene rundt deg.
 • På dag 12 drar du fra ditt beskjedne overnattingssted kl. 08:00. Første stopp er Altiplano de Lipez, vulkanen Olleague hvorfra du kan nyte panoramautsikten over regionen og innsjøene Kañapa, Hedionda og Chiar Qota. Du fortsetter utflukten mot Sioli-ørkenen hvor du stopper ved to bemerkvelsesverdige steder: Arbol de Piedra, en geomorfologisk formasjon som likner på formen til et tre og Laguna Colorada, en saltsjø som er farget lyserød.
 • På dag 13 forlater du overnattingstedet ditt tidlig om morgenen, slik at du kan få mest mulig ut av dagen din. Programmet for dagen inneholder geysirer, varme kilder, en innsjø med helt lysegrønt vann og en panoramisk utsikt over Likankaur vulkanen. På veien tilbake til Uyuni stopper du i landsbyene Villa Mar og Alota.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Måltider utenom frokost
 • Tips til guidene
 • Inngangspenger til Uyuni og Isla de Sol
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 3 voksne
Barn under 12 år er ikke tillatt på reisen
Barn fra 13 år teller som voksen

Barnerabatt

Reisen passer ikke for barn under 12 år
Barn fra 13 år teller som voksen

Rabatt for en 3. person

Det er rabatt på en 3. person avhengig av avreisedato

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis i de fleste hotellene. Merk at kvaliteten på nettet kan være dårlig mange steder.

Reisegruppe

Denne reisen er individuell. Det vil si at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person. Utflukter nevnt i programmet vil finne sted uansett hvor mange deltakere det er på reisen. Enkelte utflukter er gruppeutflukter, og du vil da reise i en gruppe på maks 30 personer.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Peru. Kontakt Perus ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.peruembassy.se/

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Peru. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret