Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Fortryllende rundreise i Peru & Bolivia

 • Rundreise
 • 18 netter
 • Bolivia, Peru
pris fra kr 30 129
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Peru og Bolivia! Velg 17 eller 19 netter med fly t/r Lima, all transport, frokost og utrolige utflukter!

Forbered deg på spektakulære opplevelser i Sør-Amerikas Bolivia og Peru! Vandre blant UNESCO arkitektur i hovedstedene Lima og La Paz, beundre de mystiske ruinene Machu Picchu, reis tilbake i tiden på magiske Isla del Sol i Titicaca-sjøen og få med deg ditt livs vakreste solnedgang over verdens største saltsletter i Uyuni. Er du en eventyrer, men liker tryggheten av å ha en guide med deg, er dette reisen du har ønsket deg. Avdekk inkaenes hemmeligheter, majestetisk naturidyll og den unike kulturen du kun finner i disse to skattekistene.

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Lima i Peru (de 2 første nettene og siste natten)
 • 4 netter i Cusco i Peru
 • 1 natt i Puno i Peru
 • 1 natt på Isla del Sol i Bolivia
 • 1 natt i La Paz i Bolivia
 • 1 natt på en komfortabel buss fra La Paz og Uyuni i Bolivia
 • 1 natt i Uyuni i Bolivia
 • 1 natt i Potosi i Bolivia
 • 2 netter i Sucre i Bolivia
 • 2 netter i Santa Cruz de la Sierra i Bolivia
 • 1 eller 2 netter på flyet avhengig av flytid og selskap
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Lima fra Norge (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • All transport
 • Utflukter med engelsktalende guide: besøk til Machu Picchu med audioguide (på dag 5)
 • Inngangsbillett til Machu Picchu
 • Guidet besøk til Isla del Sol (dag 8 og 9)
 • Besøk til saltslettene i Uyuni (dag 11), besøk til sølvminene i Potosi (på dag 13 eller 15 - avhengig av reiselengde)
 • Ved valg av 19 netters rundreisen:
 • Besøk til saltslettene i Uyuni (dag 11, 12 og 13) med overnatting på enkle hosteller, transport, engelsktalende guide og frokost
Ytterligere tilvalg
 • Walking tour i Lima med Pisco Sour smaking
 • Walking tour i San Blas nabolaget og San Pedro markedet
 • Peruviansk matlagingskurs
 • Den hellige dalen i Royal Class og lunsj i Tunupa
 • La Paz som en lokal med kabelbaneavgift & smaking
 • Sucre Byomvisning
Fra Peru til Bolivia

På vestkysten av Sør-Amerika ligger et land velsignet med en lang kystlinje langs Stillehavet og med de majestetiske Andesfjellene i øst. I Inkaenes land, Peru, finner du et spektakulært mangfold fra magiske kyststeder, inkalandsbyer og fjellandskap. Lenger øst ligger Bolivia mellom ørkenen i Andesfjellene og jungelen i Amazonas. Begge landene deler Titicaca-sjøens skjønnhet med øyer der du finner en oase av ro. På denne reisen opplever du noen av landenes høydepunkter som Machu Picchu, Titicaca-sjøen, Uyuni-ørkenen og mye mer.

På denne reisen kan du velge mellom en 17 eller 19 netters rundreise, som i tillegg til reiseruten beskrevet under, lar deg oppdage Uyuni-ørkenen med de spektakulære saltslettene på en fantastisk 2 dagers reise. Les mer om denne reisen i beskrivelsen “19 netters rundreise” under reiseruten. Velger du 19 netter, reiser du til Potosi på dag 14 istedet for dag 12. Reiseruten under er det du opplever om du bestiller reisen på 17 netter.

Reiserute

Dag 1 & 2: Lima

Eventyret ditt begynner ved ankomst i Perus hovedstad og tredje største by i Amerika, Lima. Der blir du møtt av sjåføren din og tatt med til turens første hotell. Nyt tiden til å hvile ut etter den lange reisen, for dagen etter begynner ditt sør-amerikanske eventyr!

Dag 2 er du fri til å… Les mer

Carmel Hotel Lima  eller lignende

Dag 3 & 4: Cusco

På den tredje dagen går reisen videre til Cusco, det historiske folket inkaenes tidligere hovedstad, som ligger i Cordillera de Andes. Du tas med til flyplassen i Lima og flyr komfortabelt til Cusco, hvor du igjen blir møtt av en sjåfør som tar deg med til hotellet. Resten av dagen kan du oppdag… Les mer

Casa Andina Standard Cusco San Blas  eller lignende

Dag 5: En dag på Machu Picchu

På dag 5 er det på tide med en av rundreisens inkluderte utflukter og utvilsomt et av høydepunktene. Legendariske Machu Picchu er et av verdens mest berømte forhistoriske byer, på UNESCOs verdensarvliste og kanskje på din egen bucketliste?

En sjåfør tar deg med til Poroy stasjon, ca. 1… Les mer

Dag 6: Avslapping i Cuzco eller utforskning av Den hellige dalen

På dag 6 kan du du slappe av i Cusco og utforske det av byen du ikke har rukket, eller velge en eller to utflukter mot en ekstra avgift.

Tilvalg: Peruviansk matlagingskurs: Etter 6 dager har du nok rukket å smake mange peruvianske delikatesser, og den eventyrlystne har gjerne prøvd seg … Les mer

Dag 7: Puno ved Titicaca-sjøen

På dag 7 kl. 08:00 blir du hentet av en sjåfør som tar deg til stasjonen i Cusco. Deretter setter du deg på en førsteklasses komfortabel buss til Puno, hvor du overnatter 1 natt, før du reiser videre til Titicaca-innsjøen dagen etter. Bussen tar 7 timer, og ved busstasjonen blir du hentet og tat… Les mer

Casa Andina Standard Puno  eller lignende

Dag 8: Isla del Sol Titicaca-sjøen

Den vakre Titicaca-sjøen og øya Isla del Sol er ditt første møte med Bolivia! For å komme dit henter en sjåfør deg kl. 07:00 på dag 8 og tar deg med til busstasjonen for en buss som tar ca. 4.5 timer. På busstasjonen i Copacabana møter du din guide på Hotel Estelar del Titicaca 2 kvartaler fra b… Les mer

Puma Punku Ecolodge Hotel  eller lignende

Dag 9 & 10: La Paz - hovedstaden i Bolivia

På dag 9 ankommer du Copacabana ca. kl.12:00 og tar deg tilbake til busstasjonen på egenhånd. Kl. 13:30 går bussen videre til Bolivias hovedstad La Paz, hvor du blir hentet og tatt med til hotellet ditt ved ankomst ca. kl. 17:00.

På dag 10 er du fri til å utforske La Paz på egenhånd ell… Les mer

La Posada de la Abuela Obdulia  eller lignende

Dag 11: Uyuni-ørkenen

Dersom du har valgt rundreisen på 19 netter begynner du ørkeneventyret ditt på dag 11, og utforsker grønne og rosa innsjøer, geysirer og varme kilder på 12 & 13 (se beskrivelse under “19 netters rundreise” under reiseruten). Du fortsetter deretter til Potosi på dag 14.

Hvis du har v… Les mer

Tambo Aymara  eller lignende

Dag 12 & 13: Sølvgruvene i Potosi

Har du valgt 19 netter ankommer du Potosi på dag 14.
For 17 netter: På dag 12 hentes du på hotellet kl. 09:30, og tas med til busstasjonen i Uyuni som tar deg med til sølvgruvebyen Potosi. Kl. 13:30 hentes du ved bussen og tas med til hotellet ditt i Potosi. Resten av dagen kan du utforske… Les mer

Cima Argentum  eller lignende

Dag 14: Sucre

På dag 14 er du fri til å utforske byen på egen hånd eller følge en guidet tur mot en ekstra avgift. Dersom du velger reisen med 19 netter, er dette dag 16 etter din fantastiske opplevelse i Uyuni-ørkenen. Sucre er akkurat byen du trenger etter et besøk i Potosi. Denne vakre, hvite byen som har … Les mer

Casa Verde  eller lignende

Dag 15 & 16: Santa Cruz de la Sierra

På dag 15, eller dag 17 ved 19 netters reise, blir du tatt med til flyplassen i Sucre for å reise videre til neste destinasjon, Santa Cruz de la Sierra. Flyturen varer i ca. 40 min. På flyplassen i Santa Cruz venter en sjåfør som tar deg med til hotellet.

Neste dag er du fri til å utfor… Les mer

Las Palmas  eller lignende

Dag 17 & 18: Tilbake til Lima

På dag 17 blir du hentet og tatt med til flyplassen for du skal tilbake til hovedstaden Lima. En sjåfør tar deg med til hotellet i Lima ved ankomst. Nyt den siste kvelden på reisen din til det fulle, kanskje med en Pisco Sour i hånden?

På dag 18 er reisen kommet til en slutt og du tas m… Les mer

Carmel Hotel Lima  eller lignende
Rundreise på 19 netter

Ønsker du deg mer tid til å oppdage Uyuni-saltørkenen? Bestill da en 19-netters rundreise! I stedet for å reise rett til Potosi, skal du overnatte to netter i ørkenen! Sett deg i en jeep, og nyt det utrolige landskapet. Det blir mange timer i bilen, men det gjøre flere stopp underveis, og utsikten er ubeskrivelig vakker. Denne turen er ikke komfortabel, og for deg som ikke har noe imot å bo på overnattingssteder med enkle fasiliteter og dele bad med andre. Turen underveis og alt det spektakulære du ser er verdt turen! På dag 14 vil du fortsette det vanlige programmet, og dra til Potosi for å se sølvgruvene.

Her er en oversikt over alt du skal oppleve:

 • På dag 11, venter en 4x4 jeep på deg kl. 10:00 på busstasjonen. Første stopp er kirkegården for tog hvor du ser ca. 20 forlatte tog som gradvis ruster på grunn av det høye saltinnholdet i luften. Videre besøker du Colchani med boder med håndverk og små saltfabrikker. Jeepen din kjører deretter bortover saltslettene med fullt av små hauger med salt - et syn utenom det vanlige! Ved Hotel de Sal er det på tide med lunsj, før reisen fortsetter mot Incahuasi Hill. På en times tur, oppdager du de gigantiske kaktusene og den fantastiske 360 graders utsikten mot saltslettene rundt deg.
 • På dag 12 drar du fra ditt beskjedne overnattingssted kl. 08:00. Første stopp er Altiplano de Lipez, vulkanen Olleague hvorfra du kan nyte panoramautsikten over regionen og innsjøene Kañapa, Hedionda og Chiar Qota. Du fortsetter utflukten mot Sioli-ørkenen hvor du stopper ved to bemerkvelsesverdige steder: Arbol de Piedra, en geomorfologisk formasjon som likner på formen til et tre og Laguna Colorada, en saltsjø som er farget lyserød.
 • På dag 13 forlater du overnattingstedet ditt tidlig om morgenen, slik at du kan få mest mulig ut av dagen din. Programmet for dagen inneholder geysirer, varme kilder, en innsjø med helt lysegrønt vann og en panoramisk utsikt over Likankaur vulkanen. På veien tilbake til Uyuni stopper du i landsbyene Villa Mar og Alota.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Måltider utenom frokost
 • Tips til guidene
 • Inngangspenger til Uyuni og Isla de Sol
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg for reisen, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 3 voksne
Barn under 12 år er ikke tillatt på reisen
Barn fra 13 år teller som voksen

Barnerabatt

Reisen passer ikke for barn under 12 år
Barn fra 13 år teller som voksen

Rabatt for en 3. person

Det er rabatt på en 3. person avhengig av avreisedato

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis i de fleste hotellene. Merk at kvaliteten på nettet kan være dårlig mange steder.

Reisegruppe

Denne reisen er individuell. Det vil si at du kommer til å reise alene, dersom du har bestilt reise for en person. Utflukter nevnt i programmet vil finne sted uansett hvor mange deltakere det er på reisen. Enkelte utflukter er gruppeutflukter, og du vil da reise i en gruppe på maks 30 personer.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Visumkrav

Du behøver ikke visum for denne reisen. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Peru. Kontakt Perus ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.peruembassy.se/

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Peru. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Værforhold

På denne turen vil du oppleve både et varmt og fuktig tropisk klima, samt et kjøligere klima i høyden, som ved Macchu Piccu. Ta derfor med både klær for varme dager, og kjølige kvelder, netter og morgener. Rommene ved noen av stedene dere skal til kan også være kalde om natten.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret