• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Asias mystiske paradisøy med utflukter

Rundreise 16 eller 23 netter Indonesia

per person fra kr 16 029
basert på 2 personer

14 eller 21 netters rundreise på fantastiske Bali med frokost, 8 utflukter og fly t/r flere byer i Norge. Pris er p.p. i rom for 2.

Drømmereisen til Bali er rett rundt hjørnet! Smaragdgrønne risåkre, fortryllende templer og en magisk atmosfære uten like venter deg! I denne rundreisen får du det beste Bali har å by på, med hele 8 utflukter. Her vil du møte dramatisk natur, krystallklart vann og unike kulturopplevelser. Du vil bli tatt med til tre eller fire forskjellige steder på Bali, så etter denne ferien har du fått med de fleste attraksjonene på øya.

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter i Ubud på Bali
 • 7 netter i Lovina på Bali (kun ved rundreise på 21 netter)
 • 5 netter i Nusa Lembongan
 • 6 netter i Seminyak på Bali
 • Ved rundreisen på 14 netters reise: Saraswati Tempel, Monkey Forest i Ubud, Rumah Bali Batuan, risåkrene i Tegallalang, plantasjen i Basanta, 'Barong og Kerisdans’, en landsby, kunstmarkedet i Sukawati og Tanah Lot
 • Ved rundreise på 21 netters rundreise: Saraswati Tempel, Ubud, Rumah Bali Batuan, risåkrene i Tegallalang, plantasjen i Basanta, risåkrene i Jatiluwih, tempelet i Batukaru, tempelet i Ulun Danu Beratan, Gitgit fossefall og Tanah Lot
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r fra Oslo, Ålesund, Bergen, Kristiansand, Haugesund, Tromsø, Sandefjord, Trondheim og Stavanger
 • All transport
Bali

Denne rundreisen tar deg til tre eller fire magiske steder på den indonesiske øya Bali. Du lander på Bali, og deretter venter en reise du sent kommer til å glemme. Storslåtte naturområder og spennende utflukter står på agendaen i dagene fremover. Velg mellom 14 eller 21 netter. Dersom du går for 14 netter, bor du i Ubud, Nusa, Lembongan og Seminyak. Går du for 21 netter, bor du i tillegg én uke i Lovina. Les mer om denne uforglemmelig reisen nedenfor!

 1. Dag 1 & 2: Reisedrømmen starter i Ubud

  Endelig fremme ved den Indonesiske paradisøyen Bali! Det er nå det begynner, så det er bare å gjøre seg klar. Tropisk atmosfære, fargerik kultur, glamorøse strender og spennende utflukter venter. Når du har landet på flyplassen får du et velkomstbrev med mer informasjon om hva som venter deg. Deretter tas du med til ditt første hotell i idylliske Ubud. Her vil du tilbringe de neste tre nettene.

  På dag 2 er det fritt frem å gjøre akkurat det du føler for! Utforsk nærområdet, nyt den indonesiske solen eller finn ditt indre selv med yoga. Ubud er nemlig et paradis for yogaelskere og kalles for Asias yogahovedstad. La den tropiske øyen omfavne deg med kjærlighet og glede - og nyt følelsen av at ditt livs reise nettopp har begynt!

  Pool

  Sens Hotel & Spa Conference Ubud Town

  Hotel Gianyar, Indonesia

  Sens Hotel & Spa Conference Ubud Town Centre er et stilig hotell med døgnbemannet resepsjon, spa og helsestudio (mot avgift). Hotellet har sentral beliggenhet, gangavstand til museer, kunstutstillinger og shoppinggater. Her kan du få matservering på rommet døgnet rundt, ved bassenget eller i hotellets restaurant. Hotellet har selvfølgelig utendørsbasseng!

  Rommene er utstyrt med flatskjerm-TV, minibar, kjøleskap, sittegruppe så vel som toalettsaker og hårføner.

  Les mer
 2. Dag 3: Reisens første utflukt

  Dag 3 er det endelig på tide for reisens første utflukt! Dagens tur tar deg med til Saraswati Temple, Ubud Monkey Forest, husene Rumah Bali Batuan, risåkeren Tegallalang og Basanta Agro plantasjen.

  Det hele starter med et tempel-besøk. Saraswati Temple er et religiøst tempel for den hinduistiske gudinnen for læring, litteratur og kunst. For å komme inn til tempelet går du over en gang med lotusfylt vann på begge sider. Du vil med en gang kjenne en åndelig ro komme over deg. Tempelets hage er noe for seg selv, og byr på mange fine fotomuligheter. Strødd ut over området er det kunst i form av uthogde statuer og dekorasjoner.

  Etter tempelvandringen venter Ubud Monkey Forest, et naturreservat fullt av aper! I tillegg til apene er det bygget tre hinduistiske templer bygget på 1300-tallet.

  Videre tar vi deg med for å se Rumah Bali Batuan, som er tradisjonelle hus bygget på balinesisk hvis. Her vil du få et innblikk i øyas arkitektur og historie før det bærer videre til en risåker!

  Når du ankommer risåkeren Tegallalang vil det være som å gå inn i et maleri. Frodig, grønne enger formet som trapper venter deg. Her plukkes det ris året rundt, takket være det tropiske klimaet. En spasertur i disse omgivelsene er virkelig noe utenom det vanlige!

  På slutten av dagen venter et siste besøk, nemlig Basanta Agro Plantation, tidenes utsikt! Midt i skogen vil du tas med til et utkikkspunkt hvor du kan skue utover naturlandskapet. Her er det en restaurant som serverer økologisk og vegansk mat. I tillegg har de kaffe- og tesmaking samt matlagingskurs. Kaffen, teen og krydderet er selvfølgelig lokalprodusert her!

  Pool

  Sens Hotel & Spa Conference Ubud Town

  Hotel Gianyar, Indonesia

  Sens Hotel & Spa Conference Ubud Town Centre er et stilig hotell med døgnbemannet resepsjon, spa og helsestudio (mot avgift). Hotellet har sentral beliggenhet, gangavstand til museer, kunstutstillinger og shoppinggater. Her kan du få matservering på rommet døgnet rundt, ved bassenget eller i hotellets restaurant. Hotellet har selvfølgelig utendørsbasseng!

  Rommene er utstyrt med flatskjerm-TV, minibar, kjøleskap, sittegruppe så vel som toalettsaker og hårføner.

  Les mer
 3. Dag 4: Utfluktsdag med tempel, risåkre og fossefall

  På den fjerde dagen skal vi forlate Ubud med bil, til vår nye destinasjon, Nusa Lembongan (eller Lovina for de som reiser 21 dager). På veien blir det sightseeing og det er planlagt utflukter for å gjøre bilturen mer spennende. Vi skal blant annet innom en eventyrlig risåker, to mystiske templer og et vakkert fossefall!

  Første stopp er risåkeren, Jatiluwih Rice Terrace, et velkjent landemerke på Bali. Her får en slående utsikt over denne enorme risåkeren, som havnet på UNESCOs verdensarvliste. I tillegg til utsikten vil du få et innblikk i områdets jordbruk. Deretter forlater vi naturlig landskap for å se menneskeskapte underverk, nemlig templene.

  Vi starter med Batukaru Temple Bali, et av øyas hovedtempler. Tempelet er bygget ved foten av øyas nest høyeste fjell, Mount Batukaru Bali. Foruten fjellet er tempelet omringet av grønne skoger. Her er det flere altere og skulpturer som gjennom tiden er blitt dekket av mose. Tempelet er dedikert til den hinduistiske guden Mahadeva, en mester av luft, vann og planter. Det er blant annet grunnen til at blomster og grønt gress fyller området.

  Det neste tempelet heter Ulun Danu Bratan i Bedugul, midt på øya. Dette tempelet ligger ute ved en innsjø, og regnes som et av de mest sentrale vanntemplene på Bali. Tempelet på 1600-tallet ble bygget til ære for guden for innsjø og elv, Dewi Danu. Du vil fort få øye på det 11-etasjes Meru-tårnet. Disse tårnene er hovedalterne til balinesiske templer. Det rolige vannet og detaljerte templene gir området en spirituell følelse.

  Neste stopp på bilturen er det majestetiske fossefallet i Gitgit. Gjemt i skogen ligger dette 35 meter høye fossefallet. Hvis du følger godt med vil du kunne se ville aper drikke av fossen. Sjarmerende indonesisk natur på sitt beste!

  Det var utfluktene for dagen, og vi nærmer oss Nusa Lembongan, hvor du skal tilbringe de neste nettene. Dersom du har en 21-dagers rundreise vil du først tilbringe noen dager i Lovina (se nedenfor for mer informasjon om Lovina).

  pool

  Aneka Lovina Villas & Spa

  Hotel Buleleng Regency, Indonesia

  Aneka Lovina Villas & Spa ved stranden i Lovina har utendørsbasseng, to restauranter, to barer og massasje (mot betaling). Restaurantene serverer lokale spesialiteter. Rommene er tradisjonelt innredet med tremøbler, satellitt-tv og minibar. Alle rommene har også privat bad med dusj.

  Les mer
 4. Dag 5 - 11: Finn freden i Lovina (kun ved 21-dagers rundreise)

  For deg som går for 21 netter er det dags for å hilse på nordkystens perle, Lovina. Byen er veldig rolig med billig mat. De mest populære aktivitetene er dykking, snorkling, fisking og å se på delfiner. Ja, du leste riktig, delfiner! Om kvelden blir byen livlig, med barer som spiller live-musikk. Ofte er reisende med og spiller med de lokale. På stranden kan du slappe av med drinker og god mat, og om kvelden er det populært å spille volleyball. Finn ditt indre jeg på denne vidunderlige paradisøya.

  Etter noen rolige dager i fred og harmoni er det på den 11. dagen på tide å dra videre. Etter en 4 til 5 timers lang biltur er det tid for å ta båten over til Nusa Lembongan. Og ikke tro det blir en kjedelig reise, på veien er det mye å se!

  pool

  Aneka Lovina Villas & Spa

  Hotel Buleleng Regency, Indonesia

  Aneka Lovina Villas & Spa ved stranden i Lovina har utendørsbasseng, to restauranter, to barer og massasje (mot betaling). Restaurantene serverer lokale spesialiteter. Rommene er tradisjonelt innredet med tremøbler, satellitt-tv og minibar. Alle rommene har også privat bad med dusj.

  Les mer
 5. Dag 12 - 15: Nusa Lembongan (dag 5-9 ved 14 netter)

  Nusa Lembongan er en liten øy som tilhører Bali. Denne rolige øyen er perfekt for de som vil ha et lite avbrekk fra de hektiske byene på hovedøya. Her kan du nyte magisk natur, krystallklart vann med behagelig temperatur året rundt og spennende vannaktiviteter. Utforsk dyrelivet under vann med snorkel eller dykketank. Det indonesiske marinelivet, med korallrever og tropiske fisker i alle regnbuens farger, er noe du sent kommer til å glemme.

  Bungalow outside

  Hotel Klungkung Regency, Indonesia

  På Abian Huts Lembongan bor du i luksuriøse trehytter. Her får du frokost hver dag. I tillegg bor du også bare 10 minutter fra en nydelig strand. Rommene er utstyrt med air-condition, skrivebord, terrasse med sittegruppe skap og toalett. Du kan leie moped og hjelm for en billig penge.

  Les mer
 6. Dag 16: Utflukt til Tanah Lot & Taman Ayun (samme utflukt skjer dag 9 ved 14 netters opphold)

  Nå er det på tide å pakke svømmesakene og forlate paradisøya Nusa Lembongan - Seminyak, rundreisens endestopp venter!

  I løpet av dagen tas du med til to templer og et nydelig skogsområde. Det hele starter med templet Tanah Lot, en av Balis syv kysttempler. I tillegg er det et av Balis mest fotograferte steder. Du kommer til å skjønne hvorfor når du kommer hit. Tempelet står på en liten utstikker, med bølgende slående mot seg. Tempelets hovedgud er Dewa Baruna, som er sjøguden. Du ankommer tempelet om morgenen, så du kan nyte det i ro og mak, uten de store turistgruppene som kommer senere på dagen.

  Når du føler deg ferdig med kysttempelet bærer det avsted til turens siste tempel, Taman Ayun. Dette kongelige tempelet ble bygget rundt år 1630, og har kinesisk innflytelse. Her er det mange vakre hager og skulpturer du kan fortape deg i. Deretter skal vi til den mystiske skogen, Alas Kedaton. Her lurer det aper og store flaggermus, i tillegg til templer og skulpturer.

  På slutten av denne opplevelsesfulle dagen ender du i Seminyak, hvor du skal tilbringe reisens siste netter.

  Bungalow outside

  Hotel Klungkung Regency, Indonesia

  På Abian Huts Lembongan bor du i luksuriøse trehytter. Her får du frokost hver dag. I tillegg bor du også bare 10 minutter fra en nydelig strand. Rommene er utstyrt med air-condition, skrivebord, terrasse med sittegruppe skap og toalett. Du kan leie moped og hjelm for en billig penge.

  Les mer
 7. Dag 17 - 22: Trendy Seminyak (dag 10-15 ved 14 netter)

  Reisens siste stopp er Seminyak, en livlig strandby på sørsiden av øya. Her har du alt fra gatemat til luksuriøse restauranter, billige hosteller til high-class hoteller, og kafeer og barer. Området regnes som Balis spahovedstad, så dersom du ikke har noe imot å nyte et par rolige dager på spa er dette midt i blinken for deg. Strendene er førsteklasses, med mange aktiviteter døgnet rundt. Dersom du vil sitte og lese en bok på stranden etterfulgt av å se på solnedgangen med en drink i hånden, kan du det. Hvis du heller er i reisehumør kan du ta turen til landsbyene i nærheten.

  Dag 22 (eller 15) er reisen slutt og det er på tide å vende hjemover. Etter denne uforglemmelige rundreisen vil du føle at du kjenner Bali. Hva venter du på? God tur!

  Outside + pool

  Ibis Style Petitenget

  Hotel Badung Regency, Indonesia

  Dette stilrene hotellet ligger bare 20 minutter fra stranden. Hotellet har egen bar, basseng og sykkelutleie. På hotellet får du også trent og barna har et eget barnerom med leker og TV. Rommene er utstyrt med flatskjerm-TV, air-condition, gratis Wifi, bad og behagelig seng.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet, men kun for én flybillett.

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.

Internett

Gratis WiFi på alle hotell

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Velvære

Alle hotellene har basseng utendørs.

Rullestolbrukere

Reisen er dessverre ikke tilrettelagt for rullestolbrukere.

Pass

Passet må være gyldig i minst 6 måneder etter hjemreise.

Visumkrav

Du må ikke ha visum ved reise til Indonesia. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler.Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Indonesia. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://indonesia-oslo.no/

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.