Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Riga med 4* hotell & inngang til luksuriøst spa

 • Storbyferie
 • Riga
pris fra kr 2 059
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Luksuriøs velvære til pittoreske Riga: 2 eller 3 netter på 4* hotell i gamlebyen, frokost, flyplasstransport, spainngang og fly t/r. Pris er p.p. i rom for 2.

Glem hverdagens bekymringer og la både kropp og sjel og slapp av på en lukusriøs reise til Riga. Med 4-stjerners hotell midt i gamlebyen og inngang til Baltikums mest berømte spa kan du kombinere kulturelle eventyr med total avslapping!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter i standard dobbeltrom på Wellton Riga Hotel & Spa****
 • Frokostbuffé hver dag
 • 1 x inngang til ESPA-spa (2,5 timer) (merk at dette ikke er hotellets spa og ekskluderer transport)
 • Fly t/r Riga fra Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim, Sandefjord, Ålesund, Haugesund, Molde eller Tromsø
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell

Wellton Riga Hotel & SPA

 • Hotel
 • Riga, Latvia
Hotel

Dette stilige 4-stjerners hotellet åpnet sine dører i juni 2015 og tilbyr sine gjester et komfortabelt og avkoblende opphold. Hotellet har en utsøkt beliggenhet midt i den pittoreske gamlebyen og bl.a. Latvias nasjonalopera, Rigas domkirke samt det velkjente Svarthovedhuset ligger i gangavstand. I hotellets restaurant Allumette serveres det klassiske, franske retter med en moderne twist og om morgenene nyter du en rikelig frokostbuffé. Her serveres fylte pannekaker, frukt, latvisk brød, grøt, ulike oster andre godsaker. Hotellet har til og med et stilig spa med badstue og svømmebasseng (mot avgift), gratis WiFi samt en resepsjon åpen døgnet rundt.

 • +-4
Les mer
Room

Standard dobbeltrom

2 personer | Rom

Hotellets moderne og komfortable dobbeltrom er innredet i klassisk stil med jordnære farger. Her får du gratis WiFi, aircondition, en komfortabel dobbeltseng samt te- og kaffekoker. Rommene er ca. 19m² store og har bad med dusj eller badekar, hårføner og toalettartikler.

Velrenommert luksusspa: ESPA Riga (ikke hotellets spa)

I tilbudet inngår 2,5 timer til moderne og majestetiske ESPA Riga, hele Baltikums mest berømte spa! I det vakre art nouveau-miljøet nyter du varmende og rengjørende badstue og avkoblende boblebad. Her har du til og med ulike eksotiske regndusjer og en avkoblende lounge. Ulike spabehandlinger som massasje, solarium, manikyr og ansiktsbehandlinger kan bestilles på stedet.

 • Badstuens (80–100 °C) og boblebadets (35 °C) varme virker beroligende både på kropp og sjel.
 • Svømmebassengene har en funksjon som massererer deg slik at du kan slappe av litt ekstra.
 • Avkoblende spabehandlinger frisker opp huden og harmoniserer kropp og sjel.
 • Spaavdelingen er åpen daglig mellom kl. 7:00 og 22:30 og ligger ca. 1,3 kilometer fra ditt hotell på Radisson Blu-hotellets 2. etasje.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Internett

Gratis WiFi

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Velvære

Hotellet har et vakkert spa med badstue og svømmebasseng. Som gjest her får du rabatt på inngang og betaler kun kr 80-100 kr (avhengig av dag & tid) for inngang i 2,5 timer. I tilbudet inngår 1x gratis inngang til ESPA Riga-spa i nærheten av hotellet (1,3 km).

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Hotellet ligger i gamlebyen. Det er enkelt og rimelig å ta en taxi fra flyplassen for å komme seg til hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret