Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Eventyr i Riga med god samvittighet!

 • Storbyferie
 • Riga
pris fra kr 2 319
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Unn deg et kultureventyr i Riga! Bo 2 eller 3 netter på økovennlige Avalon Hotel med frokost og inkl. fly t/r og flyplasstransport.

I tillegg til at hele den latviske hovedstadens gamleby er listet på UNESCOs verdensarvliste, ble Riga prisbelønnet for å være årets kulturhovedstad i 2014. Den baltiske perlen er elsket for sin imponerende kunst og levende kulturscene. Fargelagt av de livligste arkitekturstilene, art deco og art nouveau, tilbyr Riga noe helt unikt, som er vanskelig å sette ord på, men en trivelig spasertur i byens lystige gater kan lette både hverdagsstress og bekymringer.

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter i dobbeltrom på Avalon Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Riga (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Gratis WiFi
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Fra Middelaldersk til Art Nouveau

Riga har noen av Europas mest bevarte middelalderske gater. Gamlebyen yrer av trange smug fylt av små butikker, tradisjonelle tehus og koselige tavernaer. Disse gatene er omtrent 800 år gammel og avslører mystiske hemmeligheter fra middelalderen. Riga er også et av Europas største sentre for fargerik Art Nouveau og jugendarkitektur. Ca. en 10 minutters spasertur fra gamlebyen kan du finne levende Albert Street, som er omringet av arkitektoniske mesterverk fra den relativt korte Art Nouveau perioden som varte fra 1901-1908.

Avalon Hotel

 • Hotel
 • Riga, Latvia
Hotel inside

Det 4-stjernede økohotellet, Avalon Hotel & Conferences er et miljøvennlig hotell som ligger i hjerte av Rigas gamleby, kun 300 meter fra operahuset og frihetsmonumentet. Resepsjonen er åpen 24 timer i døgnet. Hotellet tilbyr massasjer, manikyr / pedikyr, samt kropps- og skjønnhetsbehandlinger på Beauty Residences (mot en avgift). Du starter dagen med en god, gratis frokost hver morgen. Hotellet har også en restaurant med lokale og europeiske retter, en elegant lobbybar og flotte konferanse- og bankettfasiliteter

 • +-4
Les mer
Room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

De romslige dobbeltrommene, er elegant innredet i varme toner. Rommet er utstyrt med en dobbelseng, eller to enkeltsenger, gratis WiFi. kaffe og te fasiliteter, og eget bad med dusj eller badekar og hårføner.

TravelBirds kafefavoritter i Riga

 • Gallery "Istaba" - Istaba betyr rom på latvisk, og dette kafegalleriet, er akkurat det: Et koselig rom fylt av eklektisk og tradisjonell kunst, som fungerer som en latvisk spisestue. Den koselige atmosfæren av Gallery "Istaba" gjør at du vil bli hengende her i flere timer.
 • DAD cafe - denne hippe kunstkafeen finner du på Rigas hipstergate, Miera iela. Den stearinopplyste kafeen serverer økologisk mat og lyden av myk jazzmusikk fyller lokalet.
 • Cafe Leningrad - kafeens interiør har tatt inpirasjon fra en "old school" Soviet leilighet, komplett med utdaterte møbler og bokhyller fylt med Soviet litteratur. Et besøk til denne kafeen garanter en unik opplevelse. I helgene tilbyr de også levende musikk fra både lokale og internasjonale artister.
Green Key Award

Dette hotellet har blitt æret med Green Key Award

Green Key-prisen er den ledende standarden for kompetanse innen miljøansvar og bærekraftig drift i reiselivsnæringen. Det prestisjefylte miljømerket representerer en forpliktelse fra hotellet, om at de holder de strenge kriteriene som stiftelsen for miljøutdanning fastsetter.

En grønn nøkkel står for hotellets løfte til sine gjester at hotellet drives på en økovennlig måte.

Green Key-etableringen, bidrar til å gjøre en forskjell på miljønivå, og gjør det lettere for folk å velge miljøvennlige hotellopphold. De høye miljøstandardene som forventes av disse hotellene, opprettholdes gjennom streng dokumentasjon og hyppige revisjoner.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn (0-1 år) per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-1 år bor gratis på hotellet
Barn 2-17 år regnes som voksne

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Flyinformasjon

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.
All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang. Skulle du ha spesielle behov som mer benplass eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 24 timer etter din bestilling. Dersom opplysninger ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn personopplysninger, som er identiske med ditt gyldige pass, når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det medføre ekstra kostnader.

Beliggenhet

Hotellet ligger i hjerte av Rigas gamleby, kun 300 meter fra operahuset og frihetsmonumentet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret