Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Arabiske eventyr møter moderne luksus

 • Solreiser
 • Abu Dhabi
pris fra kr 6 799
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev De Forente Arabiske Emirater og elegante Abu Dhabi. Bo 3 - 7 netter på et Hilton hotel i verdensklasse med frokost og fly t/r.

1001-natts eventyr møter futuristisk arkitektur på denne reisen til Abu Dhabi. Den skinnende storbyen fortryller med sine himmelstrebende skyskrapere og glitrende sentre. I tillegg til mye luksus, spiller kultur en viktig rolle her, og Abu Dhabi er en by som imponerer hele verden med sitt mangfold. Her finner du arkitekturblanding fra historiske fort til morderne, arabisk sofistikasjon som den imponerende Sjeik Zayed-moskeen. Denne hovedstaden er en elegant kombinasjon av ultramoderne luksus og historisk kulturarv.

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4, 5, 6 eller 7 netter på Hilton Abu Dhabi *****
 • Rik frokost hver morgen
 • Fly t/r Dubai (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Tilgang til velvære (boblebad, badstue og treningsstudio)
 • Tilgang til utendørsbassenger og tennisbane
 • Bruk av Wi-Fi
Ytterligere tilvalg
 • Ørkensafari
 • Dhow cruise middag
 • Ski Dubai
 • Omvisning i Dubai og billetter til Burj Khalifa
 • Transport mellom hotell og flyplass
På eventyr i Abu Dhabi

Med et hotell på Corniche-promenaden finner du deg selv i hjertet av Abu Dhabi! Et ideelt tilfluktssted for å utforske alt av byen. Lær alt om arabisk islamsk kultur og oppdag hvordan modernitet og tradisjoner går hånd i hånd. Prøv verdslige smaker i Souk Qaryat Al Beri og besøk det eneste hotellet i verden med 7 stjerner: Emirates Palace. For de som ønsker å engasjere seg i golfkulturen, tilbyr Abu Dhabi muligheter til å forstå UAEs historie gjennom museer, utstillinger, turer og mat. Både historien og kulturen kan også bli opplevd gjennom spaserturer rundt dhow havnen, byens markeder og filmiske Corniche.

Hilton Abu Dhabi

 • Hotel
 • Abu Dhabi, De forente arabiske emirater
Hilton Abu Dhabi + Beach Club

Dette storslåtte hotellet i verdensklasse grenser til den berømte Corniche-promenaden. Hotellet har sin private strand bare 250 meter fra huset. I tillegg er den hvite sandstranden på 11 000 m2, innen rekkevidde, og du har en praktfull utsikt over Den arabiske gulf. Hotellet har tre utendørsbassenger, et spa med badstue, boblebad, og jacuzzi. I velværesområdet kan du bestille behandling mot et gebyr. Du kan også bruke tennisbanen og treningsstudioet. Du står opp til en rykende fersk (og inkludert) frokost hver morgen. Vil du spise en god middag på hotellet også? Da kan du prøve en av hotellets (ikke mindre enn 9) enestående restauranter. Du vil elske ditt opphold på Hilton Abu Dhabi.

 • +-4
Les mer
Hilton Abu Dhabi + Bathroom

Dobbeltrom

3 personer | Rom

De moderne og komfortable rommene har flatskjerm-TV, skrivebord, klimaanlegg, minibar og kaffe- og tekoker samt et fint privat bad. På rommet kan du gratis bruke Wi-Fi. Rommene har en nydelig utsikt over byen eller havet.

Valgfrie utflukter

Vil du gjøre reisen enda mer spennende, kan du velge å legge til en eller flere ekstra utflukter:

 • Bytur i Dubai med billett til Burj Khalifa: Oppdag byen superlativer, og se byen fra Burj Khalifa, som har 160 etasjer og 828, dette er verdens høyeste bygning. Denne utflukten er mulig på mandager eller torsdager og inkluderer transport og engelsktalende guide.
 • Ørkensafari: På denne utflukten reiser du inn hjertet av ørkenen med en jeep. Nyt en tur på en kamel, eller la hendende bli malt med henna. Før du kommer tilbake til hotellet, vil et deilig grillet måltid finne sted. Denne utflukten inkluderer transport, grill og engelsktalende guide.
 • Dhow Cruise med middag - Denne ekskursjonen tar deg med på et avslappende og bedårende vakkert kveldscruise i en dhow som er en tradisjonell arabisk seilbåt. Nyt en elegant middag, mens du opplever byens skjønnhet fra vannet! Kleskode er "smart casual" og overføring fra hotellet er inkludert.
Gjennomsnittlige minimum og maks temperatur

Januar: 14 ° C - 24 ° C
Februar: 15 ° C - 25 ° C
Mars: 17 ° C - 28 ° C
April: 21 ° C - 33 ° C
Mai: 25 ° C - 38 ° C
Juni: 26 ° C - 39 ° C
Juli: 29 ° C - 41 ° C
August: 30 ° C - 42 ° C
September: 26 ° C - 40 ° C
Oktober: 23 ° C - 35 ° C
November: 19 ° C - 30 ° C
Desember: 16 ° C - 26 ° C

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt € 1,73 p.p.p.n.
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 5 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Et barn opptil 5 år bor gratis på hotellet
Et tredje barn fra 6 år/eller voksen bor på hotellet for € 42, - per natt

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke De forente arabiske emirater. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til De forente arabiske emirater. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.uae-embassy.ae/Embassies/se/Content/5433

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Dubai. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Restaurants

På hotellet finner du blant annet
- Bocca Italian Cuisine
- Escape Beach Club
- Hemingway's Sportsbar
- Jazz Bar & Dining
- La Terrazza
- MIX Thai, Indian & Chinese
- Toki Japanese
- Vasco's International Food
- Vienna Plaza coffee & pastries

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret