• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Fascinerende rundreise i Jordan

 • Rundreise
 • 7 eller 8 netter
 • Jordan
pris fra kr 11 139
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Opplevelsesrik rundreise i Jordan inkl. 7 netter med frokost og guidede utflukter. All transport på reisen inkludert i tillegg til fly t/r.

Fordyp deg i hjertet av Midtøsten. Oppdag den ville skjønnheten, og ikke minst den perfekt bevarte arven til fantastiske Jordan. På en 7 netters rundreise vil du bli guidet gjennom spennende byer, kontrastrike naturlandskap og historiske underverker. Du vil bant annet besøke Petras utrolige Treasury, reise gjennom mystiske romerske ruiner, oppleve den vakre veien til Wadi Rum og se spirene av den hellige byen og Dødehavet. Les videre for å lære mer om dette spektakulære eventyret!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Amman International (eller lignende) i Amman (første to og siste natt)
 • 1 natt på Ramada Resort (eller lignende) nærme Dødehavet
 • 1 natt in Amra Palace (eller lignende) i Petra
 • 2 netter på My Hotel (eller lignende) i Aqaba
 • Frokost hver morgen
 • All transport på reisen + henting på flyplassen
 • Visum (NB! dersom reisende har europeisk pass)
 • Buss med aircondition (med engelsktalende sjåfør)
 • Fly t/r Jordan (Amman) (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Ytterligere tilvalg
 • Jerash & Ajloun
 • Wadi Rum
 • Ørkenslottene
Gled deg til Jordan

Denne rundreisen er en unik mulighet til å oppleve noen av verdens mest fascinerende underverker. De neste 7 nettene blir du tatt med gjennom Jordans beste høydepunkter som UNESCO-byen Petra og den sjelfulle hovedstaden Amman. Mystiske Aqaba, spektakulære Mt. Nebo, det utrolige Dødehavet er noe av det du vil få bli kjent med. På reisen vil du møte gjestfrie og hyggelige mennesker, og transporten, sjåføren, frokosten og hotellene er allerede arrangert for deg. Gled deg til å oppleve en fascinerende verden av Jordans natur, by og kulturskatter.

Reiserute

Dag 1 & 2: Ankomst i Amman

I dag begynner eventyret og en vakker reise som tar deg tilbake i tid. Ved ankomst på flyplassen i Amman, vil du bli møtt av en sjåfør og kjørt direkte til hotellet. Du kan bruke den første dagen til å slappe av og nyte resten av kvelden på hotellet. Kanskje ta deg en forfriskende dukkert i bass… Les mer

Amman International Hotel  eller lignende

Dag 3: Amman - Mt. Nebo - Madaba - Dødehavet

Etter en tur i byen - hvor du kan se det romerske teateret, det arkeologiske museet og tempelet Hercules - vil du bli plukket opp av en engelsktalende sjåfør og starter dermed reisen mot Dødehavet. På veien vil det bli flere spennende stopp: I byen Madaba, finner du noe av verdens vakreste bysan… Les mer

Ramada Resort Dead Sea  eller lignende

Dag 4: Dødehavet - Kongeveien - slottsbesøk - Petra

På dag 4 vil sjåføren ta deg med på enda en spennende utflukt. I dag vil du kjøre via den beryktede Kongeveien, hvor du vil få med deg noen av Jordans mest utrolige sider og atmosfæriske landskap. Denne historiske veien, som er en oversettelse av et gammelt hebraisk begrep som trolig bare betydd… Les mer

Amra Palace Hotel Petra  eller lignende

Dag 5: Verdens underverket Petra - Aqaba

Petra- den hemmelige byen av Jordan ligger mellom Rødehavet og Dødehavet og har vært bebodd siden forhistoriske tider. Nabateernes steinkledde by ble under hellenistisk og romersk tid og brukt som et stort senter for røkelse av Arabia, silke av Kina og krydder av India - en krysning mellom Arabi… Les mer

My Hotel  eller lignende

Dag 6: Aqaba - Amman

Aqaba er en jordansk havneby på Rødehavet, Gulf of Aqaba. Den forhistoriske byen har vært bebodd siden 4000 BC, og er hjemmet til den muslimske æra Aqaba Fort og det fengslende Aqaba arkeologiske museum. I dag er Aqaba en ettertraktet turistdestinasjon. Strendende i byen er svært populære for su… Les mer

My Hotel  eller lignende

Dag 7 & 8: Amman

I dag bærer det tilbake til Jordans hovedstad, er en fascinerende by av kontraster - bruk den siste tiden til å utforske det du ikke hadde tid til i begynnelsen av reisen. Jordan er en unik blanding av gammelt og nytt, ideelt plassert i et kupert område mellom ørkenen og den fruktbare Jordan-dal… Les mer

Amman International Hotel  eller lignende
Valgfrie utflukter

 • Jerash & Ajloun (på dag 2): På denne utflukten besøker du den historiske gresk-romerske byen Jerash. Denne byen anses å være en av de best bevarte romerske provinsbyene i verden, og er et eksempel på den typen romerske urbanisering som finnes i Midtøsten. Byen består blant annet av templer, store teatre, spennende torg, vakre fontener og en historisk bymur. Deretter besøker du slottet Aljoun, som dateres tilbake til 1184 e.Kr. Transport er inkludert.
 • Wadi Rum (på dag 6): Under denne ekskursjonen vil du til ørkenen Wadi Rum, hvor filmen, Lawrence of Arabia, ble filmet. Reisen mot sør er en opplevelse i seg selv: Du kjører gjennom et stort månelandskap med eldgamle elv-senger, vindformede fjell og pastellfargede sandsletter. Det blir en tur med en åpen jeep i ørkenen (ca 2 timer). En uforglemmelig opplevelse!
 • Ørkenslottene (på dag 7): Også under denne ekskursjonen kommer du inn i ørkenen. På østkysten av Jordan ligger de fleste ørkenslottene, i nærheten av Amman. Under denne turen vil du besøke Qasr Amra, Qasr Al Azraq og Qasr Al Harraneh.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 5 per rom

Enkeltreisende

kr 5 403 - kr 6 394 på hotellprisen

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn 0-11 år bor gratis på hotellet

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er tilgjengelig på noen av hotellene

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Myntenhet og kredittkort

Kursen er JOD. 1 JOD = 12,20 NOK. Minibanker er lett tilgjengelige i Amman og de fleste steder turister ferdes. Visa og MasterCard aksepteres de fleste steder i storbyer og turiststeder og kan også benyttes ved uttak av lokal valuta fra minibank. Vær oppmerksom på at kredittkort som regel sjekkes pr. telefon. Dersom det ikke oppnås forbindelse, må man bruke kontanter. Ha derfor alltid kontanter i reserve. Les mer på https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_jordan/id2428573/

Passinformasjon

Som norsk statsborger trenger du et gyldig pass for å komme inn i Jordan. Passet ditt må være gyldig i minst 6 måneder etter ankomstdato i Iran. For den mest oppdaterte informasjonen, anbefaler vi at du besøker nettstedet regjeringen: https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_jordan/id2428573/
Alternativt kan du kontakte Jordan-ambassaden i Norge.

Visum

Som norsk statsborger vil ditt visum bli arrangert av vår partner, dette er gratis. Ved ankomst på flyplassen venter vår partner på deg, med et skilt med navnet ditt på det, før tollkontrollen. Vår partner vil bli med deg til disken, hvor du får et stempel i passet ditt.
Når du er en ikke-europeisk statsborger, anbefaler vi alltid å kontakte den jordanske ambassaden i ditt land for personlig rådgivning.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret