• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Oppdag Dubai & Ras Al Khaimah

 • Rundreise
 • 7 netter
 • De forente arabiske emirater
pris fra kr 8 519
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Oppdag De forente arabiske emirater: 3 netter i Dubai og 4 netter i Ras Al Khaimah, inkl. fly t/r og transport!

Dubai - kanskje den mest ekstravagante destinasjonen i verden. Med sine futuristiske skyskrapere og luksuriøse utseende er det ikke rart at Dubai har blitt kåret til en av verdens mest storslåtte metropoler. Å tre inn i Dubai, er som å tre i en sofistikert fremtid. Denne reisen handler til og med om mer: Etter 3 dager i Dubai, reiser du videre til en annen eventyrlig Emirat: Ras Al Khaimah. Velkommen til en oase av ro, omgitt av robuste fjell og grøntområder, med de vakreste strendene og naturlige varme kilder. Her, i dette paradiset, vil du tilbringe de neste 4 nettene på reisen. Gled deg til en innholdsrik rundreise i den fascinerende, arabiske verden!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på TRYP by Windham Dubai**** inkl. frokost hver morgen
 • 4 netter på Marjan Island Resort & Spa by Accor***** inkl. halvpensjon (daglig frokost- og middagsbuffet)
 • Fly t/r Dubai (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • All transport på reisen inkl. transport mellom flyplass og hotell
Ytterligere tilvalg
 • Ettermiddags ørkensafari + BBQ middag
 • Halvdagstur i Dubai
 • Burj Khalifa billetter (transport er ikke inkludert)
 • Bateaux Dubai luksuscruise middag inkl. alkoholfrie drinker
 • Bateaux Dubai luksuscruise middag inkl. alkoholholdige drinker
 • Ice Land Water Park Ras al Khaimah

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

 1. Dag 1 - 3: Mangfoldige Dubai

  Tenk at for omtrent 50 år siden var Dubai ikke mer enn en liten fiskerby i ørkenen - uten en eneste skyskraper, idag er Dubai en av verdens mest storslåtte metropoler. Dubai er en dynamisk planet for seg selv. Her finner du virkelig alt mellom himmel og jord. Byen er satt i magiske, nesten futuristiske omgivelser. Enten om du vil ligge og sole deg i silkemyk sand på stranden, svømme i det turkise havet, spille golf, stå på ski (i ørken), ri på kameler, heise deg opp i verdens høyeste bygning eller besøke en historisk og spennende kultur er dette byen å være i. Dubai er i tillegg et virkelig et paradis for shopping - her finnes det merkeklær, vesker, klokker, gull og elektronikk i store mengder. Besøk en tradisjonell souk og finn noen fine suvenirer, og pass også på og få med deg verdens største kjøpesenter Dubai Mall. Her finner du i tillegg verdens største godteributikk, en stor innendørs skøytebane, akvarium, reptilpark og en nydelig foss - blant annet. Dubai har alt!

  Dubai International Airport -> TRYP by Wyndham Dubai - Al Barsha - Dubai - United Arab Emirates 34.7 km

  bedroom

  TRYP by Wyndham Dubai

  • Hotel
  • Dubai, De forente arabiske emirater
  bedroom

  Dette 4-stjerners hotellet ligger i Barsha Heights-distriktet, ca 800 meter fra Dubai Internet City undergrunnsstasjon. Herfra kan du lett nå alle høydepunktene i byen. Hotellet har et svømmebasseng, treningsstudio og en døgnåpen resepsjon. I tillegg er det en restaurant, og du kan ta en drink i den elegante baren. Rommene er utstyrt med minibar, kaffe- og tefasiliteter, safe og bad med dusj og toalett. WiFi er gratis på hele eiendommen.

  Les mer
 2. Dag 4 - 8: Finn roen i harmoniske Ras Al Khaimah

  I dag blir du plukket opp på hotellet og du vil kjøre en spennende vei, helt til du kommer til en annen verden. Finn totalt ro og fred i paradisiske Ras Al Khaimah. Her bor du på en luksuriøs resort med alt du trenger, men husk også å tilbringe noen dager i den fascinerende byen. Ras Al Khaimah er den yngste av de syv Emiratene og er også den grønneste av de alle. Interiøret er en robust natur med spektakulære fjellkjeder og ørken som omgir byen, men du finner også fargerike blomster, frodige planter og azurblåe strandlinjer på dette drømmestedet. Besøk de tradisjonelle basarene og soukene, deretter setter kan du sette kursen til de naturlige varme kildene. Ah, her er livet er herlig!

  TRYP by Wyndham Dubai - Al Barsha - Dubai - United Arab Emirates -> MARJAN ISLAND RESORT AND SPA - United Arab Emirates 112.2 km

  terrace

  Marjan Island Resort & Spa*****

  • Hotel
  • Umm al-Qaiwain, De forente arabiske emirater
  terrace

  Å bo på dette 5-stjerners hotellet betyr avslapping og nytelse. Det har en privat strand i arabiske, gylne toner, et utendørs og innendørs svømmebasseng, treningsstudio og tre restauranter. Det finnes en velværeklubb med badstuer og boblebad. Mot en ekstra avgift kan du bestille spa-behandlinger som massasjer og hudpleie. Rommene er utstyrt med en TV, minibar, kaffe- og tekoker og bad med regndusj og toalett. WiFi er gratis.

  Les mer
Valgfrie utflukter

 • Dubai bytur (9:00 til 13:00): Du vil bli tatt til det vakre utsiktspunktet i Dubai Creek og Bastakiya-området med sine fascinerende gamle hus. Et besøk til Al Fahidi Fort som huser Dubai Museum er også på menyen. Fortsett veien til Abra og seil med en tradisjonell vanntaxi over elven. I tillegg passerer du den ikoniske Burj Al Arab og stopper ved Jumeirah-moskeen. Utflukten inkluderer transport.
 • Ørkensafari: Kjør i en jeep gjennom ørkenen og se en av ditt livs flotteste solnedganger fra toppen av en sanddyne. Du blir kjørt til en beduinleir, hvor du vil nyte litt grilling, som er inkludert i tilbudet. En opplevelse du må få med deg!
 • Burj Khalifa-billett: Oppdag verdens høyeste bygning med ikke mindre enn 160 etasjer i ditt eget tempo. Heisen tar deg opp til toppen i raskt tempo, hvorfra du vil nyte en fantastisk utsikt på 829 meters høyde. Se Dubai som du aldri har sett byen før! (ikke inkl. transport)
 • 'Bateaux Dubai' luksus middag cruise: Under dette cruiset utforsker du Dubai på en helt ny måte, fra Dubai Creek. Og mens du nyter den vakre utsikten, kan du nyte en deilig 4-retters middag. Du kan velge mellom middagen som inkluderer alkoholfrie eller alkoholholdige drinker under bestillingsprosessen.
 • Ice Land Water Park billett i Ras Al Khaimah: opplev et badeland kombinert med snø, is og pingviner. Inkl. overføring.
De kaldeste og varmeste temperaturene i Dubai og Ras Al Khaimah

Dubai
Januar: 14 ° C - 24 ° C
Februar: 15 ° C - 25 ° C
Mars: 17 ° C - 28 ° C
April: 20 ° C - 33 ° C
Mai: 23 ° C - 37 ° C
Juni: 26 ° C - 39 ° C
Juli: 29 ° C - 41 ° C
August: 30 ° C - 42 ° C
September: 27 ° C - 40 ° C
Oktober: 23 ° C - 35 ° C
November: 18 ° C - 31 ° C
Desember: 15 ° C - 26 ° C

Ras Al Khaimah
Januar: 13 ° C - 24 ° C
Februar: 14 ° C - 25 ° C
Mars: 17 ° C - 29 ° C
April: 20 ° C - 34 ° C
Mai: 24 ° C - 38 ° C
Juni: 27 ° C - 41 ° C
Juli: 29 ° C - 41 ° C
August: 29 ° C - 41 ° C
September: 26 ° C - 39 ° C
Oktober: 22 ° C - 36 ° C
November: 18 ° C - 31 ° C
Desember: 15 ° C - 26 ° C

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikke til middager i Ras Al Khaimah
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 og 1 barn opptil 3 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Ett barn opptil 7 år forblir gratis på hotellet (og i foreldrenes seng)
Barn mellom 8 og 12 år betaler ca € 315, - per opphold (se den endelige sluttsummen på bestillingsiden)
Barn fra 13 år beregnes som voksne

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke De forente arabiske emirater. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til De forente arabiske emirater. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.uae-embassy.ae/Embassies/se/Content/5433

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Dubai. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret