Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Oppdag Dubai & Ras Al Khaimah

 • Rundreise
 • De forente arabiske emirater
pris fra kr 11 489
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag De forente arabiske emirater: 3 netter i Dubai og 4 netter i Ras Al Khaimah, inkl. fly t/r og transport!

Dubai - kanskje den mest ekstravagante destinasjonen i verden. Med sine futuristiske skyskrapere og luksuriøse utseende er det ikke rart at Dubai har blitt kåret til en av verdens mest storslåtte metropoler. Å tre inn i Dubai, er som å tre i en sofistikert fremtid. Denne reisen handler til og med om mer: Etter 3 dager i Dubai, reiser du videre til en annen eventyrlig Emirat: Ras Al Khaimah. Velkommen til en oase av ro, omgitt av robuste fjell og grøntområder, med de vakreste strendene og naturlige varme kilder. Her, i dette paradiset, vil du tilbringe de neste 4 nettene på reisen. Gled deg til en innholdsrik rundreise i den fascinerende, arabiske verden!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på TRYP by Windham Dubai**** inkl. frokost hver morgen
 • 4 netter på Marjan Island Resort & Spa by Accor***** inkl. halvpensjon (daglig frokost- og middagsbuffet)
 • Fly t/r Dubai (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • All transport på reisen inkl. transport mellom flyplass og hotell
Ytterligere tilvalg
 • Ettermiddags ørkensafari + BBQ middag
 • Halvdagstur i Dubai
 • Burj Khalifa billetter (transport er ikke inkludert)
 • Bateaux Dubai luksuscruise middag inkl. alkoholfrie drinker
 • Bateaux Dubai luksuscruise middag inkl. alkoholholdige drinker
 • Ice Land Water Park Ras al Khaimah
Reiserute

Dag 1 - 3: Mangfoldige Dubai

Tenk at for omtrent 50 år siden var Dubai ikke mer enn en liten fiskerby i ørkenen - uten en eneste skyskraper, idag er Dubai en av verdens mest storslåtte metropoler. Dubai er en dynamisk planet for seg selv. Her finner du virkelig alt mellom himmel og jord. Byen er satt i magiske, nesten futur… Les mer

TRYP by Wyndham Dubai - Al Barsha - Dubai - United Arab Emirates  eller lignende

Dag 4 - 8: Finn roen i harmoniske Ras Al Khaimah

I dag blir du plukket opp på hotellet og du vil kjøre en spennende vei, helt til du kommer til en annen verden. Finn totalt ro og fred i paradisiske Ras Al Khaimah. Her bor du på en luksuriøs resort med alt du trenger, men husk også å tilbringe noen dager i den fascinerende byen. Ras Al Khaimah … Les mer

MARJAN ISLAND RESORT AND SPA - United Arab Emirates  eller lignende
Valgfrie utflukter

 • Dubai bytur (9:00 til 13:00): Du vil bli tatt til det vakre utsiktspunktet i Dubai Creek og Bastakiya-området med sine fascinerende gamle hus. Et besøk til Al Fahidi Fort som huser Dubai Museum er også på menyen. Fortsett veien til Abra og seil med en tradisjonell vanntaxi over elven. I tillegg passerer du den ikoniske Burj Al Arab og stopper ved Jumeirah-moskeen. Utflukten inkluderer transport.
 • Ørkensafari: Kjør i en jeep gjennom ørkenen og se en av ditt livs flotteste solnedganger fra toppen av en sanddyne. Du blir kjørt til en beduinleir, hvor du vil nyte litt grilling, som er inkludert i tilbudet. En opplevelse du må få med deg!
 • Burj Khalifa-billett: Oppdag verdens høyeste bygning med ikke mindre enn 160 etasjer i ditt eget tempo. Heisen tar deg opp til toppen i raskt tempo, hvorfra du vil nyte en fantastisk utsikt på 829 meters høyde. Se Dubai som du aldri har sett byen før! (ikke inkl. transport)
 • 'Bateaux Dubai' luksus middag cruise: Under dette cruiset utforsker du Dubai på en helt ny måte, fra Dubai Creek. Og mens du nyter den vakre utsikten, kan du nyte en deilig 4-retters middag. Du kan velge mellom middagen som inkluderer alkoholfrie eller alkoholholdige drinker under bestillingsprosessen.
 • Ice Land Water Park billett i Ras Al Khaimah: opplev et badeland kombinert med snø, is og pingviner. Inkl. overføring.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

De kaldeste og varmeste temperaturene i Dubai og Ras Al Khaimah

Dubai
Januar: 14 ° C - 24 ° C
Februar: 15 ° C - 25 ° C
Mars: 17 ° C - 28 ° C
April: 20 ° C - 33 ° C
Mai: 23 ° C - 37 ° C
Juni: 26 ° C - 39 ° C
Juli: 29 ° C - 41 ° C
August: 30 ° C - 42 ° C
September: 27 ° C - 40 ° C
Oktober: 23 ° C - 35 ° C
November: 18 ° C - 31 ° C
Desember: 15 ° C - 26 ° C

Ras Al Khaimah
Januar: 13 ° C - 24 ° C
Februar: 14 ° C - 25 ° C
Mars: 17 ° C - 29 ° C
April: 20 ° C - 34 ° C
Mai: 24 ° C - 38 ° C
Juni: 27 ° C - 41 ° C
Juli: 29 ° C - 41 ° C
August: 29 ° C - 41 ° C
September: 26 ° C - 39 ° C
Oktober: 22 ° C - 36 ° C
November: 18 ° C - 31 ° C
Desember: 15 ° C - 26 ° C

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Drikke til middager i Ras Al Khaimah
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 og 1 barn opptil 3 i et Dobbeltrom
Maks 1 voksen og 1 barn opptil 3 i et Singelrom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Ett barn opptil 7 år forblir gratis på hotellet (og i foreldrenes seng)
Barn mellom 8 og 12 år betaler ca € 315, - per opphold (se den endelige sluttsummen på bestillingsiden)
Barn fra 13 år beregnes som voksne

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke De forente arabiske emirater. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_emiratene/id2428549/#innreise for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.uae-embassy.ae/Embassies/se/Content/5433

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Dubai. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/aktuelle-reisevaksiner/ for oppdatert informasjon om vaksiner før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret