• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Spennende rundreise i fargerike Colombia

Rundreise 18 netter Colombia

per person fra kr 21 809
basert på 2 personer

Kombiner det beste av by og natur i fargerike Colombia. Denne rundreisen inkluderer 17 netter på 6 forskjellige hotell, daglig frokost, 3 guidede byturer, all transport i Colombia og fly t/r! Pris er p.p. i rom for 2.

Svevende fjelltopper, gåtefulle jungler, og uberørte karibiske kystlinjer - dette er Colombia. Fra de Andinske toppene, og dype mystiske skoger til pastellfargede brosteinsbelagte koloniale samfunn og kryptiske arkeologiske ruiner. Velkommen til en utrolig verden av mangfold. Colombia kan skryte av hele Sør-Amerika, og mer!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Hotel Muisca i Bogotá
 • 2 netter på Hotel Antonio Nariño i Villa de Leyva
 • 3 netter på Hostel Ciudad Segorbe (of Hotel Salento Real) i Salento
 • 3 netter på Hotel Estelar Blue in Medellín
 • 3 netter på Del Mar Hotel i Santa Marta
 • 3 netter på Hotel Casa India Catalina (og Hotel 3 Banderas) i Cartagena
 • Fly fra Oslo Gardermoen til Bogotá
 • Frokost hver morgen
 • Vandretur med guide i Bogotá inkl. besøk til Museo del Oro på dag 2
 • Vandretur med guide i Medellín på dag 10
 • Gruppetur til Cartagena på dag 16
 • Innenlandsfly fra Medellín til Santa Marta
 • Returfly fra Cartagena til Oslo Gardermoen
 • All transport på reisen
Ytterligere tilvalg
 • Guidet vandretur Monserrate
 • Privat transport fra Bogota til Villa de Layva med stopp i Zipaquira
 • Guidet vandretur Villa de Leyva
 • Tur til Cocora & Salento
 • Kaffetur Jesus Martin
 • Tur til Tayrona
 • Guatape & El Penol
Fargerike Colombia

Fra fjelltoppene i Andesfjellene, til jungler grønnere enn grønnest. På denne magiske reisen fordelt over 17 netter opplever du høydepunktene av dette fortryllende landet. Fordyp deg i en rik kulturarv, praktfulle naturlandskaper og en fargerik eksplosjon av byer i kolonialstil. Colombia har alt. Du reiser fra Bogotá via Villa de Leyva, Salento, til Medellin og Santa Marta til Cartagena. La deg bli overveldet av skjønnheten og gjestfriheten til dette livlige landet. Colombia inviterer deg til din livsreise. Bienvenido a Colombia!

 1. Dag 1 & 2: Bogotá - hjertet av Colombia

  Velkommen til Colombias sprudlende hovedstad. Bogotá er Colombias slående hjerte, en engasjerende og levende hovedstad. En by vinklet av Andesfjellene i det fjerne og drømmende, sofistikert arkitektur i kjernen. Byens kulturelle senter er La Candelaria, dette brosteinsbelagte historiske sentrumet kommer alltid på reisenes favorittliste. Her finner du en stor miks av verdifulle konservative koloniale bygninger, spennende museer, restauranter, hoteller og barer pepret inn i 300 år gamle hus, kirker og klostre. Nesten alle Bogotás tradisjonelle attraksjoner akkurat her, vakre Plaza de Bolívar - og nydelige Cerro de Monserrate ligger like østover.
  Ved ankomst på flyplassen vil du bli møtt av transporten som kjører deg direkte til ditt første hotell. Du kan bruke den første dagen til å slappe av på hotellet, og bare ta inn den pirrende tanken på du faktisk befinner deg i hjertet av Colombia.

  Etter en god frokost neste dag, vil du sammen med en guide få oppleve alle historiske områder i hovedstaden og se de viktige bygningene. Dagens utflukt inkluderer også et besøk til gullmuseet Museo del Oro, hvor minst 55.000 gullobjekter er huset. Har du bestilt ekstra utflukten til Monserrate, vil denne ta plass ut på ettermiddagen. Du tar en kabelbane som fører deg til fjelltoppen på 3152 meter der ligger basilikaen til Monserrate. Her får du naturligvis fantastiske utsikter over Bogotá og selv de toppene til Andesfjellene.

  Hotel Muisca + Front

  Hotel Muisca

  Hotel Bogotá, Colombia

  Hotel Muisca ligger i et sjarmerende mursteinshus i La Candelaria, det historiske sentrum av Bogotá. Hver morgen venter det deg en frokostbuffé, og om kvelden kan du få snacks og drinker i baren. Hotellet har også en terrasse og en badstue. Rommet er stilfullt innredet med parkett gulvvarme, et treskrivebord og et bad med badeprodukter

  Les mer
 2. Dag 3 & 4: Villa de Leyva

  På dag tre reiser du med buss til din neste destinasjon: Villa de Leyva! (Du kan velge å oppgradere til privat transport, hvor du også får en pause i unike i Zipaquirá: en katedral i en saltgruve på ca 200 meter dyp. Imponerende! Etter denne pausen, tar sjåføren deg med videre til Villa de Leyva, hvor du vil bo de neste to nettene.)
  På dag fire kan du utforske glansbildebyen (du kan velge om du vil utforske denne spesielle koloniale byen med guide). Villa de Leyva ble grunnlagt i 1572 av spanjolene. Byen er svært sjarmerende med sine smale gater, pittoreske hvitvaskede murhus, grønnmalte trebalkonger dekorert av blomster, og den vakre utsikten over fjellene rundt Villa de Leyva gara. Gled deg til et idyllisk møte med Villa de Leyva.

  Hotel Antonio Narino + Front

  Hotel Antonio Nariño

  Hotel Villa de Leyva, Colombia

  Dette hotellet ligger i det fargerike sentrum av kolonistaten Villa de Leyva. Det ligger i en historisk bygning med en gårdsplass, med utsikt over galleriene langs rommene. Rommene er også innredet med historiske elementer og har en dobbeltseng (og eventuelt en ekstra enkeltseng) og et bad med dusj.

  Les mer
 3. Dag 5: Tilbake til Bogotá

  Etter to netter i Villa de Leyva, reiser du tilbake til Bogotá på den femte dagen. Du reiser med buss, og du bor på det samme hyggelig hotellet som du bodde på ved ankomst. Hotellet ligger i sentrum av den sjarmerende hovedstaden, så nyt de trivelige gatene, de livlige barene og la deg fortsette å imponere av de herlige herlighetene du vil komme over i den colombianske hovedstaden.

  Hotel Muisca + Front

  Hotel Muisca

  Hotel Bogotá, Colombia

  Hotel Muisca ligger i et sjarmerende mursteinshus i La Candelaria, det historiske sentrum av Bogotá. Hver morgen venter det deg en frokostbuffé, og om kvelden kan du få snacks og drinker i baren. Hotellet har også en terrasse og en badstue. Rommet er stilfullt innredet med parkett gulvvarme, et treskrivebord og et bad med badeprodukter

  Les mer
 4. Dag 6 - 8: Salento

  På dag 6 reiser du med buss til din neste destinasjon, nemlig sjarmerende Salento! Her venter de mest fargerike balkongene, pyntet med blomster i alle sorter. Det er vanskelig å ikke bli forelske i Salento fra første øyeblikk: farger og romantikk utstråles overalt i gatene. Salento er en Andesby i Colombia, og ligger vest for Bogotá. I tillegg til sin arkitektoniske skjønnhet, er byen kjent for sine kaffebedrifter og frodige naturlandskap.

  Har du bestilt en valgfri utflukt til Valle de Cocora? Da vil du bli kjent den vakre naturen rundt byen på dag 7. Du vil bli ønsket velkommen med en Canelazo (cocktail) og deretter reise gjennom Bosque de Niebla (tåkeskogen), hvor du kan beundre flora og fauna som du aldri har sett før. Om ettermiddagen vil du ha en tur til Salento, og det vil også bli en spasertur til utkikkspunktet.

  Colombia er en av verdens største kaffeprodusenter, og Salento ligger midt i 'Zona Cafetera', landets verdenskjente kaffegruppe. Vil du vite mer om dette? Legg til den valgfrie utflukten som foregår på dag 8. Du starter i Jesus Martin kaffe fabrikk, hvor du vil lære alt om kaffe prosessen: blant annet om spesialitet høsting, kaffesmaking, sortering og kaffebrenning.

  Hostal Ciudad de Segorbe + Hotel yard

  Hostal Ciudad Segorbeeller lignende

  Hotel Salento, Colombia

  Koselige Ciudad Segorbe ligger i sentrum av den lille landsbyen Salento. Ciudad Segorbe, er et tradisjonelt gjestehus og vandrerhjem, en fredelig og fargerik innkvartering med åtte rom. Med hengekøyer, mørke tregulv og en honning-dekket hytte, er vandrerhjemmet et stemningsfullt sted i Salento. Rommene er utstyrt med en seng, gratis Wi-Fi, kaffe- og tekoker, håndklær og eget bad. Det er ingen TV på rommene.

  Les mer
 5. Dag 9 - 11: Medellín

  På dette tidspunktet er du allerede på halvveis på reisen gjennom Colombia. Heldigvis har du mange flotte destinasjoner, inkludert millionbyen Medellín i vente. Denne metropolen, som ligger i en smal dal, er internasjonalt kjent som "den evige vårens by". Kallenavnet hat byen tjent på grunn sin konstante behagelige temperatur og vakre vår-landskap.

  På den tiende dagen vil du, sammen med en guide (inkludert i prisen), besøk både de mest kjente attraksjonene og de mest skjulte perlene i byen. Gled deg til å se Plaza Botero, her kan du se de anerkjente skulpturene av den berømte kunstneren Fernano Botero. Du kan også bli med i en moderne taubane går du til de høyeste punktene i byen, der det sosioøkonomiske miljøet har blitt betydelig forbedret takket være denne taubanen.

  Du kan velge å bestille den valgfrie utflukten til Guatape og El Peñol på dag 11. Guatape er en liten by som ligger på bredden av en vakker innsjø. Her har innbyggerne brukt tid på å dekorere sine hus så kreativt som mulig. Det anbefales å klatre til toppen av El Peñol Rock, en stein som tar deg ca 225 meter over byen. Det er en god utfordring å komme seg opp dit, men utsikten er verdt det (ca € 5, - inngang). Hvis du ikke bestiller denne utflukten, kan du bruke resten av tiden til å utforske resten av vårbyen Medellín.

  Breakfast room

  Hotel Estelar Blue

  Hotel Medellin, Colombia

  Hotel Estelar Blue ligger i distriktet El Poblado, og er en ideell base under ditt besøk i Medellin. Hotellet har en restaurant, terrasse og fitness. Rommene er ca 28 kvm og komfortabelt innredet. Du har et bad med hårføner og toalettsaker, minibar, TV og safe.

  Les mer
 6. Dag 12 - 14: Santa Marta

  På dag 12 står en innenlands flytur på programmet! Destinasjon? Santa Marta! Denne smellvakre kystperlen ligger ved det Karibiske hav, med en bakgrunn av snødekte fjelltopper i Sierra Nevada de Santa Marta. Til øst for Santa Marta ligger den imponerende Tayrona National Park.

  Hvis du bestilte utflukten til Tayrona nasjonalpark skjer dette på dag 13. Du står opp tidlig på morgen, forlater hotellet allerede klokka 6:00. Her finnes det ingen grunn til å være morgengretten, for det som venter deg, er en utrolig opplevelse. Nasjonalparken består av 15000 hektar av ren naturlig skjønnhet! Du vil finne magiske mangroveskoger, uberørt og fortryllende jungel, paradisiske strender og en vakker, helt utrolig undervannsverden. Du starter med en 45-minutters eco-tur gjennom de tropiske skogene, fra Cañaveral til Arrecifes Beach. Her vil du ha litt tid til å slappe av, og du kan også besøke La Piscina, hvor du kan unne deg verdens herligste svømmetur. Deretter kan du velge å ha en avslappende ettermiddag på den bortgjemte stranden i Cabo San Juan de Guia, eller bli med på et eventyr i løpet av en 3 til 4 timers tur til El Pueblito. Dette stedet, som ligger dypt og skjult i jungelen, er et av landets viktigste arkeologiske steder. Denne tidligere byen vil gi deg et forførende innblikk i kulturen og historien. Området består av broer, kanaler, trapper, hus og historiske gjenstander.

  Kamer

  Del Mar Hotel

  Hotel Gaira, Colombia

  Del Mar Hotel ligger i feriebyen El Rodadero, nær stranden. Dette moderne og stilige hotellet tilbyr hver morgen en rikholdig frokostbuffé. Ditt komfortable rom har en flatskjerm-TV, kabel-TV, skrivebord, klimaanlegg og bad med dusj og gratis badeprodukter .

  Les mer
 7. Dag 15 - 18: Cartagena

  På dag 15 går du med shuttlebuss til Cartagena, som er den siste destinasjonen på reisen! På denne måten avslutter du Colombia-eventyret i stil. Den unike byens sentrum er omgitt av en 13 kilometer lang bymur, og innenfor disse veggene er hver eneste centimeter listet på UNESCOs verdensarvliste. På dag 16 leder en guide deg (med en gruppe) inn i byen, som fører deg gjennom spennende historier, sjarmerende gater og travle torg. La deg beundre av mektige Castillo de San Felipe de Barajas. Castillo er den største festningen noensinne bygget av spanjolene i noen av deres kolonier. Den dominerer fortsatt en hel del av Cartagenas bybildet, og bør definitivt være ditt første valg av festninger å besøke. Det opprinnelige fortet ble først ferdig i 1630 og var ganske lite. Utbyggingen begynte i 1657 på toppen av den 40 meter høye San Lázaro-høyden. I 1762 ble det gjennomført enda en omfattende utvidelse, noe som resulterte i at hele bakken ble dekket med denne kraftige bastionen.

  Den siste dagen av turen, kan du selv bestemme hva du vil gjøre, men vi anbefaler at du tar en dag til å nyte den fantastiske atmosfæren i byen! Skyv på for en god lunsj i en av byens autentiske restauranter og sving deg i dansen på en bar med lokalbefolkningen.

  På dag 18 flyr du til Norge hjem fra Cartagena, sammen med minnerike colombianske historier og opplevelser, og ikke minst, et kamera proppfullt av imponerende bilder. Vi sees igjen, Colombia!

  Casa India Catalina + Pool

  Casa India Catalinaeller lignende

  Hotel Cartagena, Colombia

  Dette er et koselig hotell i kolonistil som ligger innen gangavstand fra både havet og de historiske og kulturelle attraksjonene i Cartagena. Hotellet ligger i gamlebyen i Cartagena. Her kan du slappe av ved det forfriskende bassenget. Det finnes ingen restaurant på hotellet, men i nærheten finner du flere trivelige spisesteder. Frokost serveres daglig i hotellets frokostrom. Rommene er utstyrt med klimaanlegg, TV, safe, minibar og eget bad med hårføner og dusj.

  Les mer
Valgfrie utflukter

Berik reisen med noen valgfrie utflukter! Utfluktene kan legges til i bestillingsprosessen. Kanskje du kunne tenke deg:

 • ... et besøk til den historiske Monserrate basilikaen som ligger på en 3152 meter høyde? Fra platået i basilikaen har du fantastisk utsikt over byen Bogotá, og du kan til og med se toppene av Andesfjellene i det fjerne!
 • ... en privat overføring fra Bogotá til Villa de Leyva, inkludert besøk til Zipaquiras saltkatedral? Katedralen, som ligger på omtrent 200 meters høyde er opplyst på en eventyrlig måte.
 • ... en guidet tur gjennom Villa de Leyva? På denne turen vil den engelsktalende guiden fortelle deg alt om kolonialtiden og om Antonio Narinño, kjent som forfaren av colombiansk uavhengighet.
 • ... en utflukt til Coco Valley, gjennom den mystiske skogen i Niebla? Direkte oversatt betyr dette navnet «tåkeskogen». La deg beundre av flora og fauna (trolig innpakket i tåke), mens du fotograferer den ville skjønnheten. Etter lunsj vil du bli guidet rundt Salento og spasere opp til landsbyens utsiktspunkt.
 • ... en kaffetur til en av de viktigste kaffeplantasjene i verden? Under denne ekskursjonen lærer du mer om dyrking, høsting, brenning av kaffebønner og selvfølgelig vil du få smake på en himmelsk kopp kaffe.
 • ... en tur til Guatape, en unik og fargerik landsby som ligger ved en imponerende innsjø? Også her er husene vakkert dekorert med farger og blomster. Du kan også klatre den berømte El Peñol Rock, en stein av en veldig merkelig form, som strekker seg ut over 200 meter over resten av landskapet. Du klatrer den gjennom en zigzag-trapp med ujevne trinn (merk: du betaler € 5, - for dette), noe som er en utfordring! Men du vil bli belønnet med en av de vakreste utsiktene du noensinne har sett.
 • ... en utflukt til en uberørt jungel og paradisstrender på samme dag? Du står opp tidlig (du forlater hotellet allerede klokka 6:00), og setter kursen mot den fantastiske Tayrona nasjonalparken. Med guide vandrer du gjennom den mystiske jungelen. Deretter, ut på ettermiddagen vil du få en spennende og utfordrende tur til El Pueblito, her kan du slappe av på den bortgjemte stranden Cabo San Juan del Guia.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell flyplass og turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 5 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-5 år gamle: bor gratis
Barn fra 6-11 år gamle: får en rabatt på 35% rabatt per opphold

Visumkrav

Norske statsborgere trenger ikke visum for å besøke Colombia ved opphold i opptil 90 dager. Passet ditt må være gyldig i minst 6 mnd etter avreisedato fra Colombia. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Du kan også kontakte ambassaden i Oslo for mer informasjon:
Colombias Ambassade
Oscarsgt. 34
0258 Oslo
Tlf: 23 12 01 50

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio, samt gulfeber før du reiser til Colombia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.