Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

By og natur i fargerike Colombia

 • Rundreise
 • 18 netter
 • Colombia
pris fra kr 21 789
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Kombiner det beste av by og natur i fargerike Colombia. Inkl. 17 netter på 6 hoteller, frokost, 3 guidede byturer, all transport og fly t/r!

Svevende fjelltopper, gåtefulle jungler, og uberørte karibiske kystlinjer - dette er Colombia. Fra de Andinske toppene, og dype mystiske skoger til pastellfargede brosteinsbelagte koloniale samfunn og kryptiske arkeologiske ruiner. Velkommen til en utrolig verden av mangfold. Colombia kan skryte av hele Sør-Amerika, og mer!

Tilbudet inkluderer:
 • 3 netter på Hotel Muisca i Bogotá
 • 2 netter på Hotel Antonio Nariño i Villa de Leyva
 • 3 netter på Hostel Ciudad Segorbe (of Hotel Salento Real) i Salento
 • 3 netter på Hotel Estelar Blue in Medellín
 • 3 netter på Del Mar Hotel i Santa Marta
 • 3 netter på Hotel Casa India Catalina (og Hotel 3 Banderas) i Cartagena
 • Fly fra Oslo Gardermoen til Bogotá
 • Frokost hver morgen
 • Vandretur med guide i Bogotá inkl. besøk til Museo del Oro på dag 2
 • Vandretur med guide i Medellín på dag 10
 • Gruppetur til Cartagena på dag 16
 • Innenlandsfly fra Medellín til Santa Marta
 • Fly t/r Cartagena (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • All transport på reisen
Ytterligere tilvalg
 • Guidet vandretur Monserrate
 • Privat transport fra Bogota til Villa de Layva med stopp i Zipaquira
 • Guidet vandretur Villa de Leyva
 • Tur til Cocora & Salento
 • Kaffetur Jesus Martin
 • Tur til Tayrona
 • Guatape & El Penol
Fargerike Colombia

Fra fjelltoppene i Andesfjellene, til jungler grønnere enn grønnest. På denne magiske reisen fordelt over 17 netter opplever du høydepunktene av dette fortryllende landet. Fordyp deg i en rik kulturarv, praktfulle naturlandskaper og en fargerik eksplosjon av byer i kolonialstil. Colombia har alt. Du reiser fra Bogotá via Villa de Leyva, Salento, til Medellin og Santa Marta til Cartagena. La deg bli overveldet av skjønnheten og gjestfriheten til dette livlige landet. Colombia inviterer deg til din livsreise. Bienvenido a Colombia!

Reiserute

Dag 1 & 2: Bogotá - hjertet av Colombia

Velkommen til Colombias sprudlende hovedstad. Bogotá er Colombias slående hjerte, en engasjerende og levende hovedstad. En by vinklet av Andesfjellene i det fjerne og drømmende, sofistikert arkitektur i kjernen. Byens kulturelle senter er La Candelaria, dette brosteinsbelagte historiske sentrume… Les mer

Hotel Muisca - Calle 10  eller lignende

Dag 3 & 4: Villa de Leyva

På dag tre reiser du med buss til din neste destinasjon: Villa de Leyva! (Du kan velge å oppgradere til privat transport, hvor du også får en pause i unike i Zipaquirá: en katedral i en saltgruve på ca 200 meter dyp. Imponerende! Etter denne pausen, tar sjåføren deg med videre til Villa de Leyva… Les mer

Hotel Antonio Nariño  eller lignende

Dag 5: Tilbake til Bogotá

Etter to netter i Villa de Leyva, reiser du tilbake til Bogotá på den femte dagen. Du reiser med buss, og du bor på det samme hyggelig hotellet som du bodde på ved ankomst. Hotellet ligger i sentrum av den sjarmerende hovedstaden, så nyt de trivelige gatene, de livlige barene og la deg fortsette… Les mer

Hotel Muisca - Calle 10  eller lignende

Dag 6 - 8: Salento

På dag 6 reiser du med buss til din neste destinasjon, nemlig sjarmerende Salento! Her venter de mest fargerike balkongene, pyntet med blomster i alle sorter. Det er vanskelig å ikke bli forelske i Salento fra første øyeblikk: farger og romantikk utstråles overalt i gatene. Salento er en Andesby… Les mer

Hostal Ciudad de Segorbe Salento - Calle 5  eller lignende

Dag 9 - 11: Medellín

På dette tidspunktet er du allerede på halvveis på reisen gjennom Colombia. Heldigvis har du mange flotte destinasjoner, inkludert millionbyen Medellín i vente. Denne metropolen, som ligger i en smal dal, er internasjonalt kjent som "den evige vårens by". Kallenavnet hat byen tjent på … Les mer

Hotel Estelar Blue  eller lignende

Dag 12 - 14: Santa Marta

På dag 12 står en innenlands flytur på programmet! Destinasjon? Santa Marta! Denne smellvakre kystperlen ligger ved det Karibiske hav, med en bakgrunn av snødekte fjelltopper i Sierra Nevada de Santa Marta. Til øst for Santa Marta ligger den imponerende Tayrona National Park.

Hvis du be… Les mer

Del Mar Hotel  eller lignende

Dag 15 - 18: Cartagena

På dag 15 går du med shuttlebuss til Cartagena, som er den siste destinasjonen på reisen! På denne måten avslutter du Colombia-eventyret i stil. Den unike byens sentrum er omgitt av en 13 kilometer lang bymur, og innenfor disse veggene er hver eneste centimeter listet på UNESCOs verdensarvliste.… Les mer

Casa India Catalina  eller lignende
Valgfrie utflukter

Berik reisen med noen valgfrie utflukter! Utfluktene kan legges til i bestillingsprosessen. Kanskje du kunne tenke deg:

 • ... et besøk til den historiske Monserrate basilikaen som ligger på en 3152 meter høyde? Fra platået i basilikaen har du fantastisk utsikt over byen Bogotá, og du kan til og med se toppene av Andesfjellene i det fjerne!
 • ... en privat overføring fra Bogotá til Villa de Leyva, inkludert besøk til Zipaquiras saltkatedral? Katedralen, som ligger på omtrent 200 meters høyde er opplyst på en eventyrlig måte.
 • ... en guidet tur gjennom Villa de Leyva? På denne turen vil den engelsktalende guiden fortelle deg alt om kolonialtiden og om Antonio Narinño, kjent som forfaren av colombiansk uavhengighet.
 • ... en utflukt til Coco Valley, gjennom den mystiske skogen i Niebla? Direkte oversatt betyr dette navnet «tåkeskogen». La deg beundre av flora og fauna (trolig innpakket i tåke), mens du fotograferer den ville skjønnheten. Etter lunsj vil du bli guidet rundt Salento og spasere opp til landsbyens utsiktspunkt.
 • ... en kaffetur til en av de viktigste kaffeplantasjene i verden? Under denne ekskursjonen lærer du mer om dyrking, høsting, brenning av kaffebønner og selvfølgelig vil du få smake på en himmelsk kopp kaffe.
 • ... en tur til Guatape, en unik og fargerik landsby som ligger ved en imponerende innsjø? Også her er husene vakkert dekorert med farger og blomster. Du kan også klatre den berømte El Peñol Rock, en stein av en veldig merkelig form, som strekker seg ut over 200 meter over resten av landskapet. Du klatrer den gjennom en zigzag-trapp med ujevne trinn (merk: du betaler € 5, - for dette), noe som er en utfordring! Men du vil bli belønnet med en av de vakreste utsiktene du noensinne har sett.
 • ... en utflukt til en uberørt jungel og paradisstrender på samme dag? Du står opp tidlig (du forlater hotellet allerede klokka 6:00), og setter kursen mot den fantastiske Tayrona nasjonalparken. Med guide vandrer du gjennom den mystiske jungelen. Deretter, ut på ettermiddagen vil du få en spennende og utfordrende tur til El Pueblito, her kan du slappe av på den bortgjemte stranden Cabo San Juan del Guia.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Eventuell flyplass og turistskatt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 barn opptil 5 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-5 år gamle: bor gratis
Barn fra 6-11 år gamle: får en rabatt på 35% rabatt per opphold
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Visumkrav

Norske statsborgere trenger ikke visum for å besøke Colombia ved opphold i opptil 90 dager. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, difteri, stivkrampe, kikhoste og polio, samt gulfeber før du reiser til Colombia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret