• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

1001 natt - En eventyrlig rundreise

Rundreise 8 netter De forente arabiske emirater

per person fra kr 8 339
basert på 2 personer

En rundreise i De forente arabiske emirater inkl. frokost, utflukter, transport og fly. Pris er p.p. i rom for 2.

Har du lyst til å oppdage Midtøstens hemmeligheter? På din reise til De forente arabiske emirater kommer du tett på de imponerende byene Abu Dhabi og Dubai. Her ser du høye skyskrapere i et lysende bylandskap og ekstravagante bygninger. Under reisen kommer du også til å oppleve ekte ørkenstemning og natur i Al Ain og det azurblå havet ved de gylne strendene når du besøker kystbyen Fujairah.

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Nehal by Bin Majid Abu Dhabi Hotel med frokost
 • 1 natt på Hili Rayhaan by Rotana med frokost
 • 2 netter på Oceanic Khorfakkan Resort & Spa Fujairah med halvpensjon
 • 3 netter på First Central Hotel Suites med frokost
 • Fly t/r Dubai fra Oslo Gardermoen
 • All transport
 • Guidet bytur i Abu Dhabi (dag 2)
 • Inngang til Burj Khalifa (dag 6)
 • Guidet bytur i Dubai (dag 7)
Ytterligere tilvalg
 • Dubai Parks & Resorts (én dag 1 park) kun billett
 • Dubai Parks & Resorts (én dag 2 parker) kun billett
 • Ørkensafari om ettermiddagen
 • Dhow Cruise Middag Marina Side
Rundreise i De forente arabiske emirater

På denne rundreisen kommer du til å oppdage fire av de sju emiratene. Reisen starter i Abu Dhabi og går senere videre til Dubai via Al Ain og Fujariah. På veien opplever du din egne arabiske saga med en moderne twist!

 1. Dag 1: Ankomst til De forente arabiske emirater

  Fra øyeblikket du setter føttene på bakken begynner eventyret ditt! På flyplassen møter du en representant som hilser deg velkommen og gir din voucher som skal gis til sjåføren. Etter ca 1,5 times reise ankommer du reisens første stopp- fantastiske Abu Dhabi.

  room

  Nehal By Bin Majid Hotels & Resorts

  Hotel Abu Dhabi, De forente arabiske emirater

  Hotellet ligger i hjertet av storbyen Abu Dhabi, hvor det verken er langt til shoppinggater eller den gamle bydel. Hotellet er elegant og lyst innredet, og har et treningsrom samt restaurant, hvor frokosten vil bli servert. Rommene på hotellet vil være innredet med et privat bad, og du vil finne fasiliteter som aircondition, badekåpe, hårføner, safe og TV.

  Les mer
 2. Dag 2: På tide å oppleve Abu Dhabi

  Etter en god natts søvn på er det på tide å våkne opp til en dag full av opplevelser i Abu Dhabi. Etter frokost på hotellet blir du hentet mellom kl. 9.00 og 9.30, og etter en kjøretur på 55 km lander du til oljeindustriens sentrum fullt av moskéer, vakre fontener, skyskrapere og grønne parker. Du kommer til å oppleve byen på en ca. tre timers guidet rundreise der du blant annet får se den marmorkledde moskéen Sheikh Zayed og Emirates Palace moderne arkitektur. Etter utflukten er det på tide å reise tilbake til hotellet der du tilbringer en
  natt til.

  room

  Nehal By Bin Majid Hotels & Resorts

  Hotel Abu Dhabi, De forente arabiske emirater

  Hotellet ligger i hjertet av storbyen Abu Dhabi, hvor det verken er langt til shoppinggater eller den gamle bydel. Hotellet er elegant og lyst innredet, og har et treningsrom samt restaurant, hvor frokosten vil bli servert. Rommene på hotellet vil være innredet med et privat bad, og du vil finne fasiliteter som aircondition, badekåpe, hårføner, safe og TV.

  Les mer
 3. Dag 3: Al Ain

  Etter en avslappende morgen på hotellet er du nå klar til å reise mot ørkenen. Byen Al Ain ligger øst for Abu Dhabi og er det grønneste området i De forente arabiske emirater. Du kommer til å hentes på hotellet kl.12.00 og reisen til neste destinasjon er ca. 180 km lang. Senere kan du koble av ved det fine utendørs svømmebassenget på det 5-stjerners hotellet eller nyte det koselige ørkenstedet. Hotellet ligger nær det store kjøpesenteret Hili som tilbyr mer enn 120 butikker men byen har også mer å tilby. Historiske bygninger og museer samt frodige steder er bare et utvalg av alt du kan oppleve i Al Ain.

  pool

  HILI RAYHAAN BY ROTANA

  Hotel Al Ain, De forente arabiske emirater

  Dette 5-stjerners hotellet ligger i sentrale Al Ain, inntil det store shoppingsenteret Hili Mall. På hotellet finnes et utendørsbasseng. et gym, spa (mot avgift) og en restaurant. Rommet er innredet med TV samt et privat bad med dusj, toalett og hårføner.

  Les mer
 4. Dag 4 & 5: Strand og vann i Khor Fakkan og Fujairah

  Nå er det på tide å koble av på gylne strender og bade i saltvann. Etter en morgen på det 5-stjerners luksushotellet blir du hentet kl. 12:00 og kjørt till kystbyen Khor Fakkan, som er ca. 30 km fra Fujairah. Du kommer til å bo på en resort med et privat strandområde, et utendørs svømmebasseng, et dykkesenter og et spaområde. Etter ankomst til hotellet kan du tilbringe dagen som du selv vil. Hotellets dykkesenter eller spaområde kan brukes mot en avgift.

  På dag 5 bestemmer du selv hvordan du vil tilbringe tiden din. Khor Fakkan er også en hyggelig havneby der store fiskemarkeder ofte holdes ved havnen med dagens fangst fra havet. Du kan også besøke den nærliggende, livlige byen Fujairah som gjennom årene er blitt et stort handelsmekka i De forente arabiske emiratene og som også har historiske fort, museer og monumenter.

  hotel

  Oceanic Khorfakkan Resort & Spa****

  Hotel Khor Fakkan, De forente arabiske emirater

  Den 4-stjerners resorten ligger i byen Khor Fakkan, på den østlige kysten av De forente arabiske emirater. Resorten har eget strandområde med tilhørende utendørs svømmebasseng, hvor du kan slappe av i solen med en drink fra bassengbaren. Resortens restauranter serverer både internasjonale og lokale retter, og mot betaling kan du slappe av i resortens spaområde. Dessuten har hotellet bordtennis og tennisbaner, som kan benyttes mod betaling.
  Rommene er innredet med privat bad, og du finner fasiliteter som TV, hårføner, WiFi, minibar og safe. Utover det er det te- og kaffefasiliteter på rommet.

  Les mer
 5. Dag 6 - 9: De siste dagene - Dubai

  Etter noen dager med ørkenluft og strandliv er det på tide å dra tilbake til Dubai. Du kommer til å bli hentet på hotellet kl. 12:00 for å senere dra ca. 160 km til reisens siste destinasjon. Ditt hotell ligger i hjertet av Barsha Heights som har mange høye bygninger og skyskrapere. På dag 6 får du også mulighet til å se Dubai fra skyskraperen Burj Khalifa. Skyskraperen er den høyeste bygningen i verden og fra 650 meters høyde kommer du til å ha en fantastisk utsikt over Dubai.

  På dag 7 er det på tide med en guidet rundtur i Dubai med avreise fra hotellet mellom kl. 9:00 og 9:30. Du ser elven som løper gjennom hele byen når du passerer det gamle området av Bastakiya. Du kommer til å besøke det 180 år gamle fortet Al Fahid som idag er et av Dubais største museer. Turen fortsetter senere mot markedene som er fullt av lokale spesialiteter. Du får også se Jumeirah-moskéen på vei til verdens fjerde høyeste hotell Burj Al Arab som ligger ved Jumeirah-stranden. Når du kommer tilbake til hotellet samme dag kommer du til å ha resten av dagen og den følgende dagen til å oppleve resten av Dubai, enten på egenhånd eller på en av de valgfrie utfluktene.

  På dag 9 er det på tide å sjekke ut fra hotellet og fly tilbake til Norge.

  room

  First Central Hotel Suites

  Hotel Dubai, De forente arabiske emirater

  Hotellet ligger i hjertet av summende Dubai, tett på øya Palm Jumeirah. Her har du kort avstand til bysentrum, hvor du finner gode muligheter for shopping og et stort utvalg av lekre restauranter. På hotellet finner du et utendørs svømmebasseng på takterrassen, treningsrom og restauranter, som serverer internasjonale retter.
  Hotellets rom er innredet i midtøstlig stil og har privat bad. På rommene finner du dessuten TV, WiFi, safe, te- og kaffefasiliteter, strykejern og strykebrett.

  Les mer
Valgfrie utflukter i Dubai

Det er mulig å kjøpe til valgfrie utflukter under oppholdet i Dubai.
Merk at det ikke er mulig å velge alle aktivitetene på grunn av oppholdets lengde i Dubai. Over kan du se beskrivelsen av dine dager i Dubai. Merk også at utflukten til Dubai Parks & Resorts er uten transport.

 • Dubai Parks & Resorts: Besøk fornøyelsesparken der du kan tilbringe en hel dag med familien. Parken er inndelt i 5 temaområder og tilbyr aktiviteter for alle aldre. Du kan blant annet se på filmer og stjerner i Bollywood-området eller plaske rundt i vannet i LEGO-området. Du kan kjøpe en billett med tilgang til 1 eller 2 parker.
 • Ørkensafari med middag: Opplev en kveld på den glitrende stjernehimmelen i Midtøsten. Utflukten begynner mellom kl. 14.30 og 15.00 og på kveldene får du en middag tilberedt på grillen mens du kan nyte den vakre solnedgangen.
 • Seiltur med middag: Seil ut på det blå havet og se måneskinnet reflekteres i det rolige kveldsvannet. Utflukten begynner mellom kl. 19.00 og 19.30 og under seilturen serveres en middag med vann eller en brus.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r Burj Khalifa
 • Turistskatt på ca. 40 NOK per person per natt (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 baby i et rom for 3.
En 3. voksen vil sove i en ekstraseng.

Barnerabatt

Barn får en varierende rabatt avhengig av alder og ankomstdato. Kun med 2 fullt betalende voksne.

Internett

Hotellene har gratis Wi-Fi.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke De forente arabiske emirater. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til De forente arabiske emirater. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.uae-embassy.ae/Embassies/se/Content/5433

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Dubai. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.