• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

1001 natt - En eventyrlig rundreise

 • Rundreise
 • 8 netter
 • De forente arabiske emirater
pris fra kr 9 029
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

En rundreise i De forente arabiske emirater inkludert frokost, utflukter, transport og fly.

Har du lyst til å oppdage Midtøstens hemmeligheter? På din reise til De forente arabiske emirater kommer du tett på de imponerende byene Abu Dhabi og Dubai. Her ser du høye skyskrapere i et lysende bylandskap og ekstravagante bygninger. Under reisen kommer du også til å oppleve ekte ørkenstemning og natur i Al Ain og det azurblå havet ved de gylne strendene når du besøker kystbyen Fujairah.

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Nehal by Bin Majid Abu Dhabi Hotel med frokost
 • 1 natt på Hili Rayhaan by Rotana med frokost
 • 2 netter på Oceanic Khorfakkan Resort & Spa Fujairah med halvpensjon
 • 3 netter på First Central Hotel Suites med frokost
 • Fly t/r Dubai (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • All transport
 • Guidet bytur i Abu Dhabi (dag 2)
 • Inngang til Burj Khalifa (dag 6)
 • Guidet bytur i Dubai (dag 7)
Ytterligere tilvalg
 • Dubai Parks & Resorts (én dag 1 park) kun billett
 • Dubai Parks & Resorts (én dag 2 parker) kun billett
 • Ørkensafari om ettermiddagen
 • Dhow Cruise Middag Marina Side
Rundreise i De forente arabiske emirater

På denne rundreisen kommer du til å oppdage fire av de sju emiratene. Reisen starter i Abu Dhabi og går senere videre til Dubai via Al Ain og Fujariah. På veien opplever du din egne arabiske saga med en moderne twist!

Reiserute

Dag 1: Ankomst til De forente arabiske emirater

Fra øyeblikket du setter føttene på bakken begynner eventyret ditt! På flyplassen møter du en representant som hilser deg velkommen og gir din voucher som skal gis til sjåføren. Etter ca 1,5 times reise ankommer du reisens første stopp- fantastiske Abu Dhabi.

Les mer
Nehal By Bin Majid Hotels & Resorts  eller lignende

Dag 2: På tide å oppleve Abu Dhabi

Etter en god natts søvn på er det på tide å våkne opp til en dag full av opplevelser i Abu Dhabi. Etter frokost på hotellet blir du hentet mellom kl. 9.00 og 9.30, og etter en kjøretur på 55 km lander du til oljeindustriens sentrum fullt av moskéer, vakre fontener, skyskrapere og grønne parker. … Les mer

Nehal By Bin Majid Hotels & Resorts  eller lignende

Dag 3: Al Ain

Etter en avslappende morgen på hotellet er du nå klar til å reise mot ørkenen. Byen Al Ain ligger øst for Abu Dhabi og er det grønneste området i De forente arabiske emirater. Du kommer til å hentes på hotellet kl.12.00 og reisen til neste destinasjon er ca. 180 km lang. Senere kan du koble av v… Les mer

Hili Rayhaan by Rotana - Al Hili - Al Ain - Verenigde Arabische Emiraten  eller lignende

Dag 4 & 5: Strand og vann i Khor Fakkan og Fujairah

Nå er det på tide å koble av på gylne strender og bade i saltvann. Etter en morgen på det 5-stjerners luksushotellet blir du hentet kl. 12:00 og kjørt til kystbyen Khor Fakkan, som er ca. 30 km fra Fujairah. Du kommer til å bo på en resort med et privat strandområde, et utendørs svømmebasseng, e… Les mer

Oceanic Khorfakkan Resort & Spa  eller lignende

Dag 6 - 9: De siste dagene - Dubai

Etter noen dager med ørkenluft og strandliv er det på tide å dra tilbake til Dubai. Du kommer til å bli hentet på hotellet kl. 12:00 for å senere dra ca. 160 km til reisens siste destinasjon. Ditt hotell ligger i hjertet av Barsha Heights som har mange høye bygninger og skyskrapere. På dag 6 får… Les mer

First Central Hotel Suites  eller lignende
Valgfrie utflukter i Dubai

Det er mulig å kjøpe til valgfrie utflukter under oppholdet i Dubai.
Merk at det ikke er mulig å velge alle aktivitetene på grunn av oppholdets lengde i Dubai. Over kan du se beskrivelsen av dine dager i Dubai. Merk også at utflukten til Dubai Parks & Resorts er uten transport.

 • Dubai Parks & Resorts: Besøk fornøyelsesparken der du kan tilbringe en hel dag med familien. Parken er inndelt i 5 temaområder og tilbyr aktiviteter for alle aldre. Du kan blant annet se på filmer og stjerner i Bollywood-området eller plaske rundt i vannet i LEGO-området. Du kan kjøpe en billett med tilgang til 1 eller 2 parker.
 • Ørkensafari med middag: Opplev en kveld på den glitrende stjernehimmelen i Midtøsten. Utflukten begynner mellom kl. 14.30 og 15.00 og på kveldene får du en middag tilberedt på grillen mens du kan nyte den vakre solnedgangen.
 • Seiltur med middag: Seil ut på det blå havet og se måneskinnet reflekteres i det rolige kveldsvannet. Utflukten begynner mellom kl. 19.00 og 19.30 og under seilturen serveres en middag med vann eller en brus.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r Burj Khalifa
 • Turistskatt på ca. 40 NOK per person per natt (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 baby i et rom for 3.
En 3. voksen vil sove i en ekstraseng.

Enkeltreisende

kr 4 768 - kr 5 919 på hotellprisen

Barnerabatt

Barn får en varierende rabatt avhengig av alder og ankomstdato. Kun med 2 fullt betalende voksne.

Internett

Hotellene har gratis Wi-Fi.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke De forente arabiske emirater. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/reiseinfo_emiratene/id2428549/#innreise for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.uae-embassy.ae/Embassies/se/Content/5433

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Dubai. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/aktuelle-reisevaksiner/ for oppdatert informasjon om vaksiner før du drar.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Ramadan

Ramadan er den hellige måneden i muslimske land. I 2019 begynner den 5. mai og slutter den 4. juni. Denne måneden fører med seg en viss uforutsigbarhet, som kan påvirke reisen din.
Under Ramadan er det ikke lov å drikke og spise offentlig, vi anbefaler deg derfor om å kun spise og drikke inne. I tillegg må du kle deg konservativt.
Husk at, under solnedgangen, er det mange som drar til moskeer og offentlige torg, og veier kan bli hektiske og mange forretninger vil ha forskjellige åpnings-og stengetider. Vennligst dobbeltsjekk dette før du drar slik at du unngår å bli skuffet. Noen hoteller kan komme til å endre restaurantmenyen eller la vær å selge alkohol denne måneden.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret