• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

1001 natt - En eventyrlig rundreise

 • Rundreise
 • 8 netter
 • De forente arabiske emirater
pris fra kr 7 779
 • per person fra
 • basert på 2 personer

En rundreise i De forente arabiske emirater inkludert frokost, utflukter, transport og fly.

Har du lyst til å oppdage Midtøstens hemmeligheter? På din reise til De forente arabiske emirater kommer du tett på de imponerende byene Abu Dhabi og Dubai. Her ser du høye skyskrapere i et lysende bylandskap og ekstravagante bygninger. Under reisen kommer du også til å oppleve ekte ørkenstemning og natur i Al Ain og det azurblå havet ved de gylne strendene når du besøker kystbyen Fujairah.

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter på Nehal by Bin Majid Abu Dhabi Hotel med frokost
 • 1 natt på Hili Rayhaan by Rotana med frokost
 • 2 netter på Oceanic Khorfakkan Resort & Spa Fujairah med halvpensjon
 • 3 netter på First Central Hotel Suites med frokost
 • Fly t/r Dubai (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • All transport
 • Guidet bytur i Abu Dhabi (dag 2)
 • Inngang til Burj Khalifa (dag 6)
 • Guidet bytur i Dubai (dag 7)
Ytterligere tilvalg
 • Dubai Parks & Resorts (én dag 1 park) kun billett
 • Dubai Parks & Resorts (én dag 2 parker) kun billett
 • Ørkensafari om ettermiddagen
 • Dhow Cruise Middag Marina Side
Rundreise i De forente arabiske emirater

På denne rundreisen kommer du til å oppdage fire av de sju emiratene. Reisen starter i Abu Dhabi og går senere videre til Dubai via Al Ain og Fujariah. På veien opplever du din egne arabiske saga med en moderne twist!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Reiserute
 1. Dag 1: Ankomst til De forente arabiske emirater

  Fra øyeblikket du setter føttene på bakken begynner eventyret ditt! På flyplassen møter du en representant som hilser deg velkommen og gir din voucher som skal gis til sjåføren. Etter ca 1,5 times reise ankommer du reisens første stopp- fantastiske Abu Dhabi.

  Les mer

  Nehal By Bin Majid Hotels & Resorts

 2. Dag 2: På tide å oppleve Abu Dhabi

  Etter en god natts søvn på er det på tide å våkne opp til en dag full av opplevelser i Abu Dhabi. Etter frokost på hotellet blir du hentet mellom kl. 9.00 og 9.30, og etter en kjøretur på 55 km lander du til oljeindustriens sentrum fullt av moskéer, vakre fontener, skyskrapere og grønne parker. … Les mer

  Nehal By Bin Majid Hotels & Resorts

 3. Dag 3: Al Ain

  Etter en avslappende morgen på hotellet er du nå klar til å reise mot ørkenen. Byen Al Ain ligger øst for Abu Dhabi og er det grønneste området i De forente arabiske emirater. Du kommer til å hentes på hotellet kl.12.00 og reisen til neste destinasjon er ca. 180 km lang. Senere kan du koble av v… Les mer

  HILI RAYHAAN BY ROTANA

 4. Dag 4 & 5: Strand og vann i Khor Fakkan og Fujairah

  Nå er det på tide å koble av på gylne strender og bade i saltvann. Etter en morgen på det 5-stjerners luksushotellet blir du hentet kl. 12:00 og kjørt till kystbyen Khor Fakkan, som er ca. 30 km fra Fujairah. Du kommer til å bo på en resort med et privat strandområde, et utendørs svømmebasseng, … Les mer

  Oceanic Khorfakkan Resort & Spa****

 5. Dag 6 - 9: De siste dagene - Dubai

  Etter noen dager med ørkenluft og strandliv er det på tide å dra tilbake til Dubai. Du kommer til å bli hentet på hotellet kl. 12:00 for å senere dra ca. 160 km til reisens siste destinasjon. Ditt hotell ligger i hjertet av Barsha Heights som har mange høye bygninger og skyskrapere. På dag 6 får… Les mer

  First Central Hotel Suites

Valgfrie utflukter i Dubai

Det er mulig å kjøpe til valgfrie utflukter under oppholdet i Dubai.
Merk at det ikke er mulig å velge alle aktivitetene på grunn av oppholdets lengde i Dubai. Over kan du se beskrivelsen av dine dager i Dubai. Merk også at utflukten til Dubai Parks & Resorts er uten transport.

 • Dubai Parks & Resorts: Besøk fornøyelsesparken der du kan tilbringe en hel dag med familien. Parken er inndelt i 5 temaområder og tilbyr aktiviteter for alle aldre. Du kan blant annet se på filmer og stjerner i Bollywood-området eller plaske rundt i vannet i LEGO-området. Du kan kjøpe en billett med tilgang til 1 eller 2 parker.
 • Ørkensafari med middag: Opplev en kveld på den glitrende stjernehimmelen i Midtøsten. Utflukten begynner mellom kl. 14.30 og 15.00 og på kveldene får du en middag tilberedt på grillen mens du kan nyte den vakre solnedgangen.
 • Seiltur med middag: Seil ut på det blå havet og se måneskinnet reflekteres i det rolige kveldsvannet. Utflukten begynner mellom kl. 19.00 og 19.30 og under seilturen serveres en middag med vann eller en brus.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r Burj Khalifa
 • Turistskatt på ca. 40 NOK per person per natt (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

kr 2 735 - kr 4 030 på hotellprisen

Romkapasitet

Maks 3 voksne og 1 baby i et rom for 3.
En 3. voksen vil sove i en ekstraseng.

Barnerabatt

Barn får en varierende rabatt avhengig av alder og ankomstdato. Kun med 2 fullt betalende voksne.

Internett

Hotellene har gratis Wi-Fi.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke De forente arabiske emirater. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til De forente arabiske emirater. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://www.uae-embassy.ae/Embassies/se/Content/5433

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Dubai. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret