• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Rundreise med campingbil i Australia

Rundreise 24 netter

per person fra kr 18 379
basert på 2 personer

Den australske drømmen: 21 netters rundreise med camping fra Sydney til Cairns. Inkl. grunnleggende utstyr, standardforsikring og fly t/r! Pris er p.p. i rom for 2.

Vilt og vakkert - to ord som definerer Australia. Et land hvis fargepalett består av rød sand, grønne regnskoger, neonfargede korallrev, hvite strender og blå fjell. Dette landet er en nydelig blanding av vill natur, sofistikerte byer og sjelfulle urbefolkninger. Fra arkitektoniske mesterverk til naturens underverk - dette eventyret lar deg oppleve det hele. På en 21 netters rundreise står du fritt til å bestemme din egen rute i verdens vakreste og villeste land!

Tilbudet inkluderer:
 • Fly t/r Sydney fra Oslo Gardermoen
 • 1 natt på Hotel CKS Sydney Airport
 • Frokost på hotellet i Sydney
 • 20 netter i Hitop campingbil
 • Soveplass med dobbeltseng og kjøkken i campingvognen (Bilen har alt du tenger av grunnleggende utstyr som kjøkkenkrok med panner og gasskoker, air condition, brannslukkingsapparat, vask, kjøleskap, vannkoker, soveposer, sengetøy osv)
 • Standardforsikring (ansvar opptil 2500 AUD)
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Enveiskostnad for campingbilen 200, - AUD (betales lokalt)
 • Depositum 2500 - 7500 AUD per bil (betales lokalt)
 • Bensin for campingvogner (skal betales på stedet)
 • Navigasjonssystem 10 AUD per dag (betales lokalt)
 • Ekstra sjåfør 3 - 5, - AUD per dag (betales lokalt)
 • Full kjøretøy forsikring 860, - € per bil
 • Eventuelle kostnader for visum
Australia med campingbil

På denne utrolige reisen starter du i Sydney og ender opp i Cairns. Etter en lang flytur skal det bli fantastisk godt å legge seg i en god seng og bo 1 natt på hotell før eventyret går videre til hvor enn du måtte ønske: Jervis Bay, Mimosa Rocks, Brisbane, Sunshine Coast, Canberra, Cairns, Fraser Island, Great Barrier Reef - valget er ditt - Dette er ditt helt egne Australia-eventyr! Nedenfor legger vi frem en rute vi synes er helt fantastisk!

 1. Dag 1 & 2: Sydney

  Velkommen til Australias største by. Forhåpentligvis har du vindu-sete på flyet, for dette er en skyline du ikke vil gå glipp av. Byen, med sin fortryllende arkitektur, glitrende nattelys og praktfulle havn er omgitt av naturens egne kunstverk. Sydney er en kosmopolsk drøm som kombinerer frodige trær og enestående kystlinjer. I denne byen finner du alt du kan ønske av arkitektur, fra fargerike kontraster av små viktorianske byhus til det ikoniske operahuset, som skinner opp havnen. Nyt utsikten over spektakulære Harbour Bridge, ta 30 minutters fergen som tar deg med til sjarmerende Manly og sjekk ut berømte Bondi Beach. Et av våre Syndey-tips er å sjekke ut livlige Oxford Street, dette er på ingen måte en travel handlegate som i Londons Oxford Street, men en sjelfull gate fult av hyggelige spisesteder, kreative barer, livlige musikkpuber og unike butikker.

  Sydney Airport -> City of Sydney 17.1 km

 2. Dag 3 - 6: Blue Mountains & Byron Bay

  Ruten mellom Sydney og Cairns er helt opp til deg, og du kan tilpasse turen som du selv ønsker. Vi vil allikevel dele noen høydepunkter med deg. Besøk for eksempel den fengslende fjellkjeden Blue Mountains som ligger vest for Sydney. Fjellkjeden lover unike opplevelser, og merkelige fjellformer som du aldri har sett før. Fjellene er dekket med eukalyptuskog og bratte fjellformasjoner. Se etter "De tre søstre" og en rekke andre arter som har gjort området til et UNESCOs verdensarvsted. Er du heldig vil du se den fine tåken av eukalyptus, som bryter rundt fjellene og skaper en blå glød i dagslys. Med en vandretur her, kan du møte på kenguruer, wombats og til og med koalabjørner... snakk om å gå på tur i fjellet! Du vil passere blendende fosser, flora og fauna i all verdens mangfold og kjenne både duften og lyden av det ville Australia.
  Byron Bay ligger på kysten i Sørøst av Australia i New South Wales. Det er spesielt populært blant strandelskere, surfere og dykkere. Her kan du leve deg inn i verdens største surfekultur.

  City of Sydney -> Byron Bay 772.6 km

 3. Dag 7 - 10: Gold Coast & Brisbane

  Fortsett nordover! Oppdag Gold Coast i all sin prakt. Her finnes naturlige skatter i uendelige rekker. Besøk også store sentre, eventyrlystne fornøyelsesparker, daglige diskoteker, verdensberømte surfesteder og det slående synet av kilometer lange sandstrender som strekker seg langt ut i Stillehavet sørøst for Queensland.
  På vei til Brisbane bør du besøke den nydelige landsbyen Eumundi, som er kjent for sine kulinariske bondemarkeder og økoligiske restauranter. Her finner du i tillegg en rekke fritidsfasiliteter samt et spennende natteliv venter på deg! Brisbane er hovedstaden i Queensland og ligger ved elva med samme navn. Her kan du fordype deg i den australske solkulturen, besøke spennende museer og se kunstutstillingene, som vil gi deg et innblikk i både den moderne og den innfødte historien. Ikke gå glipp av den vakre utsikten fra fjellet "Coot-tha" og den eksotiske botaniske hagen med utsikt over solbyen.

  Byron Bay -> Brisbane 165.7 km

 4. Dag 11 - 15: Sunshine Coast & Fraser Island

  Nord for Brisbane ligger Sunshine Coast, nyt noen dager her, og finn roen på en av Australias vakreste strender. Musserende turkis vann og mystiske skoger er bare noe av det som venter det på på Sunshine Coast ! Spaser langs Hastings Street gågate hvor de fineste butikkene og de beste gastronomiske restaurantene venter på å bli utforsket. Tips: Ta en spasertur langs klippene og strendene i Noosa National Park, er du heldig vil du få øye på flere koala bjørner som tar livet med ro i eukalyptustrærne. Avslutt kvelden på den elegante promenaden. Middags tip: Betty's Burger på Hastings Street.
  Fraser Island er umulig å beskrive med ord. Her er naturen så vakker og vill at du nesten ikke vil tro dine egne øyne. Øyen ligger utenfor den østlige Queensland-kysten. Dette er verdens største sandøy, og strekker seg over hele 120 km. Dette paradiset er en camping og økoturisme destinasjon, med fløyelsmyke strender og naturlige ferskvannsbassenger ved Lake McKenzie og Lake Wabby. Fraser Island tilbyr krystallklart vann, harmoniske skoger, en unik dyreverden og en helt magisk stemning. Aboriginene har i tusenvis av å erkjent Fraser Island som et himmelsk paradis hvor man oppnår absolutt fred.

  Brisbane -> Cairns 1682.0 km

 5. Dag 16 - 21: Whitsunday Islands, Townsville & Cairns

  Paradisøyruppen Whitsunday Islands tilhører en strengt beskyttet marine park og er en del av Great Barrier Reef Welterbe. Forelsk deg i en urørt natur og la deg fascinere av de hvite sanddynene som slynger seg mellom azurblått vann.
  Townsville, er kjent for å være en av portene til Great Barrier Reef. Byen som byr på 320 soldager i året ligger ca 350km from Cairns. Townsville har langt mindre turister enn resten av Australia, men det betyr ikke på noen måte at Townsville ikke er sjarmerende, hyggelig og levende, for det er den! Den koselige byen er omgitt av spektakulært nasjonalt naturlandskap og mange små øyer. Fra Castle Hill har du en fantastisk utsikt over byen og de omkringliggende øyene. Townsville lover et autentisk møte med australsk kultur. Townsville og Cairns er begge ideelle for en utflukt til den utrolige undervannsverdenen av Great Barrier Reef.

  Denne Australia-reisens ende er Cairns. En tropisk, ung og moderne by, kjent for sitt avslappende hverdagsliv og eksotiske dyreliv. Opplev Cairns Esplanade Lagoon, og oppdag byens kjerne, Rusty's Market. Ingen helg i Cairns er komplett uten et besøk på dette travle og livlige flerkulturelle markedet. Vev og smak deg gjennom boder med sesongens tropiske frukter, grønnsaker og urter, pluss gårdsferske honning, lokalt dyrkede blomster, utmerket kaffe, karriretter, kalde drikker, antikviteter og mye, mye mer.
  Cairns markerer slutten på Australia-eventyret for denne gang, du leverer leiebilen tilbake, og med en koffert full av minner og en liten bit av det australske hjertet, setter du deg på flyet tilbake til Norge.

  Cairns -> Cairns Airport 6.7 km

Hitop-Camper Van

Din Hitop-Campingbil har plass til opptil 2 voksne og tilbyr deg en moderne innredning for din campingtur. Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap / fryser, gasskoker, mikrobølgeovn og gryter, panner, kjøkkenutstyr og bestikk. En radio og en CD-spiller er tilgjengelig, så du kan synge med mens du kjører. Den høye sengen er ca 1,85 x 1,55 cm i størrelse, og du får også laken, puter, tepper, sengetøy og håndklær, så du trenger ikke å bekymre deg for noe. Med innebygget aircondition og oppvarming har du ingen problemer verken på varme dager eller kjølige netter. Enveis utleie og fylling av gassflasken betaler du på stedet.

Velg en avreisedato
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet og bilen, men kun for en flybillett.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom og bil.

Rundreise

Denne rundturen er en individuell reise

Barnerabatt

Det finnes ingen barnerabatt for dette tilbudet.
I bobilen kan ingen barneseter installeres for barn under 4 år, dermed må være minst 4 år gammel på reisen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Campingbilen har ikke WiFi

Parkering

Parkering er individuelt, prisene varierer fra gratis til avgift, og kommer an på hvor du ønsker å campe eller overnatte.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Pass og visuminformasjon

Merk at den reisende er personlig ansvarlig for å innhente all nødvendig tilleggsinformasjon fra de relevante myndighetene, og for å vurdere i god tid før avreise om den informasjonen som ble innhentet tidligere har endret seg. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler.

Flyinformasjon

Vær oppmerksom på at flytidene er forbeholdte og kan kun endres av flyselskapet. Avhengig av flyselskapet og flytiden kan du tilbringe en eller flere netter på flyet. Antall netter i bestillingsprosessen tilsvarer det faktiske antall netter.