Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Rundreise med campervan i Australia

 • Rundreise
pris fra kr 17 939
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Den australske drømmen: 21 netters rundreise med campervan fra Sydney til Cairns. Inkludert grunnleggende utstyr, standardforsikring og fly t/r!

Vilt og vakkert - to ord som definerer Australia. Et land hvis fargepalett består av rød sand, grønne regnskoger, neonfargede korallrev, hvite strender og blå fjell. Dette landet er en nydelig blanding av vill natur, sofistikerte byer og sjelfulle urbefolkninger. Fra arkitektoniske mesterverk til naturens underverk - dette eventyret lar deg oppleve det hele. På en 21 netters rundreise står du fritt til å bestemme din egen rute i verdens vakreste og villeste land!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt på Hotel CKS Sydney Airport
 • Frokost på hotellet i Sydney
 • 20 netter i Hitop campingbil
 • Soveplass med dobbeltseng og kjøkken i campingvognen (Bilen har alt du tenger av grunnleggende utstyr som kjøkkenkrok med panner og gasskoker, air condition, brannslukkingsapparat, vask, kjøleskap, vannkoker, soveposer, sengetøy osv)
 • Standardforsikring (ansvar opptil 2500 AUD)
 • Fly t/r Sydney fra Oslo Gardermoen
Australia med campingbil

På denne utrolige reisen starter du i Sydney og ender opp i Cairns. Etter en lang flytur skal det bli fantastisk godt å legge seg i en god seng og bo 1 natt på hotell før eventyret går videre til hvor enn du måtte ønske: Jervis Bay, Mimosa Rocks, Brisbane, Sunshine Coast, Canberra, Cairns, Fraser Island, Great Barrier Reef - valget er ditt - Dette er ditt helt egne Australia-eventyr! Nedenfor legger vi frem en rute vi synes er helt fantastisk!

Reiserute

Dag 1 & 2: Sydney

Velkommen til Australias største by. Forhåpentligvis har du vindu-sete på flyet, for dette er en skyline du ikke vil gå glipp av. Byen, med sin fortryllende arkitektur, glitrende nattelys og praktfulle havn er omgitt av naturens egne kunstverk. Sydney er en kosmopolsk drøm som kombinerer frodige… Les mer

Dag 3 - 6: Blue Mountains & Byron Bay

Ruten mellom Sydney og Cairns er helt opp til deg, og du kan tilpasse turen som du selv ønsker. Vi vil allikevel dele noen høydepunkter med deg. Besøk for eksempel den fengslende fjellkjeden Blue Mountains som ligger vest for Sydney. Fjellkjeden lover unike opplevelser, og merkelige fjellformer … Les mer

Dag 7 - 10: Gold Coast & Brisbane

Fortsett nordover! Oppdag Gold Coast i all sin prakt. Her finnes naturlige skatter i uendelige rekker. Besøk også store sentre, eventyrlystne fornøyelsesparker, daglige diskoteker, verdensberømte surfesteder og det slående synet av kilometer lange sandstrender som strekker seg langt ut i Stilleh… Les mer

Dag 11 - 15: Sunshine Coast & Fraser Island

Nord for Brisbane ligger Sunshine Coast, nyt noen dager her, og finn roen på en av Australias vakreste strender. Musserende turkis vann og mystiske skoger er bare noe av det som venter det på på Sunshine Coast ! Spaser langs Hastings Street gågate hvor de fineste butikkene og de beste gastronomi… Les mer

Dag 16 - 21: Whitsunday Islands, Townsville & Cairns

Paradisøyruppen Whitsunday Islands tilhører en strengt beskyttet marine park og er en del av Great Barrier Reef Welterbe. Forelsk deg i en urørt natur og la deg fascinere av de hvite sanddynene som slynger seg mellom azurblått vann.
Townsville, er kjent for å være en av portene til Great B… Les mer

Hitop-Camper Van

Din Hitop-Campingbil har plass til opptil 2 voksne og tilbyr deg en moderne innredning for din campingtur. Kjøkkenet er utstyrt med kjøleskap / fryser, gasskoker, mikrobølgeovn og gryter, panner, kjøkkenutstyr og bestikk. En radio og en CD-spiller er tilgjengelig, så du kan synge med mens du kjører. Den høye sengen er ca 1,85 x 1,55 cm i størrelse, og du får også laken, puter, tepper, sengetøy og håndklær, så du trenger ikke å bekymre deg for noe. Med innebygget aircondition og oppvarming har du ingen problemer verken på varme dager eller kjølige netter. Enveis utleie og fylling av gassflasken betaler du på stedet.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Enveiskostnad for campingbilen 200, - AUD (betales lokalt)
 • Depositum 2500 - 7500 AUD per bil (betales lokalt)
 • Bensin for campingvogner (skal betales på stedet)
 • Navigasjonssystem 10 AUD per dag (betales lokalt)
 • Ekstra sjåfør 3 - 5, - AUD per dag (betales lokalt)
 • Full kjøretøy forsikring 860, - € per bil
 • Eventuelle kostnader for visum
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet og bilen, men kun for en flybillett.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom og bil.

Rundreise

Denne rundturen er en individuell reise

Barnerabatt

Det finnes ingen barnerabatt for dette tilbudet.
I bobilen kan ingen barneseter installeres for barn under 4 år, dermed må være minst 4 år gammel på reisen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

Campingbilen har ikke WiFi

Parkering

Parkering er individuelt, prisene varierer fra gratis til avgift, og kommer an på hvor du ønsker å campe eller overnatte.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Pass og visuminformasjon

Merk at den reisende er personlig ansvarlig for å innhente all nødvendig tilleggsinformasjon fra de relevante myndighetene, og for å vurdere i god tid før avreise om den informasjonen som ble innhentet tidligere har endret seg. Vennligst se https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/velg-land/id2414273/ for oppdatert informasjon om visumregler.

Flyinformasjon

Vær oppmerksom på at flytidene er forbeholdte og kan kun endres av flyselskapet. Avhengig av flyselskapet og flytiden kan du tilbringe en eller flere netter på flyet. Antall netter i bestillingsprosessen tilsvarer det faktiske antall netter.

Leiebilvilkår

Merk at den som betaler for tilbudet, også regnes som hovedsjåfør i bestillingen. Hovedsjåføren må også ha et kredittkort i sitt navn for et obligatorisk depositum som betales på ankomst. Vennligst ta kontakt med kundeservice for å endre hovedsjåfør, hvis en annen enn hovedsjåføren har bestilt tilbudet.

Liknende hoteller

I tilfelle de nevnte hoteller ikke er tilgjengelig, vil dere bo i liknende hoteller i samme område. Hotellet vil være av samme standard eller høyere enn det hotellet som er beskrevet i tilbudet ditt. Dere mottar informasjon om det endelige hotellet med reisedokumentene dine, senest innen 5 dager før avreise.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret