Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

Utforsk Ungarns elegante hovedstad

 • Storbyferie
 • Budapest
pris fra kr 1 939
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli kjent med storbyen Budapest! Stilrene Atrium Fashion Hotel med frokost og musserende vin. Bo 2-5 netter + fly t/r. Pris er p.p. i rom for 2.

"Østens Paris" og "Dronningen av Donau", kjært barn har mange navn - og det har i hvert fall Budapest! Det er ingen tvil om at Ungarns livlige hovedstad vil innfri alle forventninger, og vel så det. Denne storbyen kommer til å sjarmere deg: ta en avslappende båttur langs elven mens du nyter skylinen, eller slapp av i et termalbad. Hvis du er i det mer aktive hjørnet kan du ta en tur til den verdensberømte parlamentsbygningen. Hotellet er 4-stjerners og er plassert sentralt i byen, så her kan du nyte en deilig frokost med boblevin før du trasker ut i hovedstaden!

Tilbudet inkluderer:
 • Frokost med musserende vin hver dag
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i Atrium Fashion Hotel
 • Fly t/r Budapest (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Gratis WiFi på rommet
 • Bruk av velkomsthjørne i lobbyen med te/kaffe
Buda og Pest!

Velkommen til byen som har alt for alle aldersgrupper! For Spa-entusiaster vil det være som en gigantisk godteributikk. Kulturelskere kan nyte imponerende arkitektur og fascinerende museer. Familier med barn kan dra på utallige byparker og en dyrehage. Dersom du er glad i mat kan du nyte en gulasjsuppe og er du i hjørnet for noe søtt er det bare å slå seg til rette i en av byens mange bakerier. Bytte ut klesskapet? Ta en tur, eller flere, til de stilige shopping-gatene. Det finnes ingen ende på hva du kan foreta deg her. Gjør deg klar for tidenes ferie!

Atrium Fashion Hotel Budapest

 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
Atrium Fashion Hotel Budapest

Atrium Fashion Hotel er et boutiquehotell i hjertet av Budapest og ligger perfekt til for å utforske denne fantastiske byen. Hotellets stil kan beskrives som en herlig blanding av moderne design med klassisk ungarsk arkitektur. Ved ankomst vil du bli tatt hjertelig imot med en velkomstdrink. Noe som er unikt med dette fire-stjerners hotellet er at det har en innendørs gårdsplass med glasstak som alle rommene ligger rundt. Her kan du starte dagen med en innholdsrik frokost fra buffeen og avslutte dagen med et deilig glass vin under stjernene.

 • +2
Les mer
room

Dobbeltrom

2 personer | Rom

Du blir innlosjert på et Superior dobbeltrom med alle fasilitetene du kan trenge for et minneverdig opphold. Rommet er utstyrt med skrivebord, sittegruppe, satellitt-TV, telefon, minibar og te- og kaffekoker.

TIng å gjøre

 • The Great Synagogue - Dette er den største synagogen i Europa og den femte største i verden. The Great Synagogue ble bygget i 1854. Den flotte synagogen har arkitektur i den mauriske Revival-stilen, med dekorasjoner fra islamske detaljer fra middelalderens Spania og Nord Afrika. Bygningen har også en blanding av bysantinske, romantiske og gotiske elementer.
 • Espresso Embassy - Tibor Várady, Aeropress World Champion, roset Espresso Embassy for å ha den beste kaffeen i Budapest. Den lokale Budapest kaffeen, Casino Mocca, setter kaffeen i et unikt lys.
 • Absorb Magyar Artistry - Hungarian National Gallery er absolutt verdt et besøk. Fra middelalderen og gjennom det 20. århundre har det ungarske nasjonalgalleriet et vell av ungarsk kunst. Se de samlede mesterverkene gjennom tidene som er stolt bevart på det ungarske nasjonalgalleriet.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport
 • Turistskatt € 1,20 per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 3 voksne per rom.

Barnerabatt

Med 2 fullt betalende voksne:
Barn opptil 2 år bor gratis på hotellet
Den tredje personen fra 3 år betaler € 24, - per natt for oppholdet på hotellet

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotellet ligger i nærheten av Blaha Lujza-plassen som er et av kjernepunktene for ungarsk historie. Alle byens største handlegater ligger også i gangavstand fra hotellet. Budapest sine flyplasser ligger heller ikke så langt unna, ca. 30 minutters kjøring.

Adresse Atrium Fashion Hotel****
Csokonai u. 14.
H-1081 Budapest
Ungarn

Vilkår & Betingelser

1. Denne reisen er kun gyldig for den valgte datoen på Atrium Fashion Hotel. 2. Avbestilling er mulig mot et avbestillingsgebyr, se TravelBirds vilkår og betingelser for mer informasjon. 3. TravelBird forbeholder seg retten til å foretå eventuelle endringer i dette arrangementet. 4. Eventuelle ekstra utgifter (gebyrer og turistskatt) betales på hotellet og denne bekreftelsen gjelder ikke for disse utgiftene. 5. For dette tilbudet gjelder TravelBirds vilkår og betingelser: http://travelbird.no/vilkar-og-betingelser

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret