Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Luksushotell i hjertet av Budapest

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Budapest
pris fra kr 3 159
 • per person fra
 • basert på 2 personer
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag hjertet av Budapest i 5-stjerners Buddha-Bar Hotel! Bo 2, 3 eller 4 netter med frokost og fly t/r.

Det luksuriøse hotellkonseptet Buddha-Bar er kommet til Budapest! I det historiske palasset Klotild i hjertet av byen får du en stilfull 5-stjerners opplevelse med et innslag av østens eksotiske magi. La deg forføre av den eksklusive atmosfæren og skjem deg bort med spa, førsteklasses kulinari eller ta deg en drink i den trendy salongen. Er du en av de som bestiller hotell på reise med tanken om at du bare skal tilbringe nettene på hotellet? På denne storbyferien oppdager du hvor mye bedre en reiseopplevelse kan være når du unner deg det lille ekstra!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i Buddha-Bar Hotel*****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Budapest (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Bruk av velværefasiliteter
 • Bruk av WiFi
Mangfoldige Budapest

Med en beliggenhet rett på hovedhandlegaten Váci utca får du mest mulig ut av storbyferien din. Fra ditt luksuriøse 5-stjerners hotell i hjertet av den livlige bydelen Pest kan du starte ditt storbyeventyr fra første øyeblikk. Kast deg ut i Budapests gater og opplev alt av den spennende historien, den unike kulturen, fortryllende arkitektur fra alle tidsepoker, fantastisk shopping og et uteliv enhver storby kan misunne.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Buddha-Bar Hotel

2 Vurderinger
 • Hotel
 • Budapest, Ungarn
hotel

Dette luksuriøse 5-stjerners hotellet ligger i ett tidligere palass i sentrale Budapest. Interiøret er inspirert av Asia med mange varme farger og skaper en intim atmosfære med en spennende touch av Japan, Kina, Thailand og India. Under oppholdet ditt kan du utnytte hotellets spaområde der du kan bruke badstuen, ta en massasje og ulike skjønnhetsbehandlinger (mot en ekstra avgift). Du finner også tre restauranter samt to barer og lounge-områder, der hotellets DJ blander rytmer fra hele verden.

 • +7
Les mer
single room

Superior enkeltrom

1 personer | Rom

Superior enkeltrommet er innredet i asiatisk stil med røde tapeter og vakkert interiør. Rommet er 25 m² stort og har en dobbeltseng, skrivebord, LED-TV, safe, minibar, Nespresso kaffemaskin, aircondition og bad med dusj, toalett og hårføner.

room 1

Superior dobbelt/tvillingrom

2 personer | Rom

Superior dobbeltrommet er 25 m² stort og er innredet i asiatisk stil med røde tapeter og gulvtepper. Interiøret sender tankene mot Østen. Rommet er utstyrt med en dobbeltseng, skrivebord, LED-TV, safe, minibar, Nespresso kaffemaskin og aircondition. Badet har dusj, toalett og hårføner.

room 2

Deluxe enkeltrom

1 personer | Rom

Deluxe enkeltrommet er 40 m² stort og er innredet i asiatisk stil med rød tapet og vakkert interiør. Rommet er utstyrt med en dobbeltseng, skrivebord, LED-TV, safe, minibar, Nespresso kaffemaskin, aircondition og et stort bad med badekar og/eller dusj, toalett og hårføner.

room 3

Deluxe dobbelt/tvillingrom

3 personer | Rom

Deluxe dobbeltrommet er 40 m² stort og er innredet i asiatisk stil med rød tapet og vakkert interiør. Rommet er utstyrt med en dobbeltseng, skrivebord, LED-TV, safe, minibar, Nespresso kaffemaskin, aircondition og et stort bad med badekar og/eller dusj, toalett og hårføner.

TravelBirds tips

 • De lokale Budapest-beboerne elsker sine kurbad. Denne kjærligheten kommer tydelig til uttrykk i den majestetiske stilen, som mange badehus er bygget i. Av bemerkelsesverdige eksempler kan Gellertbadet nevnes, som er bygget i Art Nouveau stil. Et annet bad er det imponerende Széchenyi med 18 badebasseng, 10 saunaer og dampbad.
 • En reise til Budapest er ikke komplett uten en drink på en av ​​de såkalte ruinbarene. En rekke forfalne bygninger og ubrukte utendørsarealer er blitt omdannet til imøtekommende men småkaotiske barer, med tilfeldig innredning og øl til nesten ingenting. Takket være den hyggelige atmosfæren tiltrekker ruinbarene et stort og allsidig publikum. Den mest berømte ruinbaren, og for øvrig en helt unik opplevelse, er Szimpla Kert.
 • I Budapest kan du spise gourmetmåltider til hverdagspriser. Et besøk på en av byens fire Michellin-restauranter kan gjøres for en tredjedel av prisen sammenlignet med i Norge. For et autentisk ungarnsk måltid skal du besøke Hungarikum Bisztró - husk å bestille bord!
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Turistskatt ca kr 94 per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 15:00 - 12:00

Utsjekking

Til kl. 10:00 - 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Ikke tilgjengelig på hotellprisen

Romkapasitet

Maks 1 voksen og 1 barn opptil 17 og 1 barn opptil 5 i et Superior enkeltrom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 5 i et Superior dobbelt/tvillingrom
Maks 3 voksne og 1 barn opptil 5 i et Deluxe dobbelt/tvillingrom
Maks 1 voksen og 1 barn opptil 17 og 1 barn opptil 5 i et Deluxe enkeltrom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret