• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Taxi inkludert

I hjertet av vakre Alicante

 • Solreiser
 • 7, 10 eller 14 netter
 • Alicante
pris fra kr 3 449
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Oppdag hva byen Alicante byr på i løpet av 7, 10 eller 14 netter på sentralt 4*-hotell med frokost, fly t/r og transport.

Føl solen varme ansiktet ditt på Costa Blancas livlige kyst, i havnebyen Alicante! Fra strendene og de flotte marinaene til de lange promenadene og sjarmerende steder, her nyter du en fantastisk solferie under den spanske solen! Har du lyst på tapas, solskinn og den herlige atmosfæren til en koselig, spansk by? Da trenger du ikke lete lenger - reisen går til Alicante!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter i Eurostars Lucentum
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Alicante (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Byen Alicante

Visste du at Alicantes omgivelser har vært bebodd i mer enn 7000 år? I romertiden ble Alicante kalt "Lucentum" av "Lysenes by". Så vet du med en gang hvor hotellets navn kommer fra! Navnet Alicante kommer fra flere århundrer under maurernes innflytelse, se for eksempel mot Castillo de Santa Bárbara på fjellet Benacantil. Alicante er en nydelig by å tilbringe sydenferien sin i, for her kan du nyte den livlige atmosfæren som hører en solferie til, deilig spansk kultur og kulinari som selv den kresne kan sette pris på. Ta sjansen på en avslappende ferie til Alicante!

Hotel Eurostars Lucentum

 • Hotel
 • Alicante, Spania
lobby

Hotel Eurostars Lucentum er et 4-stjerners hotell i hjertet av byen Alicante. Hotellet har 169 rom, en restaurant, et treningsrom, et jacuzzi og en sauna. Om morgenen spiser du en deilig frokost og kan deretter oppdage byen! Bare noen meter unna vandrer du ned hovedgaten Mercado Central
og straks vandrer du også i rask retning mot gamlebyen. Her er det også et trikkestopp på andre siden av gaten så du enkelt kan nå de andre severdighetene i Alicante.

 • +4
Les mer
double room

Dobbeltrom

Dobbeltrommene har en dobbeltseng eller to enkeltsenger, aircondition, en tv, en safe og et velutrustet privat bad med badekar, toalett og hårføner.

Ikke gå glipp av dette i Alicante

 • Klatre opp fjellet Benacantil og besøk slottet ved Santa Bárbara og nyt den storslåtte utsikten over byen, havet og havnen!
 • Du kan også besøke øya Tabarca med båt, som ligger noen kilometer fra Santa Pola. Tabarca er den minst bebodde øya i Spania og omgivelsene er utropt til et havreservat, hvor du kan snorkle mellom skjærene og de fargerike fiskene.
 • Lyst til å slappe litt av? Park El Palmeral er akkurat hva du kan forvente av navnet: en park med mange palmetrær! Parken ligger ved siden av havet og her kan du nyte den svale vinden fra palmesuset.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 16:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 1 per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-1 år gammel: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret