Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Forelsk deg i Prahas unike bybilde

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Praha
pris fra kr 2 169
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo 2, 3 4 eller 5 netter på Occidental Praha Wilson. Inkludert frokost, velkomstdrink og fly t/r!

Fortryllende arkitektur og spennende historie i den gylne byen. Fantastisk mat og guddommelig øl fra lokale bryggerier. I Praha tripper du avgårde på oppdagelsesferd i den vakre Gamlebyen. Spaser over den berømte Karlsbroen og ta en tur til det eventyrlige Praha-slottet. I tillegg bor du på et flott hotell i hjertet av sentrum. Dette blir en fantastisk weekend fullt av historiske under og spennende opplevelser.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i deluxerom på Occidental Praha Wilson
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Praha (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Velkomstdrink

Occidental Praha Wilson

 • Hotel
 • Praha, Tsjekkia
hotel

En luksuriøs oase av ro i hjertet av Praha sentrum. Occidental Praha Wilson ligger i midt mellom alle severdighetene i Praha, og er det perfekte sted for å bli kjent med byens kultur og gastronomi. Hotellet har en fem-stjerners restaurant som tilbyr en fantastisk frokostbuffé med et utvalg av ferske og topp kvalitet ingredienser med hint av den tsjekkiske gastronomi.

 • +2
Les mer
Room

Deluxe dobbeltrom

Dette romslige rommet har en stor og komfortabel dobbeltseng, air condition, minibar, safe og sittegruppe. Badet har badekar eller dusj, toalett, toalettsaker og en hårføner.

Reisetips fra Praha

 • Gå på en spennende tur til Praha katakomber. Bak en dør, i det gamle rådhuset, finner du trapp som tar deg 7 meter ned i bakken, og leder deg til tunnel systemer, bygget på 1200-tallet.
 • Smaken av Praha. Det tsjekkiske kjøkkenet tilbyr et bredt utvalg av deilige retter og lokal øl. Prøv deg på tradisjonell schnitzel, gulasj, dumplings og tartar saus.
 • Butikk og kunsthåndverk. I tillegg til rimelig mat og drikke, har byen også et bredt utvalg av rimelig shopping når det gjelder vakre håndverk. I Praha finner du alt av smykker i gull, vakre glass skulpturer, håndlagde, gammeldagse treleker og mye mer!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Generell gjesterabatt

Ikke tilgjengelig

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Internett

WiFi er tilgjengelig

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Parkering

Parkering er ikke tilgjengelig.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotellet ligger midt i sentrum med gode transportforbindelser og en metrostasjon rett ved døren sin.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret