Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Den rustikke byperlen i Nord-Italia

 • Storbyferie
 • 3 netter
 • Bergamo
pris fra kr 2 589
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Tilbring 2, 3 eller 4 netter i rustikke Bergamo. Inkl. frokost og fly t/r!

Ved foten av alpene finner du nord-italienske byperlen, Bergamo. Sirklet av venetianske vegger, Bergamo er en by som skinner av italiensk sjarm nordøst for Milano, i Lombardia-regionen. Den øvre øvre bydelen, kalt Città Alta, er preget av idylliske brosteinsgater og små kafeer drysset over historisk arkitektur. Città Alta er også hjemmet til den praktfulle, romanske basilikaen, Santa Maria og bemerkelsesverdige Grand Cappella Colleoni fra 1700-tallet. Å våkne opp i Bergamo er som å våkne opp i et historisk, italiensk eventyr!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Starhotels Cristallo Palace****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Bergamo fra Sandefjord Torp
Venezias lillebror

Mellom 1400-tallet og slutten av 1700-tallet fungerte Bergamo som et forsvarssted for Venezia. Dette forklarer veggen som er bygget rundt byen og dens vakre middelalderske arkitektur som har blitt fått mye innflytelse av det tidligere venetianske regimet. Byen er delt inn i to forskjellige distrikter: Città Alta, som ligger på en høyde med utsikt over Città Bassa som ligger nedenfor. Piazza Vecchia er stjernen over alle severdighetene på Città Alta, hvor klokketårnet til Torre del Comune, bygget i det 11. århundre, ringer fortatt hver kveld. Klokkeklangen over byen som starter 22:00 er en tradisjon fra fortiden som da signaliserte lukking av byens porter.

Starhotels Cristallo Palace

 • Hotel
 • Bergamo, Italia
Starhotels Cristallo Palace Restaurant

Hotellet ligger 5 minutter med bil fra Bergamo flyplass og i nærheten er det busser som kan ta deg til byens severdigheter. Hotellets restaurant, L'Antica Perosa, fokuserer på "fine dining" og serverer klassiske italienske retter samt internasjonale retter. Hotellets bar, Perrys, serverer kaffe og drikke. Hver morgen står du opp til en god (og gratis) frokost!

 • +2
Les mer
Starhotels Cristallo Palace Room2

klassisk superior dobbeltrom

Det større og romslige superiorrommet er lyst og koselig. Rommet er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger med Starbed-madrasser. Rommene har private bad.

Starhotels Cristallo Palace Room

klassisk dobbeltrom

Rommet er lyst og koselig. Rommet er utstyrt med en dobbeltseng eller to enkeltsenger med Starbed-madrasser. Rommene har private bad.

TravelBird Tips!

Våre Bergamotips:

 • Byen er lett å oppdage til fots, men skulle du være dårlig til bens, er den enkleste måten å komme seg rundt på med buss. Begynn derfor med å kjøpe buss- og togbilletter som er gyldige i 24 timer eller 72 timer, og lar deg utforske hele område.
 • Se bybildet i øynene av en fugl. Ta taubanen fra Città Bassa opp til Città Alta Hill og bli fortryllet av den fantastiske utsikten.
 • Besøk Bergamo Underground (Cannoniera di San Michele, Cannoniera di San Giovanni og Fontanta del Lantro) som ligger under bakken av Città Alta Hill. Her kan du leve deg inn i byens historievandrere gjennom underjordiske korridorer hvor tiden har stått stille i århundrer. Fontana del Lantro er det gamle vannrensingssystemet som har sin opprinnelse fra oldtiden. Lær hvordan de klarte å rense vann uten hjelp av teknologi!
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Turistskatt ca 33 per person per natt som betales på stedet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer i et klassisk dobbeltrom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 i et klassisk superior dobbeltrom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-11 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Internett

Gratis Wi-Fi

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret