Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

EarlyBird: 5-stjerners på Malta

 • Solreiser
 • Pembroke
pris fra kr 13 229
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Luksusopphold på Malta: 7, 10 eller 14 netter på Radisson Blu*****, transport mellom flyplass og hotell, fly t/r og mer.

Sandstrender, glitrende blått hav og mange solskinnstimer året rundt — velkommen til Malta! Opplev denne øya mens du bor på et luksuriøst hotell ved havet i St Julian's, en sjarmerende liten by ved vannet bare minutter fra hovedstaden Valletta. Se frem til å våkne opp til utsikten av Middelhavet fra rommet ditt, jobb med brunfargen ved hotellbassenget og les boken du ikke har åpnet ennå. Utforsk øyas mange skatter, fra skjulte bukter og historiske byer til maltesiske restauranter og barer.

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter i dobbeltrom på Radisson Blu Resort***** St. Julian's
 • Fly t/r Malta (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Frokost hver morgen
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
Malta

Engelsk er det offisielle språket, italiensk dominerer i matveien og med et subtropisk, spansk-lignende klima er middelhavsøya Malta et mangfoldig og unikt reisemål. Øya er hjem til sjarmerende små fiskerlandsbyer, pittoreske havner og noen av de tidligste frittstående steinbygningene i verden. Malta er ethvert postkort verdig! Prøv en lokal Pastizz ved sjøen i Silema eller besøk landsbyen Ta’ Qali Crafts i utkanten av Attard. Hovedstaden Valletta var et av de første stedene på UNESCOs verdenskulturarvliste, og her finner du arkitektur fra 1500-tallet.

Radisson Blu Resort St. Julian's

 • Hotel
 • Pembroke, Malta
Radisson Blu St Julians - Hotel area

Dette 5-stjerners hotellet ligger mindre enn 10 km fra den maltesiske hovedstaden Valletta og tilbyr utallige fasiliteter og muligheter for en avslappende ferie. Kon Tiki-restauranten serverer en deilig frokostbuffé hver morgen, og både The Edge restaurant og Le Bistro restaurant serverer kulinariske delikatesser til lunsj og middag. Her finnes også et innendørs og et utendørs svømmebasseng, et spa med badstue, tennisbaner og en dykkeskole!

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +11
Les mer
Radisson Blu St Julians - seaview 2

Deluxe Dobbeltrom med havutsikt

2 personer | Rom

Rommene med havutsikt er omtrent 28m2 og har en fantastisk utsikt over den maltesiske kysten. Rommet er fullt utstyrt med aircondition, te- og kaffekoker, høyhastighets WiFi og et bad med dusj og badekar. Deluxe rommene inneholder de ovennevnte fasilitetene men har ikke havutsikt.

Radisson Blu St Julians - Chambre Deluxe

Deluxe Dobbeltrom

2 personer | Rom

Rommene med havutsikt er omtrent 28m2 og har en fantastisk utsikt over den maltesiske kysten. Rommet er fullt utstyrt med aircondition, te- og kaffekoker, høyhastighets WiFi og et bad med dusj og badekar. Deluxe rommene inneholder de ovennevnte fasilitetene men har ikke havutsikt.

Delux Enkeltrom

1 personer | Rom

Rommet er fullt utstyrt med aircondition, te- og kaffekoker, høyhastighets WiFi og et bad med dusj og badekar. Deluxe rommene inneholder de ovennevnte fasilitetene men har ikke havutsikt.

Tips så du får mest mulig ut av ferien din!

Den lille fiskerlandsbyen St. Julian's har mye sjarm og et pulserende uteliv. Dette er et populært reisemål for både maltesiske og internasjonale turister. Her finner du noen av de flotteste sandstrendene på Malta, og byen har også ypperlige restauranter, vakker, historisk arkitektur og steder perfekt for deg som liker å dykke. Vi har noen tips til deg for din solferie:

 • Spinola Bay er et av de mest populære severdighetene i St Julian's. Området kombinerer imponerende havutsikt med fortryllende solnedganger - dette er et perfekt sted for deg som vil nyte en uforglemmelig solnedgang i en unik setting.
 • Dykking og snorkling: Med skipsvrak, rev og huler, er Maltas kyst et dykkeparadis. Både i St Julian's og andre byer i nærheten, for eksempel Valletta finner du også dykkeskoler.
 • For deg som liker uteliv er Paceville District noe for deg- her finner du et stort utvalg av klubber og barer - her finner du noe som passer for alle.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt (Miljøskatt) 0.50 EUR p.p.p.n. (maks 5 EUR totalt)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 11 år per rom.

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Barn 2-12 år bor gratis på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 13-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.
Barnerabatt gjelder kun med 2 fullt betalende voksne for hotellet, flybilletten kommer i tillegg.

Barneseng

En barneseng er tilgjengelig på forespørsel ved hotellet.

Rullestolbrukere

Hotellet har ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

Gratis WiFi.

Parkering

Privat parkering er tilgjengelig mot en avgift.

Spesielle behov

Skulle du ha spesielle behov som mer benplass, sete i midtgangen eller lignende, vennligst se flyselskapets hjemmesider for å endre bestillingen din.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

Delbetaling

Dette tilbudet kan betales i ett, to eller tre avdrag (dersom reisen bestilles 2 måneder eller mer før avreise). Merk at 35% av kjøpssummen må betales ved bestilling. Deretter mottar du informasjon fra TravelBird om de resterende avdragene. Å betale i avdrag er helt kostnadsfritt.

Flytider

Merk at oppførte flytider kan forandres på et senere tidspunkt grunnet endringer fra flyselskapet. I slike tilfeller blir kunden informert om endringene i god tid før avreise, så langt det lar seg gjøre.

Flyinformasjon

All informasjon om flyturen, inkludert flyavganger og innsjekking på flyplassen sendes til deg per e-post minst én uke før avgang.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Personopplysninger

Vennligst merk at du må fylle inn personopplysninger innen 48 timer (24 timer ved reiser utenfor Europa) etter din bestilling. Dersom de ikke gis oss innen denne tiden, vil bestillingen kunne bli kansellert. Husk å fylle inn korrekte personopplysninger (som er identiske med ditt gyldige pass) når du bestiller. Endres denne informasjonen vil det kunne medføre ekstra kostnader fra flyselskapet.

Beliggenhet

Radisson Blu Resort, Malta St. Julian’s er omtrent 3 km fra Sliema og bare 9 km unna hovedstaden Valletta. Malta International Airport ligger 12,5 km unna hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret