• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

En magisk reise: Fra Hanoi til Saigon

Rundreise 23 netter Vietnam

per person fra kr 15 299
basert på 2 personer

Opplev Vietnam: Fra Hanoi i nord til Saigon i sør: 21 netter inkl. hoteller, frokost, utflukter, all transport og fly t/r! Pris er p.p. i rom for 2.

Bli med på uforglemmelig reise til fortryllende Vietnam. Landet med de utrolige risterrassene, de fantastiske smakene, de imponerende templene og den fargerike kulturen! Forvent deg hyggelige mennesker og et smellvakkert naturlandskap mellom land og strand, storby og landsby. La deg forføre fra majestetiske fjellformasjoner, og mystiske skoger til paradisiske strender. Med hele 21 netter på denne reisen, får du muligheten til å bli kjent med det ekte Vietnam. Ditt livs eventyr starter nå!

Tilbudet inkluderer:
 • Rundreise på 21 netter i enkelt-, dobbelt- eller trippeltrom:
 • 4 netter på Viet View Hotel*** i Hanoi
 • 2 netter på Bamboo Sapa Hotel*** i Sapa
 • 2 netter ombord på Glory Legend Cruises i Halong Bay
 • 1 natt på nattog fra Hanoi til Hue City
 • 2 netter på Alba Spa Hotel*** i Hue City
 • 3 netter på Lantern Hotel*** i Hoi An
 • 3 netter på Liberty Parkview Hotel Saigon*** i Ho Chi Minh City
 • 4 netter på Bamboo Village Beach Resort & Spa**** nær Mui Ne
 • 20 dagers frokost
 • 3 lunsjer på cruiset
 • 2 middager på cruiset
 • Trekking fra Sapa til Cat Cat Village (halvdagstur på dag 5)
 • Bytur i Hue City (halvdagstur på dag 10)
 • Utflukt til My Son Sanctuary (halvdagstur på dag 13)
 • Engelsktalende guider på alle inkluderte utflukter
 • All transport på reisen inkl. nattog
 • Fly fra Oslo Gardermoen til Hanoi
 • Innenlandsfly fra Da Nang til Ho Chi Minh City
 • Fly fra Ho Chi Minh City til Oslo Gardermoen
 • OBS: Det forkommer en overnatting på flyreisen ut eller tilbake
Ytterligere tilvalg
 • Hanoi bytur (full dag)
 • Bac Ha Ethnic Market (kun søndag)
 • Y Lihn Ho - Lao Chai - Tavan Village
 • Ninh Binh - Hoa Lu - Tam Coc (full dag)
 • Phong Nha - Ke Bang National Park (full dag)
 • Hoi An landsbyer på sykkel og matlaging kurs (full dag)
 • Cu Chi tunell
Kort oppsummering av reiseprogrammet

På denne spennende turen, reiser du gjennom Vietnams høydepunkter fra Hanoi til Saigon. Reisen starter i Hanoi, hvor du vil tilbringer dine første 2 netter. Deretter reiser du videre til Sapa, hvor du tilbringer 2 netter, etterfulgt av 2 netter på cruise i Halong Bay. Reisen tar deg så tilbake til Hanoi, hvor du tilbringer 1 natt før du stiger ombord på nattoget til Hue City. Etter en natt i Hue City, venter nye eventyr i historiske Hoi An. Etter noen netter i Hoi An blir du kjørt til flyplassen hvor du tar innenlandsflyet fra Da Nang til Ho Chi Minh. Du tilbringer
2 netter i Ho Chi Minh før du reiser videre mot de paradisiske strender og palmesus i Mui Ne. Etter 4 netter med maksimal avslapping i Mui Ne, reiser du tilbake til Ho Chi Minh hvor du tilbringer den siste natten i Vietnam, før du vender snuten tilbake mot Norge. All transport på reisen er inkludert, les videre for lære mer om reisen og de spennende utfluktene som venter deg.

 1. Dag 1 & 2: Henrivende Hanoi

  Ditt vietnamesiske eventyr begynner i Hanoi. Her vil du bli hentet fra flyplassen av en sjåfør som kjører deg til ditt første hotell. Etter innsjekk kan du slappe av etter en lang flytur eller umiddelbart velge å oppdage den pulserende hovedstaden. Allerede fra første møte, vil Hanoi sjarmere deg i senk. Lev deg inn i byens raske rytmer, beundre imponerende templer og føl den gode stemningen i byhjertet.
  Ta opp jakten på å finne den beste autentiske kafeen og la smaksløkene også starte en spennende reise i det vietnamesiske kjøkkenet. Den franske koloniseringen av Indokina påvirket både vietnamesisk matlaging og kulturen generelt, noe som manifesteres til og med i dag. Dette ser vi i mange vietnamesiske retter, som har en overraskende fransk tvist, for eksempel serveres nudelsupper alltid med en fransk baguette.

  Ønsker du ekstra underholdning i Hanoi? Da kan du bestille en valgfri utflukt på dag 2: Du blir hentet kl. 08:00 på hotellet, og en guide vil ta deg med til byens beste høydepunkter. Du vil besøke byens mausoleum, presidentpalasset og det litterære tempelet, den første universitetsbygningen i Hanoi fra det 12. århundre. Utflukten inkluderer frokost, transport og inngang til museet.

  Viet View Hotel

  Viet View Hotel

  Hotel Hanoi, Vietnam

  Viet View Hotel ligger kun 5 minutters gange fra Hoan Kiem Lake, et vanndukketeater og andre populære severdigheter. Hotellet er en oase av ro i den ultraurbane metropolen. Hotellet har en restaurant med panoramautsikt, en bar og et spa. WiFi tilgjengelig i hele hotellet. Hotellet har en døgnåpen resepsjon og engelske aviser er tilgjengelig hvis du vil slappe av med litt nyheter i lobbyen.
  Rom: Du bor i et komfortabelt, elegant rom med tregulv. Alle rommene har aircondition, minibar og flatskjerm-TV. Badet har dusj, badekar og toalett.

  Les mer
 2. Dag 3 & 4: Skjønnheten av Sapa

  På dag 3 står du opp tidlig. Bussen til Sapa går allerede klokken 6.30, hvor du kjører ca. 5½ timer (avhengig av værforhold) før du kommer til Sapa. Underveis kan du nyte den fortryllende utsikten over det vakre fjellrike du kjører gjennom. Når du er fremme i Sapa, har du resten av dagen, og de følgende dagene til å bli kjent med denne enestående fjellandsbyen. Her kan du beundre det vakre landskapet med sine imponerende terrasser og dype daler.

  På dag 4 setter du din egen agenda: Bruk dagen til å videre utforske pittoreske Sapa og fyll kameraet med med noen av naturens mest fantastiske mesterverk.

  Du kan også kjøpe en valgfri utflukt på dag 4. Denne utflukten tar deg med til landsbyene Y Ling Ho, Lao Chai og Tavan. På denne ekskursjonen vil du lære om regionens tradisjonelle landsbygdsliv, samt regionens historie og utvikling. Utflukten starter kl. 09.30 og introduserer deg til vakker natur, den autentiske lokalbefolkningen og den vietnamesiske fjellkulturen. Du vil møte mennesker fra "Black Hmong", "Giay" og andre kulturer. Du kan også få et innblikk i hvordan landsbyboerne bygger sine hus, syr sine klær og mye mer! Ut på ettermiddagen spiser du en inkludert lunsj på en herlig restaurant som ligger like ved elven.

  Sapa Bamboo Hotel

  Bamboo Sapa Hotel (klikk her for hotellinfo)

  Hotel Lào Cai, Vietnam

  Hotellet ligger på 1650 meters høyde over havet i hjertet av Sapa, og tilbyr en fantastisk utsikt over fjellkjeden Hoang Lien - dette er perfekt for deg som liker natur. Her bor du komfortabelt med gratis WiFi og en stor bar - hvor du kan nyte lokal musikk og underholdningsshow. Restauranten serverer over 100 tradisjonelle vietnamesiske retter.
  Rom: De moderne rommene er utstyrt med minibar, satellitt-TV, aircondition og eget bad med badekar eller dusj.

  Les mer
 3. Dag 5: Gjensyn med Hanoi & Cat Cat Village

  På dag 5 får du igjen muligheten til å fordype deg i den vietnamesiske naturen før du kommer tilbake til Hanoi.
  I dag, medfølger det en halvdags tur og fottur fra Sapa til Cat Cat landsbyen, som ligger ved foten av Vietnams høyeste fjell, Fansipan. Du vandrer gjennom typiske vietnamesiske landskap langs bølgede åser og frodig vegetasjon. I Cat Cat vil du få se de vakre fossefallene i byen, og du vil få et unikt innblikk i det lokale dagliglivet. Du vil få møte en H'mong-familie og se hvordan tradisjonelle H'mong klær er laget. Du tar også veien forbi landsbyen Sin Chai, hvor du kan se de imponerende, tradisjonelle husene som er laget av urtepumu.
  Utflukten avslutter i den lille landsbyen Sin Chai, hvor en buss tar deg med tilbake til Sapa. Her har du et par timer på egen hånd hvor du kan utforske det du måtte selv ønske. Kl. 15.30 blir du hentet på Sapa Turistkontor og kjørt tilbake Hanoi. Turen tar omtrent 5-5½ timer med 2 pauser underveis, og du er i Hanoi rundt. 21.00.

  Viet View Hotel

  Viet View Hotel

  Hotel Hanoi, Vietnam

  Viet View Hotel ligger kun 5 minutters gange fra Hoan Kiem Lake, et vanndukketeater og andre populære severdigheter. Hotellet er en oase av ro i den ultraurbane metropolen. Hotellet har en restaurant med panoramautsikt, en bar og et spa. WiFi tilgjengelig i hele hotellet. Hotellet har en døgnåpen resepsjon og engelske aviser er tilgjengelig hvis du vil slappe av med litt nyheter i lobbyen.
  Rom: Du bor i et komfortabelt, elegant rom med tregulv. Alle rommene har aircondition, minibar og flatskjerm-TV. Badet har dusj, badekar og toalett.

  Les mer
 4. Dag 6 & 7: Cruise i Halong Bay

  På dag 6 har du noe helt spesielt å glede deg til. Du skal nemlig på cruise i vakre Halong Bay, dette har blitt kåret til en av sør-øst Asias vakreste natursider. Kl. 07:00 blir dere hentet på hotellet og kjørt gjennom det vakre vietnamesiske landskapet og sjarmerende landsbyer som Red River Delta til Ha Long Bay. I Ha Long Bay stiger du ombord i et liten cruiseskip. Her blir du møtt med en velkomstdrink, og den spektakulære utsikten over bukten med sitt smaragdgrønne vann, og de fascinerende kalksteinsøyene dekket med frodig regnskog som skyter opp av vannet.

  Ombord på cruiset starter du reisen med en inkludert lunsj av vietnamesiske spesialiteter. Underveis vil du krysser de øde øyene, seile i tradisjonell bambusbåt, besøke Luon Cave og Paradise beach og Ti Top Beach, hvor det blir tid til en svømmetur i det krystallklare havet. Om kvelden kan du delta på et matlagingsverksted hvor du lærer å lage de mest delikate vietnamesiske vårrullene. Kveldsmenyen består av en himmelsk grillbuffet. Cruiset avslutter denne dagen til slutt i Luon, hvor du tilbringer den første natten ombord på cruiset.

  Du våkner opp på den 7. dagen av rundreisen til en estimert 30-minutters tai-chi-økt mellom kl. 06:00 og 08:30 på skipets solterrasse. Deretter nyter du en god frokost. Etter et harmonisk tai chi kurs og en god frokost venter det flere spennende opplevelser: I dag besøker du Cua Van Village, en landsby med ca. 700 innbyggere ved foten av Mount Ngoc. Cua Van landsbyen er preget av en spesiell rekreasjonsatmosfære. Her er det helt stille, luften er friskere enn friskest og den rolige kulturen er svært forskjellig fra Vietnams hektiske storbyområder. Deretter fortsetter skipet mot Bai Tu Long Bay og Ba Ham Lake. På kvelden er det et frivillig matlagingsverksted etterfulgt av happy-hour i baren. Kveldsmåltidet er klassiske vietnamesiske spesialiteter. Du kaster anker for natten og tilbringer siste natt ombord i det avslappende og rolige bølgesuset i Halong Bay.

  For de to nettene ombord inkluderer helpensjon (unntatt drikkevarer) og transport mellom skipet og hotellene.

 5. Dag 8 & 9: Med nattoget fra Hanoi

  Du våkner ombord på skipet til den vakreste soloppgang og den friskeste sjøluften. Du har igjen muligheten til å delta i en morgen-time med tai-chi. Frokosten serveres mens du navigerer mellom de vakre, små øyene i bukta. Det vil bli en tur til mystiske Sung Sot Cave, også kalt "The Cave of Surprise". Ved første øyekast er dette en naturlig steingrotte som er liten og smal, men når du kommer litt lenger inn åpner det opp en gigantisk huleverden. Det glinsende taket er dekket med fascinerende stalaktitter (stalagmitter).

  Du avslutter ditt mini-cruise med en lunsj på båten. Når du ankommer land, blir du møtt av transporten som tar deg med til Hanoi. Herfra vil du bli kjørt til ditt neste hotell og tilbringe resten av dagen - og neste dag som du ønsker.

  Om kvelden på dag 9 går du ombord på natttoget, som tar deg med til ditt neste stopp på reisen, Hue City. På toget vil du bli innkvartert i en delt 4-manns lugar med utsikt over det fortryllende landskapet.

  Ønsker du å kjøpe en valgfri utflukt på dag 9? Så bestiller en tur til Hoa Lu og Tam Coc. Hao Lu er Vietnams historiske hovedstad. Her finner du de fantastiske, historiske templene til Le og Dinh-dynastiet. Etter en inkludert lunsj, går utflukten videre til Tam Coc, hvor det blir en sykkeltur på ca. 5 km langs typiske vietnamesiske landsbyer, rismarker og fascinerende fjellformasjoner. Du vil også få lov til å delta i et matlagingskurs i løpet av dagen. Utflukten tar selvfølgelig plass med en engelsktalende guide.

 6. Dag 10 & 11: I imperialismens spor i Hue City

  På den 10. dagen av reisen er det klar for historiske og yndige Hue City! Hovedstaden i imperiet og Vietnam fra 1800 til 1945 er kjent som Empire City. Byen er satt i en helt unik setting med utallige templer omgitt av vann.

  Ditt opphold i Hue City begynner med guidet bytur i Hue: I dag vil du besøke Thien Mu Pagoda og Minh Mang Tomb, som vil lære deg om buddhismens innvirkning i Vietnam. Etter utflukten har du resten av dagen fri til å utforske den fascinerende byen på egenhånd.

  På dag 11 kan du bestille en spennende utflukt til Ke Bang nasjonalpark. Denne turen starter allerede kl. 06:30 og begynner med et besøk til katolske La Vang Hellige Land i Hai Lang, her kan du beundre La Vang madonna figur og føle den åndelige atmosfæren som omgir den. Fortsett deretter til Phong Nha hvor det også blir tid for lunsj. Deretter bærer det videre til "The Dark Cave", hvor du kan la deg bli fascinert av et grotterlandskap med en spesiell gjørme, vakre stalagmitter og stalaktitter (dryppsteinsformasjoner), du kan også unne kroppen et naturlig gjørmebad. Du er tilbake på hotellet ca. kl. 19.00.

  Alba Spa Hotel

  Alba Spa Hotel

  Hotel

  Med sin beliggenhet i sjarmerende Hue, bare 500 meter fra Huong elven, blir oppholdet ditt på Alba Spa Hotel ditt fantastisk. Hotellet er innredet i beroligende farger, og er utstyrt med boblebad og svømmebasseng, en resepsjon, restaurant og souvenirbutikk. Hotellets elegante rom har flatskjerm-TV, safe, te- og kaffekoker og eget bad med hårføner og tøfler.

  Les mer
 7. Dag 12 - 14: På opdagelse i Hoi An

  Opplevelsen fortsetter på dag 12 til den berømte byen Hoi An. På vei til Hoi An fra Hue City krysser du Col Hai Van Mountain Pass, som strekker seg over 21 kilometer. Når tåken letter, blir en fantastisk utsikt over Sør-Kinashavet avslørt. Ta en pause i Da Nang, hvor du har muligheten til å besøke Cham-skulpturmuseet (mot et gebyr), som er hjem til en imponerende samling antikviteter og skulpturer fra antikkens Asia. Rundt kl. 15.00 kommer du til Hoi An, som er en av de eldste og vakreste byene i Vietnam.

  Hoi An vil fortrylle deg når du spaserer gjennom byens smale gater, forbi idylliske kanaler og sjarmerende broer med hundrevis av hengende lamper. Byen er kjent for sine mange skreddere, og bare for en liten brøkdel av det du må betale hjemme i Norge, kan du skape alt fra kjoler og dresser til vintersko og sandaler direkte fra motemagasiner.

  På dag 13 står du opp tidlig, etter frokost rundt kl. 08.00 er det klart for en ny ekskursjon til ruinene av de gamle, praktfulle hinduistiske templene, My Son Sanctuary. Templene ble grunnlagt i det 4. århundre og er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Føl stemningen av storhet mens du spaserer blant helligdommene og de høye, dekorerte stolpene som skildrer historien om kongedømmet Champapura. Etter en uforglemmelig opplevelse, vil du bli tatt tilbake til hotellet i Hoi An.

  Dag 14 er står du helt fritt til å gjøre som du selv ønsker. Du kan enten utforske Hoi An på egenhånd eller bestille en valgfri utflukt på sykkel. Hvis du velger sykkelturen, vil du reise rundt i de landlige omgivelsene rundt Hoi An. Guiden møter deg på hotellet rundt kl. 08.00. Underveis krysser du landsbyene Cam Thanh Nam og Tra Que. Etterpå deltar du i et tradisjonelt vietnamesisk matlagingskurs i Tra Que, kjent for sin velutviklede åkrer av friske urter og ferske grønnsaker. Utflukten inkluderer lunsj, sykkelutleie, matlagingskurs og engelsktalende guide.

  Hoi An Lantern Hotel

  Hoi An Lantern

  Hotel Hội An, Vietnam

  Beliggende i nærheten av havnebyen Hoi An bor du under ditt 5 netters opphold kun 5 minutters gange fra sentralmarkedet. På hotellet kan du gjøre ulike aktiviteter, blant annet karaoke, biljard og matlagingskurs. Hotellet tilbyr også transport og et utendørsbasseng. I øverste etasje finner du restauranten hvor du kan fråtse i vietnamesisk og internasjonal mat og en fin panoramautsikt.
  Rom: Rommene er utstyrt med aircondition, flatskjerm-TV og minibar. Badet har badekar, gratis toalettartikler og hårføner. I rommet har du gratis WiFi.

  Les mer
 8. Dag 15 & 16: Eksotiske Ho Chi Minh

  På dag 15 blir du kjørt til flyplassen etter frokost. Herfra flyr du innenriksruten fra Da Nang til Ho Chi Minh. Du vil bli ønsket velkommen av sjåføren din og guiden på Ho Chi Minh flyplass, som tar deg på en tur til hovedstaden (tidligere kjent som Saigon). Selv om dette er i Vietnams største by, er de fleste severdighetene ganske sentrale, og gatene travle, men svært koselige. Etter turen kan du utforske Ho Chi Minh på egenhånd. Kanskje vil det frister å se der gamle postkontoret, Notre Dame-katedralen eller Krigsmuseet?

  Dag 16 er en hel fridag - i dag bør du bare være en nyskjerrig turist i Ho Chi Minh og sette tempoet til din smak. Byen er full av livlige lokale markeder som Binh Tay Market, hvor du kan finne en verden av smaker og spennende suvenirer. Sørg også for å besøke de pulserende torgene og de mange gatekjøkkenene i Cholon, det spennende kinesiske distriktet Ho Chi Minh.

  Du kan også velge å bli med på dagens ekstra-utflukt til Cu Chi tunnel nettverk. Dette imponerende tunellnettverket ble bygget under Vietnam-krigen og strekker seg ikke mindre enn 250 kilometer under grensen mellom Vietnam og Kambodsja. Som Vinh Moc tunnelnettverk, ble det brukt av sivile vietnamesiske og opposisjonen under krigen. Denne utflukten varer en halv dag og inkluderer transport, engelsktalende guide og inngangsbillett.

  Liberty Hotel Saigon Parkview

  Liberty Hotel Saigon Parkview

  Hotel Ho Chi Minh-byen, Vietnam

  Liberty Park View ligger i hjertet av Ho Chi Minh City, i nærheten av Ben Thanh markedet. Her finner du en utsikt over Saigon-elven og et flott svømmebasseng på taket. Liker du å trene kan du benytte deg av treningssenteret eller unne deg en avslappende massasje eller spabehandling (mot en avgift) etter en travel dag i byen. Ben Thanh-markedet ligger 600 meter unna, og 15-20 minutters gange unna vil du finne Operaen og Notre Dame-katedralen i Saigon.
  Rom: På alle rom har du aircondition, flatskjerm-TV, skrivebord, telefon, pult, minibar og et eget bad med dusj og toalettartikler.

  Les mer
 9. Dag 17 - 20: Ultimat avslapping i paradisiske Mui Ne

  På dag 17 er det dekket for harmoni, indre ro og totalt avslapping i de mest paradisiske omgivelsene: Denne dagen tar deg til Mui Ne. Her kan du slappe av og nyte palmesusen på de hvite sandstrendene og det turkise havet. Smak på de deilige lokale spesialitetene, som er preget av fersk sjømat ved den historiske fiskerlandsbyen. Besøk de berømte sanddynene og lær å surfe på en av de mange surfeskolene som finnes langs stranden - kort sagt, nyt dagene til det fulle med mye sol, avslapning og sightseeing. Du bor på flotte Bamboo Village Beach Resort & Spa, som bortskjemmer deg med en rik frokost og et vakkert forfriskende basseng område.

  Bamboo Village Beach Resort & Spa****

  Hotel Phan Thiet, Vietnam

  Bamboo Village Resort har en fin beliggenhet på den vakreste strandstrekningen i Mui Ne. Her kan du slappe av ved stranden eller nyte en massasje på i resorten (til et tillegg). Resorten har et Water Lily Spa som blander vietnamesiske, balinesiske, thai og kinesiske teknikker. Hotellet har en restaurant, bar, svømmebasseng og til og med privatstrand! Rommene ligger i eksotiske og frodige hager, med fasiliteter som to svømmebasseng, et spasenter, et yoga-studio, et treningsstudio og et bibliotek. Hotellets gjester er svært fornøyd med generøse frokostbufféen, hvor kun de ferskeste ingrediensene brukes.
  Deluxe rom: Du blir innlosjert på et Deluxe-rom som ligger nærme svømmebassenget. Det har en dobbeltseng, et skrivebord, et skap, privat balkong og et baderom med dusj eller bad og toalett.

  Les mer
 10. Dag 21 & 22: Retur til Ho Chi Minh

  Du er nå på den 21. dagen og dermed den nest siste dagen av rundreisen. I dag kjører du til Ho Chi Minh hvor du tilbringer din siste kveld på det vietnamesiske eventyret, før du drar til flyplassen på dag 22. Tilbring den siste dagen i storbyen med å jakte på de beste suvenirene. Besøk en av byens utallige restauranter for et siste, velsmakende vietnamesisk måltid.
  Vietnam har gitt deg en opplevelse for livet, så selv om vi vet at det er bittert å ta farvel med dette fantastiske landet, vil de rike minnene av denne reisen vare for evig og alltid.

  Liberty Hotel Saigon Parkview

  Liberty Hotel Saigon Parkview

  Hotel Ho Chi Minh-byen, Vietnam

  Liberty Park View ligger i hjertet av Ho Chi Minh City, i nærheten av Ben Thanh markedet. Her finner du en utsikt over Saigon-elven og et flott svømmebasseng på taket. Liker du å trene kan du benytte deg av treningssenteret eller unne deg en avslappende massasje eller spabehandling (mot en avgift) etter en travel dag i byen. Ben Thanh-markedet ligger 600 meter unna, og 15-20 minutters gange unna vil du finne Operaen og Notre Dame-katedralen i Saigon.
  Rom: På alle rom har du aircondition, flatskjerm-TV, skrivebord, telefon, pult, minibar og et eget bad med dusj og toalettartikler.

  Les mer
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Det er mulig å bestille enkeltrom.

Innsjekk på hotellene

Fra kl. 14.00
Glory Legend Cruises: Fra kl. 12.00

Utsjekk fra hotellene

Senest kl. 12.00
Glory Legend Cruises: Senest kl. 10.30

Romkapasitet

Maks 1 voksen og 1 barn opptil 2 i et Enkeltrom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 12 og 1 barn opptil 2 i et Trippeltrom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Dobbeltrom

Barnerabatt

Rabatten gjelder for 2 betalende voksne per rom:
Barn 0-2 år: Bor gratis på hotellet
Barn 3-12 år: 75% rabatt på hotellrommet
Barn fra 13 år regnes som voksne og betaler full pris

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis på alle hoteller.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke Vietnam. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Vietnam. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon: http://www.vietnamembassy-norway.org/en/

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot hepatitt A, hepatitt B, difteri, stivkrampe, kikhoste, polio og gulfeber før du reiser til Sørøst-Asia. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.