• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Årets rundreise: Montenegro & Kroatia

Rundreise 7 netter Kroatia, Montenegro

per person fra kr 5 779
basert på 2 personer

Europas mest spennende rundreise fra Montenegro til Kroatia. Inkl. 7 netter på hotell, frokost, fly t/r og leiebil. Pris er p.p. i rom for 2.

Synk tennene dine i en bit av Balkan, i år introduserer TravelBird en spektakulær rundreise. På denne reisen utforsker du Balkanperlene Kroatia og Montenegro, hvor et intenst vakkert landskap, rik historie og fantastisk kultur er bare noe av det du kan forvente deg. Fra flyplassen i Dubrovnik plukker du opp leiebilen og kjører langs glitrende kystlinjer og frodige fjell mot Montenegro. Du velger ditt eget tempo og dine egne utstikkere. Unn deg noe helt spesielt på din neste ferie - la deg forføre av Balkan!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 netter i Budva-regionen Montenegro (M-Club Hotel eller lignende)
 • 5 netter i området Čilipi / Dubrovnik (Konavle Hotel eller lignende)
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r fra Tromsø, Ålesund, Stavanger, Molde, Trondheim, Bergen, Harstad/Narvik, Oslo Gardermoen, Bodø, Haugesund eller Kristiansand
 • Leiebil under hele oppholdet
Ytterligere tilvalg
 • Leiebil kategori C
 • Leiebil kategori E
Montenegro og Kroatia

På denne spennende rundreisen lander du først i Dubrovnik. Du henter leiebilen allerede på flyplassen, og allerede da kjenner du den gode feriefølelsen. I de neste 7 nettene har du så mye vakkert som venter deg! Fra Dubrovnik kjører du mot retning Montenegro i ditt eget tempo. Du tilbringer to netter på hotell i Budva-regionen i Montenegro, før reisen går du tilbake til Kroatia og området Čilipi Dubrovnik, hvor du vil tilbringe de fem neste nettene. Gjør deg klar for et utrolig eventyr på Balkan!

 1. Dag 1 & 2: Budva

  Ferien kan begynne! Når du ankommer Dubrovnik flyplass og henter leiebilen, kan du umiddelbart kjøre mot Budva, Montenegro. Reisen tar ca 2,5 timer avhengig av trafikken, men ruten går mellom land og strand postkortvakre landskap. Ta deg god tid og ta noen stopp i de små landsbyene du passerer på veien. Ved ankomst i Budva-området vil du bli ønsket velkommen av et hyggelig hotell hvor du kan hvile et øyeblikk, før du gjør deg klar til å utforske fantastiske Budva, som ligger langs det friske, turkisfargede Adriaterhavet.
  En del av Budva Riviera, er kjent for sandstrender og sitt pulserende natteliv, men den stemningsfulle byen byr på en rik historie. Stenmurer bygget av venetianerne omgir de smale gatene i middelalderbyen (Stari Grad). Dette historiske distriktet er hjemmet til flere historiske mesterverk og religiøse steder som kirken Santa Maria i Punta, etablert i det 9. århundre.
  Bybildet i seg selv består av rød takstein, historiske steinhus og idylliske gater som fører deg gjennom byen til glitrende strender. I Budva er det enkelt å tilbringe noen avslappede feriedager, men hvis du ønsker å få mest mulig ut av leiebilen din, kan du også utforske det nærliggende området. Her er det et vell av spennende opplevelser i vente.

  Du tilbringer to netter i Budva, før du setter deg i bilen og kjører mot vakre Kroatia.

  Dubrovnik Airport -> M-Club Hotel 65.7 km

  M-Club Budva -

  M-Club Hotel

  Hotel Prijevor, Montenegro

  M-Club Hotel ligger ca fem kilometer fra sentrum av Budva, og tilbyr en komfortabel og praktisk ramme for ferien. På hotellets restaurant kan du nyte velsmakende mat og en døgnåpen resepsjonsservice vil gjerne hjelpe deg hvis du har spørsmål. Du kan også parkere bilen på hotellets gratis parkeringsplass. Hotellets komfortable dobbeltrom er utstyrt med enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommene har også klimaanlegg og eget bad med hårføner.

  • +2
  Les mer
 2. Dag 3 - 8: Dubrovnik

  Etter en nydelig kjøretur, sjekker du inn på hotellet som ligger enten i Dubrovnik eller i nærliggende Čilip.
  Uansett om du besøker Dubrovnik for første gang eller hundrede gang, svikter følelsen av totalt forelskelse aldri når du setter øynene på skjønnheten av gamlebyen. Det er umulig å ikke la seg forføre av Dubrovnik. Det ligger omtrent en magisk stemning over byens hvite kalksteinsgater, barokke bygninger og gamle bymurer som skinner i den uendelige skumringen av Adriaterhavet. Poeter og kunstere fra hele verden har skapt mesterverk inspirert av Dubrovniks unike atmosfære.

  Har du lyst å få det meste ut av leiebilen? Ta for eksempel ta en tur til sjarmerende Cavtat, ca 20 km fra Dubrovnik, hvor du finner en rolig strandpromenade og små, søte butikker. Andre fascinerende steder i nærheten er Trsteno og Lokrum.

  Etter 5 netter i Čilip / Dubrovnik-området leverer du leiebilen tilbake på flyplassen, og tar flyet hjem til Norge.

  M-Club Hotel -> Hotel Konavle 63.9 km

  Konavle Hotel - Exterior

  Hotel Konavle

  Hotel Čilipi, Kroatia

  Hotel Konavle i Čilip er en flott og komfortabel base for ditt kroatiske opphold. Frokost og parkering er gratis, og du kan velge å spise flere velsmakende måltider i hotellets restaurant. Hotellets komfortable dobbeltrom har enten en dobbeltseng eller to enkeltsenger. Rommene har også klimaanlegg, minibar, TV og eget bad med badeprodukter og hårføner.

  Les mer
Vilkår og betingelser om leiebilen

 • Bilen hentes fra Dubrovnik flyplass og returneres til Dubrovnik flyplass.
 • Bilen som er inkluder er i type Renault Twingo 1.0 eller tilsvarende kategori A.
 • Hovedsjåføren må eie et registrert kredittkort, som kan dekket beløp opptil € 700 + Moms
 • Sjåfører under 25 år belastes € 25,00 per ekstra dag
 • På stedet kan du legge til en annen sjåfør for bilen, dette koster € 9,00 per dag.
 • Hver sjåfør må ha et førerkort som har vært gyldig i minst 1 år.
 • Bilen blir hentet med full tank og må leveres med full tank. Hvis bilen ikke blir levert med full tank, må du betale en ekstra kostnad for det manglende drivstoffet.
 • Personskadeforsikring € 7,00 + MVA per dag (betales lokalt)
 • Barnestol € 8,00 + MVA per dag (betales lokalt).
 • Vinterdekk 8,00 € + MVA per dag (betales lokalt).
 • GPS navigasjonsenhet € 9,00 + MVA per dag (betales lokalt).
 • Inkludert: kollisjonskader og ubegrenset kjørelengde.
 • Ikke inkludert: Skader på vinduer, speil, speil, chassis og innvendige flater.
 • Vær oppmerksom på at en bil kan bli plukket opp eller returnert utenfor leiebilens åpningstid for ekstra kostnader.
 • I bestillingsfasen kan du velge å oppgradere bilkarakteren fra kategori A til C eller E.
 • Husk å lese vilkårene for leiebilen og kontrakten nøye.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt € 1,50 per person per natt
 • Bensin og andre ikke-noterte kostnader
 • Mulige fergeavgifter avhengig av ruten
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 00:00

Utsjekking

Til kl. 00:00 - 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatter varierer basert på avreise dato og lengde av oppholdet, vennligst fortsett bestillingsprosessen for å se den endelige prisen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine 5 dager før avreisedatoen.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Parkering

Parkering er gratis.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.