• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Europas klareste bystjerne

 • Storbyferie
 • 2 eller 3 netter
 • London
pris fra kr 2 179
 • per person fra
 • basert på 2 personer

2 eller 3 netter på sentrale Best Western Plus Seraphine Hammersmith Hotel i London. Inkl. frokost og fly t/r!

Fantastiske London! Byen av Bridget Jones, Buckingham Palace og Paddington-bjørnen. Unn deg en fullspekket weekend i Englands levende hovedstad. Lev som en londoner og skipp mellom byens elskbare gater, Besøk historiske Tower Bridge, praktfulle Big Ben og ikoniske Brick Lane. Du bor i Hammersmith i hjertet av elegante Vest-London, så alt peker på at dette blir en minnerik weekend!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter på Best Western Plus Seraphine Hammersmith Hotel
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r London (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
London

Det er finnes et eller annet magisk med London som er umulig å forklare. Dette er Europas klare stjerneby med endeløse muligheter. Fra glitrende musikaler, eksotiske restauranter, til fantastisk shopping og romantiske byparker. Gled deg til en helt eventyrlig storbyopplevelse!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Best Western Seraphine Hammersmith

 • Hotel
 • London, Storbritannia
Hotel

Det 4-stjerners Best Western Seraphine Hammersmith Hotel ligger i Hammersmith-distriktet i det vestlige London. Det er ca. 5 minutters gange til nærmeste tunnelbanestasjon. Hotellet tilbyr moderne interiør, og hver av rommene er individuelt innredet. Hotellet har også en døgnåpen resepsjon, en bar og en restaurant som serverer frokost hver morgen.

Les mer
Standard double

Standard dobbeltrom

2 personer | Rom

Standardrommene er litt mindre enn executiverommene. Rommene er komfortabelt innredet med skrivebord, gratis WiFi, fllatskjerm-TV, bad med dusj og hårføner.

Executive Doppelzimmer

Deluxe executiverom

2 personer | Rom

Executive dobbeltrommene er 15 m² store. Rommene er elegant innredet med skrivebord, gratis WiFi, fllatskjerm-TV, iPod-dock, kaffe- og tefasiliteter og bad med dusj eller badekar og hårføner.

London Tips
 • De beste pubene i ditt nabolag: Besøk de pulserende barene The Dove og The Blue Anchor i Hammersmith har en fantastisk beliggenhet ved elvebredden ved Thames. The Crabtree i Fulham (som ligger svært nære Hammersmith) ligger også ved Thames, og tilbyr mye en roligere atmosfære (med mindre det er fotballdag på The Cottage).
 • Du bor ikke så langt fra Kensington Gardens, som er en romantisk blanding av gammelt og nytt. Her kan du nyte samtidskunst og arkitektur ved de serpentiske galleriene, samt beundre historien og arven til Kensington Palace eller den viktorianske prakten til Albert Memorial.
 • Elskere av bøker og historie vil utvilsomt forelske seg i British Library, og spesielt Sir John Ritblat: Treasures Gallery som ligger inne biblioteket. Her lagres unike dokumenter, fra Magna Carta til skriblede tekster av John Lennon. Også klassisk britiske litteraturelskere vil like seg her, her kan du nemlig se originale håndskrevne sider av Charles Dickens og Jane Austen.
Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Innsjekking

Fra kl. 14:00 - 22:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotellet ligger sentralt til på vestkanten av London, kun få minutters gange til t-banestasjonen Hammersmith med forbindelse til hele London og Heathrow lufthavn.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret