• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Land og strand i demokratiets vugge

 • Storbyferie
 • 2, 3, 4 eller 5 netter
 • Alimos
pris fra kr 2 799
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Opplev Hellas' historiske hovedstad! Bo 2 til 5 netter på Blue Sea Hotel Alimos, som ligger et steinkast unna stranden.

Velkommen til antikkens hovedstad! Start reisen med å besøke en av kandidatene for verdens syv nye underverk, nemlig området Akropolis. De unike monumentene vitner om en rik historie, og har tiltrukket turister helt siden de ble bygget for 2400 år siden. Her kan du blant annet se det berømte palasset Parthenon, kanskje en av de mest kjente bygningene på jorden. Hold energinivået oppe med deilig gresk mat som gyros og tzatziki, etterfulgt av noen deilige desserter. Det beste av alt: Hotellet ligger rett ved stranden. Så om du vil bruke dine solskinnsdager i hovedstaden på å sole deg med en paraplydrink i den ene hånden og en bok i den andre, er dette stedet for deg!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter på Blue Sea Hotel Alimos
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Athen (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Velkomstdrink
 • Gratis WifI på rommet
Ytterligere tilvalg
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell per person
 • Tour til Cape Sounio
Solskinn og kultur i en av verdens eldste byer

Bli kjent med byen som både har idylliske strender og kulturelle severdigheter i verdensklasse. Gå i Platons fotspor eller legg deg på en flytemadrass mens solen masserer huden. Beundre de enestående palassene fra gamledager på Akropolis, og ta turen til et av verdens viktigste museer, Akropolismuseet. Hele 4000 objekter funnet i området står på utstilling her. Etter denne reisen vil du forstå hvorfor byen regnes som et av de viktigste for utviklingen av vestlig kultur og naturvitenskap.

På vei tilbake til den moderne storbyen kan du ta turen innom Plaka-distriktet. Her kan du vandre i et av Athens eldste nabolag, stappfull av barer, restauranter, kunstgallerier og butikker. Kos deg med et bedre måltid mens live jazzmusikk setter stemningen.

Blue Sea Hotel Alimos

 • Hotel
 • Alimos, Hellas
hotel

Hotellet ligger i Alimos, bare 300 meter fra stranden og en 15 minutters kjøretur fra Athen.
Alle rom er smakfullt innrededet og fullt utstyrte med tregulv, marmor bad (med spa badekar eller dusj) gratis fasiliteter og tøfler, hårføner, klimaanlegg, mini kjøleskap, safe, kaffe-te, telefon og flatskjerm TV. Alt du kan ønske deg for å få en flott opplevelse og et behagelig og avslappende opphold i Athen. Hver morgen kan du spise en god frokost på hotellet. WiFi er gratis og tilgjengelig.

 • +2
Les mer
room 1

Dobbeltrom

Dobbeltrommene har enten én stor eller to mindre senger, bad med dusj og/eller badekar, hårføner, flatskjerm-TV, minibar og safe.

Valgfri ekskursjon

Er du den eventyrlystne typen? Bli med på ekskursjon!

Du blir hentet på hotellet klokken 15:00 og kjørt tilbake til klokken 19:00. Turen starter med en nydelig kjøretur ved kysten forbi de magiske strendene Glyfoda, Vouliagmeni og Varkiza. Endestasjonen er Cape Sounion. Her ligger ruinene etter Poseidons Tempel, bygget 500 år før Kristus. Det ligger rett ved havet, oppå et lite fjell med fantastisk utsikt! Deretter kan du spasere og nyte utsikten fra på stein-promonaden, for så å bli kjørt tilbake til hotellet klokken 19:00.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom flyplass og hotell
 • Turistskatt € 3 per rom per natt (betales på stedet)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 3 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-11 år gamle: får en rabatt på 100% rabatt per natt
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Baby-seng

Kan anskaffes på hotellet for 5 euro natten.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Helse- og vaksineinformasjon

Helse- og vaksineinformasjon
Vennligst sjekk Folkehelseinstituttets hjemmeside for informasjon om vaksiner. https://www.fhi.no/sv/vaksine/reisevaksiner/

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Beliggenhet

Hotellet ligger i Alimos, bare 300 meter fra stranden og en 15 minutters kjøretur fra Athen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret