Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Idyllisk julestemning i Tsjekkia

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Praha
pris fra kr 2 359
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bo 2, 3 eller 4 netter i Praha. Inkl. frokost, velkomstdrink og fly t/r! Pris er p.p. i rom for 2.

Fortryllende julegater og historiske herligheter er bare noe du kan glede deg til i Praha. Spennende, tradisjonelle tsjekkiske juleretter, rik juleøl fra lokale bryggerier og rimelig shopping er også noe du kan forvente deg av denne reisen. I Praha tripper du avgårde fra julemarked til julemarked. I tillegg bor du på et 5-stjerners luksus hotell i hjertet av sentrum. Dette blir en fantastisk førjulshelg!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter i deluxerom på Occidental Praha Wilson*****
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Praha fra Oslo, Bergen, Trondheim eller Stavanger
 • Velkomstdrink
Julmarkedet på Old Town Square

Julmarkedet på Old Town Square har en koselig stall og barn kan hilse på sauer, geiter og esler. Den Bethlehem-scenen skildrer Mary, Joseph, baby Jesus og de tre kongene i en trestall.
Men det mest imponerende av alt er det mektige juletre som transporteres hvert år fra Pecka, en by nordøst for Praha. Treet er reist på Old Town Square og lyser ut over hele byen. Lyset fra treet gir et spektakulært lys over Prahas atmosfæriske, gotiske bybildet.
Merk at julemarkedene i Praha begynner i begynnelsen av desember.

Occidental Praha Wilson

 • Hotel
 • Praha, Tsjekkia
Occidental Praha Wilson

En luksuriøs oase av ro i hjertet av Praha sentrum. Occidental Praha Wilson ligger i midt mellom alle severdighetene i Praha, og er det perfekte sted for å bli kjent med byens kultur og gastronomi. Hotellet har en fem-stjerners restaurant som tilbyr en fantastisk frokostbuffé med et utvalg av ferske og topp kvalitet ingredienser med hint av den tsjekkiske gastronomi.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Les mer
Room

Deluxe dobbeltrom

2 personer | Rom

Dette romslige rommet har en stor og komfortabel dobbeltseng, air condition, minibar, safe og sittegruppe. Badet har badekar eller dusj, toalett, toalettsaker og en hårføner.

Reisetips fra Praha

 • Smaken av jule-Praha. Det tsjekkiske kjøkkenet tilbyr et bredt utvalg av deilige juleretter og lokalt juleøl. Prøv deg på tradisjonell schnitzel, gulasj, røkt juleskinke og julekringler.
 • Kunsthåndverk på julemarkedene - I tillegg til rimelig mat og drikke, har byen også et bredt utvalg av rimelig shopping når det gjelder vakre håndverk. I Praha finner du alt av smykker i gull, vakre glass skulpturer, håndlagde, gammeldagse treleker og mye mer!
 • For å få en skikkelig "askepott-følelse" bør du besøke det majestetiske og historiske Praha slottet som står på byens høyeste punkt.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 11:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Generell gjesterabatt

Ikke tilgjengelig

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Det gis dessverre ingen barnerabatt med dette tilbudet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Internett

WiFi er tilgjengelig

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig. Du velger da antall rom/pakkereiser øverst, og antall personer du ønsker på hvert rom.

OBS!

Merk at julemarkedene i Praha begynner først i begynnelsen av desember.

Beliggenhet

Hotellet ligger midt i sentrum med gode transportforbindelser og en metrostasjon rett ved døren sin.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret