Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert

Solferie i skjønne Halkidiki

 • Solreiser
 • 7, 8, 10, 11 eller 14 netter
pris fra kr 4 479
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Ferie i solrike i Halkidiki: 7, 10 eller 14 netter på Hotel Mavridis med halvpensjon, fly t/r og transport mellom hotell og flyplass.

Bestill ditt greske solskinn allerede nå - benytt deg av vårt EarlyBird-tilbud i dag! Legg din neste solferie til den idylliske halvøya Halkidiki. Forvent deg et nydelig naturlandskap av grønne planter og azurblått vann, forvent deg trivelige brosteinsgater og hyggelige kafeer, forvent deg harmonisk avslapping og mye moro. La den greske solferien begynne!

Tilbudet inkluderer:
 • 7, 10 eller 14 netter på Hotel Mavridis
 • Halvpensjon (Frokost og middag)
 • Fly t/r Thessaloniki (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Privat transport t/r mellom flyplass og hotell
Halkidiki, et gresk solparadis.

Kilometervis med sandstrender, turkist vann, vill og uberørt natur, århundrer med historie, lukten av sjø og deilig middelhavsmat - i dette paradiset venter mer enn billedperfekt utsikt, fantastiske smaker og den uslåelig feriefølelsen! Utforsk Petralona Cave, lindre ømme muskler i et termisk spa, eller dra på seiltur. Halkidiki er uansett et ferieparadis uten like!

Hotel Mavridis Flogita

 • Hotel
 • Central Macedonia, Hellas
Hotel lobby

I den vakre kystbyen Flogita, på halvøya Halkidiki, finner du dette familievennlige hotellet. Hotel Mavridis er moderne og komfortabelt med en plassering rett ved den vakre stranden og det turkise vannet i Nea Flogita. Hotellet har en restaurant som serverer greske spesialiteter og internasjonale klassikere. Strandbaren tilbyr et bredt utvalg av drikkevarer og snacks hele dagen. Det vennlige personalet på hotellet arrangerer gjerne turer og utflukter i området.

Les mer
Dobbeltværelse

Dobbeltrom

Dobbeltrommene er romslige og lyst innredet. Rommene er utstyrt komfortable senger og eg egne bad med moderne faciliteter. De fleste rommene har også egen balkong eller terrasse.

Familieværelse

Trippelrom

Trippelrommene er romslige og lyst innredet i klassisk middelhavsstil. I trippelrommene er det plass til 2 voksne og 2 barn, eller 3 voksne. Rommene er utstyrt komfortable senger og eg egne bad med moderne faciliteter. De fleste rommene har også egen balkong eller terrasse.

På solferien

Sol, sand, halvpensjon og antikk historie…
Nyt late dager på stranden! Tørk støvet av solbrillene dine, hopp i sandalene og sleng sarongen på den oppvarmede sanden. Sol, bading og feriefølelsen!

 • Halvpensjon i løpet av ferien: Nyt frokost og middag hver dag!
 • Prøv lokale delikatesser! Den lokale spesialiteten “Mpougatsa” er et delikat, søtt brød fylt med vaniljekrem. Grekerne kan virkelig kunsten å lage mat!
 • Interessert i historie? Ta bussen til Nea Potidea som er fylt med monumenter og rester av antikkens Hellas. Etter historietimen passer det perfekt å runde av dagen med bading og soling på de mange strendene området har å by på.
 • Dagsutflukt? Besøk den vakre byen Thessaloniki, som ligger ca. 40 minutter fra hotellet. Nyt en drink eller to på en av havnens flytende barer!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt på 1,50 euro per person per dag som betales på stedet
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Pris

Pris er per person (og basert på to betalende reisende).

Enkeltreisende

Enkeltreisende full pris for hotellet.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn per dobbeltrom
Maks 4 personer per trippeltrom

Barnerabatt

Barn 0-1 år bor gratis på hotellet og betaler spedbarnsbillett på flyet.
Ban opptil 2 bor gratis på hotellet
Barn 3-11 vil få em rabatt på hotellet og betaler full pris på flyet.
Barn 12-17 år regnes som voksne og betaler full pris på hotell og fly.

Rullestolbrukere

Hotellet har dessverre ikke rom tilrettelagt for rullestolbrukere.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Transport

Din sjåfør kommer til å vente på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller ved en bestemt møteplass.
Vennligst fyll inn ditt mobiltelefonnummer ved bestilling, slik at sjåføren kan komme kontakt med deg dersom nødvendig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Hotel Mavridis ligger i den lille kystbyen Flogita, på halvøyenn Halkidikí. Du vil bli hentet med privattransport på Thessaloniki flyplass som ligger ca 52 km fra hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret