Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Nyt makroner i fargerike Paris

 • Storbyferie
 • 2, 3 eller 4 netter
 • Paris
pris fra kr 2 219
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

2, 3 eller 4 netter i Paris på Hotel du Théatre by Patrick Hayat med frokost og fly t/r!

Drømmer du om en romantisk storbyreise med din kjære? Da er Paris byen som vil sjarmere dere i senk - lysets by er et av de absolutt mest romantiske stedene i verden. Vandre hånd i hånd langs små gater og brede bulevarder. Nyt et glass champagne med en makron eller to på Champs-Élysées, og se Eiffeltårnet som glitrer opp i natten. Paris er magisk!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på Hotel du Théatre by Patrick Hayat
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Paris (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Elvecruise på Seine per person
Paris

Den ideelle storbyferien finner du i Paris - her er det noe for alle! Ønsker du å oppleve shopping på Galeries Lafayette og chic fransk mote, utforske museer og landemerker, eller å oppleve det parisiske livet i gaten med sine mange kafeer og verdensberømte uteliv, er denne storbyen for deg. Opplev den sjarmerende atosfæren i den franske metropolen. Spaser gjennom Jardin des Tuileries, nyt synet av Eiffeltårnet fra Montparnasse-tårnet eller lytt til Notre Dames klokkespill. Etter alle de nye inntrykkene er det på tide å oppdage det parisiske kjøkken i førsteklasses restauranter, som du finner i overflod. Enten du liker Croque Monsieur eller å spise luksuriøst i restauranten på Eiffeltårnet - i Paris alt er mulig!

Hotel du Théatre by Patrick Hayat

 • Hotel
 • Paris, Frankrike
Property

Hotellet og bygningen er av fransk stil med tidløse og stilige detaljer. Hotellet har nylig blitt renovert, samtidig som bygningens klassiske sjarm ble bevart. Hotellet tilbyr gratis Wi-Fi og frokost, og ligger i gangavstand til flere lokale attraksjoner.

 • +3
Les mer

Klassisk dobbeltrom

Det pene rommet er utstyrt med komfortable senger, skrivebord og gratis høyhastighets WiFi.
Rommet har i tillegg baderom med dusj og toalett.

Superiorrom

Det flotte superiorrommet er utstyrt med komfortable senger, skrivebord og gratis høyhastighets WiFi
Et luksuriøst baderom med dusj og toalett. Rommet har en Nespresso maskin og kaffekapsler, vannflasker, myke badekåper og herlige slippers.

Paris Tips!

 • Jardin de Luxembourg er en Paris vakreste - tenk at her spaserer dere i fotsporene til berømte par som Napoleon og Josephine, Jean-Paul Sartre og Simone de Beauvoir.
 • Kom inn i det i glitrende lyset av Louis IX kapellet fra det 12. århundre. Kapellet ligger på øya Île de la Cité i Seinen, og er et utrolig syn.
 • På Jacquemart André Museum, som ligger i nærheten av Champs-Elysées, kan du se vakre utstillinger og nyte Paris beste bakverk.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt 20-30 NOK per person per natt som betales på stedet
 • Transport mellom flyplass og hotell
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 14:00

Utsjekking

Til kl. 01:00 - 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Klassisk dobbeltrom
Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 i et Superiorrom

Enkeltreisende

Ikke tilgjengelig på hotellprisen

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret