Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Bileie inkludert

De fortryllende vinrutene i Sør-Afrika

 • Rundreise
 • Sør-Afrika
pris fra kr 12 639
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag de vakre vinrutene i Sør-Afrika inkl. 7 eller 12 netter i hoteller, frokost, sykkeltur, vinsmaking, leiebil og fly.

Besøk et av verdens mest spennende vinland, Sør-Afrika, på en spektakulær reise! La bilen lede deg igjennom frodige landskap, vingårder med vinranker som forsvinner i horisonten, livlige Cape Town, victorianske Montagu, idylliske Franschhoek og verdensberømte Stellenbosch. Dykk dypt i områdets fascinerende historie og tradisjoner, mens du koser deg på vinsmaking og nyter delikatesser fra det afrikanske kjøkkenet. Legg til en romantisk sykkeltur i vinlandskapet, en trikketur med stopp hos vingårder med vinsmaking og hoteller med en beliggenhet i det vakre vinlandet, så er ferieidyllen komplett!

Tilbudet inkluderer:
 • 4 eller 5 netter i Cape Town
 • 1 eller 2 netter i Montagu
 • Kun ved reisen med 12 netter: 2 netter i Hermanus
 • 1 eller 2 netter i Franschhoek
 • 1 natt i Stellenbosch
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Capetown (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Halvdags sykkeltur inkl. vinsmaking Stellenbosch på dag 7 eller 10 med engelsktalende guide
 • Trikkebillett i Franschhoek til vintrikk med vinsmaking
 • Rhino Ride Contribution
 • Leiebil
Ytterligere tilvalg
 • Cape Peninsula Tour
 • Mount Nelson Afternoon Tea Experience min 2 personer
 • Cape Town Food Markets Experience min 2 personer
 • Afrikansk middagsopplevelse min 2 personer
 • Hermanus Tour (12 netters pakke) min 2 personer
Rundreise i Sør-Afrika

Du har valget mellom en rundreise på 7 netter og en rundreise med 12 netter. Bestiller du rundreisen på 7 netter? Da blir du 4 netter i Capetown, 1 natt i Montagu, 1 natt i Franschhoek og 1 natt i Stellenbosch. Bestiller du reisen med 12 netter får du følgende: 5 netter i Capetown, 2 netter i Montagu, 2 netter i Hermanus, 2 netter i Franschhoek og 1 natt i Stellenbosch.

Under er reisen med 12 netter beskrevet.

Reiserute

Dag 1 - 5: Cape Town

Velkommen til Sør-Afrika! Du lander i dag i idylliske Cape Town, hvor du henter leiebilen din. I begynnelsen har du noen dager på programmet hvor du fritt kan bestemme hva du vil gjøre. Denne livlige og multikulturelle byen ligger ved foten av berømte Table Mountain og å klatre opp er også et mu… Les mer

Three Boutique Hotel

Dag 6 & 7: Montagu

I dag setter du deg i bilen, og lar Cape Town ligge bak deg, før du begynner reisen din mot vinruten. Det siste stoppet for dagen? Det er den victorianske landsbyen Montagu, som ligger mellom to fjell. Kjører du via vinstedet Paarl, så reiser du forbi mer enn 40 vingårder, hvorav flere også dyrk… Les mer

Mimosa Lodge

Dag 8 & 9: Kun ved reise for 12 netter: Hermanus

Fra Montagu kan du dra rett til Hermanus, men en liten omvei til Swellendam er absolutt å anbefale. Byen ligger ved foten av Langebergfjellene og huser flere historiske bygninger. Sett deretter kursen mot Hermanus, et pittoresk kyststed hvor du kan begi deg ut på fine fotturer og til og med se h… Les mer

Shore's Edge Guest House

Dag 10 & 11: Franschhoek

En av Sør-Afrikas vakreste turer er gjennom distriktet Cape Winelands! Denne regionen i West-Cape byr på vakre landsbyer med tradisjonelle Cape hus, magiske trær og vingårder og majestetiske fjellomgivelser. Dette er et av Sør-Afrikas paradiser! Du reiser videre til Franschhoek fra vingårdene, h… Les mer

Protea Hotel by Marriott Franschhoek

Dag 12 & 13: Stellenbosch

I dag setter du kursen mot Stellenbosch, en verdensberømt universitetsby hvor det produseres en deilig vin. Byen har allerede vært et viktig sted for sør-afrikansk vinproduksjon i over 300 år, på grunn av den gunstige beliggenheten for vingårder på de gylne åstoppene mellom havet og fjellene. De… Les mer

Auberge Rozendal
Utflukter (kan legges til mot en avgift)

Gjør ferien din enda mer spennende og legg til disse utfluktene (endelig pris ser du på bestillingssiden):

 • Cape Peninsula: En uforglemmelig utflukt til stedet i Sør-Afrika hvor to hav bokstavelig talt kolliderer med hverandre, og blir til ett dramatisk hav. På veien dit reiser du langs historiske forsteder og sjarmerende fiskerlandsbyer. Du blir hentet mellom kl. 08:00 og 09:00 ved hotellet og tas tilbake kl. 17:00. Inkl. transport og engelsktalende guide, ekskludert lunsj.
 • High tea ved Mount Nelson Hotel: Mount Nelson Hotel er et slående vakkert og luksuriøst hotell. Den verdensberømte 'afternoon tea buffet' finner sted i den elegante salongen med utsikt over den velholdte hagen. Nyt et utvalg av eclairs, petit fours, kaker, sjokolade, ostekake, boller, scones og fersk frukt. Selvfølgelig en kopp te, og valget er mye! Fra Rooibos til Lapsang Souchong og fra Earl Gray til Darjeeling, kan du velge mellom tretti forskjellige typer. Min. antall deltakere er 2, og det varer mellom 15:00 og 17:30, inkludert transport. alcoholisk drikke er ikke inkludert.
 • Utflukt til Cape Town Foodmarket: Opplev et tradisjonelt marked på Oranjezicht City Farm Market, hvor små, lokale bønder og håndverksprodusenter forbinder urbant jordbruk med historien og arven til Cape Town. Så besøk Good Company Farmers Market som holdes i Sør-Afrikas eldste hage. Meng deg med de lokale mens de gjør sin ukentlige shopping og stopp ved en bod her og der for å kjøpe noe. Min. antall deltakere er 2. Inkl. en lokal guide, transport, og utflukten finner sted mellom kl. 08:30 til 13:00. Egne innkjøp er ikke inkludert i prisen. Det anbefales å ta på behagelige sko. Avhengig av værforhold kan utflukten komme til å bli endret eller kansellert.
 • Afrikansk middag med interaktiv underholdning: ha en hyggelig kveld full av interaktiv underholdning og deilig mat ved Gold restaurant. Maten serveres ved bordet i forskjellige porsjoner. Mens du nyter de tradisjonelle rettene, er det sørget for underholdning: en djembe trommespill, sang, dans og dukketeater er alle tatt med. Min. antall deltakere er 2, inkl. ikke-alkoholisk drikke og transport. Alkoholisk drikke er eksklusiv. Foregår fra kl. 18:00 til 23:00.
 • Dagsutflukt til Hermanus (kun mulig hvis du bestiller 12-netters reisen): Fra Cape Town krysser du fjellpasset til kystbyen Hermanus. Denne byen ligger mellom fjell og hav, og er ikke bare veldig vakker, men tilbyr også noen av de beste stedene å se hval (du har best sjanse til å se dem mellom juli til november. På reisen tilbake, følger du kystlinjen, med mulighet for å se hvaler og delfiner. Ved
 • Stoney Point, nær Betty's Bay, et stopp er laget for å se pingviner (tilvalg, mot avgift, og avhengig av tid). Etter det kjører du tilbake til Cape Town. Min. antall deltakere er 2, inkludert transport. Lunsj er ekskludert. Utflukten finner sted mellom kl. 08:00 til 17:30.
calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per dobbeltrom.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Visumkrav

Merk at du må ha visum for å besøke Sør-Afrika. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter innreisedato til Sør-Afrika. Kontakt landets ambassade i Norge for mer informasjon:
https://south-africa.visahq.com/embassy/norway/

Parkering

Gratis ved alle hoteller.

Reisegruppe

Dette er en individuell reise.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Forbehold om endringer

Vi tar forbehold om endring av reiserute og reisens forløp grunnet uforutsette hendelser utenfor vår kontroll.

Vaksinasjonskrav

Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Regler for reise med barn

Det er spesielle regler for å reise med barn i Sør-Afrika: Foreldre som reiser med barn opptil 17 år, må ha med en kopi av fødselsattesten på engelsk.
Når et barn reiser med kun 1 forelder, må det skrives en attest fra den andre forelderen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret