• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

På toppen av Times Square

 • Storbyferie
 • 4, 5, 6, 7 eller 8 netter
 • New York
pris fra kr 5 489
 • per person fra
 • basert på 2 voksne

Spektakulære New York inviterer til den ultimate storbyferien med hipt hotell i hjertet av Manhattan! Inkludert fly t/r!

Har du ennå ikke tatt en bit av det store eplet? Da er det jammen på høy tid! Bli med til byen som aldri sover, metropolen til Carrie Bradshaw og hjemmet til Frihetsgudinnen. Opplev alt av Manhattan, unn deg en cocktail på toppen av Times Square, og nyt en piknik med ekte New York bagels i Central Park. Kort sagt, lev livet i New York!

Tilbudet inkluderer:
 • 3, 4, 5, 6 eller 7 netter (OBS! vises som 4, 5, 6, 7 eller 8 netter i kalenderen) på MOXY NYC Times Square
 • Fly t/r New York (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Ytterligere tilvalg
 • Williamsburg Bites- Lørdag
 • One World Observatory
 • Williamsburg Bites
Ikoniske New York

Da de mange eventyrlystne nordmennene emigrerte til Minnesota eller Nord-Dakota på slutten av 1800-tallet, var det synet av The Big Apple og Frihetsgudinnen som møtte dem før de fikk satt foten trygt på land. I dag er New York blitt et ikon og et symbol på frihet. Hjemme kjenner vi byen fra utallige filmer og TV-serier som blant annet Cheers, Sex & the City, Venner for livet og Gossip Girl. Gled deg til å spille hovedrollen i din helt egne New York-episode!

MOXY NYC Times Square

 • Hotel
 • New York, USA
MOXY NYC Times Square - Exterieur

Dette splitter nye hotellet (åpnet i september 2017) ligger på 7th Avenue, ca 500 meter fra Times Square og bare ca 750 meter fra Empire State Building. Hotellet er veldig trendy og har byens største sesongbar på taket, åpent hele året. I tillegg har hotellet en restaurant og flere salonger, hvor du kan slappe av etter en travel dag i New York!

 • +3
Les mer
MOXY NYC Times Square + Room

Standardrom

Standardrommene er ca 12 m² og har dobbeltseng, bad med walk-in dusj, hårføner og badeprodukter, flatskjerm-TV, safe og aircondition.

Få det meste ut av New York!

Berik turen til New York med en eller flere utflukter! For eksempel, hva med en ...

 • ... Brooklyn Food Tour? Turen til Williamsburg Bites er en drøm for alle som ønsker å gi Instagram et seriøst løft under denne byturen. Guiden (en lokal foodie) forteller deg de fineste anekdotene om historien til nabolaget, mens du nyter både mat og streetart. På veien får du også med deg 7 mini-smaker (nok til lunsj). Turen tar ca 2,5 timer og gruppen samles kl. 13.00 på Williamsburg Mini Mall på 218 Bedford Avenue.
 • ... besøk til One World Observatory? Det er en million ting du kan gjøre i New York, men et besøk til den høyeste bygningen på den vestlige halvkulen bør du ikke gå glipp av! Heisen bringer deg til 102. etasje på bare 47 sekunder. Takket være glassgulvet ser du det travle New York-livet under deg. Wow!
 • ... Helikoptertur langs Frihetsgudinnen, rundt skykraperne på Manhattan og Central Park? Turen tar ca 15 minutter. Merk: Før turen må du oppgi på vekten din. Av sikkerhetsgrunner må folk som veier mellom 136 og 159 kg, kjøpe en annen billett. Av samme grunner kan ikke utflukten bestilles for personer som veier over 159 kg. Dersom du har bestilt helikopterutflukten, vennligst ta kontakt med kundeservice for å oppgi hvilken dato du ønsker turen, vekt på deltaker(e), samt telefonnumre.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport mellom hotell og flyplass (kan legges til under bestilling)
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Ikke tilgjengelig på hotellprisen

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Internett

WiFi er gratis.

Visumkrav

Merk at du må fylle inn et ESTA-skjema for å besøke USA. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter avreisedato fra USA. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://norway.usembassy.gov/esta.html

Vennligst merk at dersom du er fra Sudan, Somalia, Iran, Yemen, Syria eller Libya, vennligst sjekk med Utenriksdepartementet om du har tillatelse til å reise til USA, før du bestiller en reise.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

NB! Helikoptertur

Dersom du har bestilt helikopterutflukten, vennligst ta kontakt med kundeservice for å oppgi hvilken dato du ønsker turen, vekt på deltaker(e), samt telefonnumre.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret