Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Nordvest-USA & Canada i campervan

 • Rundreise
 • 16 eller 23 netter
 • USA
pris fra kr 12 429
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Oppdag Nordvest-USA og Canada som du vil! Med 14 eller 21 netter i campervan, 1 natt på hotell i Seattle og fly t/r Seattle.

Lengter du etter følelsen av frihet? Begi deg ut på en ekte roadtrip i USA & Canada med campervan! I to eller tre uker velger du retningen selv og kan utforske det du ønsker. Mulighetene er uendelige! Oppdag naturidyllen i Oregon og Washington, nyt utsikten over snøkledde fjelltopper i det fjerne fra Space Needle i Seattle, eller kjør mot nord i retning Canada, hvor du lar deg fortrylle av de himmelske nasjonalparkene Banff eller Jasper, eller beundrer den nydelige byen Victoria og livlige Vancouver. Perfekt for deg som ønsker en reise hvor veien blir til underveis med nye overraskelser og eventyr rundt neste sving!

Tilbudet inkluderer:
 • 1 natt på Best Western Seattle Airport
 • 14 eller 21 netter i en fullt utrustet campervan Maverick (Ford E150)
 • Fly t/r Seattle (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • "Ingen bekymringer"-forsikring
 • En ekstra sjåfør
 • Reiseplan 'The Escape Plan' (med informasjon og tips over )
Roadtrip i USA & Canada

Velg hvor du vil dra selv på denne reisen! Vi stiller med en stressfri første natt på et flyplasshotell i Seattle og en fullt utstyrt campervan. Det eneste du må rekke er flyet ditt hjem fra Seattle. Regionen du skal oppdage kalles Pacific Northwest og inkluderer de amerikanske statene Oregon, Washington og Wyoming men også den canadiske provinsen British Columbia. Naturen her er utrolig mangfoldig med sine klipper ved kystlinjen, speilblanke innsjøer i nasjonalparker, snøkledde fjelltopper i det fjerne og et fantastisk nettverk av smale veier som gjør det lett å beundre alt det flotte på veien. Det er umulig å se alle høydepunktene Pacific Northwest, men med friheten av å reise med en campervan kan du i alle fall få med deg en god del på 2 eller 3 uker!

Tips fra TravelBird

Dette hjørnet av Nord-Amerika har en endeløs mengde ting å se og gjøre. Ønsker du å oppdage gigantiske nasjonalparker og vakre kystlinjer? Eller oppleve de livlige byene Portland eller Vancouver? Valget er ditt!
Planen er nemlig ikke fastsatt, men vi har noen tips til deg til inspirasjon:

 • Seattle: du begynner reisen i Seattle, en by i staten Washington. Dette er byen med den ikoniske Space Needle som ruver over bakken med sine 184 meter. Morgenkaffen tar du selvsagt ved Pike Place Market hvor verdens første Starbucks står. Dagen fortsetter ved Olympic Sculpture Park og Experience Music Project Museum for litt av musikkens historie.
 • Naturperlen Vancouver Island (172 km - mye av ruten er med båt), er Nord-Amerikas største øy på vestkysten. Begynn i British Columbias hovedstad, den skjønne byen Victoria, med sin vakre, historiske arkitektur. Reis deretter videre til koselige, små kystbyer i nord og populære Tofino for strand og naturidyll.
 • Vancouver (266 km): denne canadiske byen må du ikke gå glipp av. Byen har en praktfull beliggenhet og er omgitt av vakker natur og fjell. Vandre gjennom Stanley Park, besøk Vancouver Art Gallery, og få med deg dampklokken.
 • Portland (278 km): en av USAs hippeste byer i USA er Portland, den største byen i staten Oregon. Prøv en gourmetkaffe i de talløse trendy kaffebarene, se den gigantiske japanske hagen (den største utenfor
 • Japan!) og vandre gjennom stemningsfulle Old Port, bydelen fra 1800-tallet, med søte boutiques, restauranter og gallerier.
 • Crater Lake National Park in Oregon (653 km): denne nydelige nasjonalparken i Oregon er en fryd for øyet. Her finner du gigantiske innsjøer hvor de omliggende fjelltoppene er speilblanke og du kan gå naturskjønne fotturer. Nyt den fantastiske panoramautsikten over den frodige naturen.
 • Jasper National Park i Alberta (879 km): dette er den største nasjonalparken i de canadiske Rocky Mountains. Det ligger nord for Banff Nasjonalpark, som også er verdt kjøreturen. Se krystallklare innsjøer, brusende fossefall og imponerende fjell, flora og fauna.
 • Olympic National Park i Washington (180 km): Denne delen av Washingtons kystlinje er så vakker at den kan ta pusten fra deg. Det høyeste fjellet i parken er Mount Olympus, med en høyde på 2428 meter.
 • Yellowstone National Park i Wyoming/Montana/Idaho (1190 km): i denne vakre nasjonalparken, en av de eldste og mest uberørte i landet, ser ut som om du er kommet til Island... med sine talløse, boblende geysirer. Den mest kjente er 'Old Faithful', som har et utbrudd ca. hvert 45. til 125 minutter. Først og fremst er denne parken territoriet for spektakulære dyr som elger, grizzlybjørner, bizonokser og ulver.
 • Mount Hood National Forest i Oregon (366 km): dette gigantiske fjellandskapet er en av de mest besøkte skogene i Amerika og mange turister camper her. Det høyeste punktet i parken er Mount Hood og de snøkledde toppene ruver i landskapet med sine 3249 meter over havet. Et imponerende syn! På hellingen av fjellet er det flere isberg.
Vilkår for Campervanen

Campervanen av typen Maverick (Ford E150).
Den har 5 sitteplasser og 2 sengeplasser.
Ekstra sengeplass kan du tilføye ved å legge til et telt.
Du leier campervanen fra bedriften Escape Campervans Inc., hvor du kan hente campervanen mellom kl. 13:00 og 16:30. Du må returnere campervanen mellom kl. 8:30 og 10:00 på avreisedagen.
Sjåføren må være minst 21 år
En ekstra sjåfør er inkludert
Et internasjonalt førerkort er ikke nødvendig
"Ingen bekymringer"-forsikring*
Bensin er ekskludert
Når du henter campervanen, må hovedsjåføren ha et eget kredittkort i eget navn med tilgjengelig kreditt på $ 200,- (ongeveer € 190,-)
NB: hovedsjåføren må også være hovedbookeren av tilbudet og inneha sitt eget kredittkort.
Campervanen blir hentet og tatt tilbake på følgende adresse i Seattle: 22834 Pacific Hwy S, Des Moines, WA 98198.

En "No Worries"- forsikring er inkludert:
('Ingen bekymringer-forsikring'). En skadeforsikring (CDW) er da inkludert, slik at du er forsikret mot all skade. Det er også en SLI (Supplemental Liability Insurance), som sørger for at du er sikret opp til $ 1 million.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Kostnader for ESTA
 • Bensin for campervan
 • Transport t/r mellom flyplassen og hotellet
 • Eventuell turistskatt og kostnader for camping
 • Transport fra hotellet til stedet hvor du henter campervanen
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

"Ingen bekymringer"- forsikring

En "No Worries"- forsikring er inkludert.
('Ingen bekymringer-forsikring'). En skadeforsikring (CDW) er da inkludert, slik at du er forsikret mot all skade. Det er også en SLI (Supplemental Liability Insurance), som sørger for at du er sikret opp til $ 1 million.

Romkapasitet

Maks 4 personer per rom

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Reisegruppe

Dette er en individuell reise. Hvis du bestiller alene reiser du alene.

Antall kilometer

Daglig er 100 miles inkludert (ca. 160 km)

Overnatting i campervanen

NB: det er ikke alltid tillatt overalt å overnatte i campervanen. Vi anbefaler deg å forberede deg ved å lese om mulige steder for overnatting i god tid på forhånd. Du får Reiseplanen 'The Escape Plan', hvor du finner foreslag og tips om hvor du kan campe i USA.

Canadiske Nasjonalparker

I 2017 er alle Nasjonalparker i Canada gratis å komme inn i.

Hovedbooker

NB: hovedbooker av camperen må også være hovedbooker og kredittkorteier. En ekstra sjåfør er inkludert.

Utrustning av campervan

Camperen er utrustet med piknikstoler, et sittehjørne, en seng (91 x 168 cm), puter og dyner, bestikk, tallerkener, kopper, skåler, panner og en guide.

Visumkrav

Merk at du må fylle inn et ESTA-skjema for å besøke USA. Vennligst se http://www.landsider.no/land/ for oppdatert informasjon om visumregler, inkludert priser og når du trenger et visum. Vennligst påse at passet ditt er gyldig i minimum 6 måneder etter avreisedato fra USA. Kontakt landets ambassade i Norden for mer informasjon: http://norway.usembassy.gov/esta.html

Vennligst merk at dersom du er fra Sudan, Somalia, Iran, Yemen, Syria eller Libya, vennligst sjekk med Utenriksdepartementet om du har tillatelse til å reise til USA, før du bestiller en reise.

Vaksinasjonskrav

Det kan være påkrevd med vaksinering mot difteri, stivkrampe, kikhoste og polio før du reiser til USA. Vennligst se Folkehelseinstituttets sider (link: http://www.fhi.no/eway/default.aspx?pid=239) for oppdatert informasjon og helseråd før du drar.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret