Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

Strandnært hotell i Barcelonas hjerte

 • Storbyferie
 • Barcelona
pris fra kr 3 299
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

2, 3 eller 4 netter i den livlige storbyen Barcelona. Inkl. frokost og fly t/r.

Vakre strender, deilig tapas, fortryllende arkitektur og livlige markeder venter deg. I Catalonias hovedstad er storbyens hete og havets masserende bølger kun adskilt av noen få metrostopp. Hotellet ligger i distriktet El Poblenou. Her er det rikelig med kjøpesentre, restauranter og barer. Det er også bare ti minutters gange unna stranden og Olympic Port - en sosial uteplass med mye liv. Tar du trikken tre stopp kan du kjenne den utømmelige energien pulsere i Plaza de Catalunya - midt i byhjertet.

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3 eller 4 netter på NH Barcelona Diagonal Center
 • Frokost hver dag
 • Fly t/r Barcelona (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Gratis WiFi
Nydelige Barcelona venter på deg!

Ofte står valget mellom langstrakte strender og livlig storby. I Barcelona får du begge deler, og vel så det! Her kan du spise autentisk paella fra et matmarked til lunsj, og utsøkt tapas til kvelds. Kjenne kroppen gå i dvale på solsengen eller bli oppslukt av unik arkitektur i bykjernen. Få vind i håret mens du skuer over havet fra seilbåten eller nyt moll og dur i en av byens mange jazzklubber. Innbyggerne er vennlige og du kommer langt med engelsk. Besøk Europas største fotballstadioner, Camp Nou eller Gaudís mesterverk la Sagrada Familia. Dersom du liker storbyfølelsen, men ikke har noe imot noen timer med sand mellom tærne er dette stedet for deg!

Hotel NH Barcelona Diagonal Center

 • Hotel
 • Barcelona, Spania
Hotellet fra utsiden

Dette moderne hotellet ligger i Poblenou-distriktet. Her finner du en døgnbemannet resepsjon, snackbar og gratis WiFi. Hotellets restaurant serverer frokostbuffet hver dag, og om kvelden kan du ta en drink i baren. Strendene er bare en liten gåtur unna, og tre stopp med metroen lander deg midt i byen.

 • +3
Les mer
Rom

Standardrom

2 personer | Rom

Et moderne rom med air-condition, flatskjerm-TV, skrivebord og komfortabel dobbeltseng. Eget bad med dusj og hårføner følger med.

Dette kan du gjøre

Listen over hva du kan bruke tid på i Barcelona er uendelig. Her er våre utvalgte favoritter.

 • Parc del Guinardó er byens tredje største park, og følgelig ikke turistenes førstevalg. Nyt de rolige omgivelsene og kom i snakk med lokale som går tur med hunden. Gå opp det lille fjellet og få en nydelig utkikk over byen. Parken ligger kun tre minutters gange fra metrostoppet Guinardó.
 • Casa Macaya er en skjult perle uten like. Denne modernistiske bygningen ble designet av en av modernismens skarpeste arkitekter, Josep Puig. Bygningen ble bygget på oppdrag fra Romà Macaya, som ville ha et nytt hjem. Grunnet husets størrelse går den også under navnet Palau Macaya, altså palasset Macaya. Noen ganger har de filmfremvisning eller kunstutstilling på stedet.
 • La Boqueria stilner rumlingen i magen. Dette markedet er det mest kjente i Barcelona. Her får du frukt og grønt samt fisk og kjøtt i alle mulige farger og fasonger. Temperaturen er høy, så dersom du foretrekker stillhet kan du kjøpe mat her og dra på piknikk i parken Citadelle.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Turistskatt ca kr 10 Per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Innsjekking

Fra kl. 15:00

Utsjekking

Til kl. 12:00

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne per rom.

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Barneseng

Du kan leie babyseng gratis på hotellet. Kontakt kundeservice for å arrangere dette.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er dessverre ikke tillatt.

Parkering

Parkering koster 17 € dagen. Betales på hotellet.

Internett

Gratis WiFi på hotellet.

Rullestolbrukere

Hotellet har rom tilrettelagt for rullestolbrukere, kontakt kundeservice for å sjekke tilgjengelighet.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret