Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert

La deg forføre av kunstneriske Milano

 • Storbyferie
 • Milano
pris fra kr 949
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Bli med til motehovedstaden! Bo 2, 3, 4 eller 5 netter i Milano, inkl. frokost og fly t/r.

Milan er en by med mange ansikter. Vi kjenner den nord-italienske byen som verdens motehovedstad, men den er også en kulturby med arkitektur og kunst som fortrylle deg, uendelige shoppingmuligheter og førsteklasses restauranter. I tillegg er det en kjærlighetens by, for hvem kan la være å forelske seg i en by hvor Piazza del Duomo ruver i bybildet!

Tilbudet inkluderer:
 • 2, 3, 4 eller 5 netter i Hotel Mercure Milano Regency
 • Frokost hver morgen
 • Fly t/r Milano (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
Velkommen til Milano

Mens du spaserer over det arkitektoniske mesterverket Piazza del Duomo, innser du straks at du er kommet til en by i arkitekturens og kulturens tegn. Dette er en by med en rik historie - det er det lett å se. Klatre opp tårnet i Duomo og se utover hele byen, eller kjøp deg en billett til Leonardo da Vincis mesterverk Nattverden, som holder til ved sitt originale sted, klosteret Santa Maria delle Grazie. Kom du til Milano for å shoppe i den sofistikerte motehovedstaden? Gå da i retning mot Vittorio Emanuele II shopping galleri. Når kvelden faller over byen, sett deg da inn på en koselig restaurant for å smake den deilige italienske maten. Skjem deg bort med en eksklusiv storbyferie i Italia.

Hotel Mercure Milano Regency

 • Hotel
 • Milano, Italia
Exterior

Mercure Milano Regency ligger i denne historiske herregården fra 1800-tallet. Hotellet har bra forbindelse med trikk til Milanos sentrum, perfekt for deg som vil utforske Milanos severdigheter! Hotellet ligger i området Bullona. Mercure Milano Regency er utrustet med en koselig salong med en bar, treningsrom og døgnåpen resepsjon.

 • +5
Les mer
Room 2

Standard dobbeltrom

Dobbeltrommet har en dobbeltseng eller to enkeltsenger og er utrustet med TV, aircondition, skrivebord, safe samt bad med hårføner.

Våre tips til reisen:

 • Sør-Italia har alltid vært kjent for sin 'cucina povere', enkel og god mat. I Milano finner du det motsatte (rettene er selvfølgelige fremdeles gode!), for du vil oppdage at du er kommet til en rik by. Cotoletta (kalv bakt i rikelig med smør), risotto med saffran og saftige bakverk... I byer som Milano, ble mye av det italienske kjøkkenet til. Kombinasjonen av ferske, lokale delikatesser med raffinerte matlagingsteknikker gjør det italienske kjøkkenet til et av de best i verden. I Milano kommer du absolutt til å oppleve det - dette blir et kulinarisk eventyr!
 • Milano hat alltid vært en lovende by. Renessansebygningene, Leonardo da Vincis Nattverden, Art Nouveau, og Rationalist Arkitektur... Milano er en by som. Til og med nå i det 21. århundre, er den italienske byen i forsete. Overalt i byen ligger det futuristiske bygninger som Zaha Hadid, Daniel Libeskind og César Pelli. Denne arkitektoniske mangfoldigheten gjør Milano en svært interessant by, som har en overraskelse på hvert gathjørne.

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
 • Transport t/r mellom flyplass og hotell
 • Turistskatt ca kr 38 per person per natt
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 17 per rom

Barnerabatt

Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler et tillegg avhengig av avreisedato og lengde på oppholdet, se endelig sum på bestillingssiden.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret