• Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Taxi inkludert
 • Tog inkludert

Praha og Berlin - en historisk rundreise

 • Storbyferie
 • 4 eller 6 netter
 • Tyskland, Tsjekkia
pris fra kr 3 339
 • per person fra
 • basert på 2 personer

Opplev Praha og Berlin på samme reise! Inkl. hoteller med frokost, togreise og fly til Praha, og returfly fra Berlin!

Fly til den gylne byen, Praha. Bli hentet på flyplassen og kjørt direkte til hotellet. Ta inn synet av Prahas eventyrlige slott, idylliske brosteinsgater og lev deg inn i arkitektoniske mesterverk og tsjekkiske hovedstadens festlige folkeliv, før du setter deg på toget som tar deg videre til historiske Berlin. I Berlin venter det en spennende bykultur. Fra praktfulle brede boulevarder og Brandenburger Tor til små, koselige gater i Mitte. Berlin er en by som stråler av sjarm og spenning. Gled deg til et europeisk storbyeventyr!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter på Plaza Alta i Praha
 • 2 eller 3 netter på Mondrian Suites i Berlin
 • Frokost hver morgen
 • Fly til Praha (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Retur fly fra Berlin
 • Transport mellom flyplass og hotell i begge byene
 • Togreise fra Praha til Berlin
 • Fri entré til spaområde på Plaza Alta i Praha
Fra Praha til Berlin

På denne reisen opplever du to av Europas absolutt mest fascinerende byer. Første stopp på byreisen er Praha. Med sitt maleriske bybilde, inviterer Praha til idylliske og underholdende storbydager før du, etter 2 eller 3 netter, tar toget i 4,5 timer til pulserende Berlin, for å tilbringe enda 2 eller 3 fantastiske netter!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

 1. Dag 1 & 2: Fargerike Praha

  Velkommen til Praha - den gylne hovedstaden i Tsjekkia hvor en rik kulturarv flyter gjennom hele byen. Hvert eneste hjørne av vakre Praha sjarmerer enhver besøkende! Praha er kjent som "The Hundred Spirits City" og er hjemmet til utallige gotiske og barokke kirker. Spaser på en lang tur gjennom den vidunderlige UNESCO-listede gamlebyen og ikke gå glipp av et besøk til den astronomiske klokken fra middelalderen, den eldste astronomiske klokken i verden som fortsatt er i bruk!

  Praha er delt av elven Vltava og fra begge elvebredder får du en nydelig utsikt over det pittoreske bybildet. En tur over den ikoniske Karlsbroen er et must under hvert opphold i Praha. Dette er et av de mest fotogene stedene i byen. Broen ble bygget i 1402 og er dekorert med 30 statuer av hellige ånder. Kunstelskere vil elske det utsøkte Mucha-museet, og kulinariske reisende vil ha det vanskelig å velge mellom byen mangfoldige stjernerestauranter. Praha er en av de vakreste hovedstadene i hele Europa, og her bor du i 2 eller 3 netter, før du hopper på toget til Berlin.

  hotel

  Hotel Plaza Alta****

  14 Vurderinger
  • Hotel
  • Praha, Tsjekkia
  hotel

  Dette 4-stjernershotellet ligger bare 3 minutter fra Holesovice tog- og t-banestasjon i Praha 07, som er et distrikt med mye å se og gjøre. Det gamle sentrum av Praha ligger bare en spasertur unna, men du kan også ta trikken som stopper 50 meter fra inngangen til hotellet. Som gjest her har du tilgang til gratis Wi-Fi, en fin restaurant og en koselig bar.

  Les mer
 2. Dag 3 & 4: Brusende Berlin

  Når toget stopper, stiger du rett ut i Tysklands fantastiske hovedstad - velkommen til Berlin. Byen med den rike historien og den kunsteriske sjelen. Begi deg ut på spennende sightseeing og se den mektige Brandenburger Tor, futuristiske Potsdamer Platz og besøk beryktede Checkpoint Charlie. Nyt Berlins herlige og avslappede kafékultur og koselige kveldsatmosfære. La deg imponere av butikkutvalget på handlegaten Kurfürstendamm.
  Ta et fascinerende besøk til mystiske Museum Island og finn ditt nye favorittmuseum. Og til slutt, glem ikke å utforske byens brede utvalg av fine restauranter. Vi anbefaler de lokale smakene på restauranten Aigner, eller den tysk-franske gourmetrestauranten Eins44 Cantina i Neukölln. Skulle du være i Berlin på en søndag, anbefales et besøk til mangfoldige Mauer Park. Her finner du Europas største loppemarked, full i skatter, øl- og matboder og levende musikk. Du kan velge mellom å bo 2 eller 3 netter i Tysklands pulserende hovedstad.

  Hotel

  Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie

  132 Vurderinger
  • Leilighet
  • Berlin, Tyskland
  Hotel

  Berlinsche Galerie, Checpoint Charlie og det Jødiske Museum ligger kun en 5 minutters gange fra hotellet. Betjeningen er til stede 24 timer i døgnet og hjelper deg gjerne med informasjon om byen og anbefalinger dere måtte ønske. Dere bor virkelig i hjertet av Berlin.

  Les mer
  • +1
En uforglemmelig togreise

I tillegg til to fantastiske byer opplever du en fantastisk togreise mellom byene, i hjertet av Europa. Sus forbi grønne daler, over fabelaktige broer og gjennom sjarmerende landsbyer. Toget går i tillegg gjennom praktfulle Saxon Switzerland National Park, så husk å ha kameraet klart!

Velg en avreisedato
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

TravelBird er ansvarlig reiseoperatør. TravelBirds vilkår og betingelser (A) gjelder for denne bestillingen. Vennligst se artikkel 11 for våre kanselleringsvikår.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 personer per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Overføringen vil vente på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller på et bestemt møtested.
Vennligst sørg for å fylle inn mobilnummeret når du bestiller, slik at føreren kan komme i kontakt med deg skulle det bli nødvendig.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret