Vi beklager, men dette tilbudet er utløpt.

 • Fly inkludert
 • Overnatting inkludert
 • Shuttlebuss inkludert
 • Taxi inkludert
 • Tog inkludert

Praha og Berlin - en historisk rundreise

 • Storbyferie
 • Tyskland, Tsjekkia
pris fra kr 5 059
 • per person fra
 • basert på 2 voksne
Dette er kanskje interessant
Dette var tilbudet

Opplev Praha og Berlin på samme reise! Inkl. hoteller med frokost, togreise og fly til Praha, og returfly fra Berlin!

Fly til den gylne byen, Praha. Bli hentet på flyplassen og kjørt direkte til hotellet. Ta inn synet av Prahas eventyrlige slott, idylliske brosteinsgater og lev deg inn i arkitektoniske mesterverk og tsjekkiske hovedstadens festlige folkeliv, før du setter deg på toget som tar deg videre til historiske Berlin. I Berlin venter det en spennende bykultur. Fra praktfulle brede boulevarder og Brandenburger Tor til små, koselige gater i Mitte. Berlin er en by som stråler av sjarm og spenning. Gled deg til et europeisk storbyeventyr!

Tilbudet inkluderer:
 • 2 eller 3 netter på Plaza Alta i Praha
 • 2 eller 3 netter på Mondrian Suites i Berlin
 • Frokost hver morgen
 • Fly til Praha (se tilgjengelige flyplasser i kalenderen)
 • Retur fly fra Berlin
 • Transport mellom flyplass og hotell i begge byene
 • Togreise fra Praha til Berlin
 • Fri entré til spaområde på Plaza Alta i Praha
Fra Praha til Berlin

På denne reisen opplever du to av Europas absolutt mest fascinerende byer. Første stopp på byreisen er Praha. Med sitt maleriske bybilde, inviterer Praha til idylliske og underholdende storbydager før du, etter 2 eller 3 netter, tar toget i 4,5 timer til pulserende Berlin, for å tilbringe enda 2 eller 3 fantastiske netter!

Reiserute

Dag 1 & 2: Fargerike Praha

Velkommen til Praha - den gylne hovedstaden i Tsjekkia hvor en rik kulturarv flyter gjennom hele byen. Hvert eneste hjørne av vakre Praha sjarmerer enhver besøkende! Praha er kjent som "The Hundred Spirits City" og er hjemmet til utallige gotiske og barokke kirker. Spaser på en lang tu… Les mer

Hotel Plaza Alta

Dag 3 & 4: Brusende Berlin

Når toget stopper, stiger du rett ut i Tysklands fantastiske hovedstad - velkommen til Berlin. Byen med den rike historien og den kunsteriske sjelen. Begi deg ut på spennende sightseeing og se den mektige Brandenburger Tor, futuristiske Potsdamer Platz og besøk beryktede Checkpoint Charlie. Nyt … Les mer

mondrian suites hotel berlin checkpoint charlie
En uforglemmelig togreise

I tillegg til to fantastiske byer opplever du en fantastisk togreise mellom byene, i hjertet av Europa. Sus forbi grønne daler, over fabelaktige broer og gjennom sjarmerende landsbyer. Toget går i tillegg gjennom praktfulle Saxon Switzerland National Park, så husk å ha kameraet klart!

Reiseguide Inkludert

Reiseguiden inneholder byens beste steder, restauranter, museum og mer. Etter du har bestilt reisen, får du tilgang til reiseguiden gjennom TravelBirds app.

Fra Praha til Berlin


På denne reisen opplever du to av Europas absolutt mest fascinerende byer. Første stopp på byreisen er Praha. Med sitt maleriske bybilde, inviterer Praha til idylliske og underholdende storbydager før du, etter 2 eller 3 netter, tar toget i 4,5 timer til pulserende Berlin, for å tilbringe enda 2 eller 3 fantastiske netter!

Labels:

calendar illustration
Se priser og tilgjengelighet for dette tilbudet
Ekskludert
 • Reise og/eller kanselleringsforsikring
Betaling

Hvis du bestiller dette tilbudet minst 49 dager før din avreise, kan du velge delbetaling. Den første delbetalingen vil være 35% av tilbudets totale pris.

Ytterligere informasjon
Kansellering

En pakkereise er kombinasjonen av reisetjenester, og går inn under EU-direktivet 2015/2302. Derfor er du beskyttet av EU-rettigheter som gjelder for pakkereiser. TravelBird B.V. er fullt ansvarlig for korrekt utførelse av pakken som helhet. Vilkår og betingelser for TravelBird (A) gjelder for denne bestillingen. Se artikkel 11 i de ytterligere reisevilkårene for våre avbestillingsregler. I tillegg har TravelBird B.V., som påbudt i henhold til loven, en ordning om å refundere betalinger og, der transport er inkludert i pakken, sikre repatriering i tilfelle det blir insolvent. Mer informasjon om rettigheter under Directive (EU) 2015/2302 , som finnes i vedlegg I del A.

Prisendringer

Vær oppmerksom på at flyreiser som inngår i dette tilbudet avhenger av tilgjengelighet og pris på nåværende tidspunkt, som kan endres under bestillingsprosessen. Når dette er tilfelle, vil vi alltid varsle deg under bestillingsprosessen.

Romkapasitet

Maks 2 voksne og 1 barn opptil 2 per rom

Barnerabatt

Barnerabatt kun for minst 2 fullt betalende personer:
Barn fra 0-2 år gamle: bor gratis
Barn fra 0 til 1 år får ikke rabatt på flybilletten, er ikke garantert et sete og kan ikke ha egen innsjekket bagasje.

Enkeltreisende

Enkeltreisende betaler full pris for hotellet.

Kjæledyr

Kjæledyr er ikke tillatt.

Internett

WiFi er gratis.

Bestilling av flere rom

Dersom det er tilgjengelig ved bestilling, er det mulig å bestille flere rom samtidig.

Trenger jeg pass for å reise?

Pass er det eneste gyldige id for nordmenn i utlandet, ta derfor alltid med pass når du reiser.

Transport

Overføringen vil vente på flyplassen med et TravelBird-skilt, et skilt med ditt navn eller på et bestemt møtested.
Vennligst sørg for å fylle inn mobilnummeret når du bestiller, slik at føreren kan komme i kontakt med deg skulle det bli nødvendig.

Flytider

Vennligst merk at flyvningene kan komme til å endres, være forsinket eller bli utsatt av flyselskapet, og at flytider er midlertidige. Merk at du må sjekke flytidene før avreise på flyselskapets eller flyplassens nettside for å unngå skuffelse.

Reisedokumenter

Du mottar reisedokumentene dine minst 5 dager før avreisedatoen.

Beliggenhet

Mondrian Suites Berlin Checkpoint Charlie ligger i hjertet av Berlin, rett ved bydelene Mitte og Kreuzberg, og kun 350 meter unna selveste Checkpoint Charlie. Nærmeste t-banestasjon (U-bahn) er Kochstr./Checkpoint Charlie, kun 300 meter unna hotellet.

Kan vi hjelpe? Finn svar på ofte stilte spørsmål eller kontakt oss.
Besøk hjelpesenteret